egészségközpont

Lézeres striakezelés

A striák akkor jelennek meg, ha nagyobb hízás, fogyás vagy terhesség következtében a bőr kötőszövete károsodik. Ahogy a szövetek gyógyulnak, a feszülés irányára merőlegesen kis vörös hegek alakulnak ki, amelyek a striák megjelenését eredményezik. Miközben színük idővel elhalványodik, a vonalak sajnos megmaradnak, fehér színben. A striák kezelése azért jelent különösen nagy kihívást, mert az elváltozás a bőr mélyebb, dermiszrétegét érinti. A nálunk elérhető lézer alapú rádiófrekvenciás, masszázzsal kombinált kezelés egyedülállóan hatékony és biztonságos megoldást nyújt a striák kezelésében.

Lézeres striakezelés árai

Striák és hegek kezelése - Konzultáció specialistával9 900 Ft
Striák és hegek kezelése - Bőrgyógyász szakorvosi konzultáció26 000 Ft
Striák és hegek kezelése - Hegek elsimítása lézerrel (irányár!) - alkalmanként50 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk konzultációra!

Lézeres striakezelés előnyei

  • Egyedülálló, kombinált technológia
  • Hatékony, biztonságos, műtét nélküli eljárás
  • Nincs lábadozási idő
  • Azonnali, látványos eredmény
  • Csak 3-5 kezelés szükséges

A kezelés menete

A kezelést szakorvossal folytatott konzultáció előzi meg, aki bőrrugalmassági, hegesedési és bőrzsírvastagsági vizsgálatokat végez, ellenőrzi az alkalmasságot, majd tervet állít fel. Általában 3-5 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A kezelés időtartama a terület nagyságától függően 15-60 perc.

A kezelést bőrgyógyász szakorvosunk indikációja alapján és felügyelete alatt szakképzett kezelőink végzik Alma Lasers Harmony XL géppel. Az egyedülálló UniBody kombinált kezelőfej egyesíti a nagy energiájú rádiófrekvenciás technológiát egy forgó masszázsgyűrűvel, így a bőr mélyebb rétegének stimulálása mellett a keringést is javítja a szubkután szövetben. Az eljárás rendkívül hatékony és minimális kellemetlenséggel jár. A felületen a bőrhiba azonnal halványodni kezd és a következő hetekben a varasodást követően további jelentős javulást fog tapasztalni.

Jöjjön el hozzánk konzultációra!

A konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk alkalmassági tesztet végez, felméri az Ön egészségi állapotát. Emellett kezelési tervet állít fel, hogy az tökéletesen személyre szabott legyen. Kollégánk szükség esetén orvosi konzultációt javasolhat.

* a konzultáció árát, amennyiben a kezelésünket, szolgáltatásunkat igénybe veszi a Klinikánkon, beszámítjuk a kezelés, szolgáltatás árába.

Teendők a kezelés előtt

A kezelés előtti néhány hétben kerülje az erős napfényt és a szolárium használatát.

Mire számíthat a kezelés után?

Az eljárás minimális sebképződéssel jár, amit javasolt otthonában speciális krémmel utóápolni. A varasodást követő néhány napban a kezelt felületen új bőr, úgynevezett bababőr keletkezik. Ezt természetes napfénynek és mesterséges fénynek kitenni tilos! A kezelést követő néhány hétben tehát kerülni kell az erős napfényt és a szolárium, valamint a szauna használatát.

Lézeres striakezelés árai

Striák és hegek kezelése - Konzultáció specialistával9 900 Ft
Striák és hegek kezelése - Bőrgyógyász szakorvosi konzultáció26 000 Ft
Striák és hegek kezelése - Hegek elsimítása lézerrel (irányár!) - alkalmanként50 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Tetszik, megosztom!