Ismerd meg a lézeres szőrtelenítés új generációját!

Próbáld ki az elsők között klinikánk legújabb csodafegyverét, a Clarity II-t, amely minden eddigi eljárásnál gyorsabban és kíméletesebben szabadít meg a zavaró szőrszálaktól.

Mesterséges intelligenciával a hosszan tartó, bársonyos bőrért

Ha tavasz, akkor itt az ideje búcsút mondani a nemkívánatos szőrszálaknak!

Próbáld ki az elsők között klinikánk legújabb csodafegyverét, a Clarity II-t, amely minden eddigi eljárásnál gyorsabban és kíméletesebben szabadít meg a zavaró szőrszálaktól.

A Clarity II intelligens nyomkövetővel és beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, melyek rendkívüli módon növelik a kezelések biztonságosságát, hatékonyságát, sebességét és következetességét. 

MUtatjuk, miben nyújt többet a Clarity szőrtelenítés más, kevésbé hatékony eljárásokhoz képest:

BIZTONSÁGOSABB: A Clarity II valós idejű visszajelzést ad a bőr hőmérsékletéről, így szinte 100 százalékban elkerülhetőek az esetleges égési sérülések.

GYORSABB: A forradalmi IntelliTrack technológiának  köszönhetően a Clarity II kétszer gyorsabban dolgozik, mint bármilyen más orvosi lézeres szőrtelenítő készülék.

EGYEDI BÁNÁSMÓD A BŐRÖDNEK: Kezeléseinket minden esetben egy konzultáció előzi meg, amely során szakképzett specialistánk személyre szabott megoldást javasol neked!

HATÉKONYABB: A Clarityvel nincs kihagyott bőrfelület! A piacon elérhető berendezések eddig csak pontokban haladva fejtették ki hatásukat. 

KÍMÉLETESEBB: A Clarity II – más eljárásokkal szemben – a kezelt terület azonnali hűtésről is gondoskodik, ezzel jelentősen emelve a páciens komfortérzetét!

PRÓBÁLD KI A JÖVŐ SZŐRTELENÍTŐ KEZELÉSÉT, 
MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON*!

KEDVEZMÉNYES ALKALOM ÁRA*

  • Teljes arc - 22.350 Ft
  • Teljes hát - 22.350 Ft
  • Teljes kar - 25.350 Ft
  • Teljes láb - 29.850 Ft
  • Teljes intim - 19.350 Ft
  • Bónusz hónalj - 8.850 Ft

Válaszd a Clarity szőrtelenítést, ha

Eleged van a hagyományos módszerek okozta kísérletezésből és szőrtüszőgyulladásból;

Már sokféle lézeres szőrtelenítő eljárást kipróbáltál, de egyik sem hozta meg a várt hatást;

A fájdalomtól való félelmed eddig visszatartott a lézeres szőrtelenítéstől;

Tudod, milyen, amikor félresikerül egy lézeres kezelés, és szeretnél végre valós eredményeket látni;

Olyan megoldást keresel, ami egyszerre gyors, kíméletes és tartós.

A tiszavirág életű, macerás szőrtelenítési módszerek helyett válaszd a Clarity-t, a professzionális szőrtelenítés jövőjét! 

Ha szeretnéd kipróbálni, csak töltsd ki az alábbi űrlapot, kattints a "JELENTKEZEM" gombra és kollégáink 24 órán belül keresni fognak!

*Kedvezményes áraink az első kezelésre vonatkoznak, amennyiben több kezelés szükséges, annak árát a legjobb, legidőtállóbb eredményhez szükséges kezelések mennyisége, illetve a kezelni kívánt terület határozza meg.