egészségközpont

Bőrgyógyászat

Egészséges bőr, ragyogó önbizalom! – 
Megoldás minden bőrtípusra és bőrproblémára.

google-logo-black-transparent 2-01

szakértő orvosaink

Szakorvosaink nagy tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, minden kérdésedre örömmel válaszolnak.

EGYEDÜLÁLLÓ GÉPPARK

Európa vezető lézercentrumaként a legmodernebb gépekkel dolgozunk a te szépségedért, mint: Alma Lasers, Hydrafacial®, Cocoon Medical

KEDVEZŐ ÁRAK

Folyamatos akciókkal és kedvező ajánlatokkal támogatjuk álmod megvalósitását.
Részletfizetési lehetőség!

MAXIMÁLIS FIGYELEM

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.
Nálunk nincs lehetetlen, keress minket bizalommal.

bőrgyógyászat
bőrgyógyászat

A bőr a legnagyobb szervünk és érzékszervünk. Védi testünket a sérülések ellen, megakadályozza, hogy veszélyes anyagok, kórokozók jussanak a szervezetbe, védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben, megelőzi a kiszáradást, szabályozza a testhőmérsékletünket, valamint különféle ingereket is továbbít.

Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunk felbomlását, betegségei kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Nemcsak egészségi, esztétikai, de lelki problémát is jelenthetnek. Sok esetben a bőrön jelentkezik számos belső szerveket érintő megbetegedés, így a betegeket először a bőrgyógyász látja, az ő feladata, hogy ezen tünetek okára bukkanjon. A tapasztalat szerint jobban megviselik a betegeket a bőrtüneteik, mint a jól „elrejthető” belsőszervi betegségek.

Anyajegyek vizsgálatával (melanomaszűrés), szexuális úton terjedő fertőzésekkel (STD), pikkelysömör kezelésével (psoriasis), pattanásos, aknés bőrrel, rosaceaval, seborrheaval, korral járó bőrelváltozásokkal, vírusos szemölcsökkel, gyermekbőrgyógyászati kórképekkel, foltos hajhullással, allergiatesztel, arcfiatalítással, izzadásgátlással és hegkezelés is foglalkozunk.

Egyedülálló lézeres kezeléseinkkel klinikailag bizonyított és hatékony megoldásokat is kínálunk.

bőrgyógyászat budapest

Kiemelkedő bőrgyógyászati készülékeink

 

A Szegi Medical Center-ben is elérhető a FotoFinder Bodyscan ATBM bőrdaganatok diagnosztizálásában kiemelkedő eredményre képes készülék. A FotoFinder ATBM a mesterséges intelligenciát használó szoftverének és az 50 MP-es kamerájának együttes használatával a megváltozott anyajegyek automatizált és gyors felismerésében a leghatékonyabb orvosi segédeszköz.

Míg a digitális dermatoszkópia tökéletesen lehetővé teszi egyetlen anyagjegy hosszú távú megfigyelését, a teljes bőrfelület ellenőrzését nem könnyű végrehajtani, különösen, ha a páciensek több anyajeggyel rendelkeznek. A klinikai képek összehasonlítása szabad szemmel olyan időigényes eljárás, amely gyakran nem biztosít megbízható eredményt.

Az FotoFinder Bodyscan ATBM [Automated Total Body Mapping] automatizált teljes körű test feltérképezés eljárásával könnyen végrehajtható a teljes bőrfelület vizsgálata. A FotoFinder Bodyscan ATBM rendszer segít összehasonlítani a képeket és megtalálni az új és a megváltozott anyajegyeket. A FotoFinder Bodyscan ATBM rendszer automatikusan elemzi a háttérben levő változásokat.

A FotoFinder által használt Moleanalyzer [Anyajegyelemző] szoftvere a rosszindulatú melanoma korai felismerését szolgáló diagnosztikai segédeszköz, nagyfokú érzékenységgel és kóros megjelenés felismeréssel.

A felhasznált algoritmusok többsége katonai légi felderítő küldetések alatt lett kifejlesztve, melyek segítettek olyan algoritmus kifejlesztésében is mely jellemzők járulnak hozzá legjobban a jóindulatú és a rosszindulatú elváltozások közti megkülönböztetéshez.

Az atipikus anyajegyek megjelölhetők, majd kivizsgálhatók a FotoFinder cég digitális dermatoszkópjával.

 

A Full HD video medicam 1000 kamera új mérföldkő a dermoszkópia, a trichoszkópia és a videó dokumentáció terén. Az anyajegyek és a haj tökéletes mikroszkopikus felvételeit rögzíteni lehet a FotoFinder Medicam 1000 segítségével. A reflektoros megvilágítás, nagyteljesítményű számítógép által vezérelt LED lámpái lehető teszik azt, hogy a bőrről és a körmökről briliáns makro és panoráma képeket készüljenek.

A fentiek és annak tükrében, hogy napjainkban a diagnosztizált melanomák, a bőrdaganatok száma folyamatosan nő, így a korai diagnosztizálás kiemelkedően fontossá vált, s ebben a FotoFinder ATBM a legjobb választás anyajegyszűrésre és korai bőrdaganatok kiszűrésére.

Bőrgyógyászati vizsgálat menete

 • A bőrgyógyász részletesen kikérdezi a pácienst a tüneteiről, mely elsősorban a bőrre vonatkozik, bár minden más korábbi betegség is fontos lehet. A bőrtünet jellegétől függően a családi anamnézisre is kiterjedhet.
 • A fizikai vizsgálat során a klinikumtól függően nemcsak az érintett régió kerül vizsgálatra, hanem esetenként az egész testfelszín is. Anyajegyvizsgálat esetén az egész testfelszín részletes vizsgálata egy speciális eszköz, a dermatoszkóp segítségével történik.
 • A bőrbetegségek egy részében sor kerülhet szövettani mintavételre, illetve további vizsgálatokra (labor, gomba és mikrobiológiai mintavétel). Történhetnek egyéb kiegészítő vizsgálatok is, mint az allergiavizsgálat, epicutan tesztelés, kontaktallergia/érzékenység igazolására, stb.
 • Terápia beállítása, megbeszélése.
 • Jóindulatú bőrdaganatok, vírusos szemölcsök eltávolítása elektrokauterrel, lézerrel

Hogyan készüljön a bőrgyógyászati vizsgálatra?

Tiszta bőrfelülettel, körmökkel és hajjal érkezzen. Lehetőség szerint ne kenjen semmit az elváltozásra a vizsgálat előtt. A bőrgyógyász a konkrét diagnózis érdekében megvizsgálhatja a teljes bőrfelszínt, hajat, körmöket.

Az általános bőrgyógyászati vizsgálat nem jár fájdalommal. Az egyes esztétikai beavatkozások, illetve kisebb műtéti, lézeres beavatkozásoknál a kellemetlenségek elkerülésére helyi érzéstelenítést alkalmazunk.

Bizonyos kezeléseket, vizsgálatokat napsütötte bőrön nem célszerű végezni, mert az UV-sugárzás hatására megváltozik a bőr immunológiai felépítése.

bőrgyógyászat budapest

Hogyan készüljön a bőrgyógyászati vizsgálatra?

Tiszta bőrfelülettel, körmökkel és hajjal érkezzen. Lehetőség szerint ne kenjen semmit az elváltozásra a vizsgálat előtt. A bőrgyógyász a konkrét diagnózis érdekében megvizsgálhatja a teljes bőrfelszínt, hajat, körmöket.

Az általános bőrgyógyászati vizsgálat nem jár fájdalommal. Az egyes esztétikai beavatkozások, illetve kisebb műtéti, lézeres beavatkozásoknál a kellemetlenségek elkerülésére helyi érzéstelenítést alkalmazunk.

Bizonyos kezeléseket, vizsgálatokat napsütötte bőrön nem célszerű végezni, mert az UV-sugárzás hatására megváltozik a bőr immunológiai felépítése.

bőrgyógyász szegi medical

Foglaljon időpontot!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra.

Meglévő kezelési lapjait és laborleleteit mindig hozza magával a vizsgálatra, mivel ez az orvosnak hasznos információval szolgálhat. Kérjük, gondolja át, mikor, hol és hogyan kezdődtek panaszai, miként változtak az idő múlásával – betegség lefolyása -, volt-e már hasonló tünete valamikor, illetve korábbi kezelések történtek-e.

A bőrgyógyászának fontos tudnia, ha allergiás valamilyen gyógyszerre, ételre, növényre, pollenre. A rendszeres, vagy alkalmi gyógyszerek, természetgyógyászati, kozmetikai szerek szedése, valamint külső alkalmazása is jelentőséggel bírhat.

Közép-európai lézercentrumunkban az általános bőrgyógyászat mellett szakorvosaink szépészeti, esztétikai, sebészeti bőrgyógyászati kezeléseket is végeznek.

bőrgyógyászat budapest

A leggyakoribb bőrgyógyászati problémák, melyekkel hozzánk fordulnak:

 • Psoriasis
 • Ekcéma (kontakt dermatitis, ill. egyéb allergiás kórképek is)
 • Akne – pattanásos- és problémás bőr
 • Rosacea
 • Seborrhea
 • Ageing – idősödő bőr, korral járó bőrelváltozások (keratosis seborrhoica, fibromák)
 • Gombás, bakteriális fertőzések
 • Vírusos szemölcsök (verruca, condyloma, molluscum)
 • Gyermekbőrgyógyászati kórképek
 • Foltos hajhullás
 • Anyajegyek vizsgálata (melanoma szűrés)
 • Szexuális úton terjedő fertőzések

A bőrjelenségek lehetnek hevenyen kialakuló, sokszor szubjektív panasszal is kísért bőrbetegségek. Például csípés, allergiás bőrbetegségek, csalánkiütés, vagy fertőzések, úgymint bakteriális, gombás és vírusos fertőzés. Lehetnek krónikus, évek óta fennálló bőrtünetek, mint pl. a pikkelysömör, ekcéma.

A bőrbetegségek egy része (pl. a bőrdaganatok) hosszú ideig észrevétlenül maradhatnak, mert panaszt nem okoznak, és/vagy rejtett régiókban (hajlatokban, genitális régió, talp) helyezkednek el. Rosszindulatú bőrdaganat kizárására évente indokolt és javasolt felkeresni a bőrgyógyászt!

Vannak bőrjelenségek, melyek valójában nem tekinthetők betegségnek. Ilyenek lehetnek a bőr jóindulatú növedékei (pl. a hajlatokban, nyakon megjelenő fibrómák), melyek elsősorban esztétikai problémát okoznak, vagy a lokalizáció miatt zavaróak, így eltávolításukra kozmetológiai indokkal kerülhet sor.

Orvoscentrumunk a mai legmodernebb technikával bíró, Közép-Európában egyedülálló lézerparkkal rendelkezik!

Rendelkezésre állnak különféle lézerkezelések (CO2, ER, Nd-YAG, stb.) mellett rádiófrekvenciás kauter, Excimer 308 kezelések is.

 • Aknés, tág pórusú, problémás bőr hegek
 • Fogyási, terhességi csíkok,
 • Fénykárosodott bőr,
 • Jóindulatú bőrelváltozások,
 • Teleangiectasiák,
 • Értágulatok,
 • Érkezelések (seprűvénák),
 • Rejuvenáció, bőrfiatalítás, ránctalanítás
 • Szőrtelenítés,
 • Zsírbontás,
 • Psoriasis,
 • Foltos hajhullás,
 • Szeplők,
 • Ekcéma,
 • Prurigo,
 • Lichen sclerosus et atrophicus

Bőrgyógyászat árak

Angioma eltávolítása (1-3) - ClarityII45 000 Ft
Anyajegy eltávolítás CO2 lézer segítségével arcról 1 darab85 000 Ft
Anyajegy eltávolítás CO2 lézer segítségével arcról 2 db140 000 Ft
Anyajegy eltávolítás CO2 lézer segítségével testről75 000 Ft
Anyajegy eltávolítása- 1 képlet sebészeti eltávolítása75 000 Ft
Anyajegyszűrés dermatoszkóppal (első vizsgálat)29 900 Ft
Anyajegyszűrés dermatoszkóppal kontroll (2 hónapon belül)22 000 Ft
Benőtt köröm lézeres műtét – egy oldal70 000 Ft
Benőtt köröm lézeres műtét – kettő oldal120 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - glabella (mérgesránc) régió55 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - homlok + glabella (mérgesránc) régió105 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - homlok régió75 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - szarkaláb + glabella (mérgesránc) + homlok régió125 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - szarkaláb + glabella (mérgesránc) régió75 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) - Szarkaláb régió55 000 Ft
Botox kezelés (Dysport) Homlok + szarkaláb régió105 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - glabella (mérgesránc) régió60 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - homlok + glabella (mérgesránc) régió110 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - homlok + glabella (mérgesránc) régió110 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - homlok + szarkaláb + glabella régió130 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - homlok + szarkaláb régió110 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - homlok régió80 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - szarkaláb + glabella (mérgesránc) régió80 000 Ft
Botox kezelés (Vistabel) - Szarkaláb régió60 000 Ft
Bőrelváltozás - Condyloma - CO2 szén-dioxid lézeres kezelése 1-10db55000-től
Bőrfelszíni növedék eltávolítása CO2 lézerrel55000-től
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm ,1-3 db55 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm, 4-6 db72 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm, 7-10 db98 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) 1-2 cm közötti;1-3 db75 000 Ft
Bőrgyógyászati gyors kontroll15 000 Ft
Bőrgyógyászati kisműtét60 000 Ft
Bőrgyógyászati nagyműtét110 000 Ft
Bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció35 000 Ft
Bőrgyógyászati szakorvosi kontroll vizsgálat30 000 Ft
Bőrgyógyászati távkontroll30 000 Ft
Bőrgyógyászati távkonzultáció35 000 Ft
ClarityII lézeres kezelés érményi területen45 000 Ft-tól
ClarityII- Pigmentfolt kezelése80 000 Ft-tól
ClarityII- seprűvéna kezelés65 000 Ft-tól
ClearLift 4D rejuvenáció, bőrfiatalítás- homlok60 000 Ft
ClearLift 4D rejuvenáció, bőrfiatalítás- szemkörnyék45 000 Ft
ClearLift 4D rejuvenáció, bőrfiatalítás- Teljes arc85 000 Ft
ClearSkin akné és akné heg kezelés-Kombinált lézeres és vákumos Akne és akne hegkezelés alkalmanként - teljes arc65 000 Ft
ClearSkin akné és akné heg kezelés-Kombinált lézeres és vákumos Akne és akne hegkezelés alkalmanként- áll45 000 Ft
ClearSkin lézeres kezelés - orcák55 000 Ft
ClearVein Hajszálér-tágulat kezelés lézerrel (50 Ft-os nagyságú területen)35 000-tól
ClearVein Seprűvéna lézeres kezelése lábszáron65 000-tól
ClearVein Seprűvéna lézeres kezelése területenként (10×10 cm bőrfelületen)55 000-tól
Dye-VL hegkezelés49 000 Ft
Dye-VL-Rosacea kezelés – orcák alkalmanként53 000 Ft
Dye-VL-Rosacea kezelés - orrtő, orrnyereg alkalmanként43 000 Ft
Dysport botox (izzadásgátlás)- hónalj150 000 Ft
Epidermális ciszta eltávolítása (CO2 lézer segítségével)75 000 Ft
Epidermális ciszta eltávolítása arcról CO2 lézer segítségével85 000 Ft
Esztétikai beavatkozás- 1 ml hialuronsavas töltés130 000 Ft
Fibróma eltávolítása helyi érzéstelenítéssel 4-6 db-ig65 000 Ft
Fibróma eltávolítása helyi érzéstelenítéssel 1-3 db40 000 Ft
Fotofinder anyajegy vizsgálat (40 darabig)43 000 Ft
Fotofinder anyajegy vizsgálat (40 db felett)70 000 Ft
Fotofinder anyajegyvizsgálat 1-3 db35 000 Ft
Fotofinder anyajegyvizsgálat kontroll (6 hónapon belül)35 000 Ft
Frakcionált CO2 ablatív szén-dioxid mélyhámlasztás kezelés - homlok99 899 Ft
Frakcionált CO2 ablatív szén-dioxid mélyhámlasztás kezelés - orca mindkét fele99 900 Ft
Frakcionált CO2 ablatív szén-dioxid mélyhámlasztás kezelés - teljes arc139 899 Ft
Gardasil oltás99 000 Ft
Hegek elsimítása CO2 lézerrel85 000 Ft-tól
Hegkezelés lézerrel (50 Ft-os nagyságú területen)24 500 Ft-tól
Hepatitis B vírus santigén (HbsAg)4 500 Ft
HPV full spectrum tipizálás20 000 Ft
Injekció beadás díj20 000 Ft
Kombinált akné/aknéhegkezelés (Clearlift+Clearskin) - 1 alkalom119 900 Ft
Kombinált lézeres kezelés (10 perc)60 000 Ft
Kombinált lézeres kezelés (15 perc)80 000 Ft
Kombinált lézeres kezelés (30 perc)150 000 Ft
Mintakezelési díj2 500 Ft
PicoPlus - intim fehérítés150 000 Ft
PicoPlus- heg lézeres kezelése50 000 Ft-tól
PicoPlus hegkezelés karok területre100 000 Ft
PicoPlus kezelés orcák területre100 000 Ft
PicoPlus kezelés teljes arc területre110 000 Ft
PicoPlus lézer acnes hegek kezelése70 000 Ft-tól
PicoPlus lézer Melasma, PIH kezelése80 000 Ft-tól
PicoPlus lézeres kezelés érményi területen55 000 Ft-tól
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 1 alkalom-10×10 cm (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )70 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 1 alkalom-10×10 cm (100 cm2 méretig )50 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 10 alkalom (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )630 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 10 alkalom (100 cm2 méretig )400 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 6 alkalom (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )350 001 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 6 alkalom (100 cm2 méretig )250 000 Ft
PicoPlus- PIH és ephelis, lentigo, keratosis seb lézeres kezelése80 000 Ft
Szakorvosi ajánlásra történő e-recept írása (vizsgálat nélkül)5 000 Ft
Szemölcs Nd:YAG, Alaxandrit lézeres kezelése85 000 Ft
Szövettan bőrgyógyászat18 000 Ft
Szteroid injekció (Kenalog), beadási díjjal /db- orvosi indikációval18 000 Ft
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Figyelem: 07.01-től a vizsgálati és kontroll árak változni fognak!
Anyajegyszűrés dermatoszkóppal (első vizsgálat)29 900 Ft
Anyajegyszűrés dermatoszkóppal kontroll (3 hónapon belül)22 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm ,1-3 db38 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm, 4-6 db62 000 Ft
Bőrfelszíni növedékek eltávolítása (vírusos szemölcs, keratosis) <1 cm, 7-10 db98 000 Ft
Bőrgyógyászati szakorvosi kontroll25 000 Ft
Bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció30 000 Ft
Ekcéma, bőrkiütés, csalángöb kezelése25 000 Ft
Fibróma eltávolítása (2cm) 40 db felett65 000 Ft
Fotofinder anyajegy vizsgálat (40 darabig)43 000 Ft
Fotofinder anyajegy vizsgálat (40 db felett)70 000 Ft
Fotofinder anyajegyvizsgálat 1-3 db15 000 Ft
Fotofinder anyajegyvizsgálat kontroll (6 hónapon belül)35 000 Ft
HPV full spectrum tipizálás20 000 Ft
Injekció beadás díj20 000 Ft
Sebkötözés8 000 Ft
STD szűrés 4-es panel30 000 Ft
Szakorvosi ajánlásra történő e-recept írása (vizsgálat nélkül)5 000 Ft
Szteroid injekció (Kenalog), beadási díjjal /db- orvosi indikációval15 000 Ft
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.