Morpheus8

Morpheus8

A világsztárok nagy kedvence, FDA által minősített minimál invazív mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó készüléke a Morpheus8, amely az arc kezelése mellett a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. A Morpheus8 többé már nemcsak a világsztárok kiváltsága, klinikánkon immár bárki számára elérhető a kezelés

Morpheus8

A világsztárok nagy kedvence, az FDA által minősített minimál invazív mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó készüléke a Morpheus8, amely az arc kezelése mellett a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. A Morpheus8 többé már nemcsak a világsztárok kiváltsága, klinikánkon immár bárki számára elérhető a kezelés

Morpheus8

egyedülálló géppark

Európa vezető lézercentrumaként többek között ilyen gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

kedvező árak

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.

Részletfizetési lehetőség!

szakértő csapat

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak, hogy te a legjobbat kaphasd.

maximális figyelem

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.

Nálunk nincs lehetetlen, keress minket bizalommal.

Mi a Morpheus8?

A legújabb és egyik legfejlettebb mikrotűs, rádiófrekvenciás technológia, amely átfogó megoldást kínál a bőrproblémák kezelésére. A Morpheus8 rádiófrekvenciás és mikrotűs eljárása célzottan hat a bőr mélyebb rétegeire, segítve a kollagén újraképződését és a szövetek megújulását. A kezelések hatékonyan simítják a ráncokat, az akné után maradt hegeket és eltüntetik a pigmentfoltokat is, így a bőr megjelenése feszesebbé, egészségesebbé és egyenletesebbé válik.

A Morpheus8 eljárás nemcsak a bőrfeszesítést segíti elő, hanem javítja a bőr állagát és tónusát is, valamint serkenti a sejtek anyagcseréjét így akár zsírbontásra is tökéletes megoldás.

Milyen területeken lehet elvégezni a Morpheus8 kezelést? 
A többféle kezelési mélységnek és a négyféle kialakítású kezelőfejnek köszönhetően a Morpheus8 éppúgy alkalmas az arc újraformálására és fiatalítására meglehetősen erős lifting hatása miatt, mint a testen levő zsírpárnák és megereszkedett bőr kezelésére. Nagyszerű eredményeket érhetünk el vele akár a hason, fenéken, derékon levő zsírfelesleg csökkentésére, de a térdeken és könyéken levő megereszkedett bőr feszesítésére is kiválóan alkalmas. A foltokat kezelő és hegkezelő hatása is kiemelkedő, csodákat művel az akné után maradt atrófiás hegekkel, valósággal rekonstruálja a szöveteket! 
Hány kezelésre van szükség? 

Zsírbontás esetén egyéni felmérést követően állítható fel a kezelési terv, általában 3 alkalmat javaslunk. A kezelések között célszerű 6-8 hetet várni a zsírsejtek kiürülése érdekében. 

Arckezelés esetén 1-3 alkalmat javaslunk a látványos eredmény eléréséhez, az alkalmak száma nagyban függ a páciens bőrének állapotától, egyéni reakcióktól. 

Az arckezelések között minimum 1 hónap szünet tartása javasolt, azonban célszerű akár a 6 hetet is kivárni a fokozott kollagéntermelés beindulásához. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a Morpheus8 kezeléseket követően még további egy éven keresztül is fokozott kollagéntermelés figyelhető meg a bőrben. Judy Murray kiváló példánk arra, hogy bár lassan alakulnak ki az eredmények, azonban azok annál látványosabbak és tartósak. 

Stria kezelésekor fontos megemlíteni, hogy az eredmények nem lesznek 100%-osak, hiszen a már megtört, megszakadt bőrt nem lehetséges az eredeti állapotára visszaállítani. A striák mérete és felszíne egyértelműen csökken és javul, a bőrkép egységesebb lesz, a striák elhalványodnak. A kezelések száma egyénfüggő. 

Narancsbőr kezelésekor szintén egy meghatározó tényező a narancsbőr aktuális fokozata/súlyossági foka, az elhelyezkedése is. Itt is egyéntől függően változhat a kezelések száma. A megfelelő táplálkozás, mozgás és életvitel sokat javítanak a kezelés kimenetelén, az utóápolási tanácsok betartása növeli az eredmények kialakulását. A kezelések között célszerű 4-8 hetet várni. 

A leggyakoribb testrészek a következők:

  • Arc és nyak
  • Has
  • Térdek és combok
  • Dekoltázs
Mikor látható a kezelés eredménye? 

Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

Morpheus8 kezelési terv: 

  • előzetes konzultáció: egyéni felmérés, ahol megvizsgáljuk a páciens alkalmasságát, kizárjuk a kontraindikációkat, egyedi kezelési tervet állítunk fel 
  • érzéstelenítés: helyi érzéstelenítést alkalmazunk a kezelés megkezdése előtt 30 perccel, hogy minimálisra csökkentsük a diszkomfortérzetet 
  • kezelési idő: a Morpheus8 kezelési ideje testtájanként eltér, átlagosan 20-40 percet vesz igénybe 
  • rögtön a kezelés után: a páciensek enyhe pirosságot, irritációt észlelhetnek a kezelt területen 
  • utóápolás: a konzultáción megbeszéltek szerint nagyon fontos a megfelelő utóápolás, a megfelelő krémek és fényvédők használata

Dr. Sas Andrea

Bőrgyógyász

Dr. Bársony Anett Gabriella

Sebész

Varga Adrienn

Vezető lézerspecialista

Gyakori kérdések:

A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során előfordulható fertőzések kialakulását. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület.

A frakcionált rádiófrekvencia ránccsökkentő, elasztin és kollagéntermelő hatása tudományosan bizonyított. A két technológia együttes használatának köszönhetően érhetők el olyan eredmények, melyek más minimál invazív kezeléssel nem lehetségesek.

Sokszor tévesen non-invazív kezelésként tüntetik fel a Morpheus8 kezelést.  A kezelés során nem történik sebészi bemetszés, ugyanakkor mikrotűk penetrálnak a bőr különböző mélységeibe, így minimál invazívnak tekintendő. 

Mi, a Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez van igazítva. 

Minden esetben arra biztatjuk pácienseinket, hogy a konzultációra határozott elképzeléssel érkezzenek, pontosan mit szeretnének elérni, mi a kívánt eredmény. Ami mindemellett nagyon fontos, hogy egy részletes listával érkezzenek arról, hogy milyen gyógyszereket, gyógyszerkészítményeket szednek vagy használnak. Kiemelten fontos a kezelendő területen korábban végzett beavatkozások részletezése is, hiszen a tűk és rádiófrekvencia együttes alkalmazása befolyásolhatja a korábbi beavatkozások eredményét. A bőrápolási szokások, rutinszerűen használt készítmények listája is segítségünkre lesz a személyre szabott beállítások megválasztásában. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a pácienseink, akik pozitív attitűddel és reális elvárásokkal érkeznek hozzánk, azok, akik maximálisan elégedetten távoznak. 

Természetesen a Morpheus8 kezelés is kombinálható más kezelésekkel. 

Nemzetközileg bevett szokás, hogy a különböző szépészeti beavatkozások előtt a páciensek HydraFacial kezelést vesznek igénybe, mely letisztítja, hidratálja a bőrt a későbbi szépészeti beavatkozást még eredményesebbé, látványosabbá téve. 

A Morpheus8 kezelést követően lehetőség van különböző orvosi tisztaságú hatóanyagokat, boostereket juttatni a bőrbe, esetleg gyógyulást követően más non-invazív lézeres kezelésekkel kiegészíteni a kezeléssorozatot. A konzultáció során az igényekhez, célokhoz igazítva ajánlunk kiegészítő kezeléseket.

A Morpheus8 kezelés a sztárok világában sem maradt észrevétlen. Többek között olyan nemzetközi hírességek esküsznek erre az eljárásra, mint Kim Kardashian aki egyenesen a Morpheus nagykövete lett, Jessica Simpson, Faye Tozer, Judy Murray, akinek az átváltozása hihetetlen vagy akár Amanda Holden.

Az arc bármely olyan területe kezelhető, ahol finom- vagy mélyráncok, hegek, vagy feszesíteni, vitalizálni kívánt terület található. 

Amennyiben Morpheus8 kezelést szeretne igénybe venni, minden esetben győződjön meg arról, hogy megfelelő tapasztalattal, szakmai háttérrel rendelkező szakemberhez fordul. Mi a Szegi Medical Centerben minden esetben a pácienseinket tartjuk szem előtt. Megbízható orvosi háttérrel rendelkezünk, tudásunkat, egyedi protokolljainkat neves nemzetközi trénereknek, orvosoknak köszönhetjük. Büszkén jelentjük ki, hogy elsőkként tanulhattuk meg az országban a Morpheus8 kezelés fortélyait, jelentős tapasztalatot és elégedett pácienst halmozva fel. Megbízható beszállítóinkkal évek óta együttműködünk, hiszen nagyon fontos, hogy a kezelés valóban a géphez tartozó steril, arannyal bevont tűkkel történjen, és pácienseink a maximális minőséget kapják! 

Természetesen nem kizáró tényező, azonban tisztában kell lennünk a töltés utáni szabályokkal. 

Hialuronsavas töltés esetében legalább 3 hónapot várni kell a Morpheus8 kezelés megkezdése előtt. Ez alól kivételt képez a szájfeltöltés. 

Botox esetében minimum 2 hét kihagyás szükséges a Morpheus8 kezelés előtt. Azon pácienseinknek, akik még nem vettek részt töltésen vagy botox kezelésen javasoljuk, hogy a Morpheus8 után végezzék ezeket a beavatkozásokat.

Mivel a felépülési idő minimális, így a kezelés után már 3 nap elteltével lehet sminkelni. 

A kezelés előtti személyes konzultáció során Specialistáink felmérik a bőr állapotát és ennek megfelelően állítják fel a személyre szabott kezelési tervet. Bizonyos esetekben elég lehet akár egy kezelés is, ez azonban teljesen egyén- és reakciófüggő.

A Morpheus8 kezelés maximalizálása érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és rendszerességű fényvédő krém használata, a direkt UV sugárzás elkerülése, a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás kerülése. 

Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A Morpheus8 kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében. Pácienseink igen jelentős része ítéli úgy, hogy a kezelés várható eredménye messzemenőkig felülmúlja a kockázatokat. 

Morpheus8 áraink:

arckezelesek

Arckezelések

Teljes arc
+ mezoterápiás ampulla
236 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak
+ mezoterápiás ampulla
266 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
310 000 Ft
20 000 Ft
Nyak + Dekoltázs terület
+ mezoterápiás ampulla
206 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka
+ mezoterápiás ampulla
358 000 Ft
20 000 Ft
Dekoltázs
+ mezoterápiás ampulla
112 000 Ft
20 000 Ft
Nyak
+ mezoterápiás ampulla
102 800 Ft
20 000 Ft
Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
164 000 Ft
20 000 Ft
Szemkörnyék92 000 Ft
Szájkörnyék92 000 Ft
Aknés hegek kezelése - 2 tenyérnyi terület112 000 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet, mezoterápiás anyaggal
Teljes arc616 000 Ft
Arc+ Nyak718 000 Ft
Arc + Nyak + Toka850 000 Ft
Nyak + Dekoltázs534 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka922 000 Ft
Toka + Nyak410 000 Ft
Dekoltázs287 200 Ft
Nyak256 000 Ft
Szemkörnyék232 000 Ft
Szájkörnyék232 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

alakformalas

Alakformálás

Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület 172 680 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület284 280 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi terület *431 700 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi terület *710 700 Ft
* egy tenyérnyi terület 10x10cm

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület 172 680 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület284 280 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi terület *431 700 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi terület *710 700 Ft
* egy tenyérnyi terület 10x10cm

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület172 680 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület284 280 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület431 700 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület710 700 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

hegkezeles

Hegkezelés

Teljes arc
+ mezoterápiás ampulla
236 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak
+ mezoterápiás ampulla
266 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
310 000 Ft
20 000 Ft
Nyak + Dekoltázs terület
+ mezoterápiás ampulla
206 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka
+ mezoterápiás ampulla
358 000 Ft
20 000 Ft
Dekoltázs
+ mezoterápiás ampulla
112 000 Ft
20 000 Ft
Nyak
+ mezoterápiás ampulla
102 800 Ft
20 000 Ft
Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
164 000 Ft
20 000 Ft
Szemkörnyék92 000 Ft
Szájkörnyék92 000 Ft
Aknés hegek kezelése - 2 tenyérnyi terület112 000 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet, mezoterápiás anyaggal
Teljes arc616 000 Ft
Arc+ Nyak718 000 Ft
Arc + Nyak + Toka850 000 Ft
Nyak + Dekoltázs534 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka922 000 Ft
Toka + Nyak410 000 Ft
Dekoltázs287 200 Ft
Nyak256 000 Ft
Szemkörnyék232 000 Ft
Szájkörnyék232 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Borika Magyar
Borika Magyar
2022-12-01
Dr Sas Andreanal jártam fiammal és párommal bőrgyógyászati kezelésen a rendelőben.Nagyon elégedett vagyok a doktornővel minden amit ajánlott pár nap alatt helyrehozta a régóta fennálló problémáinkat ezenkívül hozzáállása kedvessége és szakértelme lenyűgözött.Tobb ilyen orvos kéne.Koszonjuk az elletast.
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács
2022-07-07
Néhány hónapja járok a Szegi Medical Centerbe. A szőrtelenítő kezelést csupán 3 hónapja kezdtem el, azonban az eredmények már most magukért beszélnek, a kezelés végeredményét pedig izgatottan várom. A szőrtelenítést mindig nagyon professzionálisan végzi kedves kezelőm: Maja, aki a kezelés közben mindig tájékoztat a kezelés menetéről, emelett mégis olyan, mintha csak egy baráti beszélgetésen vennék részt. Maja ajánlásával a Cooltech kezelést is kipróbáltam, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Évek óta harcoltam a makacs zsírpárnákkal a hasam területén és ennek a kezelésnek köszönhetően végre sikerült a legjobb formámat elérnem. Eleinte kissé tartottam az említett kezelésektől, de szerencsére mindig mindenről teljeskörű tájékoztatást kaptam, valamint a kezelő tanácsait mindig megfogadtam a kezeléseket követően. A klinikába lépve mindig egy elegáns, tiszta környezet fogad. A bájos recepciósok mindig nagyon kedvesek és odafigyelnek az apró részletekre is. A szépészeti kezelések mellett az éves szűrő vizsgálatokat is itt végeztem el. A vérvételt, Tünde nem csak fájdalom mentesen végezte, de az eredményt követően mindig a megfelelő tájékoztatást nyújtotta az egészségügyi állapotomról, valamint szükség esetén a megfelelő orvoshoz irányított. Dr. Sas Andrea bőrgyógyásznak köszönhetően a durva ekcémás problémám is tünetmentes mióta a Szegi Medical Centerbe járok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a klinikára és mindig izgatottan várom a következő kezelésemet.
Fukuyo Usui
Fukuyo Usui
2022-07-02
When I had consultation with them, they were really kind, patient and thorough about the detailed explanation in English! Even they tried to write down the explanations and prices of some plans i was intrigued in English, which was tremendously helpful for me. Also, even when I had to make an appointments via email and phone call, all the time the receptionists were sweet, so I was each time feeling very comfortable contacting them.
Péter Kocsis
Péter Kocsis
2022-06-13
Már többször jártunk itt, nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom, mindenki nagyon kedves.
Edina Baráth
Edina Baráth
2022-05-20
A párommal érkeztem a Szegi Medical Centerbe. Tiszta szép igényes környezetbe cseppentünk, a recepciósokat külön kiemelném Zsóka és Szabolcs, nagyon kedvesen fogadtak minket, segítőkészek voltak, mindenben rendelkezésünkre álltak, még kávéval vagy igény szerint más frissítővel is megkínáltak minket érkezésünkkor. Dr Sas Andreánál jártunk, kiváló szakember, kedves,türelmes, a konzultáció során minden kérdésünkre választ kaptunk, és a kezelés során mindvégig figyelmes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!
Horvàth Alexandra
Horvàth Alexandra
2022-02-28
Csak jókat tudok róla mondani! Ismerős javaslatára kerestem fel a klinikát, es Dr. Sas Andreát. A Doktornőhöz egy elég komplex problémával érkeztem. Ezáltal izgultam is a vizsgálat előtt. Azonban a Doktornő az első pillanattól kezdve megnyugtató,kedves volt Velem, így a félelmem el is múlt azonnal. Minden kérdésemre részletesen és türelmesen válaszolt. Hihetetlenül jó szakember! Pár szóban jellemezve, azt mondanám, hogy precíz, alapos, lelkiismeretes, empatikus es nem utolsó sorba közvetlen! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Hívjon minket időpontért, vagy kérjen visszahívást!
06-1-416-9994