egészségközpont

Lézeres szőrtelenítés

Gyors, fájdalommentes, hatékony – A legjobb megoldás szőrtelenítésre

Gyors, fájdalommentes, hatékony – A legjobb megoldás szőrtelenítésre

szegi medical center

Lépj be a végleges lézeres szőrtelenítés világába!

Eljött az idő, hogy búcsút mondj a borotválkozás okozta kipattogzásnak, a gyantázás által hagyott fájdalmas emlékeknek, és a krémek okozta csalódásoknak. Képzeld el, ahogy reggelente felkelsz, és nem kell szembesülnöd a napi szőrtelenítés nyűgével. Ahol nincs több benőtt szőrszál, nincs több irritáció. Ez nem álom, ez a lézeres szőrtelenítés világa.

A lézeres szőrtelenítés nem csupán egy kezelés, ez egy befektetés önmagadba, a bőrödbe, az önbizalmadba. Miért töltenéd az idődet, energiádat és pénzedet ideiglenes megoldásokkal, amikor egy tartós, elegáns megoldás vár rád? Mi lépésről lépésre haladunk veled a sima bőr felé, ahol a borotválkozás és a gyantázás már csak egy távoli emlék lesz.

A technológia, ami forradalmasítja a sima bőrt!

A Szegi Medical Centerben biztos lehetsz abban, hogy a legmodernebb és leghatékonyabb lézeres szőrtelenítő eljárásokkal dolgozunk, melyeknek köszönhetően garantált az elégedettség és a hosszú távú eredmény. Tapasztalt specialistáink és neves nemzetközi trénerek által kidolgozott egyedi protokolljaink biztosítják, hogy minden bőr- és szőrtípussal megfelelően tudjunk dolgozni. Klinikánkon a pácienseink érdekeit mindig szem előtt tartjuk, és nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és hatékony kezelések elvégzésére.
Elsőként vezettük be az egyik legfejlettebb és legbiztonságosabb szőrtelenítő berendezést, a Clarity II-t az országban. Ezzel a kezeléssel már számos elégedett páciensünknek sikerült tartós eredményt elérnie. A Clarity II a 20.000 Watt-os teljesítményének köszönhetően a vastag és sötét szőrszálak mellett a kevésbé pigmentált, vékonyabb szőrszálakat is eltávolítja.
Emellett a klinikánk a díjnyertes PrimeLase HR készülékkel is rendelkezik, mely egyedi technológiája révén további lehetőségeket kínálnak a hatékony és kényelmes szőrtelenítés terén. A diódalézeres szőrtelenítést a nagyon sűrű és vastag szőrzet ritkításához javasoljuk, míg az Alexandrit lézer erejét használjuk a ritkább, világosabb és vékonyabb szőrzet eltávolításához.
A két berendezés kombinálásával kihasználhatjuk mindkét gép fő előnyeit, és személyre szabott protokollt tudunk alkalmazni, így a sötét bőrűektől a világos vagy vékony szőrzetű páciensekig mindenkit tudunk kezelni!

 

Ismerje meg a tartós szőrtelenítés világát!

 • minimális kellemetlenséggel jár
 • jelentősen rövidebb a kezelések időtartama
 • nagyobb komfortérzet
 • a kettős hullámhossznak köszönhetően a Clarity II-vel hatékonyan és biztonságosan kezelhető minden bőrtípusú páciens a Fitzpatrick skála I-VI –ig terjedő skáláján
 • a 755nm-es hullámhossz ideális a legtöbb szőrtípus kezelésére, kiváltképp a világos és vékonyabb szőrszálak eltávolítására
 • az 1064 nm-es hullámhossz a sötét bőrtónusú páciensek kezelésére is biztonságos, egyúttal a bőrben a legmélyebben ülő szőrszálak elpusztítására alkalmas (pl.: hónalj és intim területek)

Clarity II kettős hullámhosszú platformot kínál, amely magában foglalja az Alexandrit és az Nd:YAG lézereket, így széleskörű alkalmazhatóságot biztosítva különféle bőr- és szőrtípusokra.

Az Alexandrit lézer technológia a Clarity II esetében egy nagy teljesítményű, hosszú impulzusú lézerrendszert jelent, amely 755 nm-es hullámhosszon működik. Ez a technológia különösen hatékony a világosabb bőrtípusokon és finomabb, világosabb szőrzetre, lehetővé téve a szőrtelenítést. Az Alexandrit lézer kiválóan alkalmas gyors és hatékony kezelések végrehajtására, mivel erőteljes energiáját célzottan a melanint tartalmazó szőrszálakban fejti ki, így az eljárás különösen hatásos a nem kívánt szőrszálak eltávolítására.

Az Nd:YAG lézer technológia a Clarity II eszközben egy sokoldalú és hatékony módszert kínál a lézeres szőrtelenítésre és egyéb bőrgyógyászati kezelésekre. Ez a technológia 1064 nm-es hullámhosszon működik, ami mélyebb behatolást tesz lehetővé a bőrben, így hatékonyan célozza meg a szőrtüszőket anélkül, hogy károsítaná a környező bőrszövetet. Különösen előnyös a sötétebb bőrtípusok kezelésénél, ahol az alacsonyabb hullámhosszú lézerek okozta pigmentáció változások kockázata nagyobb.
Az Nd:YAG lézer kiemelkedő jellemzői közé tartozik a magasabb behatolási mélység, ami lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek kezelését, így nemcsak a szőrtelenítésre, hanem például visszerek, hajszálerek és egyéb bőrelváltozások kezelésére is alkalmas. A Clarity II rendszer ezenkívül beépített hűtési technológiával rendelkezik, amely tovább növeli a kezelések biztonságát és kényelmét, csökkentve a bőrirritációt és a kezelés utáni kellemetlenségeket.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépeinkkel a maximális eredmény elérése érdekében.

Clarity II és PrimeLase berendezés kombinálásával kihasználhatjuk mindkét gép fő előnyeit, és személyre szabott protokollt tudunk alkalmazni, így a sötét bőrűektől a világos vagy vékony szőrzetű páciensekig mindenkit tudunk kezelni a legjobb eredményeket elérve!

női intim szőrtelenítés
női intim szőrtelenítés

Ismerje meg a tartós szőrtelenítés világát!

 • minimális kellemetlenséggel jár
 • jelentősen rövidebb a kezelések időtartama
 • nagyobb komfortérzet
 • a kettős hullámhossznak köszönhetően a Clarity II-vel hatékonyan és biztonságosan kezelhető minden bőrtípusú páciens a Fitzpatrick skála I-VI –ig terjedő skáláján
 • a 755nm-es hullámhossz ideális a legtöbb szőrtípus kezelésére, kiváltképp a világos és vékonyabb szőrszálak eltávolítására
 • az 1064 nm-es hullámhossz a sötét bőrtónusú páciensek kezelésére is biztonságos, egyúttal a bőrben a legmélyebben ülő szőrszálak elpusztítására alkalmas (pl.: hónalj és intim területek)

A Clarity II kettős hullámhosszú platformot kínál, amely magában foglalja az Alexandrit és az Nd:YAG lézereket, így széleskörű alkalmazhatóságot biztosítva különféle bőr- és szőrtípusokra.

Az Alexandrit lézer technológia a Clarity II esetében egy nagy teljesítményű, hosszú impulzusú lézerrendszert jelent, amely 755 nm-es hullámhosszon működik. Ez a technológia különösen hatékony a világosabb bőrtípusokon és finomabb, világosabb szőrzetre, lehetővé téve a szőrtelenítést. Az Alexandrit lézer kiválóan alkalmas gyors és hatékony kezelések végrehajtására, mivel erőteljes energiáját célzottan a melanint tartalmazó szőrszálakban fejti ki, így az eljárás különösen hatásos a nem kívánt szőrszálak eltávolítására.

Az Nd:YAG lézer technológia a Clarity II eszközben egy sokoldalú és hatékony módszert kínál a lézeres szőrtelenítésre és egyéb bőrgyógyászati kezelésekre. Ez a technológia 1064 nm-es hullámhosszon működik, ami mélyebb behatolást tesz lehetővé a bőrben, így hatékonyan célozza meg a szőrtüszőket anélkül, hogy károsítaná a környező bőrszövetet. Különösen előnyös a sötétebb bőrtípusok kezelésénél, ahol az alacsonyabb hullámhosszú lézerek okozta pigmentáció változások kockázata nagyobb.
Az Nd:YAG lézer kiemelkedő jellemzői közé tartozik a magasabb behatolási mélység, ami lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek kezelését, így nemcsak a szőrtelenítésre, hanem például visszerek, hajszálerek és egyéb bőrelváltozások kezelésére is alkalmas. A Clarity II rendszer ezenkívül beépített hűtési technológiával rendelkezik, amely tovább növeli a kezelések biztonságát és kényelmét, csökkentve a bőrirritációt és a kezelés utáni kellemetlenségeket.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépeinkkel a maximális eredmény elérése érdekében.

A Clarity II és PrimeLase berendezés kombinálásával kihasználhatjuk mindkét gép fő előnyeit, és személyre szabott protokollt tudunk alkalmazni, így a sötét bőrűektől a világos vagy vékony szőrzetű páciensekig mindenkit tudunk kezelni a legjobb eredményeket elérve!

Tudnivalók a lézeres szőrtelenítésről

A lézeres szőrtelenítés egy ingyenes konzultációval kezdődik, amelynek keretein belül specialistánk többek között meghatározza a bőrtípusodat és felméri, hogy milyen szőrtelenítő eljárásra lesz szükséged. Ez függ a bőrtípusodtól, a szőrszálad színétől és vastagságától. Az állapotfelmérést követően sor kerülhet az időpontegyeztetésre, vagy amennyiben szeretnéd és egészségi állapotod lehetővé teszi, akár azonnal sor kerülhet az első szőrtelenítés kezelésre. Ha nincs bőrproblémád, kérhetsz egy teljesen ingyenes tesztet is 2 cm x 2 cm területre. További lehetőség, hogy ha elsőre nem szeretnél elköteleződni, úgy lehetőséget biztosítunk egy alkalommal egy kiválasztott testrész próbakezelésére. A próbakezelés kedvezményes díjszabását az ‘Áraink’ fülre kattintva érheted el.

Tudta?

A lézeres szőrtelenítés során nem a szőrszálat kezeljük, hanem az abban található festékanyagot célozzuk meg. A lézer energiája a szőrtüszőben hővé alakul, így végleg roncsolja azt és nem lesz képes új szőrszálak termelésére. A kezelést nem elegendő egy alkalommal elvégezni, általában 6-8 alkalommal meg kell ismételni testrésztől függően 3-8 hét különbséggel. A rendszeresen elvégzett kezelések hatására nemcsak szőrtelen állapotot érünk el, hanem a zavaró szőrbenövéseket és bőrirritációt is teljesen megszüntetjük. 

A lézeres szőrtelenítés menete

 • A kezelendő bőrfelület lefertőtlenítése
 • Kontaktanyag felvitele diódalézerrel történő kezelés esetén
 • Anyajegyek, friss sebek/hegek, tetoválások lefedése
 • Védőszemüveg felhelyezése
 • Megfelelő kezelési paraméterekkel történő kezelés
 • Kontaktanyag letörlése diódalézerrel történő kezelés esetén
 • Fényvédő/nyugtató krém felvitele

Fontos tudnivalók kezelések megkezdése előtt, illetve kezelések között

 • A kezelendő területet 24 órával a kezelés előtt borotválja le, de semmiképp ne közvetlenül a kezelés előtt! 

 • A kezelendő területet ne csipeszelje, epilálja vagy gyantáztassa. 

 • TILOS a napozás vagy szoláriumozás a kezelés előtti 4-6 héten belül, ellenkező esetben égési sérülés keletkezése és a kezelés hatékonyságának csökkenése következhet be. 

 • Frissen barnult bőrön, vagy leégett bőrfelületen a kezelés NEM végezhető el! Amennyiben 2 héten belüli intenzív napozást vagy szoláriumozást követően a kezelés megtörténik, a felületen hiperpigmentáció vagy hypopigmentáció következhet be (sötét foltok, vagy fehér foltok), melyek a kezelést követően még 2-3 hónap múlva vagy akár több ideig sem fognak eltűnni. 

 • Aszpirin, ibuprofén, naproxen szedése nem megengedett a kezelés előtti 7 napban és a kezelést követő 7 napig (amennyiben kezelőorvosa tanácsára fájdalomcsillapítót szükséges szednie, egyeztessen a felfüggesztés lehetőségeiről). 

 • A következő gyógynövény tartalmú készítményeket és vitaminokat a kezelést megelőző 7 napban tilos fogyasztani: gingko biloba, ginseng, fokhagyma, halolaj, E-vitamin, A-vitamin, vas. 

 • A kezelendő területen használt bizonyos bőrápolási készítmények és krémek, szérumok használatát fel kell függeszteni a kezelés előtti 7 napban, pl.: Retinol, C-vitamin, glikolsav, szalicilsav, BHA, niacinamid stb. 

 • Tilos a kezelés előtti 4-6 héten belül a kezelt területen elektrolízist végezni, szőkíteni, csipeszelni, gyantáztatni. A festékanyagot tartalmazó szőrszálnak kapcsolatban kell lennie a szőrtüszővel, mivel a lézerfény ezt célozza meg. 

 • Amennyiben száj körüli vagy intim területen levő herpesz elő szokott fordulni, antivirális gyógyszeres kezelésre kerülhet sor a kezelést megelőzően (feltétlenül jelezze specialistájának).

 • Az önbarnító készítmények használatát a kezelést megelőző 4 héten belül fel kell függeszteni, mert égési sérülést idézhetnek elő. 

 • A kezelendő bőrfelületnek tisztának és száraznak kell lennie. Amennyiben dezodort, parfümöt, testápolót, vagy önbarnítót használt, feltétlenül jelezze! 

 • Hajlakk és egyéb gyúlékony anyag használata a kezelés napján nem megengedett.

 • Amennyiben herpesz elleni készítményt használ, azt legalább 2 órával a kezelés előtt vegye be. 

 • Amennyiben bajusz terület kezelésére érkezik és fogszabályzót hord vagy beépített fém implantátuma van, nedves vattával béleljük ki a felső ajak és fogak közötti részt. 

 • A speciális ICD hűtő berendezést használjuk a fokozottan érzékeny területek pl.: intim terület kezelésekor, hogy lehűtsük a bőrfelületet. 

 • A biztonsági előírások betartása kötelező a lézeres kezelés során! A páciensnek és minden személynek a kezelőhelységben védőszemüveg viselése kötelező az ennek hiányában fellépő látás károsodás elkerülése érdekében! 

Ismerje meg a Clarity II. előnyeit

Télen vagy nyáron, minden bőr- és szőrtípusra

Kezelés időtartama

akár 5 perctől - 30 percig

Kezelések száma

általában 6-8 alkalom

Fájdalom szint

nincs vagy minimális

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

bármely szőrös terület a testen

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

utasítások betartása

Mellékhatások

bőrpír, duzzanat, ami maximum 2-3 napig tart

Kezelés időtartama

akár 5 perctől - 30 percig

Kezelések száma

általában 6-8 alkalom

Fájdalom szint

nincs vagy minimális

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

bármely szőrös terület a testen

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

utasítások betartása

Mellékhatások

bőrpír, duzzanat, ami maximum 2-3 napig tart

Világos a bőrszíned vagy sötétebb? Vékony a szőrszálad és szőke vagy? Netán a vastagabb szőrszálú, sötét hajúak táborát erősíted? Bármelyik csoportba is tartozol, a Lutronic Clarity II berendezés elpusztítja ezeket az eddig nem kezelhető szőrszálakat!
Nincs szükség gélre, sokkal gyorsabban kész van egy kezelés más lézeres kezelésekhez képest és hűtőrendszerének köszönhetően kisebb a fájdalomérzet is. Ráadásul még nyáron is el lehet végezni, nem akadály a napbarnított bőr sem!

A Clarity II szőrtelenítő gép lenyűgöző előnyei, amelyek kimagaslóvá teszik a piacon elérhető más lézeres szőrtelenítő gépekkel szemben, az Nd:Yag és Alexandrit lézerkombináció, amelyek a legerősebb és legfejlettebb technológiát képviselik a szőrtelenítés terén. Ez az ötvözet maximális hatékonyságot és sokoldalúságot biztosít, lehetővé téve a különböző szőrtípusok és bőrtípusok kezelését. A 20 000 watt erősségű készülék jelentős eredményeket mutat a kezelés hatékonysága és sebessége terén, így gyorsan és kényelmesen élvezheted a sima, selymes bőr érzését.

A Lutronic Clarity II kettős hullámhosszú (Alexandrit és Nd:Yag) platformja a világ élmezőnyébe tartozó egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb orvos-esztétikai berendezés, amely a kettős hullámhossznak köszönhetően minden bőrtípus kezelésére alkalmas.

Beépített hőmérséklet szabályozóval rendelkezik, mely méri a bőr hőmérsékletét, ezáltal nem engedi, hogy többször ugyanarra a területre vezesse le az energiát. Ezzel a technológiával kiküszöbölhetőek az esetleges égési sérülések. Intelligent Tracking technológiájának köszönhetően pedig szabályozza az eszköz, hogy a szőrteleníteni kívánt testrész minden területe maximális precízséggel kezelve legyen. Speciális hűtőberendezése segítségével a kezelés fájdalommentes, enyhe szúró, csípő érzéssel jár.
A választott testrészen akár 90%-os szőrtelenséget érhetünk el kúraszerű alkalmazásával, testrésztől függően akár 6-9 kezelés elegendő lehet. 

A bőrőn található elvátozásokat (anyajegy, angióma, szemölcs) minden esetben lefedjük, ezzel biztosítjuk épségüket a lézersugárral szemben. 

lézeres szőrtelenítés vélemények
végleges szőrtelenítés
szőrtelenítés olcsón
lézeres szőrtelenítés vélemények
végleges szőrtelenítés
szőrtelenítés olcsón

Ismerje meg a PrimeLase előnyeit

A legnagyobb csúcsteljesítményű dióda lézeres platform

Kezelés időtartama

akár 15 perctől - 60 percig

Kezelések száma

általában 6-8 alkalom

Fájdalom szint

nincs vagy minimális

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

bármely szőrös terület a testen

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

utasítások betartása

Mellékhatások

bőrpír, duzzanat, ami maximum 2-3 napig tart

Kezelés időtartama

akár 15 perctől - 60 percig

Kezelések száma

általában 6-8 alkalom

Fájdalom szint

nincs vagy minimális

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

bármely szőrös terület a testen

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

utasítások betartása

Mellékhatások

bőrpír, duzzanat, ami maximum 2-3 napig tart

Szabadulj meg végre a hagyományos szőrtelenítés bosszúságaitól, és lépj be a simaság új korszakába a PrimeLase dióda lézeres szőrtelenítéssel! Hiszen ki ne ismerné az örökös borotválkozás vagy a gyantázás nyűgjeit, és azutáni irritációt? De itt van végre a megoldás, amely nem csak hatékony, de időt és pénzt is spórolunk szépségápolási rutinunkkal.

A PrimeLase dióda lézeres szőrtelenítés varázsa abban rejlik, hogy gyors, fájdalommentes és hosszú távon hatékony. A bőr sima és selymes lesz, miközben a szőrtüszőket célzó lézerfény láthatatlanul elpusztítja a bosszantó szőrszálakat. Ráadásul a PrimeLase kezelések során a szőrnövekedés egyre ritkábbá és vékonyabbá válik, így hosszú távon akár véglegesen is megszabadulhatunk a szőrszálak bosszantó jelenlététől. Képzeld csak el, milyen lenne minden reggel bársonyos bőrrel ébredni anélkül, hogy órákat töltenénk a hagyományos szőrtelenítés módszereivel!

Ha te is unod már a hagyományos szőrtelenítési módszerekkel járó bosszúságokat, keresd fel klinikánkat, ahol ingyenes konzultáció során személyre szabott kezelési tervet állít fel specialistánk bőr- és szőrszíned alapján!

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép az esztétikai szektorban ismert diódás lézerek közül a legnagyobb csúcsteljesítményű dióda lézeres platform – 4800 Watt csúcsteljesítménnyel.

A PrimeLase diódalézer szabadalmaztatott hűtőrendszerével együtt a nem kívánt szőrszálak tartós eltávolítását kínálja a kezelések során. A régebbi technológiájú lézerekkel és az IPL-lel ellentétben a PrimeLase maximális energiát biztosít a szőrszálak elpusztításához, nem csak károsításához. A PrimeLase lézeres szőrtelenítő kezelések során a lézerfény, a szőr színét adó melanin sejtekben nyelődik el, amely levezeti a fényenergiát a szőrtüszőbe, ahol hőenergiává alakulva 65-70 °C-ra felmelegíti azt, így érhető el a szőrtüsző pusztulása.  A diódalézer minden bőrfototípus kezelésére ajánlott, különösen a nagy szőr sűrűséggel rendelkező pácienseknek és az első pár kezelés alkalmával. Nagy csúcsteljesítménye és az USP technológia egyedülálló kombinációt alkot a piacon. 

otthoni lézeres szőrtelenítés helyett
végleges szőrtelenítés
intim szőrtelenítés
otthoni lézeres szőrtelenítés helyett
végleges szőrtelenítés
intim szőrtelenítés

Gyakran ismételt kérdések

A lézer fényenergiája célzottan a szőrtüszőket pusztítja el, megakadályozva a szőr növekedését.

Nem. Azonban bizonyos területeken, ahol vékonyabb a bőr (pl.: intim területek), kellemetlenebb érzés lehet, de semmiképpen sem fájdalmas.

Nemtől függetlenül mindenkinek, aki szeretne végleg megszabadulni a makacs, olykor súlyos esztétikai problémát okozó szőrszálaitól (pl.: szőrbenövés).

Általánosságban 6-8 kezelés javasolt, de ez egyén függő. Van olyan bőr- és szőrtípus, akinél ennél kevesebb alkalom is elég és lehet olyan, akinél szükség van még több kezelésre is. Specialistánk a vele folytatott ingyenes konzultáció után ebben is tud támpontot adni a hozzánk érkező vendégeknek.

A kezelések között hozzávetőlegesen 3-8 hét szünetet szükséges tartani a szőrnövekedési fázisok miatt.

A lézeres szőrtelenítés általában tartós eredményeket nyújt, mivel a lézer energiája célzottan pusztítja el a szőrtüszőket, megakadályozva a szőr visszanövését. Azonban a „végleges” szőrtelenítés nem feltétlenül jelenti az összes szőrszál teljes és visszafordíthatatlan eltávolítását. Bizonyos esetekben a kezelt területeken később vékonyabb vagy világosabb szőr nőhet vissza, különösen hormonális változások vagy egyéb tényezők hatására.
Legtöbb esetben az emberek 90%-os csökkenést tapasztalnak a kezelt terület szőrsűrűségében, és ezek a szőrszálak általában nem nőnek vissza. Fontos megjegyezni, hogy a kezelés hatékonysága személyenként eltérő, és függ a szőr és a bőr típusától, a kezelések számától és a lézeres szőrtelenítőgép típusától is. Bizonyos esetekben szükségesek lehetnek fenntartó kezelések a maradék szőr eltávolításához vagy a szőrnövekedés újraindulásának kezelésére. Klinikánkon a piacon jelenleg leghatékonyabb csúcskategóriás gépekkel dolgozunk, melyek garantálják vendégeink számára a gyorsabb és jobb eredményeket.

 • Rögtön a kezelést követően bőrpír és duzzanat keletkezhet a kezelt területen és gyakran csalánkiütés tapasztalható a szőrtüszők helyén, mely akár több mint 2 órán keresztül is fennállhat. A bőrpír akár 2-3 napig is eltarthat.
 • A kezelt területen napégéshez hasonló érzést tapasztalhat a kezelést követően.
 • A kezelt területen levő szőrtüszők nem minden esetben hullanak ki azonnal a kezelést követően. A szőrhullás a kezelés utáni 5-14 napon belül figyelhető meg.
 • Hozzávetőlegesen 20%-ban csökken a szőrnövekedés a kezelést követő 4-8 hétben minden kezelés után. 
 • Daganatos megbetegedés esetén
 • Terhesség esetén (szoptatás esetén csak saját felelősségre végezhető el)
 • Megnövekedett fényérzékenységhez vezető gyógyszerek szedése esetén (pl.: Isotretinoin)
 • Szteroid tartalmú gyógyszerek szedése esetén
 • Kezeletlen cukorbetegség és pajzsmirigy betegség esetén
 • Aktív bőrbetegség esetén pl. ekcéma, pikkelysömör a kezelendő területen
 • Melanóma esetén
 • Súlyos epilepszia esetén
 • Ha friss műtéti heg, vagy nyílt seb található a kezelendő területen
 • Antibiotikumos kezelés alatt és befejezését követő 2 héten belül
 • Fényérzékenységet okozó szerek hosszantartó használata esetén
 • Hámsérülés vagy tetoválás a kezelni kívánt területen
 • Autoimmun betegség (pl. Lupus, Scleroderma) 
 • Bőr hólyagosodása (csalánkiütés szerű) 

 • Bőrpír 

 • Duzzanat 

 • Bőrérzékenység, bőrszárazság 

 • Pigmentáció megváltozása (fényvédelem betartása esetén minimalizálható a lehetősége) 

Általában már az első kezelés után is látható javulás, de a teljes eredmények a kezeléssorozat befejezése után válnak láthatóvá.

 • Nyugtató testápoló használata javasolt a kezelést követően (pl.: Panthenol, Aloe Vera). 

 • Hidratálja a kezelt bőrfelületet napi két alkalommal a kezelés után. 

 • Javasolt a bőrirritáció elkerülése, tilos vakarni és csipkedni a kezelt bőrfelületet. Tilos a csipeszelés, gyantázás és epilálás a kezelést követő hetekben. 

 • Tilos a napozás, vagy szolárium használata! Fényvédőkrém (SPF 50) használata javasolt a kezelt területeken.

 • Hónalj területen történő kezelést követően dezodor helyett javasolt a hintőpor használata az izzadás elkerülésére. 

 • Tilos a forró fürdő és szauna használata kezelést követő 48 órán belül. 

 • A következő kezelésre akkor kell érkezni, amikor már a kezelt területen fokozott szőrnövekedés tapasztalható (ez egyénenként változhat, azonban a leggyakrabban 3-8 hetente szükséges megismételni a kezelést a kezelt területtől függően, hormonális okok esetén gyakrabban is sor kerülhet rá).

  Bármilyen kérdés esetén vagy nem megfelelő gyógyulás esetén keresse klinikánkat azonnal! 

Igen, különösen, ha tapasztalt szakember végzi, de mint minden orvosi eljárásnak, ennek is vannak kockázatai.

Az eredmények nem lesznek olyan tartósak, és a szőr visszanőhet.

Igen, a lézeres szőrtelenítés hosszú távú megoldást kínál, szemben a hagyományos szőrtelenítés ideiglenes megoldásaival.

Igen, de fontos a megfelelő napvédelem és a lézerspecialista utasításainak követése

Nem, ugyanis a lézeres szőrtelenítés hatékonysága a szőrtüsző pigmentjétől, azaz a melanintól függ. A lézer fényt bocsát ki, ami a melaninban nyelődik el, és a keletkező hő pusztítja el a szőrtüszőket. az ősz és fehér szőrszálak már nem tartalmaznak melanint, így a lézer fénye nem képes elnyelődni bennük, ezáltal roncsolni sem tudja a szőrtüszőt. A vörös szőrszálak különböző melanint, ún. eumelanint és feomelanint tartalmaznak. Amikor a feomelanin van többségben, a lézer hatástalannak bizonyul. Ennek az az oka, hogy a feomelanint tartalmazó szőrszálak nem tartják jól a lézerfény elnyelése során keletkező hőt, így nincs elég idő a szőrszálak elpusztítására. A lézer fénye a nagyobb szemcseméretű eumelaninban elnyelődve tovább tartó hőhatást eredményez, míg a feomelanin finomabb eloszlású és szemcsemérete is kisebb, így kevesebb időtartamú hőhatást eredményez. Klinikánkon lehetőség van elektroepilációs eljárásra, mely végleges megoldást kínál az ősz és vörös szőrszálak eltüntetésére.

Akár több millió forintot is elkölthet valaki borotvára, krémekre, gyantázásra. A lézeres szőrtelenítés anyagi szempontból is sokkal előnyösebb, hiszen már jóval kevesebb összegből megoldható, arról nem is beszélve, hogy mennyi időt spórolunk vele.

tartós szőrtelenítés

Áraink

S méret
(1 választható terület: hónalj, bikini, lábfejek, térd, kézfejek és ujjak, nyak, mellbimbó körül, hascsík, mellek közötti csík, bajusz, áll, orca, pajesz)
1 alkalom30 000 Ft
3 +1 alkalom90 000 Ft
8+3 alkalom240 000 Ft
Teljes arc
(valamennyi terület: bajusz, áll, orca, pajesz)
1 alkalom48 000 Ft
3+1 alkalom144 000 Ft
8+3 alkalom384 000 Ft
M méret
(egy választható: alkarok, felkarok, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, derék, lábszár, comb, hát)
1 alkalom48 000 Ft
3+1 alkalom144 000 Ft
8+3 alkalom384 000 Ft
2 választható terület
1 alkalom84 000 Ft
3+1 alkalom252 000 Ft
8+3 alkalom672 000 Ft
3 választható terület
1 alkalom102 000 Ft
3+1 alkalom306 000 Ft
8+3 alkalom816 000 Ft
4 választható terület
1 alkalom120 000 Ft
3+1 alkalom360 000 Ft
8+3 alkalom960 000 Ft
6 választható terület
1 alkalom144 000 Ft
3+1 alkalom432 000 Ft
8+3 alkalom1 152 000 Ft
Diamond
(korlátlan testrész (fej területek is)
1 alkalom180 000 Ft
3+1 alkalom540 000 Ft
8+3 alkalom1 440 000 Ft
Próba alkalom
Lézeres szőrtelenítés - 1 testrész - Próba alkalom
(nagyobb terület esetén)
20 000 Ft
Lézeres szőrtelenítés - 1 testrész - Próba alkalom
(kisebb terület esetén)
10 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

S méret
(1 választható terület: hónalj, bikini, lábfejek, térd, kézfejek és ujjak, nyak, mellbimbó körül, hascsík, mellek közötti csík, bajusz, áll, orca, pajesz)
1 alkalom36 000 Ft
3 +1 alkalom108 000 Ft
8+3 alkalom288 000 Ft
Teljes arc
(valamennyi terület: bajusz, áll, orca, pajesz)
1 alkalom54 000 Ft
3+1 alkalom162 000 Ft
8+3 alkalom432 000 Ft
M méret
(egy választható: alkarok, felkarok, teljes intim, mellkas, has, popsi, vállak, derék, lábszár, comb, hát)
1 alkalom54 000 Ft
3+1 alkalom162 000 Ft
8+3 alkalom432 000 Ft
2 választható terület
1 alkalom96 000 Ft
3+1 alkalom288 000 Ft
8+3 alkalom768 000 Ft
3 választható terület
1 alkalom114 000 Ft
3+1 alkalom342 000 Ft
8+3 alkalom912 000 Ft
4 választható terület
1 alkalom132 000 Ft
3+1 alkalom396 000 Ft
8+3 alkalom1 056 000 Ft
6 választható terület
1 alkalom156 000 Ft
3+1 alkalom468 000 Ft
8+3 alkalom1 248 000 Ft
Diamond
(korlátlan testrész (fej területek is)
1 alkalom192 000 Ft
3+1 alkalom576 000 Ft
8+3 alkalom1 536 000 Ft
Próba alkalom
Lézeres szőrtelenítés - 1 testrész - Próba alkalom
(nagyobb terület esetén)
25 000 Ft
Lézeres szőrtelenítés - 1 testrész - Próba alkalom
(kisebb terület esetén)
12 500 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációnkra.

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap