Helló tavasz, viszlát zavaró szőrszálak!

Mesterséges intelligenciával a hosszan tartó, bársonyos bőrért

Ha tavasz, akkor itt az ideje búcsút mondani a nemkívánatos szőrszálaknak!
Tudjuk, nehéz belevágni… Főleg, ha sok rossz tapasztalatot gyűjtöttél össze az évek során.

Pedig a szőrtelenítés SIMA ÜGY is lehet. Engedd, hogy bebizonyítsuk Neked a mesterséges intelligencia segítségével! Próbáld ki az elsők között klinikánk legújabb csodafegyverét, a Clarity II-t, mely intelligens funkcióinak köszönhetően minden eddigi eljárásnál gyorsabban és kíméletesebben szabadít meg a zavaró szőrszálaktól!
És mindez kizárólag a Szegi Medical Centerben érhető el Magyarországon!

A Lutronic által kifejlesztett Clarity II intelligens nyomkövetővel és beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, melyek rendkívüli módon növelik a kezelések biztonságosságát, hatékonyságát, sebességét, és következetességét. 


MINDENBŐL A LEGJOBBAT ÉRDEMLED,  A SZŐRTELENÍTÉS TERÉN IS. EZÉRT HOZTUK EL NEKED A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJÁT!


Ismerd meg a professzionális szőrtelenítés díváját, ami Magyarországon csak a Szegi Medical Centerben érhető el!

Mutatjuk, miben nyújt többet a CLARITY SZŐRTELENÍTÉS más eljáráshoz képest!

BIZTONSÁGOSABB: A beavatkozás során használt gép egyik “szuperereje”, hogy felismeri a lézer által már érintett területeket, így szinte teljes mértékben kizárt, hogy a szükségesnél több fényhatás érje a bőrt és a kezelt területet. Többek között ebből fakad a következő pontban leírt előny is.

KISZÁMÍTHATÓBB: A Clarity II valós idejű visszajelzést ad a bőr hőmérsékletéről, így lényegesen kiszámíthatóbb más lézeres szőrtelenítő módszerekhez képest. Ezen tulajdonsága miatt szinte 100 százalékban elkerülhetőek az esetleges égési sérülések.

GYORSABB: Az intellitrack-nak és  gördülő kezelőfejének köszönhetően a Clarity II kétszer gyorsabban dolgozik, mint bármilyen más orvosi lézeres szőrtelenítő készülék. Így akár néhány perc is elegendő lehet a kívánt hatás eléréséhez!

EGYEDI BÁNÁSMÓD A BŐRÖDNEK: Kezeléseinket minden esetben egy konzultáció előzi meg, amely során szakképzett specialistánk felméri a kezelendő szőr állapotát és a bőr fototípusa alapján egy személyre szabott megoldást javasol neked!

HATÉKONYABB: A Clarity II lézersugarai egyenletesen érik a szőrszálakat, mivel a beavatkozást végző specialista a kezelendő terület teljes egészén végighúzza a készüléket. Mindez óriási újdonságnak számít, hiszen a piacon elérhető berendezések eddig csak pontokban haladva fejtették ki hatásukat, így szinte elkerülhetetlen volt, hogy ne maradjon ki egy-egy rész, vagy ne érje többszörös fényhatás a bőrt, akár égési sérüléseket okozva a páciensnek.

KÍMÉLETESEBB: A legtöbb lézeres szőrtelenítő eljárás még mindig fájdalmas, mert a technológiák többsége nem számol a bőr felhevülése okozta kellemetlenségekkel. A Clarity II viszont a kezelt terület azonnali hűtésről is gondoskodik, ezzel jelentősen emelve a páciens komfortérzetét!

PRÓBÁLD KI A JÖVŐ SZŐRTELENÍTŐ KEZELÉSÉT, 
MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON*!

KEDVEZMÉNYES ALKALOM ÁRA*

 • Teljes arc - 22.350 Ft
 • Teljes hát - 22.350 Ft
 • Teljes kar - 25.350 Ft
 • Teljes láb - 29.850 Ft
 • Teljes intim - 19.350 Ft
 • Bónusz hónalj - 8.850 Ft

Minden, amit tudnod kell a Clarity szőrtelenítésről

Lézeres szőrtelenítő eljárásunkat minden esetben egy konzultáció előzi meg, amely során szakképzett specialistánk felméri a kezelendő szőr állapotát és személyre szabott megoldást javasol a bőr fototípusának függvényében. Csak ezt követően kerülhet sor a beavatkozásra. A lézer aktiválásakor enyhe szúró érzést fogsz tapasztalni, de nem kell félned! A Clarity II egy 100 százalékban szabályozható gép, így nyugodtan rábízhatod magad! Az eljárás lényege, hogy a lézer segítségével nagy energiájú fényt bocsátunk ki a kezelendő felületre. A szőrszálak festékanyaga, vagyis a melanin nyeli el ezt először, majd elvezeti egészen a szőrtüszőkig. A fényenergia mindeközben átalakul hőenergiává, mely fokozatosan roncsolja, majd inaktiválja a szőrtüszők falait. Mindezt anélkül teszi, hogy kárt tenne a bőr legfelsőbb rétegében és a környező szövetekben.

A beavatkozás időtartama a kezelt terület nagyságától függ, de biztosíthatunk afelől, hogy nem kevés időt spórolhatsz magadnak, ha erre az eljárásra esik a választásod! A Clarity II kétszer nagyobb sebesség elérésére képes, mint a piacon található eddigi leggyorsabb berendezés, így akár egy rövidke ebédidő is elég lehet arra, hogy megszabadulj a nem kívánt szőrszálaktól.

 • Az első és talán a legfontosabb: frissen borotváltan érkezz a kezelésre! Kérünk, hogy a beavatkozás előtti 24-48 órában végezd el ezt az előkészületet! 
 • Zuhanyozz le közvetlenül a kezelés előtt, figyelve arra, hogy eltávolítsd a bőrödön lévő szennyeződéseket és zsírt! Kerüld a bőrápoló termékek használatát a tisztítás után! 
 • Felejtsd el gyantát, az epilátort és a szőrtelenítő krémeket a beavatkozás előtti 4-6 hétben!
 • Ügyelj arra, hogy a lézeres szőrtelenítés napján már ne használj semmilyen kozmetikumot a kezelendő területen!
 • Ne borotválkozz közvetlenül a beavatkozás előtt, mert az növeli a gyulladás, illetve a duzzanat kialakulásának esélyét!
 • Kerüld az erős napsugárzást a lézeres szőrtelenítés előtti 4-6 hétben!

Ha túl hosszúak a szőrszálak a kezelendő területen, fennáll annak a veszélye, hogy a kezelés során használt gép megégeti a bőrt. A beavatkozás megkezdése előtt kizárólag borotvával lehet eltávolítani a szőrszálakat. Ez a lézeres kezelés hatásmechanizmusa miatt szükséges: a lézer által kibocsájtott energia a szőrszálakon keresztül jut le a szőrtüszőbe. Ebből adódóan bármilyen tépéssel járó technológia hatástalanná teszi a beavatkozást.

A kezelés után közvetlenül előfordulhat enyhe duzzanat vagy bőrpír, de ezek gyorsan elmúlnak.

Ez teljesen egyénfüggő. Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy lézeres szőrtelenítő eljárásunk csak akkor bizonyul hosszú távon is hatásosnak, ha a páciens követi a specialista utasításait és maradéktalanul betartja a kezelési protokollt. Mi, a Szegi Medical Centernél abban is mérjük kezelésünk sikerességét, ha jelentős mértékű időt takaríthatunk meg pácienseinknek. Tapasztalataink szerint a Clarity II-val kezelt hölgyeknek és uraknak jelentősen lecsökken a szőrtelenítésre fordított idejük - olyannyira, hogy elegendő, ha évente egy, maximum két alkalommal jelentkeznek be újabb lézeres szőrtelenítésre.

Ha túl hosszú idő telik el az egyes alkalmak között, a szőrtüszők nem károsodnak olyan mértékben, hogy megállítsuk a szőrszálak növekedését. Bár kezdetben ritkulást fog tapasztalni a páciens, idővel  visszaáll a normális ritmusába a szőrnövekedés.

Ha nem tudtad teljes mértékben eltávolítani a szőrt a kezelendő területről, az eljárást végző  specialista segít az előkészületek befejezésében, ugyanakkor, amennyiben lehetséges, azt javasoljuk, hogy minden páciensünk 24-48 órával a kezelés előtt végezze el az otthoni szőrtelenítést (borotválkozást) - annak függvényében, hogy milyen gyorsan nő a szőr a kezelendő területen.

Válaszd a Clarity szőrtelenítést, ha

Eleged van a hagyományos módszerek okozta kísérletezésből és szőrtüszőgyulladásból;

Már sokféle lézeres szőrtelenítő eljárást kipróbáltál, de egyik sem hozta meg a várt hatást;

A fájdalomtól való félelmed eddig visszatartott a lézeres szőrtelenítéstől;

Tudod, milyen, amikor félresikerül egy lézeres kezelés, és szeretnél végre valós eredményeket látni;

Olyan megoldást keresel, ami egyszerre gyors, kíméletes és tartós.

A tiszavirág életű, macerás szőrtelenítési módszerek helyett válaszd a Clarity szőrtelenítést, a professzionális szőrtelenítés díváját! 

Jelentkezz be konzultációnkra és beszéljük meg a részleteket!

*Kedvezményes áraink az első kezelésre vonatkoznak, amennyiben több kezelés szükséges, annak árát a legjobb, legidőtállóbb eredményhez szükséges kezelések mennyisége, illetve a kezelni kívánt terület határozza meg.