egészségközpont

Bőrfeszesítés

A két legkedveltebb és leghatásosabb eljárással –
Morpheus8 és Venus Legacy kezelés

A két legkedveltebb és leghatásosabb eljárással –
Morpheus8 és Venus Legacy kezelés

szegi medical center

Lépj be a bőrfiatalítás világába és élvezd a megújulás minden pillanatát!

Kim Kardashian és Eva Longoria ajánlásával!

Ahhoz, hogy a bőrünk feszes és fiatalos maradjon, néha többre van szükség, mint az edzések, a helyes táplálkozás, a krémek és szérumok. A sztárok világában már régóta ismert, hogy a ragyogó megjelenés titka az innovatív kezelésekben rejlik. Kim Kardashian, Eva Longoria és más hírességek között is sokan vannak, akik a Morpheus8 és a Venus Legacy RF kezeléseket részesítik előnyben.

Ezek a forradalmi eljárások nem csupán arról szólnak, hogy feszesítsd és fiatalítsd meg a bőrödet, hanem egy egész életmódváltást is jelenthetnek. A Morpheus8 átalakítja a tested, miközben visszafordítja az öregedés jeleit, míg a Venus Legacy RF olyan módon hat, hogy feszes és formás kontúrokat alakít ki. 

Mit nyújtanak bőrfeszesítő kezeléseink?

legújabb és legfejlettebb technológiákat alkalmazzuk, így átfogó megoldást kínálva a bőrfeszesítésre és a karcsúbb alak elérése érdekében. Rádiófrekvenciás és mikrotűs kezeléseink kombinálva is alkalmazhatóak.

Kezeléseink során a bőr természetes módon újítja meg önmagát. Az eredmény nem csak azonnal látható, de hosszú távú is. A kezelés után bőröd fiatalosabb és élettel telibb lesz, miközben a természetes hatás megmarad.

Kezeléseink lehetővé teszik a bőr megújulását és feszességének visszanyerését anélkül, hogy sebészeti beavatkozást kellene elvégezni rajta. Biztonságos és hatékony módszert kínálunk a természetes szépség kiemelésére, műtéti kockázatok nélkül. 

A kezelőfejek mérete, a feszesítés ereje személyre szabottan állítható be, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Az ingyenes konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk kezelési tervet állít fel, mely figyelembe veszi az egyéni igényeket és adottságokat.

Tapasztald meg saját bőrödön, hogyan emelkedik új szintre a bőrfeszesítés, és hogyan érheted el a kívánt megjelenést a Morpheus8 és a Venus Legacy RF segítségével. Fedezd fel, hogyan változtathatja meg ez a két kezelés az életedet és hogyan érezheted magad magabiztosabban és fiatalosabban minden nap.

bőrfeszesítés
bőrfeszesítés

Mit nyújtanak bőrfeszesítő kezeléseink?

A legújabb és legfejlettebb technológiákat alkalmazzuk, így átfogó megoldást kínálva a bőrfeszesítésre és a karcsúbb alak elérése érdekében. Rádiófrekvenciás és mikrotűs kezeléseink kombinálva is alkalmazhatóak.

Kezeléseink során a bőr természetes módon újítja meg önmagát. Az eredmény nem csak azonnal látható, de hosszú távú is. A kezelés után bőröd fiatalosabb és élettel telibb lesz, miközben a természetes hatás megmarad.

Kezeléseink lehetővé teszik a bőr megújulását és feszességének visszanyerését anélkül, hogy sebészeti beavatkozást kellene elvégezni rajta. Biztonságos és hatékony módszert kínálunk a természetes szépség kiemelésére, műtéti kockázatok nélkül. 

A kezelőfejek mérete, a feszesítés ereje személyre szabottan állítható be, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Az ingyenes konzultáció során képzett tanácsadó kollégánk kezelési tervet állít fel, mely figyelembe veszi az egyéni igényeket és adottságokat.

Tapasztald meg saját bőrödön, hogyan emelkedik új szintre a bőrfeszesítés, és hogyan érheted el a kívánt megjelenést a Morpheus8 és a Venus Legacy RF segítségével. Fedezd fel, hogyan változtathatja meg ez a két kezelés az életedet és hogyan érezheted magad magabiztosabban és fiatalosabban minden nap.

morpheus 8

A legújabb és egyik legfejlettebb minimál-invazív technológia, amely kombinálja a mikrotűs stimulációt a rádiófrekvenciás hőenergiával, így képes bejutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol elősegíti a kollagén és elasztin termelődését, valamint a zsírsejtek célzott kezelését, ezáltal jelentősen csökkentve a narancsbőr megjelenését és javítva a bőr tónusát és textúráját. Az USA első számú kedvenc kezelése.

venus legacy

Egyedülálló non-invazív multipoláris rádiófrekvenciás technológiájának köszönhetően a kezelés mélyen a bőr alá hatolva serkenti a kollagén és az elasztin termelődését, miközben a vákuum és pulzáló elektromágneses mezők kombinációjával javítja a vérkeringést és a bőr alatti szövetek oxigénellátását, ezáltal csökkenti a cellulit megjelenését és fokozza a bőr feszességét.

Ismerje meg a Morpheus8 kezelést

Bőrfeszesítés, zsírbontás, narancsbőr kezelés és sejtmegújulás egy kezelésben!

Kezelés időtartama

érzéstelenítő-krémmel együtt
65-85 perc

Kezelések száma

javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

az alapos érzéstelenítést követően csupán enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható a kezelés alatt

Vissza a munkába

azonnal,
néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, teljes arc

Érzéstelenítés

helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém, bőséges vízfogyasztás

Mellékhatások

bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

Kezelés időtartama

érzéstelenítőkrémmel együtt
65-85 perc

Kezelések száma

javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

az alapos érzéstelenítést követően csupán enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható a kezelés alatt

Vissza a munkába

azonnal,
néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, teljes arc

Érzéstelenítés

helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém, bőséges vízfogyasztás

Mellékhatások

bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

A MORPHEUS8 KEZELÉSRŐL

A Morpheus8 az egyik legátfogóbb kezelésünk – hatékonyan kezeli a ráncoktól a narancsbőrig és a petyhüdtségig a legkülönbözőbb problémákat. Egy úgynevezett ’Burst’ technológiát használ, ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben.

Az FDA által minősített minimál invazív arany mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó Morpheus8 a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. Elősegíti a bőrfeszesítést és javítja a bőr állagát és tónusát is, valamint eléri a zsírszövetet is, serkenti a sejtek anyagcseréjét, így zsírbontásra és narancsbőr kezelésre is tökéletes megoldás.

A Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez és adottságaihoz van igazítva.
Narancsbőr kezelésekor szintén egy meghatározó tényező a narancsbőr aktuális fokozata/súlyossági foka, az elhelyezkedése is. Itt is egyéntől függően változhat a kezelések száma. A megfelelő táplálkozás, mozgás és életvitel sokat javítanak a kezelés kimenetelén, az utóápolási tanácsok betartása növeli az eredmények kialakulását.

Gyakran ismételt kérdések

A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során előforduló fertőzések kialakulását. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben, így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület.

A frakcionált rádiófrekvencia ránccsökkentő, elasztin és kollagéntermelő hatása tudományosan bizonyított. A két technológia együttes használatának köszönhetően érhetők el olyan eredmények, melyek más minimál invazív kezeléssel nem lehetségesek.

Sokszor tévesen non-invazív kezelésként tüntetik fel a Morpheus8 kezelést. A kezelés során nem történik sebészi bemetszés, ugyanakkor mikrotűk penetrálnak a bőr különböző mélységeibe, így minimál-invazívnak tekintendő.

 • előzetes konzultáció: egyéni felmérés, ahol megvizsgáljuk a páciens alkalmasságát, kizárjuk a kontraindikációkat, egyedi kezelési tervet állítunk fel
 • érzéstelenítés: helyi érzéstelenítést alkalmazunk a kezelés megkezdése előtt 30 perccel, hogy minimálisra csökkentsük a diszkomfortérzetet
 • kezelési idő: a Morpheus8 kezelési ideje testtájanként eltér, átlagosan 20-40 percet vesz igénybe rögtön a kezelés után: a páciensek enyhe pirosságot, irritációt észlelhetnek a kezelt területen
 • utóápolás: a konzultáción megbeszéltek szerint nagyon fontos a megfelelő utóápolás, a megfelelő krémek és fényvédők használata

Mi, a Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez van igazítva.

Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni, de van olyan, akinél már pár nap után is van változás. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

A Morpheus8 kezelés hatása általában 12 hónaptól 3 évig tart, ami a Morpheus8-at egy kiváló kozmetikai megoldássá teszi. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a Morpheus8 kezeléssel elért eredmények számos tényezőtől függnek, például az Ön korától, bőrének állapotától, környezetétől, életmódjától és egyéb tényezőktől.

Minden esetben arra biztatjuk pácienseinket, hogy a konzultációra határozott elképzeléssel érkezzenek, pontosan mit szeretnének elérni, mi a kívánt eredmény. Ami mindemellett nagyon fontos, hogy egy részletes listával érkezzenek arról, hogy milyen gyógyszereket és egyéb készítményeket szednek vagy használnak. Kiemelten fontos a kezelendő területen korábban végzett beavatkozások részletezése is, hiszen a tűk és rádiófrekvencia együttes alkalmazása befolyásolhatja a korábbi beavatkozások eredményét. A bőrápolási szokások, rutinszerűen használt készítmények listája is segítségünkre lesz a személyre szabott beállítások megválasztásában. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a pácienseink távoznak maximálisan elégedetten, akik pozitív attitűddel és reális elvárásokkal érkeznek hozzánk.

Természetesen a Morpheus8 kezelés is kombinálható más kezelésekkel.

A Morpheus8 kezelés a sztárok egyik kedvenc kezelése. Többek között olyan nemzetközi hírességek esküsznek erre az eljárásra, mint Eva Longoria, aki egyenesen a Morpheus8 nagykövete lett, és “az anyák megmentőjének nevezte” a kezelést, de ide tartozik még Kim Kardashian, Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Faye Tozer, Judy Murray, akinek az átváltozása hihetetlen vagy akár Amanda Holden is.

Amennyiben Morpheus8 kezelést szeretne igénybe venni, minden esetben győződjön meg arról, hogy megfelelő tapasztalattal, szakmai háttérrel rendelkező szakemberhez fordul. Mi a Szegi Medical Centerben minden esetben a pácienseinket tartjuk szem előtt. Megbízható orvosi háttérrel rendelkezünk, tudásunkat, egyedi protokolljainkat neves nemzetközi trénereknek, orvosoknak köszönhetjük. Büszkén jelentjük ki, hogy elsőkként tanulhattuk meg az országban a Morpheus8 kezelés fortélyait, jelentős tapasztalatot és elégedett pácienst halmozva fel. Megbízható beszállítóinkkal évek óta működünk együtt, hiszen nagyon fontos, hogy a kezelés valóban a géphez tartozó steril, arannyal bevont tűkkel történjen, és pácienseink a maximális minőséget kapják!

Alkalmazható nyáron is, viszont kizárólag csak a napozási szabályok betartásával, fényvédelem vállalásával!

A kezelés előtti személyes konzultáció során specialistáink felmérik a bőr állapotát és ennek megfelelően állítják fel a személyre szabott kezelési tervet. Bizonyos esetekben elég lehet akár egy kezelés is, ez azonban teljesen egyén- és reakciófüggő, általában a 3 alkalmas kúra javasolt.

A Morpheus8 kezelés maximalizálása érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és rendszerességű fényvédő krém használata, a direkt UV sugárzás elkerülése, a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás kerülése.

Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A Morpheus8 kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében. Pácienseink igen jelentős része ítéli úgy, hogy a kezelés várható eredménye messzemenőkig felülmúlja a kockázatokat.

Igen, például daganatos betegség, terhesség, szoptatás, herpesz, sebes bőrfelület, fertőző betegségek, pacemaker stb. esetén.

narancsbőr
narancsbőr ellen
Morpheus8
narancsbőr
narancsbőr ellen
Morpheus8

Ismerje meg a Venus Legacy RF kezelést

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítő és narancsbőr elleni kezelés

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően

Kezelések száma

6-8 alkalom
kúraszerűen, hetente

Fájdalom szint

fájdalommentes

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

arc, fenék, combok, felkarok, derék, has, melltartó vonal, toka, térdek melletti terület

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

kezelést követő 48 órában kerülni kell a szaunát, szoláriumot, napozást

Mellékhatások

nincs –
ritkán bevérzés előfordulhat a kezelt testfelületen

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően

Kezelések száma

6-8 alkalom
kúraszerűen, hetente

Fájdalom szint

fájdalommentes

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

fenék, combok, felkarok, derék, has, melltartó vonal, toka, térdek melletti terület

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

kezelést követő 48 órában kerülni kell a szaunát, szoláriumot, napozást

Mellékhatások

nincs –
ritkán bevérzés előfordulhat a kezelt testfelületen

A VENUS LEGACY RF KEZELÉSRŐL

Venus Legacy kezelésünk egy kombinált zsírbontó, narancsbőrkezelő, illetve bőrfeszesítő eljárás.  A multipoláris rádiófrekvencia azt jelenti, hogy a rádiófrekvenciás hullámok több póluson keresztül oda-vissza áramlanak a kezelőfejen, így sokkal gyorsabban és egyenletesebben hevíthető fel a zsírszövet a terápiás hőmérsékletre, ami a narancsbőr kezelés esetében 42-43°C. Ezt a hőmérsékletet 20-60 percig tartjuk fenn.

A Venus Legacy ideális eszköz a cellulit kezelésére. A készülék a többpólusú rádiófrekvenciás (RF) és impulzusos elektromágneses mezőket szakaszos szívással kombinálja. Ez egyszerre zsugorítja a zsírt, serkenti a kollagéntermelést és javítja a keringést, valamint a nyirokelvezetést. A pulzáló elektromágneses mezők (PEMF) a kollagén stimuláció mellett tovább modulálják a keringést. Ezenkívül a Varipulse technológia pozitív és negatív légnyomást biztosít, amely egyidejűleg szakaszos elszívást biztosít. Ez javítja a nyirokelvezetést, tovább gyorsítva a zsíranyagcserét.

A VENUS LEGACY RF KEZELÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK

 • A kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.
 • A kezelés alatt sem bódításra, sem érzéstelenítésre, sem altatásra nem kerül sor. A kezelés időtartama a kezelni kívánt terület nagyságától függ.
 • A kezelést kúraszerűen érdemes megismételni, heti rendszerességgel. A kezelések száma minden esetben egyedi, általában 8-10 alkalom szükséges a látványos eredmény eléréséhez, ez azonban függ a páciens elvárásaitól, illetve az adott terület állapotától.
 • A kezelés után 48 óráig sem szaunázni, sem napozni, sem szoláriumozni nem szabad.
 • A kezelt területen nem lehet friss seb vagy hámsérülés.
 • Túlzottan visszeres területen pl. comb hátsó része vákuummal nem kezelhetünk.
 • A bőr kipirosodik, átmenetileg megduzzadhat a kezelt terület.
 • A vákuum pulzáló hatása miatt az arra érzékeny páciensek bevérzést tapasztalhatnak a kezelt területen.
 • Bőséges vízfogyasztás, testmozgás és egészséges étrend követése javasolt.
 • Daganatos betegségben szenvedők, terhes és szoptató kismamák, beültetett pacemakerrel rendelkezők, súlyos keringési rendellenességgel rendelkező betegek, lázas páciensek nem kezelhetők! 

Gyakran ismételt kérdések

 • Fenék
 • Combok
 • Felkarok
 • Derék
 • Has
 • Melltartó vonal

Igen. Az INGYENES konzultáció során specialistáink pontosan meg fogják határozni, hány alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, illetve minden egyéb kérdéssel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésére.

Igen. A rádiófrekvenciás és elektromágneses energia minden bőrtípusnál biztonságos. A lézeres készülékekkel ellentétben a rádiófrekvencia nem a bőr felső felületét célozza meg. A rádiófrekvenciás energia a mélyebb bőr- és szubkután (zsír) rétegekbe kerül.

Azonnali eredményeket láthat, de ez a kollagén összehúzódásának köszönhető. Ez eltér a kollagén stimulációtól. Ez utóbbi a 6. héten kezdődik, és 4 hónap alatt növekszik. A legjobb eredmény eléréséhez hat-nyolc kezelésből álló sorozat szükséges.

A kezelések rendkívül egyszerűek és kényelmesek. Előkészítés nem szükséges. Érzéstelenítő krém sem szükséges, mert a kezelések fájdalommentesek. Az applikátor felhelyezése után a bőr percek alatt felmelegszik a kezelés helyén, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet (kb. 42-43 fok). Ezt a hőmérsékletet 20-60 percig tartjuk fenn, a kezelt terület nagyságától függően.
Ezzel párhuzamosan enyhe szívást lehet érezni. Ez elősegíti a rádiófrekvenciás behatolást a mélyebb zsírrétegekbe, és javítja a keringést és a nyirokelvezetést. Utána nincs felépülési idő. Lehet folytatni a szokásos tevékenységet, beleértve az edzést is.

A Venus Legacy egy rendkívül biztonságos kezelés. Ennek az az oka, hogy a Venus Legacy applikátorok olyan érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek valós idejű hővisszacsatolást biztosítanak. Ez lehetővé teszi a bőr hőmérsékletének egyszerű, azonnali és folyamatos észlelését. Az eredmény páratlan betegbiztonság és kényelem.

Az eredmények általában 18 hónapig tartanak és akár tovább is. Kollagénstimuláló dermális töltőanyagokkal kombinálva az eredmények akár 4 évig is megmaradhatnak. A kollagén természetesen csökken az idő múlásával (öregedés). Ez az oka annak, hogy az eredmények megőrzése érdekében kis feltöltések javasoltak.

Az eredmények általában 18 hónapig tartanak és akár tovább is. Kollagénstimuláló dermális töltőanyagokkal kombinálva az eredmények akár 4 évig is megmaradhatnak. A kollagén természetesen csökken az idő múlásával (öregedés). Ez az oka annak, hogy az eredmények megőrzése érdekében kis feltöltések javasoltak.

A Venus Legacy gyakorlatilag fájdalommentes. Sőt, még terápiás és pihentető is!

A kezelés nem ronthat a narancsbőrön! Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a kezelés biztonságos és hatékony megoldás a cellulit megjelenésének csökkentésére.

Szenzációs eredményeket lehet elérni, többek között csökkentheti a derék méretét, kontúrosabbá teheti a hasát, és feszesebbé teszi a hason lévő bőrt.

narancsbőr
cellulit
narancsbőr
narancsbőr
cellulit
narancsbőr
bőrfeszesítés

Áraink

Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület172 680 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület284 280 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület431 700 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület710 700 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Venus Legacy - Test - próbakezelés20 000 Ft
Venus Legacy - Comb (első vagy hátsó) - 1 alkalom28 000 Ft
Venus Legacy - Csípő - 1 alkalom20 000 Ft
Venus Legacy - Fenék- 1 alkalom30 000 Ft
Venus Legacy - Vádli - 1 alkalom20 000 Ft
Venus Legacy - Felkar (belső és tricepsz része) - 1 alkalom25 000 Ft
Venus Legacy - Térd - 1 alkalom20 000 Ft
Venus Legacy - Kézfej - 1 alkalom20 000 Ft
Venus Legacy - Has - 1 alkalom28 000 Ft
Venus Legacy - Oldalak és derék - 1 alkalom22 500 Ft
Venus Legacy - Melltartó vonal - 1 alkalom20 000 Ft
Venus Legacy - Teljes hát - 1 alkalom29 000 Ft
Bérlet
Venus Legacy - testkezelés - 6 alkalom-15%
Venus Legacy - testkezelés - 8 alkalom-20%

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot bőrfeszesítő kezeléseinkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken