NIR infravörös kezelés

A kollagéntermelés mestere –
Az infravörös fény erejével.

google-logo-black-transparent 2-01

szakértő orvosaink

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak.

EGYEDÜLÁLLÓ GÉPPARK

Európa vezető lézercentrumaként a legmodernebb gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

KEDVEZŐ ÁRAK

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.
Részletfizetési lehetőség!

MAXIMÁLIS FIGYELEM

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.
Nálunk nincs lehetetlen, keress minket bizalommal.

Bizonyára sokak számára nem ismeretlen az infravörös fény, hiszen az orvosi szférában már hosszú évekkel ezelőtt felismerték sokoldalúságát, és azóta is előszeretettel alkalmazzák gyógyászati célokra. A tudomány azonban bebizonyította, hogy ez a rendkívüli fényterápia nem csupán az egészségünk, hanem a szépségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A világvezető Alma Lasers által kifejlesztett Harmony XL Pro – NIR kezelés az egyik legbiztonságosabb, legkíméletesebb bőrmegújító eljárás. Kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait. Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, javítja a bőr textúráját, nemcsak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen.

Hogyan működik?

A NIR fénykezelés célja a kollagén szerkezetének helyreállítása a bőr mélyebb rétegeiben annak érdekében, hogy helyreállítsa a bőr természetes rugalmasságát.

Az infravörös fény a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A NIR által generált hő a sejtek roncsolása nélkül készteti a szervezetet kollagéntermelésre. Az infravörös fénynek köszönhetően a szervezet azonnali válaszreakciót ad, így már az első kezelés után is rendkívül látványos az eredmény. Az alkalmazott hő serkenti a friss kollagén termelését, így a terápia befejezése után további javulást fog tapasztalni.

A ráncok kisimulnak, a petyhüdt bőr élettel teli, sugárzó lesz. A köznyelv „red carpet”, azaz „vörös szőnyeg” kezelésként szokta emlegetni. Nagy események előtt tökéletes választás azoknak, akik nem csupán káprázó öltözékükkel akarnak kitűnni.

Hogyan történik a kezelés?

Egy tipikus NIR fénykezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Ha az arckezelést választotta, akkor speciális szemmaszkot kap a szemének védelmére. A hűsítő gél felvitelét követően elvégezzük a kezelést.

A kezelő finoman mozgatja a kezelőfejet a kezelésre szoruló bőrrészeken, és közben hűtő gélt alkalmaz a hőhatás csökkentésére. Az eredmény egy kellemes, pihentető meleg érzés a bőrön. A kezelés nem invazív, így teljesen biztonságos, és a gyógyulási idő is minimális.​

Hogyan működik?

A NIR fénykezelés célja a kollagén szerkezetének helyreállítása a bőr mélyebb rétegeiben annak érdekében, hogy helyreállítsa a bőr természetes rugalmasságát.

Az infravörös fény a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A NIR által generált hő a sejtek roncsolása nélkül készteti a szervezetet kollagéntermelésre. Az infravörös fénynek köszönhetően a szervezet azonnali válaszreakciót ad, így már az első kezelés után is rendkívül látványos az eredmény. Az alkalmazott hő serkenti a friss kollagén termelését, így a terápia befejezése után további javulást fog tapasztalni.

A ráncok kisimulnak, a petyhüdt bőr élettel teli, sugárzó lesz. A köznyelv „red carpet”, azaz „vörös szőnyeg” kezelésként szokta emlegetni. Nagy események előtt tökéletes választás azoknak, akik nem csupán káprázó öltözékükkel akarnak kitűnni.

Hogyan történik a kezelés?

Egy tipikus NIR fénykezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Ha az arckezelést választotta, akkor speciális szemmaszkot kap a szemének védelmére. A hűsítő gél felvitelét követően elvégezzük a kezelést.

A kezelő finoman mozgatja a kezelőfejet a kezelésre szoruló bőrrészeken, és közben hűtő gélt alkalmaz a hőhatás csökkentésére. Az eredmény egy kellemes, pihentető meleg érzés a bőrön. A kezelés nem invazív, így teljesen biztonságos, és a gyógyulási idő is minimális.​

Foglaljon időpontot!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra.

Hol használható?

A NIR-kezelés különböző applikátorai nemcsak az arcon, hanem a test bármely más problémás területén képesek szembetűnő változásokat hozni. A NIR fényterápia ideális azok számára, akik el szeretnék kerülni a drasztikusabb öregedésgátló kezeléseket, mint például a sebészeti bőrfelvarrást és a hosszú lábadozási időt. A fenék, a mellkas, a térd és az arc megereszkedése egyaránt kezelhetők. A terhesség következtében a hason megereszkedett bőr feszesítésére is tökéletes megoldás. De még ennél is többre képes ez a csodálatos terápia! A sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is alkalmas. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR-kezelésre.​

Eredmények

A NIR bőrfeszesítő kezelést követően a legtöbb páciens azonnal látja az eredményeket. A vágyott eredmény eléréséhez egyéntől függően körülbelül hat alkalomból álló kezeléssorozatra van szükség. A hat alkalom után az elkövetkező néhány hónap során további javulást fog látni, ahogy az új kollagén termelődik.

Ha érdekli a NIR bőrfeszesítés vagy bármely más öregedésgátló kezelésünk, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot. Várjuk jelentkezését!

szm elotte utana kep 3-1 v2szm elotte utana kep 3-2 v2
szm elotte utana kep 2-1 v2szm elotte utana kep 2-2 v2
szm elotte utana kep 1-1 v2szm elotte utana kep 1-2 v2
pixel RF kezelés

Áraink

1x NIR Infravörös bõrfeszesítés (arcon)30 000 Ft
3 alkalom - NIR Infravörös bõrfeszesítés (arcon)60 000 Ft
Clearlift + NIR - 1 alkalom (1 testrész)98 000 Ft
ClearLift Teljes arc (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)180 000 Ft
ClearLift Teljes arc (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)490 000 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)690 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.