egészségközpont

ClearLips ajakdúsító kezelés

Az ajakdúsítás új dimenziója lézerrel.

Az ajakdúsítás új dimenziója lézerrel.

szegi medical center

Teltebb, dús ajkak természetes módon, mindezt tűszúrások nélkül?

Igen, ez most lehetséges!

A formás és telt ajkak hosszú idők óta az érzékiség és a vonzerő egyik jelképévé váltak. A hagyományos ajakfeltöltési módszerek azonban nem mindenki számára ideálisak, főképpen a tűtől való félelem vagy a nem természetes eredmények miatt. De most bemutatjuk a forradalmi megoldásunkat: a lézeres ajakdúsítást!

A ClearLips kezelés a legmodernebb lézertechnológiával fokozza az ajkak teltségét és kontúrját, miközben teljesen természetes hatást biztosít. Hogyan lehetséges ez? A lézer serkenti a saját kollagéntermelést, így az ajkak nem csak teltebbek, hanem élettel telibbek és egészségesek is lesznek. És a legjobb rész? Az eljárás során nincs szükség injekciókra, tűkre, és nincs kellemetlen érzés vagy hosszú gyógyulási idő.

Mit nyújt a CleaLips kezelés?

A ClearLips kezelés rendkívül gyorsnem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja a felületi epidermisz károsodása nélkül. A lézer rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagéntermelést és a bőr megújulását.

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező csúcstechnológiás Alma Lasers – Harmony XL Pro géppel végzett ClearLips az első olyan frakcionált Q-kapcsolt lézeres kezelés, amely a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, akár 3 mm mélyen fejti ki hatását, mindeközben a bőr felszínét sértetlenül hagyja.

A kezelést konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

hialuronsav
hialuronsav

Mit nyújt a ClearLips kezelés?

A ClearLips kezelés rendkívül gyors, nem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja a felületi epidermisz károsodása nélkül. A lézer rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagéntermelést és a bőr megújulását.

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező csúcstechnológiás Alma Lasers – Harmony XL Pro géppel végzett ClearLips az első olyan frakcionált Q-kapcsolt lézeres kezelés, amely a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, akár 3 mm mélyen fejti ki hatását, mindeközben a bőr felszínét sértetlenül hagyja.

A kezelést konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

Ismerje meg a ClearLips kezelést

Fiatalító lézeres kezelés a természetes és teltebb ajkakért

Kezelés időtartama

15-20 perc

Kezelések száma

4-6 alkalom

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Ajkak

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Hidratáló és E-vitaminos krém

Mellékhatások

Nincs, ritkán bőrpír vagy duzzanat

Kezelés időtartama

15-20 perc

Kezelések száma

4-6 alkalom

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Ajkak

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Hidratáló és E-vitaminos krém

Mellékhatások

Nincs, ritkán bőrpír vagy duzzanat

A KEZELÉSRŐL

Tulajdonképpen a ClearLift kezelést végezzük el, csak nem az arcon, hanem az ajkakon. Az ajkakon végzett lézeres kezelés képes javítani az ajkak színét, vonalvezetését, természetes telítettségét, illetve megfiatalítja a körülötte található bőrterületeket.  

A tömegnövelő Fillerekkel ellentétben a lézeres kezelések kiemelik az ajkak színét és textúráját egyaránt. A protokoll az 1064nm-es Q-kapcsolt frakcionált lézertechnológián, a ClearLift megoldáson alapszik, mely teljesen fájdalommentes és jól alkalmazható beavatkozás. A ClearLift mély behatolású lézer, nem károsítja a bőr felső rétegét és sokrétűségének köszönhetően megfelelően kezeli a pigmentációt, a hegeket, melasmát, összességében ideális megoldást kínálva az ajkak fiatalítására is.  

Az ajkak textúrája és a szín felerősödése a kezelés után azonnal tapasztalható, mely kezelés többszöri ismétlése optimális és hosszan tartó eredményt garantál. 

A KEZELÉS MENETE

A kezelés előtt konzultáción való részvétel kötelező. A lézeres ajakdúsítás egy tűszúrás nélküli, gyors, kíméletes és fájdalommentes eljárás, amely nemcsak az ajkak volumenét növeli, (mint ahogyan a hagyományos ajakfeltöltés), hanem javítja a bőr textúráját is, melynek eredményeképpen az sokkal élettel telibbé válik. Az eljárás során a ClearLift frakcionált lézert használjuk, amely a bőr mélyére hatolva serkenti a kollagéntermelést. Mindezt anélkül teszi, hogy károsítaná a bőr felszínét, vagy fájdalmat okozna a páciensnek.

Gyakran ismételt kérdések

Mindössze 15-20 perc szükséges a kezelés lebonyolításához, így bárki könnyedén beillesztheti napirendjébe. 

A vágyott eredmény eléréséhez legalább 4-6 alkalom szükséges, melyek között 3-4 hétnek kell eltelnie.

Általában az eredmények az utolsó kezeléstől számított 3-6 hónapig tarthatnak, és évente kétszer javasolt a további kezelések elvégzése. Mivel a bőr belülről újjáépül, nincs regenerálódási idő. Azonnal visszatérhet a munkájához.

Megváltozott arányokat a szájon, évek során veszített volument. Keskeny ajkakat, akik hangsúlyosabb szájra vágynak, de ragaszkodnak a természetes megjelenéshez. 

Semmilyen fájdalommal nem jár a kezelés. 

A kezelés előtt ne használjon semmilyen krémet, sminket, vagy egyéb kozmetikai terméket az arc és a száj területén! Óvja a kezelni kívánt bőrfelszínt a szoláriumtól és a napozástól az ajakdúsítást megelőző 1 hétben, valamint az eljárást követő egy hétben is! 

A kezelést követően ajánlatos valamilyen hidrataláló, vagy E-vitamint tartalmazó krémet felvinni a kezelt területre. Óvja a kezelni kívánt bőrfelszínt a szoláriumtól és a napozástól az ajakdúsítást követő egy hétben is! 

A kezelés nem végezhető el szilikonolajos töltés, tartó szilikon implantátum esetén, illetve hialuronsavas töltés esetén. A kezelést nem szabad elvégezni akkor sem, ha az ajkakon tetoválás, sminktetoválás van.  

Kizáró tényezők továbbá: daganatos betegségek, fertőző betegségek, várandósság, herpesz, friss seb, erősen kirepedezett száj 

Ritka esetben előfordulhat hámlás, bőrpír, esetleg enyhe, vagy közepes duzzanat az érintett területen. 

Ajaknövelés
ajakdúsítás
ajakdúsítás
Ajaknövelés
ajakdúsítás
ajakdúsítás
ajakdúsítás

Áraink

Lézeres ajakdúsítás - 1 alkalom30 000 Ft
Lézeres ajakdúsítás - 5 alkalom90 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot ClearLips kezelésünkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader