egészségközpont

BodyTite kezelés

Innovatív rádiófrekvenciás zsírleszívás és bőrfeszesítés

Innovatív rádiófrekvenciás zsírleszívás és bőrfeszesítés

szegi medical center

Készen áll egy feszesebb bőrre, de nem áll készen a plasztikára?

Ismerje meg a bodytite kezelés izgalmas előnyeit!

A BodyTite kezelés segít azoknak, akik a zsírtöbblet miatt érzett belső küzdelmeiket szeretnék legyőzni műtéti beavatkozás nélkül. Nem titok, hogy még a csillogó Hollywoodban is sok sztár küzd hasonló problémákkal. A vörös szőnyeg csillagai is gyakran fordulnak ehhez a kevésbé invazív eljáráshoz, hogy megőrizzék sugárzó megjelenésüket anélkül, hogy hosszú felépülési időszakot kellene vállalniuk.

Emellett a BodyTite nem csupán egy fizikai átalakulást ígér, hanem egyfajta belső utazást is kínál. A zsír eltávolítása során nem csak a test válik könnyebbé, de a lélek is. Hiszen, amikor valaki megküzd és legyőzi a testével kapcsolatos bizonytalanságait, újra önbizalmat és lelki békét nyer. A hollywoodi példák világítanak rá arra, hogy a szépség és az önbizalom karöltve járnak, és a BodyTite kezelés ebben lehet társ.

A BodyTite lehetőséget ad tehát arra is, hogy újraírjuk saját történetünket, ahol a belső harmónia a főszereplő, ahol mi vagyunk a rendezők, és ahol a boldogság és az egészség áll a középpontban.

Bemutatjuk a BodyTite innovatív zsírleszívás világát!

BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz az arc és a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést a testen és az arcon is, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.
zsírleszívás még soha nem volt ilyen egyszerű az orvos számára, és ennyire biztonságos a beteg számára. A BodyTite rádiófrekvenciás zsírleszívás példátlan eredményeket hoz a bőr természetes fiatalításának stimulálása révén. A BodyTite készülék egyidejűleg szívja le a bőr alatti zsírt és a kezeli a bőrfelszínt, amit 70 °C fokig melegít. Ez serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését természetes úton. A bőr teljes megújulása, a kezelt terület feszesedése és a kezelt területen a zsír erőteljes csökkenése 6-12 hónap elteltével látható.
Az eljárás után nincs heg, sem szemmel látható maradandó nyomok. A gyógyulási idő viszonylag rövid – egy hét és 10 nap között mozog, kórházi tartózkodásra nincs szükség. Közvetlenül a beavatkozás után a beteg hazatérhet a napi rutinjához.
A zsírleszívás és bőrfeszesítés a BodyTite segítségével helyi érzéstelenítés mellett könnyedén elvégezhető művelet. Egy beavatkozás körülbelül 40 perc és 1,5 óra közötti időtartamú, a kezelendő terület nagyságától függően. Az eljárás szigorúan csakis teljesen steril környezetben veheti kezdetét. Már egyetlen eljárás is elég lehet a szemmel látható, drámai eredmény eléréséhez.

Az eljárás biztonságos és hatékony és mivel nincs kimetszés, hegek és a gyógyulási időszak is rövid, ezért szélesebb körben vonzza a pácienseket is. Ez egy műtétet nem kívánó zsírleszívó megoldás fiatalabb betegek számára, akiknek még nincs szükségük erős bőrfeszesítésre.

Az első és legfontosabb különbség a hagyományos zsírleszívás és a BodyTite beavatkozás között, hogy a BodyTite esetében nincs szükség nagy sebészi bemetszésekre, a zavaró hegektől sem kell tartania a páciensnek. A BodyTite egy sokkal kíméletesebb módja a zavaró zsírtöbblet eltávolításának. Egy speciális kanül kerül bevezetésre a kezelt területen, ami által a korábban megolvasztott zsír könnyedén leszívható. A BodyTite egyedi rádiófrekvenciával ellátott applikátora mindeközben vissza is feszesíti a bőrt, kollagénrostok összehúzódását és termelődését indítja be a bőrben. Tehát két kezelés történik egy időben, ezzel rengeteg fájdalomtól, kockázattól kíméli meg a pácienst. Mivel csak pár bemetszési pont marad a kezelés után, a felépülési idő is számottevően rövidebb és kevesebb szövődményi lehetőséggel jár. Ezzel szemben a hagyományos zsírleszívás esetében a bőrfelesleget sebészi úton szükséges eltávolítani, hogy ne okozzon további problémát. A zsírleszívás egy komoly műtét, mely a fájdalmon kívül igen sok kellemetlenséget hordozhat magában. Egyrészt nagyon tapasztalt orvost kíván a művelet, hogy valóban szép eredményt kapjunk, a hegek azonban minden esetben ott maradnak. A lábadozási idő hosszú hetekre is elnyúlik a zsírleszívás esetében, míg a BodyTite kevesebb felépülési idővel jár.
A BodyTite biztonságos, gyors kezelés, mindemellett gyönyörű eredményeket produkál. Ezzel a kezeléssel nem csak pénzt, de időt is spórolunk!
BodyTite feszesítő hatása az innovatív mikrotűs rádiófrekvenciát alkalmazó Morpheus8 kezeléssel kiegészítve fokozható, együttesen alkalmazva kiemelkedő.

 • has
 • derék
 • melltartó vonal
 • hát
 • felkar
 • combok
 • fenék
 • térdek

Két testvérkezelése is van, amelyek más területeket céloznak meg:

FaceTite kezelés az arcon, nyakon, tokán lévő zsírtöbblet leszívására és a megereszkedett bőr visszafeszesítésére alkalmas, kiváló eredményeket mutató kezelés.

 Az AccuTite (más néven Baby FaceTite) finomabb kezelőfeje a feszesebb zónák, például a nasolabialis ráncok (mosolyráncok) és a szem körüli kisebb területek kezelésére szolgál.

zsírleszívás
zsírleszívás

Bemutatjuk a BodyTite innovatív zsírleszívás világát!

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz az arc és a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést a testen és az arcon is, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.
A zsírleszívás még soha nem volt ilyen egyszerű az orvos számára, és ennyire biztonságos a beteg számára. A BodyTite rádiófrekvenciás zsírleszívás példátlan eredményeket hoz a bőr természetes fiatalításának stimulálása révén. A BodyTite készülék egyidejűleg szívja le a bőr alatti zsírt és a kezeli a bőrfelszínt, amit 70 °C fokig melegít. Ez serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését természetes úton. A bőr teljes megújulása, a kezelt terület feszesedése és a kezelt területen a zsír erőteljes csökkenése 6-12 hónap elteltével látható.
Az eljárás után nincs heg, sem szemmel látható maradandó nyomok. A gyógyulási idő viszonylag rövid – egy hét és 10 nap között mozog, kórházi tartózkodásra nincs szükség. Közvetlenül a beavatkozás után a beteg hazatérhet a napi rutinjához.
A zsírleszívás és bőrfeszesítés a BodyTite segítségével helyi érzéstelenítés mellett könnyedén elvégezhető művelet. Egy beavatkozás körülbelül 40 perc és 1,5 óra közötti időtartamú, a kezelendő terület nagyságától függően. Az eljárás szigorúan csakis teljesen steril környezetben veheti kezdetét. Már egyetlen eljárás is elég lehet a szemmel látható, drámai eredmény eléréséhez.

Az eljárás biztonságos és hatékony és mivel nincs kimetszés, hegek és a gyógyulási időszak is rövid, ezért szélesebb körben vonzza a pácienseket is. Ez egy műtétet nem kívánó zsírleszívó megoldás fiatalabb betegek számára, akiknek még nincs szükségük erős bőrfeszesítésre.

Az első és legfontosabb különbség a hagyományos zsírleszívás és a BodyTite beavatkozás között, hogy a BodyTite esetében nincs szükség nagy sebészi bemetszésekre, a zavaró hegektől sem kell tartania a páciensnek. A BodyTite egy sokkal kíméletesebb módja a zavaró zsírtöbblet eltávolításának. Egy speciális kanül kerül bevezetésre a kezelt területen, ami által a korábban megolvasztott zsír könnyedén leszívható. A BodyTite egyedi rádiófrekvenciával ellátott applikátora mindeközben vissza is feszesíti a bőrt, kollagénrostok összehúzódását és termelődését indítja be a bőrben. Tehát két kezelés történik egy időben, ezzel rengeteg fájdalomtól, kockázattól kíméli meg a pácienst. Mivel csak pár bemetszési pont marad a kezelés után, a felépülési idő is számottevően rövidebb és kevesebb szövődményi lehetőséggel jár. Ezzel szemben a hagyományos zsírleszívás esetében a bőrfelesleget sebészi úton szükséges eltávolítani, hogy ne okozzon további problémát. A zsírleszívás egy komoly műtét, mely a fájdalmon kívül igen sok kellemetlenséget hordozhat magában. Egyrészt nagyon tapasztalt orvost kíván a művelet, hogy valóban szép eredményt kapjunk, a hegek azonban minden esetben ott maradnak. A lábadozási idő hosszú hetekre is elnyúlik a zsírleszívás esetében, míg a BodyTite kevesebb felépülési idővel jár.
A BodyTite biztonságos, gyors kezelés, mindemellett gyönyörű eredményeket produkál. Ezzel a kezeléssel nem csak pénzt, de időt is spórolunk!
A BodyTite feszesítő hatása az innovatív mikrotűs rádiófrekvenciát alkalmazó Morpheus8 kezeléssel kiegészítve fokozható, együttesen alkalmazva kiemelkedő.

 • has
 • derék
 • melltartó vonal
 • hát
 • felkar
 • combok
 • fenék
 • térdek

Két testvérkezelése is van, amelyek más területeket céloznak meg:

A FaceTite kezelés az arcon, nyakon, tokán lévő zsírtöbblet leszívására és a megereszkedett bőr visszafeszesítésére alkalmas, kiváló eredményeket mutató kezelés.

 Az AccuTite (más néven Baby FaceTite) finomabb kezelőfeje a feszesebb zónák, például a nasolabialis ráncok (mosolyráncok) és a szem körüli kisebb területek kezelésére szolgál.

Ismerkedjen meg a BodyTite zsírleszívással!

Zsírleszívás hosszú gyógyulási idő és műtéti hegek nélkül

Kezelés időtartama

30-45 perc / kezelt terület

Kezelések száma

1 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Has, derék, melltartó vonal, hát, felkar, combok, fenék, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés (nagy területek esetén altatás)

Utóápolás

Kompressziós ruházat viselése 2-6 hétig

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás, zsibbadás

Kezelés időtartama

30-45 perc / kezelt terület

Kezelések száma

1 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak melegségérzet

Vissza a munkába

5 – 7 nap 

Kezelhető testrészek

Has, derék, melltartó vonal, hát, felkar, combok, fenék, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítés (nagy területek esetén altatás)

Utóápolás

Kompressziós ruházat viselése 2-6 hétig

Mellékhatások

Duzzanat, véraláfutás, zsibbadás

A bodytite kezelés menete

 • Az eljárás előtt orvosi konzultációra kerül sor, ahol a plasztikai sebész felméri a páciens egészségügyi állapotát, megbeszélik a célkitűzéseket, és tájékoztatást ad a várható eredményekről és a lehetséges kockázatokról.
 • A beavatkozás előtt a kezelendő területet megjelölik, és helyi érzéstelenítést vagy enyhe szedációt alkalmaznak, hogy a páciens kényelmesen érezze magát a folyamat során. Az érzéstelenítés hatását követően a sebész egy kis bemetszést ejt a kezelési területen, hogy behelyezze az RF-energiát továbbító szondát. A másik elektródalapú szonda végig siklik a bőrfelületen, miközben az orvos mozgatja az eszközt. A rádiófrekvencia a szondák között áramlik, hőt termelve.Ez a hő elfolyósítja a zsírsejteket, összehúzódásra és feszesítésre készteti a bőrben lévő kollagénrostokat, és természetes gyógyulási reakciót vált ki, amely az elkövetkező hetekben és hónapokban új kollagéntermelést serkent, ezzel javítva a bőr tónusát és feszességét is.Végül a felbontott folyékony zsírt egy kanül segítségével szívja ki az orvos.
 • A beavatkozás után a páciens aznap hazamehet. A kezelt területen duzzanat, zúzódás vagy enyhe fájdalom tapasztalható, amely általában néhány napon belül enyhül.
 • Az orvos utasításai szerint a páciensnek kerülnie kell a nehéz fizikai tevékenységet, és viselnie kell egy speciális kompressziós ruházatot a gyógyulási időszak alatt.A végső eredmények általában néhány hét alatt válnak láthatóvá, ahogy a duzzanat lecsökken, és a bőr tovább feszesedik.
 • Az orvos nyomon követi a gyógyulási folyamatot, és tanácsokat ad az eredmények fenntartásához.

  Fontos megjegyezni, hogy bár a BodyTite egy biztonságos és hatékony eljárás, minden műtéti beavatkozáshoz hasonlóan vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások, ezért fontos, hogy a páciens teljeskörűen tájékozódjon, és egy tapasztalt, képzett orvos végezze az eljárást.

Gyakran ismételt kérdések

A BodyTite a lágyszövetek 25-45%-os összehúzódását eredményezi, de leginkább az enyhe és közepes bőrlazaság (nem súlyos megereszkedés) kezelésére alkalmas. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön jó jelölt, és reális elvárásai legyenek a kezelés által elérhető eredményekkel kapcsolatban. Ez és más nem sebészeti kezelési lehetőségek például nem helyettesíthetik a hasplasztikát, amely a laza, túlzott felesleges hasi bőrrel rendelkező betegek kezelésének arany standardjának tekinthető sebészeti eljárás.

Alkalmas a kezelésre, ha:

 • Jó egészségnek örvend, és közel van az ideális testsúlyához. Annak érdekében, hogy az eredmények tartósak legyenek, sok orvos azt kéri, hogy a páciensek a beavatkozás előtt hat hónapig tartsák meg a testsúlyukat, és a beavatkozás után is tartsák meg azt.
 • Enyhe vagy közepesen laza a bőre (nem jelentős a lazaság vagy megereszkedés).
 • Fizikailag aktív, de nem tud megszabadulni a zsírpárnáitól vagy enyhe gynecomastiától („férfimellek”).

A BodyTite kezelés nem ajánlott, ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha olyan autoimmun betegségben szenved, amely befolyásolja a gyógyulást.

 

A legtöbb páciens átlagosan 2,5 – 7,5 centiméteres csökkenést tapasztal kezelési területenként, egy kezelés alkalmával. Több terület együttes kezelése esetén akár 15 – 20 centiméteres csökkenés is lehetséges csupán egy alkalom alatt.

A kezelés minden egyes kezelési terület esetében 30-45 percet vesz igénybe. A páciensek gyakran több területet kezeltetnek, így egy teljes eljárás általában egy-három órát vesz igénybe.

A BodyTite zsírleszívás után azonnal látható a feszesebb bőr és a karcsúbb forma. Azonban a zsírleszívás végleges eredménye körülbelül három hónapon belül válik láthatóvá, miután a duzzanat nagy része lement. A fokozott kollagéntermelésnek köszönhetően a bőr akár egy évig is feszes marad.

Az eredmények körülbelül öt évig tartanak, de mint minden eljárás esetében, az Ön genetikája, életvitele és általános bőrállapota befolyásolhatja az eredmények hosszú élettartamát.
Ne feledje, hogy a kezelt területen vagy annak közelében megmaradt zsírsejtek még mindig tágulhatnak, így az eredmény mindaddig tart, amíg stabilan tartja a testsúlyát és csak minimális súlygyarapodás történik. (maximum 5kg plusz)

A legtöbb páciens a kezelés mértékétől függően három-öt napon belül visszatér a napi rutinjához. Egy-két héten belül folytathatja az alacsony terhelésű tevékenységeket, de a nagyobb megterhelésű tevékenységekkel érdemes négy-hat hetet várni, mint például a futás, a súlyzós edzés. Két hétig kompressziós ruha viselése szükséges.

Közvetlenül a kezelés után a bőr érzékeny lehet és fájhat. Lehet némi duzzanat, véraláfutás, bőrpír és akár zsibbadás is. Ezek átmeneti jellegűek és gyorsan elmúlnak.

A Bodytite zsírleszívás egy egyszeri folyamat. Mivel ez egy minimálisan invazív sebészeti eljárás, ezért már egy alkalommal képes olyan eredményt elérni, amit a nem invazív sebészeti eljárások csak több alkalommal képesek.
Ha szeretné fokozni vagy meghosszabbítani BodyTite-eredményeit, néhány év kihagyással be lehet iktatni további kezeléseket.

 • Pacemakerek vagy belső defibrillátorok
 • Külső fémek, szilikon implantátumok
 • Betegségek, például rák, szív-, anyagcsere- és véralvadással kapcsolatos zavarok
 • Az endokrin rendszer betegségei
 • Aktív bőrbetegség vagy irritáció (psoriasis, keloidok, kiütések)
 • A kezelési területen lokalizált betegségek
 • Vénagyulladás jelenléte
 • Májbetegségek
 • Terhesség és szoptatás
 • A kezelési területen a közelmúltban végzett műtétek után várjon 3-6 hónapot, mielőtt folytatná az eljárást
 • Allergiák, főleg érzéstelenítés különféle formáira
 • Mentális rendellenességek, például súlyos testképzavarok
 • Gyógyszeres kezelésben részesülők a szakorvosi konzultációt követően, csak orvosi jóváhagyással vehetnek részt a beavatkozáson
zsírleszívás

Áraink

BodyTite területenként (konzultáció alapján egyedi árajánlat)800.000 Ft-tól

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot BodyTite kezelésünkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader