Szegi Medical logo header

Pixel RF hegkezelés

A stressz, mely felgyorsult világunkban egyik legnagyobb ellenségünk, bőrünk állapotát sem kíméli. Az idő múlása, a hirtelen súlyvesztés vagy -gyarapodás, különböző beavatkozások és sérülések mind-mind rajta hagyják nyomukat bőrünkön. Az ennek következtében kialakuló bőregyenetlenségek, ráncok, pigmentációs elváltozások és hegek miatt pedig veszít vitalitásából, egészséges ragyogásából.

A Pixel rádiófrekvenciás technológiája önmagában is világszerte elterjedt és népszerű, az egyik leghatékonyabb, legnépszerűbb, non-invazív ránctalanító, bőrmegújító, fiatalító kezelésnek számít. Eredményeként a bőr feszesebb, simább és egészségesebb lesz, a ráncok mélysége csökken, a bőrhibák elhalványodnak. A csúcstechnológiás Accent Prime géppel végzett Pixel RF kezelés szinte bármely bőrtípuson, az év bármely szakában elvégezhető.

A Pixel RF rádiófrekvenciás és az ultrahangos Impact terápia egyedülálló kombinációjának köszönhetően látványos, tartós eredmény érhető el sebképződés és vágás nélkül. A kezelés a legtöbb bőrtípus és bőrszín esetén biztonságos és kiemelkedően hatékony.

hegkezeles

Pixel RF hegkezelés árai

Pixel RF Szemkörnyék60 000 Ft
Pixel RF Orca mindkét fele79 900 Ft
Pixel RF Homlok79 900 Ft
Pixel RF Szájkörnyék79 900 Ft
Pixel RF Teljes arc99 900 Ft
Pixel RF Nyak99 900 Ft
Pixel RF Dekoltázs99 900 Ft
Pixel RF Teljes arc + Nyak189 900 Ft
Pixel RF Teljes arc + Nyak + Dekoltázs259 900 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk konzultációra!

Mire ajánljuk a Pixel RF + Impact kombinált kezelést?

 • Bőrtextúra javítására
 • Finom ráncok eltüntetésére
 • Bőrfiatalításra arcon, nyakon, dekoltázson, kezeken, de a test más területein is igazoltan eredményes a kezelés
 • A bőr rugalmasságának megőrzésére, bőröregedés késleltetésére
 • Hegek kezelésére
 • Kollagén- és elasztintermelés serkentésére, a fiatalos megjelenésért
 • Egyenetlen pigmentáció mérséklésére
 • Pattanásos bőr kezelésére
 • Stria kezelésére

A kezelés menete

A kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg, aki ellenőrzi kezelésre való alkalmasságát és kezelési tervet állít fel, vagy szükség esetén orvosi konzultációt javasol.

A megtisztított bőrt először a rádiófrekvenciás Pixel RF modullal, majd az Impact ultrahangos fejjel és kozmetikai hatóanyagokkal kezeljük. A Pixel RF modul rádiófrekvenciás energiát használ mikroszikrák előállításához, melyek áthatolnak a bőr felszínén. Az így keletkező, szinte láthatatlan mikrosérülések körüli egészséges bőrsejteknek köszönhető gyors gyógyulási, hámosodási folyamat megújítja és ragyogóvá teszi a bőrfelszínt. A rádiófrekvenciás Pixel RF modul elősegíti a bőr természetes regenerációját és a kollagénrostok termelődését.

A terápia utolsó szakaszában az Impact ultrahangos kezelőfej nagy nyomást fejt ki, így az RF által létrehozott mikro-hidakon keresztül egyénre szabott hatóanyagkombinációkat a bőr legmélyebb rétegeibe képes juttatni, így a terápiás összetevők kiemelkedően hatékony és célzott adagolása válik lehetővé. A kezelésnek köszönhetően a bőr simábbá és rugalmasabbá, a bőrszín egyenletesebbé válik. A többszörös mélységű, célzott kezelés során a környező szövetek nem sérülnek. Gépünk egyedi hőszabályzó-hűtőrendszerrel rendelkezik, így az eljárás során a kezelés csupán minimális kellemetlenséggel jár.

Általában már az első alkalom is látványos javulást eredményez, de az igazán tartós eredmény érdekében 3-5 alkalmas kúrát javaslunk, a kezelések között minimum egy-egy hónap szünettel.

A teljes kezelés mintegy 60 percet vesz igénybe.

Kezelőnk a páciens igényeinek megfelelően egyedileg állítja össze a hatóanyag-kombinációt, melyek az alábbiak lehetnek:

 • Hialuronsav
 • B-vitamin
 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • Vitamin komplex
 • Taurin
 • Koffein
 • Q10

Teendők a kezelés előtt

A kezelés előtti néhány hétben kerülje az erős napfényt és a szolárium használatát.

A kezelés napján ne használjon semmilyen kozmetikumot az érintett bőrfelületen.

Jöjjön el hozzánk konzultációra!

A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy az tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

* a konzultáció árát, amennyiben a kezelésünket, szolgáltatásunkat igénybe veszi a Klinikánkon, beszámítjuk a kezelés, szolgáltatás árába.

Mire számíthat a kezelés után?

A kezelés sebképződéssel nem jár, de az azt követő első néhány napban a kezelt felületen bőrpirosodás, esetleg enyhe duzzanat várható, melyet speciális krémmel javasolt utókezelni.

A kezelést követő néhány hétben kerülni kell az erős napfényt és a szolárium használatát.

Az optimális eredmény érdekében elengedhetetlen a bőrápolással és fényvédelemmel kapcsolatos utasítások pontos betartása.

hegkezeles

Pixel RF hegkezelés árai

Pixel RF Szemkörnyék60 000 Ft
Pixel RF Orca mindkét fele79 900 Ft
Pixel RF Homlok79 900 Ft
Pixel RF Szájkörnyék79 900 Ft
Pixel RF Teljes arc99 900 Ft
Pixel RF Nyak99 900 Ft
Pixel RF Dekoltázs99 900 Ft
Pixel RF Teljes arc + Nyak189 900 Ft
Pixel RF Teljes arc + Nyak + Dekoltázs259 900 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Tetszik, megosztom!