Szegi Medical logo header

Cooltech Define – Zsírfagyasztás

Korunk egyik legkeresettebb orvosesztétikai beavatkozása a nemkívánatos zsírszövetek eltávolítására irányul. Ha a felesleges zsírpárnák eltávolításáról esik szó, a köztudatban mind a mai napig a jelentős áldozatokkal járó zsírleszívás él, mint az egyetlen valóban drasztikus változásokat produkáló beavatkozás. Vitathatatlan, hogy ez a fajta kezelés látványos, azonban olyan veszélyeket rejt magában, amelyek komoly hatással vannak mind a testi, mind a lelki egészségre. A sebészeti beavatkozás altatásban történik, arról nem is beszélve, hogy a műtéthez nagyfokú fájdalom is társul. Speciális utókezelésre van szükség, a felépülési idő pedig meglehetősen hosszadalmas.

A tudomány fejlődésével egyre nagyobb igény jelent meg a műtétek nélküli, ám mégis eredményes alakformálási kezelések iránt. Szerencsére a test egyre mélyebb ismeretének és a technológia fejlődésének köszönhetően a gyártók egyre biztonságosabb, precízebb, és nem utolsósorban hatásosabb módszereket, eljárásokat fejlesztettek ki.

alakformalas

Cooltech Define – Zsírfagyasztás árai

Cooltech Kicsi kezelőfej 1 db. (kisebb területek pl. Toka)69 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 1 db99 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 2 db129 900 Ft
Cooltech Óriás kezelőfej 1 db129 900 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk konzultációra!

Cooltech Define

A Cooltech Define a nálunk már ismert, közkedvelt és bevált Cooltech zsírfagyasztás továbbfejlesztett változata. A forradalmian új Cooltech Define cryolipolysis egy olyan non-invazív zsírbontó eljárás, mely egészségkárosítás nélkül, biztonságos és hatékony módon segít megszabadulni a zsírpárnáktól.

A Cooltech Define 30%-kal hatékonyabb egy kezelendő terület esetén a korábbi modellhez képest. Több száz elégedett pácienssel büszkélkedhetünk, akik már igénybe vették nálunk ezt a különleges zsírbontó megoldást. Próbálja ki Ön is az alakformálás és zsírbontás világában teljesen egyedülálló és hihetetlenül hatékony Cooltech Define-t!

Hogyan működik a zsírfagyasztás?

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező Cooltech Define Zsírbontó eljárás egyedi módon kombinálja a kontrollált hűtési folyamatot a vákuum technológiájával. A kezelés alatt a kezelőfej a vákuum segítségével beszívja a kezelni kívánt területet, majd fokozatos hűtés folyamán elérve az akár -10 °C-ot, apoptózist, vagyis a zsírsejtek programozott halálát idézi elő. Ezáltal az immunrendszert, ezen belül pedig a fehérvérsejtek egy bizonyos csoportját, a makrofágokat aktiválja. Ezek a sejtek a kezelt területről elszállítják az elpusztult zsírsejteket, melyek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A fagyasztást egy speciális zsírtörő masszázs követi, amely az elhalt zsírsejtek kiürülését segíti elő.

Nem csoda hát, hogy a Cooltech Define Zsírbontó eljárást a zsírleszívás kés nélküli alternatívájának nevezik, ugyanis az eljárás során nem pusztán a zsírsejtek mérete, hanem azok mennyisége csökken. Ennek köszönhetően narancsbőr ellen is rendkívül hatásos. Nem szükséges sem érzéstelenítés, sem altatás, a környező szövetek nem sérülnek, az elpusztított zsírsejtek pedig természetes módon távoznak a szervezetből.

Egyedi, 360º-os kezelőfejeinek köszönhetően egyszerre akár négy testrészen is alkalmazhatóak, így kevesebb alkalom során érünk el látványos, helyi fogyást. A kezelés időtartama a terület, illetve az alkalmazott kezelőfej méretétől függ. A legkisebb területek, mint például a toka kezelése 50 percet vesz igénybe, míg a nagyobb testrészeken való alkalmazáshoz 50-70 perc szükséges.

Már akár az első kezelés is elképesztő eredményekre képes! Azonban fontos kiemelni, hogy minden kezelés fokozza az előző kezelés hatékonyságát. Egy kezeléssorozat egy területen maximum 3 alkalomból tevődik össze, köztük 6-8 hét regenerálódási idő szükséges.

Hogyan gondoskodunk az Ön biztonságáról?

 • Az új védőmembrán, azaz a két rétegű Cool Gel Pad egy extra réteg védőzselével biztosítja a fagyási sérülések elleni teljeskörű védelmet.
 • Lényegesen több szenzor, mint a Cooltech esetén. A szenzorok többek között a hőmérséklet-szabályozásáért, a Cool Gel Pad helyes felhelyezéséért és az azokon esetlegesen felmerülő sérülések észleléséért, valamint a vákuum stabilitásáért felel.
 • A rádiófrekvenciás azonosító chippel a védőmembrán csomagolásán. A Cooltech Define gép csak akkor lép működésbe, ha az leolvasásra kerül, így biztosítva, hogy mindig új és eredeti védőmembrán kerüljön fel!
 • Hogy megfelelően és biztonságosan működjön a gép, munkatársunk az eljárás előtt az adott testrészeken rövid tesztet végez.
 • Több száz sikeres és eredményes Cooltech zsírfagyasztó zsírbontás elvégzésével büszkélkedhetünk
 • Pácienseink biztonsága és elégedettsége kiemelten fontos számunkra
 • Kombinált technológiáink a zsírpárnákat és a narancsbőrt is eltüntetik
 • Vendégeinket minden fontos információval ellátjuk a zsírbontó terápiával kapcsolatban
 • Nem spórolunk az anyagköltséggel; minden páciensnél új és eredeti Cool Gel Pad-et helyezünk fel
 • Kezeléseinket testre szabjuk a maximális hatékonyság érdekében.

Kinek ajánljuk a Cooltech Define-t?

 • Aki gyors, látványos alakformálásra vágyik
 • Aki makacs zsírpárnákkal küzd
 • Aki szeretne megszabadulni a narancsbőrtől
 • Aki a költséges és műtéti beavatkozást igénylő zsírleszívás helyett keres valóban hatásos és biztonságos alternatívát
 • Aki saját bőrén is tapasztalná, hogy tényleg létezik helyi fogyás

A Cooltech Define zsírfagyasztás előnyei

 • Csupán 1-3 alkalom elegendő (egy terület háromszori kezelése után fél év kihagyás szükséges!)
 • Nincs műtéti beavatkozás
 • Nincs hosszú lábadozási idő
 • Teljesen biztonságos
 • Narancsbőr ellen is hatásos
 • Az eredmény eléréséhez nem szükséges sport, fogyókúra vagy diéta
 • Az eredmény centikben mérhető, akár 2-10 cm körfogatcsökkenés
 • Drasztikusan kevesebb narancsbőr
 • Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező gép

A zsírfagyasztás lépései

 • Az első lépés minden esetben a képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció. Ennek során munkatársunk alkalmassági tesztet végez és tervet állít fel. Szükség esetén pedig orvosi konzultációt javasol.
 • A kiválasztott testrészt szakértőnk leméri, majd megjelöli.
 • Kollégánk ultrahangos géllel keni be a területet, majd tesztet végez, mely során kiderül, melyik vákuumos fej a legmegfelelőbb az adott testrész számára.
 • Hogy a terület tökéletesen védve legyen a fagyási sérülésektől, egy speciális géles védőpárna, úgynevezett Cool Gel Pad kerül fel rá.
 • Kollégánk felhelyezi a kezelőfejet a Cool Gel Pad-re és megkezdődik a zsírbontó folyamat.
 • A zsírbontás utolsó fázisaként specialistánk átmasszírozza a területet kézzel, majd egy kifejezetten erre a célra gyártott masszírozófejjel.

Jöjjön el hozzánk konzultációra!

A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy az tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

* a konzultáció árát, amennyiben a kezelésünket, szolgáltatásunkat igénybe veszi a Klinikánkon, beszámítjuk a kezelés, szolgáltatás árába.

Milyen eredményre számíthat?

Az eredmény végleges, hiszen az elhalt zsírsejtek nem képződnek újra az adott területen. Azonban a megmaradt zsírsejtek továbbra is képesek növekedni. Ezért a látványos eredmény fenntartása érdekében javasolt a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend követése, illetve a megfelelő folyadékpótlás.

A tapasztalatok alapján az első alkalom elteltét követő 1-3 hónap után látszik a végleges átalakulás.

Fontos tudnivalók és teendők!

Zsírfagyasztás előtt

A kezelés előtti időszakban fogyasszon napi 1,5-2 liter vizet, így elősegítve a méreganyagok és a később elpusztított zsírsejtek kiürülését.

Tartsa mozgásban testét! Végezzen könnyű reggeli tornát, ebédszünetben, vagy munka után sétáljon egyet, este pedig végezzen pár egyszerű gyakorlatot kikapcsolódásképpen! Ez abban tud segíteni, hogy az anyagcsere működését serkentse, így a kezelés következtében elhalt zsírsejtek könnyebben, illetve gyorsabban távozhatnak a szervezetéből.

Zsírfagyasztás után

A kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás feszesítés és zsírfagyasztás kombinációja még kiemelkedőbb eredményt biztosít.

Amennyiben több alkalomra van szüksége egy adott területen, úgy 6-8 hét kihagyás szükséges két időpont között. Általában 1-3 alkalom elég a kívánt eredmény eléréséhez. Legfeljebb 4 kezelés vehető igénybe 8 hónapon belül. Ezt követően mindenképp szükséges minimum fél év szünetet tartani az új kezeléssorozat előtt, hogy a terület a magas zsírveszteség következtében nehogy sokkot kapjon. Minden kezeléssorozat előtt konzultáció, állapotfelmérés és dokumentálás szükséges.

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk konzultációra!

alakformalas

Cooltech Define – Zsírfagyasztás árai

Cooltech Kicsi kezelőfej 1 db. (kisebb területek pl. Toka)69 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 1 db99 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 2 db129 900 Ft
Cooltech Óriás kezelőfej 1 db129 900 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Tetszik, megosztom!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email