egészségközpont

Innovatív zsírleszívás

Modern zsírleszívás műtét és hegek nélkül

Modern zsírleszívás műtét és hegek nélkül

szegi medical center

FaceTite és BodyTite

A személyre szabott zsírleszívás mesterművei

Természetes vágyunk, hogy kiegyensúlyozott, vonzó alakot szeretnénk, de sokszor nehéz elérni ezt a célt kizárólag diétával és testmozgással. Az arcukon vagy testükön lévő zsírfelesleg és a megereszkedett bőr miatt aggódó nők és férfiak számára az InMode BodyTite és FaceTite kezelések kevésbé invazív alternatívát kínálnak a hagyományos sebészeti eljárásokkal – például a zsírleszívással vagy az arcfelvarrással -szemben.

Az InMode márka vezető név és arany standard az igényes esztétikai eljárások világában, nem-invazív illetve minimál-invazív kezeléseket kínál a kivételes eredményekért. A BodyTite és FaceTite a fejlett rádiófrekvenciás technológia segítségével csökkenti a zsírt, feszesíti a bőrt, és újraformálja a kezelt területek kontúrját. Ezek a kezelések olyan eredményeket kínálnak, amelyek szinte megegyeznek az invazív plasztikai sebészet által elért eredményekkel, csak éppen kevesebb felépülési idővel és kevesebb heggel.

Ezek az eljárások különösen ideálisak azoknak, akik szeretnék javítani az arcuk vagy testük vonalait, csökkenteni a zsírfelesleget és egyben feszesíteni a bőrüket, de nem kívánnak kés alá feküdni vagy nem alkalmasak hagyományos műtéti beavatkozásokra.

További előnyei a kezeléseknek, hogy ezek az eljárások testre szabhatóak, így minden egyes páciens egyedi igényeihez és céljaihoz lehet igazítani a lehetőségeket. Így személyreszóló megoldást kapnak azokra a területekre, ahol a legnagyobb javulást szeretnék elérni, legyen szó az arc fiatalosabb megjelenéséről vagy a test kontúrjainak formálásáról.

Bemutatjuk az innovatív zsírleszívás világát!

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz az arc és a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést a testen és az arcon is, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.

A zsírleszívás még soha nem volt ilyen egyszerű az orvos számára, és ennyire biztonságos a beteg számára. A BodyTite példátlan eredményeket hoz a bőr természetes fiatalításának stimulálása révén. A BodyTite készülék egyidejűleg szívja le a bőr alatti zsírt és a kezeli a bőrfelszínt, amit 70 °C fokig melegít. Ez serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését természetes úton. A bőr teljes megújulása, a kezelt terület feszesedése és a kezelt területen a zsír erőteljes csökkenése 6-12 hónap elteltével látható.

Az eljárás után nincs heg, sem szemmel látható maradandó nyomok. A gyógyulási idő viszonylag rövid – egy hét és 10 nap között mozog, kórházi tartózkodásra nincs szükség. Közvetlenül a beavatkozás után a beteg hazatérhet a napi rutinjához.

A zsírleszívás és bőrfeszesítés a BodyTite segítségével helyi érzéstelenítés mellett könnyedén elvégezhető művelet. Egy beavatkozás körülbelül 40 perc és 1,5 óra közötti időtartamú, a kezelendő terület nagyságától függően. Az eljárás szigorúan csakis teljesen steril környezetben veheti kezdetét. Már egyetlen eljárás is elég lehet a szemmel látható, drámai eredmény eléréséhez.

Az eljárás biztonságos és hatékony és mivel nincs kimetszés, hegek és a gyógyulási időszak is rövid, ezért szélesebb körben vonzza a pácienseket is. Ez egy műtétet nem kívánó zsírleszívó megoldás fiatalabb betegek számára, akiknek még nincs szükségük erős bőrfeszesítésre.

Az InMode FaceTite & NeckTite egy FDA által engedélyezett arcfiatalító eljárás, amely rádiófrekvenciás (RF) energiát használ a felesleges zsírpárnák csökkentésére és a bőr feszesítésére az arcon, nyakon és tokán invazív műtét nélkül.

FaceTite & NeckTite a bőr alsó dermiszrétegének felmelegítésével működik, amely elsősorban kollagénből áll. A meglévő kollagénrostok feszesebbé tétele mellett a hő cseppfolyósítja vagy lebontja a zsírt, miközben egy természetes gyógyulási reakciót is serkent, amely új kollagéntermelést indít el. Az elkövetkező hetekben és hónapokban az új kollagén feszesíti a bőrt és javítja annak rugalmasságát.

A kezelés a meglévő kollagénrostokat is összehúzza, így egyes betegeknél a tartósabb előnyök mellett azonnali javulás is tapasztalható.

A következő területeken alkalmazható:

 • Az áll alatti területen, a toka csökkentésére.
 • Az állkapocsvonal mentén, a laza bőr kezelésére és az állkapocsvonal határozottabbá tételére.
 • Az arcon és az arc alsó részén, az enyhén megereszkedett bőr kontúrozására és feszesítésére.
 • A nyakon, egy olyan kezelés, amelyet NeckTite-nak is neveznek.

Az AccuTite (más néven Baby FaceTite) finomabb kezelőfeje a feszesebb zónák, például a nasolabialis ráncok (mosolyráncok) és a szem körüli területek kezelésére szolgál.

 • Hatékonyan tünteti el a felhalmozódott felesleges zsírt a kezelt területeken.
 • Rugalmasabb és feszesebb bőrt eredményez.
 • A vonalak kontúrosabbá válnak.
 • Azonnal látható eredmények, amik idővel még tovább javulnak.
 • Nincsenek maradandó hegek a kezelést követően.
 • Rövidebb gyógyulási idővel jár.
 • Hatékony és eredményes: elég akár egyetlen kezelés a kívánt eredményhez.
 • Jól kombinálható más kezelésekkel (pl. Morpheus8 bőrmegújító, bőrfiatalító kezelés).
 • Ambuláns eljárás, a klinikán, kizárólag helyi érzéstelenítésben történik.
 • A fájdalom a kezelés alatt és után is minimális.
 • Kevésbé költséges és sokkal kevésbé invazív, mint a sebészeti arcfelvarrás.
 • Az orvos előre beállítja és ellenőrzi a hőfokot, így lehetővé teszi az optimális kezelési eredményeket.
 • A hőmérséklet-visszacsatolás 1000x másodpercenként mér, így valós idejű eredményeket biztosít, még azokon a mély zsírterületeken is, ahová a lézerhőmérséklet-leolvasók nem jutnak el.
 • A beépített biztonsági intézkedések, beleértve a bőrhőmérséklet valós idejű mérését, a hangimpedancia-felügyeletet, a teljesítmény lekapcsolását és a hangos visszajelzést, biztosítják a biztonságot és a hatékonyságot.
 • A 100%-os energiakoncentráció a kezelési zónában lehetővé teszi az olyan területek fókuszált kezelését, ahol más kezelések esetében el akarják kerülni a perifériás idegek vagy struktúrák felmelegedését.
zsírleszívás
zsírleszívás

Bemutatjuk az innovatív zsírleszívás világát!

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz az arc és a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést a testen és az arcon is, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.

A zsírleszívás még soha nem volt ilyen egyszerű az orvos számára, és ennyire biztonságos a beteg számára. A BodyTite példátlan eredményeket hoz a bőr természetes fiatalításának stimulálása révén. A BodyTite készülék egyidejűleg szívja le a bőr alatti zsírt és a kezeli a bőrfelszínt, amit 70 °C fokig melegít. Ez serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését természetes úton. A bőr teljes megújulása, a kezelt terület feszesedése és a kezelt területen a zsír erőteljes csökkenése 6-12 hónap elteltével látható.

Az eljárás után nincs heg, sem szemmel látható maradandó nyomok. A gyógyulási idő viszonylag rövid – egy hét és 10 nap között mozog, kórházi tartózkodásra nincs szükség. Közvetlenül a beavatkozás után a beteg hazatérhet a napi rutinjához.

A zsírleszívás és bőrfeszesítés a BodyTite segítségével helyi érzéstelenítés mellett könnyedén elvégezhető művelet. Egy beavatkozás körülbelül 40 perc és 1,5 óra közötti időtartamú, a kezelendő terület nagyságától függően. Az eljárás szigorúan csakis teljesen steril környezetben veheti kezdetét. Már egyetlen eljárás is elég lehet a szemmel látható, drámai eredmény eléréséhez.

Az eljárás biztonságos és hatékony és mivel nincs kimetszés, hegek és a gyógyulási időszak is rövid, ezért szélesebb körben vonzza a pácienseket is. Ez egy műtétet nem kívánó zsírleszívó megoldás fiatalabb betegek számára, akiknek még nincs szükségük erős bőrfeszesítésre.

Az InMode FaceTite & NeckTite egy FDA által engedélyezett arcfiatalító eljárás, amely rádiófrekvenciás (RF) energiát használ a felesleges zsírpárnák csökkentésére és a bőr feszesítésére az arcon, nyakon és tokán invazív műtét nélkül.

A FaceTite & NeckTite a bőr alsó dermiszrétegének felmelegítésével működik, amely elsősorban kollagénből áll. A meglévő kollagénrostok feszesebbé tétele mellett a hő cseppfolyósítja vagy lebontja a zsírt, miközben egy természetes gyógyulási reakciót is serkent, amely új kollagéntermelést indít el. Az elkövetkező hetekben és hónapokban az új kollagén feszesíti a bőrt és javítja annak rugalmasságát.

A kezelés a meglévő kollagénrostokat is összehúzza, így egyes betegeknél a tartósabb előnyök mellett azonnali javulás is tapasztalható.

A következő területeken alkalmazható:

 • Az áll alatti területen, a toka csökkentésére.
 • Az állkapocsvonal mentén, a laza bőr kezelésére és az állkapocsvonal határozottabbá tételére.
 • Az arcon és az arc alsó részén, az enyhén megereszkedett bőr kontúrozására és feszesítésére.
 • A nyakon, egy olyan kezelés, amelyet NeckTite-nak is neveznek.

Az AccuTite (más néven Baby FaceTite) finomabb kezelőfeje a feszesebb zónák, például a nasolabialis ráncok (mosolyráncok) és a szem körüli területek kezelésére szolgál.

 • Hatékonyan tünteti el a felhalmozódott felesleges zsírt a kezelt területeken.
 • Rugalmasabb és feszesebb bőrt eredményez.
 • A vonalak kontúrosabbá válnak.
 • Azonnal látható eredmények, amik idővel még tovább javulnak.
 • Nincsenek maradandó hegek a kezelést követően.
 • Rövidebb gyógyulási idővel jár.
 • Hatékony és eredményes: elég akár egyetlen kezelés a kívánt eredményhez.
 • Jól kombinálható más kezelésekkel (pl. Morpheus8 bőrmegújító, bőrfiatalító kezelés).
 • Ambuláns eljárás, a klinikán, kizárólag helyi érzéstelenítésben történik.
 • A fájdalom a kezelés alatt és után is minimális.
 • Kevésbé költséges és sokkal kevésbé invazív, mint a sebészeti arcfelvarrás.
 • Az orvos előre beállítja és ellenőrzi a hőfokot, így lehetővé teszi az optimális kezelési eredményeket.
 • A hőmérséklet-visszacsatolás 1000x másodpercenként mér, így valós idejű eredményeket biztosít, még azokon a mély zsírterületeken is, ahová a lézerhőmérséklet-leolvasók nem jutnak el.
 • A beépített biztonsági intézkedések, beleértve a bőrhőmérséklet valós idejű mérését, a hangimpedancia-felügyeletet, a teljesítmény lekapcsolását és a hangos visszajelzést, biztosítják a biztonságot és a hatékonyságot.
 • A 100%-os energiakoncentráció a kezelési zónában lehetővé teszi az olyan területek fókuszált kezelését, ahol más kezelések esetében el akarják kerülni a perifériás idegek vagy struktúrák felmelegedését.
zsírleszívás

BodyTite

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz a zsírsejtek elpusztítására. A készülék szabadalmaztatott RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést, mely eddig csak műtétekkel, vágással volt elérhető.

facetite

FaceTite

A FaceTite & NeckTite egy FDA által engedélyezett új generációs arcfiatalító eljárás, amely szabadalmaztatott rádiófrekvenciás (RF) energiát használ a felesleges zsírpárnák csökkentésére az arcon, nyakon és tokán, miközben egyúttal vissza is feszesíti a bőrt a kezelt területeken, mindezt műtét nélkül.

Ismerkedjen meg a BodyTite kezeléssel!

Zsírleszívás hosszú gyógyulási idő és műtéti hegek nélkül

Kezelés időtartama

30-45 perc / kezelt terület

Kezelések száma

1 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Has, derék, melltartó vonal, hát, felkar, combok, fenék, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés (nagy területek esetén altatás)

Utóápolás

Kompressziós ruházat viselése 2-6 hétig

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás, zsibbadás

Kezelés időtartama

30-45 perc / kezelt terület

Kezelések száma

1 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Has, derék, melltartó vonal, hát, felkar, combok, fenék, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés (nagy területek esetén altatás)

Utóápolás

Kompressziós ruházat viselése 2-6 hétig

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás, zsibbadás

A bodytite kezelés menete

 • Az eljárás előtt orvosi konzultációra kerül sor, ahol a plasztikai sebész felméri a páciens egészségügyi állapotát, megbeszélik a célkitűzéseket, és tájékoztatást ad a várható eredményekről és a lehetséges kockázatokról.
 • A beavatkozás előtt a kezelendő területet megjelölik, és helyi érzéstelenítést vagy enyhe szedációt alkalmaznak, hogy a páciens kényelmesen érezze magát a folyamat során. Az érzéstelenítés hatását követően a sebész egy kis bemetszést ejt a kezelési területen, hogy behelyezze az RF-energiát továbbító szondát. A másik elektródalapú szonda végig siklik a bőrfelületen, miközben az orvos mozgatja az eszközt. A rádiófrekvencia a szondák között áramlik, hőt termelve.Ez a hő elfolyósítja a zsírsejteket, összehúzódásra és feszesítésre készteti a bőrben lévő kollagénrostokat, és természetes gyógyulási reakciót vált ki, amely az elkövetkező hetekben és hónapokban új kollagéntermelést serkent, ezzel javítva a bőr tónusát és feszességét is.Végül a felbontott folyékony zsírt egy kanül segítségével szívja ki az orvos.
 • A beavatkozás után a páciens aznap hazamehet. A kezelt területen duzzanat, zúzódás vagy enyhe fájdalom tapasztalható, amely általában néhány napon belül enyhül.
 • Az orvos utasításai szerint a páciensnek kerülnie kell a nehéz fizikai tevékenységet, és viselnie kell egy speciális kompressziós ruházatot a gyógyulási időszak alatt.A végső eredmények általában néhány hét alatt válnak láthatóvá, ahogy a duzzanat lecsökken, és a bőr tovább feszesedik.
 • Az orvos nyomon követi a gyógyulási folyamatot, és tanácsokat ad az eredmények fenntartásához.

  Fontos megjegyezni, hogy bár a BodyTite egy biztonságos és hatékony eljárás, minden műtéti beavatkozáshoz hasonlóan vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások, ezért fontos, hogy a páciens teljeskörűen tájékozódjon, és egy tapasztalt, képzett orvos végezze az eljárást.

Gyakran ismételt kérdések

A BodyTite a lágyszövetek 25-45%-os összehúzódását eredményezi, de leginkább az enyhe és közepes bőrlazaság (nem súlyos megereszkedés) kezelésére alkalmas. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön jó jelölt, és reális elvárásai legyenek a kezelés által elérhető eredményekkel kapcsolatban. Ez és más nem sebészeti kezelési lehetőségek például nem helyettesíthetik a hasplasztikát, amely a laza, túlzott felesleges hasi bőrrel rendelkező betegek kezelésének arany standardjának tekinthető sebészeti eljárás.

Alkalmas a kezelésre, ha:

 • Jó egészségnek örvend, és közel van az ideális testsúlyához. Annak érdekében, hogy az eredmények tartósak legyenek, sok orvos azt kéri, hogy a páciensek a beavatkozás előtt hat hónapig tartsák meg a testsúlyukat, és a beavatkozás után is tartsák meg azt.
 • Enyhe vagy közepesen laza a bőre (nem jelentős a lazaság vagy megereszkedés).
 • Fizikailag aktív, de nem tud megszabadulni a zsírpárnáitól vagy enyhe gynecomastiától („férfimellek”).

A BodyTite kezelés nem ajánlott, ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha olyan autoimmun betegségben szenved, amely befolyásolja a gyógyulást.

 

A legtöbb páciens átlagosan 2,5 – 7,5 centiméteres csökkenést tapasztal kezelési területenként, egy kezelés alkalmával. Több terület együttes kezelése esetén akár 15 – 20 centiméteres csökkenés is lehetséges csupán egy alkalom alatt.

A kezelés minden egyes kezelési terület esetében 30-45 percet vesz igénybe. A páciensek gyakran több területet kezeltetnek, így egy teljes eljárás általában egy-három órát vesz igénybe.

A BodyTite zsírleszívás után azonnal látható a feszesebb bőr és a karcsúbb forma. Azonban a zsírleszívás végleges eredménye körülbelül három hónapon belül válik láthatóvá, miután a duzzanat nagy része lement. A fokozott kollagéntermelésnek köszönhetően a bőr akár egy évig is feszes marad.

Az eredmények körülbelül öt évig tartanak, de mint minden eljárás esetében, az Ön genetikája, életvitele és általános bőrállapota befolyásolhatja az eredmények hosszú élettartamát.
Ne feledje, hogy a kezelt területen vagy annak közelében megmaradt zsírsejtek még mindig tágulhatnak, így az eredmény mindaddig tart, amíg stabilan tartja a testsúlyát és csak minimális súlygyarapodás történik. (maximum 5kg plusz)

A legtöbb páciens a kezelés mértékétől függően három-öt napon belül visszatér a napi rutinjához. Egy-két héten belül folytathatja az alacsony terhelésű tevékenységeket, de a nagyobb megterhelésű tevékenységekkel érdemes négy-hat hetet várni, mint például a futás, a súlyzós edzés. Két hétig kompressziós ruha viselése szükséges.

Közvetlenül a kezelés után a bőr érzékeny lehet és fájhat. Lehet némi duzzanat, véraláfutás, bőrpír és akár zsibbadás is. Ezek átmeneti jellegűek és gyorsan elmúlnak.

A Bodytite zsírleszívás egy egyszeri folyamat. Mivel ez egy minimálisan invazív sebészeti eljárás, ezért már egy alkalommal képes olyan eredményt elérni, amit a nem invazív sebészeti eljárások csak több alkalommal képesek.
Ha szeretné fokozni vagy meghosszabbítani BodyTite-eredményeit, néhány év kihagyással be lehet iktatni további kezeléseket.

 • Pacemakerek vagy belső defibrillátorok
 • Külső fémek, szilikon implantátumok
 • Betegségek, például rák, szív-, anyagcsere- és véralvadással kapcsolatos zavarok
 • Az endokrin rendszer betegségei
 • Aktív bőrbetegség vagy irritáció (psoriasis, keloidok, kiütések)
 • A kezelési területen lokalizált betegségek
 • Vénagyulladás jelenléte
 • Májbetegségek
 • Terhesség és szoptatás
 • A kezelési területen a közelmúltban végzett műtétek után várjon 3-6 hónapot, mielőtt folytatná az eljárást
 • Allergiák, főleg érzéstelenítés különféle formáira
 • Mentális rendellenességek, például súlyos testképzavarok
 • Gyógyszeres kezelésben részesülők a szakorvosi konzultációt követően, csak orvosi jóváhagyással vehetnek részt a beavatkozáson

Ismerje meg a FaceTite & NeckTite bőrfeszesítő kezelést

Arc és nyak újra harmóniában

Kezelés időtartama

60 perc körül - kezelt terület méretétől függően  

Kezelések száma

1 - 3 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Arc, toka, nyak

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés 

Utóápolás

5 napig kompressziós pánt viselése + antibiotikum

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás

Kezelés időtartama

60 perc körül - kezelt terület méretétől függően  

Kezelések száma

1 - 3 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Arc, toka, nyak

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés 

Utóápolás

5 napig kompressziós pánt viselése + antibiotikum

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás

A Facetite & Necktite kezelés menete

A FaceTite & NeckTite eljárás körülbelül egy órát vesz igénybe, az elejétől a végéig. A kezelés során a következőkre számíthat:

 • A FaceTite & NeckTite kezelést minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, ahol a kezelő orvos felméri a páciens egészségi állapotát, megbeszélik a lehetőségeket. Ismerteti a kezelési tervet, beleértve a várható eredményeket és a lehetséges kockázatokat.
 • A kezelés elején a kezelendő területet alaposan megtisztítják és fertőtlenítik.
 • A páciens bőrére jelölések kerülnek, hogy pontosan meghatározzák a kezelési zónákat.
 • Ezt követően helyi érzéstelenítőt alkalmaznak a kezelendő területen. (Néha enyhe szedatívumot is adnak a páciens kényelme érdekében.
 • Miután az érzéstelenítő hatni kezdett, az orvos egy kis metszést végez a bőrön, ami olyan apró, hogy gyakran nem kell összevarrni, és nem marad észrevehető heg.
 • Ezen keresztül vezeti be a FaceTite & NeckTite eszköz kanüljét. Ez a kanül nagyon vékony, így a bevezetése minimális traumát okoz a bőrnek.
 • A kanül bevezetése után rádiófrekvenciás energia kerül leadásra. A kanül végén lévő elektróda által kibocsátott energia felmelegíti a bőr alatti szöveteket, serkentve ezzel a kollagén termelődést és a szövetek összehúzódását. A kezelés során az orvos folyamatosan monitorozza a bőr és a bőr alatti szövetek hőmérsékletét, hogy biztosítsa a biztonságos és hatékony kezelést. A cél az, hogy elérje és fenntartsa a szövetek optimális hőmérsékletét a kollagén újrarendeződése és a bőr feszesítése érdekében.
 • A szükséges mennyiségű energia leadása és a kezelendő terület megfelelő feszesítése után az orvos eltávolítja a kanült, és lezárja a metszést.
 • A beavatkozás után 5 napig egy speciális kompressziós pánt viselése kötelező, antibiotikumos kezeléssel kiegészítve.
 • A kezelést követően a páciensnek általában pihenést és a kezelt terület megfelelő ápolását javasolják az orvosok, hogy maximalizálják a gyógyulást és az eredményeket.

A FaceTite & NeckTite működési mechanizmusa

Gyakran ismételt kérdések

Az ideális jelöltek a 30-as és 50-es éveik közöttiek, enyhe vagy közepes mértékű bőrlazasággal, de jó rugalmassággal. Azok a páciensek, akiknek az állvonal mentén és az áll alatt zsírfeleslegük van, szintén profitálhatnak a FaceTite & NeckTite és a zsírleszívás kombinációjából.

A javulás mértéke nem biztos, hogy elegendő egy 60 éves vagy afeletti páciens számára, akinek már jelentősen megereszkedett a bőre, de jó lehetőség a fiatalabb páciensek számára, akik még nem állnak készen egy agresszívabb beavatkozásra.

Néhány páciensnél már egy héten belül észrevehető a bőr lazaságának finom javulása, de hosszabb időbe telik, amíg az új kollagén kialakul és optimális eredmények alakulnak ki. Az eredmények akár 70%-a hat-nyolc héten belül lesz látható. A további feszesítés és kontúrozás nagy része négy hónapon belül következik be.

A kezelés után akár egy évig is folyamatos javulást tapasztalhat.

Duzzanat és véraláfutás tapasztalható általában még egy-két hétig és esetleg még tovább, ez egyéni. A kezelt területen pár hétig zsibbadás is előfordulhat.

Számítson arra, hogy legalább egy hétig duzzadtnak fogja érezni magát. Ez részben a helyi érzéstelenítő oldatnak, részben pedig magának a kezelésnek köszönhető. Az arc alsó része és a nyak az első héten érzékeny lesz, és ez a kezelés után még néhány hónapig fennállhat. Nagyon-nagyon gyakori, hogy a kezelt területeken zsibbadást érez, különösen az állkapcsoknál, ahol agresszívabb volt. A zsibbadás akár 6 hónapig is eltarthat. A bőr alatt, különösen a nyakon, kis sűrű csomók is lehetnek. Ezek a bőr alatti szövetek felmelegedésének jelei, és a következő 3 hónap alatt folyamatosan összehúzódnak, miközben kisimulnak. Az arcot tartó kötést az első 5 napban egész nap és éjjel viselni kell. Zuhanyzás és étkezés közben le lehet venni. Ezt követően legalább 3 hétig minden éjszaka viselni kell.

Abszolút! Valójában a nyak a FaceTite & NeckTite egyik leggyakoribb kezelési területe. A megereszkedett nyak és/vagy a lógó nyaki zsír miatt aggódó páciensek a FaceTite segítségével feltűnően karcsúbb, feszesebb és természetesebb megjelenésű nyakvonalat érhetnek el.

A FaceTite & NeckTite eredményei hosszú évekig tarthatnak, bár a kezelés nem tudja teljesen megállítani az öregedési folyamatot. Továbbá a FaceTite & NeckTite utáni súlyingadozás veszélyeztetheti vagy akár vissza is fordíthatja az eredményt. A FaceTite & NeckTite – eredmények minél hosszabb ideig történő megőrzése érdekében a pácienseknek a következőkre kell odafigyelniük:

 • Tartsa stabilan testsúlyát
 • Tartsa hidratáltan bőrét
 • Viseljen fényvédő krémet
 • Kerülje a közvetlen napfény/UV-sugárzás hatásának való kitettséget
 • Ne dohányozzon
 • Fogyasszon megfelelő mennyiségű folyadékot
 • Tartsa be az otthoni bőrápolási javaslatokat
 • Egyeztessen kezelőorvosával a rendszeresen végzett kozmetikai kezeléseivel kapcsolatban, illetve az injekciós esztétikai kezeléseket illetően

Nem. A kezelés során csak enyhe melegséget fog érezni. A kezelés alatt és közvetlenül utána a bőrön nagyon enyhe rózsaszínű elszíneződést is tapasztalhat, amely néhány órán belül fokozatosan elhalványul.

 • Pacemakerek vagy belső defibrillátorok
 • Külső fémek, szilikon implantátumok
 • Betegségek, például rák, szív-, anyagcsere- és véralvadással kapcsolatos zavarok
 • Az endokrin rendszer betegségei
 • Aktív bőrirritáció (psoriasis, keloidok, kiütések)
 • A kezelési területen lokalizált betegségek
 • Vénagyulladás jelenléte
 • Májbetegségek
 • Terhesség és szoptatás
 • A kezelési területen a közelmúltban végzett műtétek után várjon 3-6 hónapot, mielőtt folytatná az eljárást
 • Allergiák, főleg érzéstelenítés különféle formáira
 • Mentális rendellenességek, például súlyos testképzavarok
zsírleszívás

Áraink

BodyTite területenként (konzultáció alapján egyedi árajánlat)800.000 Ft-tól

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

FaceTite rádiófrekvenciás zsírleszívás700 000 Ft
FaceTite+Morpheus8 900 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot innovatív zsírleszívásra!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.