egészségközpont
Szegi Medical Szépészeti Center

Bemutatkozás

Szolgáltatásainkban és kezeléseinkben a megszokott kozmetikai és szépészeti kezelésekkel ellentétben, kifejezetten orvosi háttér mellett történő, igazán hatékony kezelésekre fókuszálunk. Minden kezelést a szakterületnek megfelelő szakorvosunk indít el és zár le, ezzel is maximalizálva a várható eredményt.

Cégünk exkluzív lézeres stratégiai partnere az Alma Lasers, abszolút világvezető orvosi lézer technológiában, egyedülálló 20 éves nemzetközi tapasztalattal, több millió eredményes kezeléssel, kizárólag nagyértékű, sokat bizonyított gépekkel.

Orvoscentrumunk az Alma Lasers európai partnere, Közép-Európában egyedülálló lézer és orvosi műszerparkkal.

A műszeres kezelések spektruma elsősorban non-ablatív, non-invazív és minimális invazív kezelésekre összpontosít, de széndioxid lézeres hámlasztástól, nőgyógyászati komfort kezeléseken át, az izzadás lézeres megszüntetéséig, széles területet fedünk le.

Az esztétikai és komfort kezelések mellett diagnosztikával, tanácsadással, általános orvosi ellátással is foglalkozunk.

Egyedülálló szépészeti kezelések

Egyedülálló eszközparkkal, a legmodernebb szépészeti eljárásokkal várjuk a Szegi Medical Szépészeti Centrumban.

Szakrendelések széles választéka

Bízza magát tapasztalt, empatikus orvosainkra, akik mindent megtesznek az Ön egészsége érdekében.

Versenyképes árak

Nálunk kedvező árakat, kedvezményes árú kezeléscsomagokat talál, akcióinkban még jobb áron veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Kiemelkedő tudású szakorvosok

Szakorvosaink nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, a pácienseket türelemmel, empátiával várják.

Virtuális séta