egészségközpont

Eszközpark

Bemutatjuk a világ élmezőnyébe tartozó szépészeti és egészségügyi kezelőit

hüvelyszárazság

EmpowerRF intim kezelő

Az Inmode EmpowerRF intim kezelés több tekintetben is eltér a piacon lévő többi intimkezelési technológiától.  Az EmpowerRF intim kezelő egy multifunkcionális platform, amely különböző technológiákat ötvöz: az intravaginális elektromos izomstimulációt (EMS), a frakcionált rádiófrekvenciát, és a bipoláris rádiófrekvenciát. Ezek az összetevők szinergikus technológiát alkotnak, amelyek lehetővé teszik a lokalizált, testreszabott és rétegzett eljárásokat a különböző női problémák, betegségek kezelésére.

Ez az intelligens és programozható berendezés több szinergikus kezelőfejjel van felszerelve. A monoenergetikai technológiákkal ellentétben az EmpowerRF női intim kezelő többféle kezelési módot kínál, lehetővé téve a több szinten elosztott, lokalizált és személyre szabott beavatkozásokat.

Clarity II lézeres szőrtelenítő

A Clarity II 20 000 Watt-os csúcsteljesítményével a világ élmezőnyébe tartozó kettős hullámhosszú lézer platform.  A kettős hullámhosszú Alexandrit és Nd:Yag lézernek köszönhetően – mely jelenleg a legfejlettebb technológia a szőrtelenítés terén – , az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb orvos-esztétikai berendezés, amely minden bőr- és szőrtípus kezelésére alkalmas.  

Az Intelligent Tracking™ technológiának köszönhetően alkalmazkodik a kezelő személy technikájához, kézmozdulatának sebességéhez és nem marad ki kezeletlen terület. A bőr túlhevülésétől sem kell tartani, a Temperature Sensing technológiája miatt folyamatosan ellenőrzi a bőr felszíni hőmérsékletét és optimalizálja a kezelés paramétereit.

szortelenites
lézeres szőrtelenítés

PrimeLase HR dióda lézeres szőrtelenítő

A PrimeLase HR az egyik legerősebb és egyik leghatékonyabb diódalézeres platform. A 4800W csúcsteljesítményű berendezés ultrarövid impulzushosszal ideális a sötét és a világosabb szőrszálak eltűntetésére is. Minden bőrtípus kezelésére alkalmas, és akár a nyári hónapokban is biztonságosan alkalmazható.

Az USP (Ultra Short Pulse) technológia a PrimeLase esetében egy forradalmi megoldást képvisel, amely az ultra rövid, 3 millimásodperc alatti impulzusok generálására képes a lézeres szőrtelenítés során. Ez a fejlesztés jelentősen javítja a kezelések eredményességét és védelmet nyújt a bőrnek, miközben maximalizálja a páciensek komfortját. A technológia lényege, hogy gyorsan felmelegíti a szőrszálakat anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket. 

Morpheus8 kezelő

A Morpheus8 egy forradalmi esztétikai eljárás, amely egyedülálló módon ötvözi a mikrotű és a rádiófrekvenciás (RF) energia kombinációját a bőr megfiatalítása és átalakítása érdekében. A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. A Morpheus8 az egyik legátfogóbb anti-aging kezelés – hatékonyan kezeli a ráncoktól a cellulitig és a petyhüdtségig a legkülönbözőbb problémákat. Egy úgynevezett ’Burst’ technológiát használ, ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben. Ez a legkorszerűbb eljárás serkenti a kollagéntermelést, javítja a bőr textúráját, és csökkenti a ráncok, aknés hegek és hiperpigmentáció megjelenését. A többféle kezelési mélységnek és a négyféle kialakítású kezelőfejnek köszönhetően az arc és a test különböző részein is végezhető, így sokoldalúan alkalmazható többféle bőrprobléma és az alakformálás területén is.

morpheus 8
arcfiatalítás

HydraFacial MD arcápoló és hidratáló

A HydraFacial MD egy többlépcsős arckezelést biztosító eszköz, amely ötvözi három-négy féle hagyományos kozmetikai kezelés előnyeit, hiszen egyszerre hámlaszt, tisztítja a pórusokat, hidratál és személyre szabott szérumokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe egyedülálló Vortex-Fusion technológiával, biztosítva ezzel a bőrfelszín újjászületését. Korrigálja az egyenetlen bőrtónust, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, csökkenti a kitágult pórusok megjelenését, valamint kezeli a pattanásokat is. A HydroPeel spirálfúvókákat szabadalmaztatott vákuumtechnikával és a HydraFacial szabadalmaztatott szérumaival kombinálva lehet hatékonyan használni.

FotoFinder anyajegyszűrő

FotoFinder a bőrdaganatok diagnosztizálásában teljesen egyedülálló, új távlatokat nyitó, automatizált, intelligens képalkotó rendszer. Teljes testes anyajegyszűrést végez, amelyet mozaikos rendszerrel tárol a szoftver. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a rendszer képes felismerni az új anyajegyeket, illetve elváltozásokat egyaránt. Továbbá segít a bőrkárosodások elemzésében és kockázatuk megállapításában. A nagy felbontású 50 megapixeles, polarizált és különleges utómunkán áteső, nyers képek teszik lehetővé a bőrgyógyász szakorvosok számára a bőrkárosodások struktúrájának és elváltozásainak elemzését. Bőrgyógyász szakorvosok részére kifejlesztve.​

anyajegyszűrés
bőrfeszesítés

Forma arcfeszesítő

Az Inmode Forma eszköz bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz annak érdekében, hogy az arc mély szöveteit stimulálja, így beindítva az intenzív kollagéntermelést. A Forma non-invazív, fájdalommentes kezelést tesz lehetővé a bőr túlhevítésének kockázata nélkül.

A Forma kezelés nem csupán egy kozmetikai innováció, hanem egyre inkább a modern kor szépségápolásának szinonímája, amelyet a legnagyobb sztárok is bátran választanak, hogy a legjobb formájukat hozzák a mindennapokban és a nagy eseményeken egyaránt.

FaceTite arcél és nyak kontúrozó

Az InMode FaceTite & NeckTite egy FDA által engedélyezett zsírleszívó, arcfiatalító eljárás, amely rádiófrekvenciás (RF) energiát használ a felesleges zsírpárnák csökkentésére és a bőr feszesítésére az arc, toka és a nyaki területeken invazív műtét nélkül.

A FaceTite & NeckTite a bőr alsó dermiszrétegének felmelegítésével működik, amely elsősorban kollagénből áll. A meglévő kollagénrostok feszesebbé tétele mellett a hő cseppfolyósítja vagy lebontja a zsírt, miközben egy természetes gyógyulási reakciót is serkent, amely új kollagéntermelést indít el.

toka eltüntetés
zsírleszívás

BodyTite zsírleszívó és bőrfeszesítő

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon végez páratlan zsírleszívást és feszesítést a testen, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.

Az eljárás során a sebész egy kis bemetszésen keresztül behelyezi az RF-energiát továbbító szondát. A másik elektródalapú szonda végigsiklik a bőrfelületen, miközben az orvos mozgatja az eszközt. A rádiófrekvencia a szondák között áramlik, hőt termelve. Ez a hő elfolyósítja a zsírsejteket, összehúzódásra és feszesítésre készteti a bőrben lévő kollagénrostokat, ezzel javítva a bőr tónusát és feszességét is. Végül a felbontott folyékony zsírt egy kanül segítségével szívja ki az orvos.

Cooltech Define zsírfagyasztás

A Cooltech Define zsírfagyasztó egy új orvos-esztétikai berendezés, mely az innovatív kriolipolízis technológián alapul. A berendezés -10 Celsius fok hőmérsékleten működteti a nagyméretű kezelőfejeket. A kisméretű kezelőfejjel – mely alkalmas a toka, térd feletti zsírpárnák elpusztítására – pedig – 5 Celsius fokon üzemel.​

Egyedi kezelőfejeinek köszönhetően egyszerre akár négy testrészen is alkalmazhatóak, így kevesebb alkalom során érünk el látványos, helyi fogyást. A kezelés időtartama a terület, illetve az alkalmazott kezelőfej méretétől függ. A legkisebb területek, mint például a toka kezelése 45 percet vesz igénybe, míg a nagyobb testrészeken való alkalmazáshoz 50-70 perc szükséges.

zsírfagyasztás
narancsbőr elleni kezelés

BodyFX zsírbontó és narancsbőr elleni kezelő

Az InMode Body FX kezelése non-invazív, amely a legmodernebb bipoláris rádiófrekvenciás energiát és pulzáló vákumterápiát ötvözi, hogy célzottan csökkentse a zsírsejteket, feszesítse a bőrt és minimalizálja a narancsbőr megjelenését. A Body FX az első és egyetlen non-invazív testkontúrozó- és cellulit kezelő technológia, amely szakértők által felülvizsgált és publikált humán tanulmányokban bizonyította, hogy tartósan elpusztítja a zsírsejteket és feszesíti a bőrt. A klinikai vizsgálatok 30% zsírsejt pusztulást mutattak 2,5 cm-es mélységben és 13,7% új kollagénszintézist a bőrben!

PicoPlus pikoszekundumos lézer

Az ultrarövid energiaimpulzusokat hő nélkül használó PicoPlus lézer lenyűgöző pontossággal célozza meg a bőr problémás területeit. Ahogy az energia szétzúzza a bőrben lévő pigmentet vagy részecskéket, a környező rétegek ezzel egyidejűleg megújulnak, átfogó és tartós eredményeket biztosítva.

A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, így kevesebb hőhatással is jár.  Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

hegkezelés
zsírbontás

Venus Bliss zsírbontó kezelő

A Venus Bliss lézeres zsírbontás egy nem invazív, azaz műtét nélküli beavatkozás, melynek során a szervezet idővel a nyirokrendszeren keresztül, természetes módon képes feldolgozni és kiüríteni a felbomlott zsírsejteket.

A Venus Bliss egy 1064 nm-es dióda lézeres zsírbontó berendezés, mely 4db nagyobb méretű applikátorral működik. Az applikátorok lézerereje a szubkután rétegekig hatolva lipolízist indukál, felhevíti 42-44 °C-ra a zsírszövetet, mely hőhatás a zsírsejtek csökkenéséhez vezet. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy kezelt területen a zsírsejtek 20-30%-a véglegesen elpusztul, a további 70-80%-a pedig méretváltozáson megy keresztül, a zsírsejtek mérete csökken, zsugorodik.

Kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket a fejlett VariPulse™ technológiával, ezáltal látványosan redukálja a cellulitot mind a hasi területen és a fenék és comb tájékán, valamint kontúrosabbá és simábbá teszi a petyhüdt bőrt a kezelt területeken.

Venus Legacy RF zsírbontó, bőrfeszesítő kezelő

A Venus Legacy multipoláris rádiófrekvenciás berendezés, az első 4D-s technológiát használó, orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező eszköz a világon, amely négy, önmagában is rendkívül hatékony technológiát kombinál a zsírsejtek méretének csökkentésére, a narancsbőr kezelésére és a bőr feszesítésére. A négy különlegesen hatékony technológia:

 • Multipoláris rádiófrekvencia
 • VariPulse (vákuum) technológia
 • Real-Time hővisszacsatolás
 • PEMF (pulzáló elektromágneses mező)
bőrfeszesítés
női intim egészség

FemiLift kezelés

A FemiLift egy korszerű, minimálisan invazív megoldás, amely Co2-technológiát  alkalmaz, hogy kiemelkedő kezelést biztosítson különböző női problémák számára. Az eljárás gyors, fájdalommentes, teljesen biztonságos és rendkívül hatékony eredményeket biztosít. Ez a gép sokoldalú megoldást nyújt az orvosok számára, hogy gyorsan és hatékonyan tudják kezelni a különböző női indikációkat. Továbbá használható bőrgyógyászati és esztétikai eljárásokhoz is.​

Nagy teljesítményű 30/60 wattos Pixel Co2 lézer platform a bőr megújításához, feszesítéséhez, hegek és bőrfelszíni növedékek eltávolításához. Nőgyógyászok és bőrgyógyászok számára kifejlesztve.​

Excimer 308 kezelő

Az Excimer 308 monokromatikus UVB fény különböző bőr eredetű autoimmun betegségek kezelésére szolgál. 16cm2-es kezelőfejével hatékonyan célozza meg a kezelni kívánt területet a bőr többi szövetének károsítása nélkül.

Mire ajánljuk:

 • Psoriasis
 • Vitiligo
 • Ekcéma
psoriasis
arcfiatalítás

Harmony XL Pro

Egyetlen gép segítségével sokféle kezeléstípus válik elérhetővé, megoldást nyújtva a legtöbb esztétikai problémára.

A Harmony XL Pro egy innovatív megoldás csomagot nyújt az esztétikai igények kielégítésére. Az Alma Harmony minden korosztály és bőrtípus esetén használható.​

 • ClearLift (QS YAG) – Bőrfiatalító, bőrmegújító kezelés
 • ClearSkin (Er:Glass 1540) – Akne, akne hegkezelés​
 • ClearVein (LP 1064) – Seprűvéna kezelés​
 • NIR – Infravörös villanófényes arcbőr feszesítő kezelés​
 • DYE-VL – Rosacea kezelés​
 • IpixelER – Erbiumos hámlasztás​
 • ZERO – Izzadásgátlás​

Samsung UH HS60 és HS50

Az ultrahangdiagnosztika egy képalkotó eljárás, amely nem jár ionizáló sugárzással és fájdalommal sem. Számos szervrendszert vizsgálhatunk vele.

Mire használjuk:

 • Hasi és kismedencei ultrahang
 • Carotis /nyaki erek/ ultrahang vizsgálata
 • Pajzsmirigy ultrahang
 • Emlő ultrahang
 • Proktológiai vizsgálatok
 • Nőgyógyászat
ultrahang
hajbeültetés

NeoGraft hajbeültető

A NeoGraft a hajbeültető iparág úttörője és piacvezetője, köszönhetőn az egyik első automatizált FUE (Follicular Unit Extraction) rendszernek a hajimplantáció piacon.

A NeoGraft egy olyan automatizált rendszer, amely megkönnyíti a tüszők átültetését a FUE eljárás során. A FUE technológia lényege, hogy egyes hajtüszőket (follikuláris egységeket) közvetlenül vesznek ki a donor területről (általában a fej hátsó részéről, ahol a haj dúsabb és ellenállóbb a kopaszodással szemben), majd ezeket az egységeket egyesével ültetik át a kopaszodó területekre. A NeoGraft eszköz ezt a folyamatot automatizálja és optimalizálja, csökkentve ezzel a hajtüszők sérülésének esélyét az eltávolítás és az átültetés során és javítja a pontosságot és az eredményt a kézi, hagyományos hajbeültető eljárásokhoz képest.

Ez a módszer azért jobb, mint a csíkszedés, mert nem hagy lineáris vonalszerű heget, csak pontszerű hegeket, melyek szinte észrevehetetlenek.