egészségközpont

NIR infravörös kezelés

Fényterápia a feszes bőrért

Fényterápia a feszes bőrért

szegi medical center

Azonnali hatás, Red Carpet ragyogás a fényterápia kezeléssel

Bizonyára sokak számára ismerős az infravörös fény, hiszen az orvosi szférában már hosszú évekkel ezelőtt felismerték sokoldalúságát, és azóta is előszeretettel alkalmazzák gyógyászati célokra. A tudomány azonban bebizonyította, hogy ez a rendkívüli fényterápia nem csupán az egészségünk, hanem a szépségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A világvezető Alma Lasers által kifejlesztett Harmony XL Pro – NIR ( Near Infra Red ) egy olyan infravörös villanófényes kezelés, ami az egyik legbiztonságosabb, legkíméletesebb bőrmegújító eljárás. Kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait. Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, javítja a bőr textúráját, nemcsak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen.

A lézerrel ellentétben, mivel ez nem irányított fény, hanem szórt fény, az eredmények nem hosszútávon tartósak, de egy azonnali feszesítő hatást érhetünk el vele, ezért is nevezik Red Carpet vagy Vörös Szőnyeg kezelésnek is. Azonban a több kezelésből álló sorozat hosszútávú, akár 1 évig is tartós eredményhez vezethet! Kiválóan kombinálható ClearLift kezelésünkkel.

Mit nyújt a fényterápiás NIR infravörös bőrfeszesítő kezelés ?

NIR Near Infrared villanófényes bőrfeszesítés egy fejlett lézeres kezelés, amely természetes, fájdalommentes és non-invazív megfiatalítást és regenerációt kínál az arcbőr számára. Ez az innovatív eljárás intenzív lézerfény segítségével azonnal felfrissíti a bőrt, eltünteti a fáradtság jeleit, és visszaadja az arc ragyogását, miközben kollagén és elasztin termelést idéz elő a bőrben.

Továbbá kiválóan alkalmas a sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR-kezelésre.​

A NIR, azaz Near Infra Red kezelés egy infravörös villanófényes bőrfeszesítő eljárás.

NIR lézerfénye közeli infravörös fényt bocsájt ki, melynek hullámhossza mintegy 700 és 2500nm között van. Ez a hullámhossz a napfény spektrumába esik. Terápiás és biostimuláló hatásainak köszönhetően a NIR képes behatolni a bőrbe és aktiválni annak természetes regenerációs mechanizmusait.

A bőr szövetét és annak mélyebb rétegeit megközelítőleg 40-44°C közé melegítve, a bőrfelület megsértése és hámlása nélkül idéz elő fokozott kollagén és elasztin termelést a bőrben a feszes eredményért. Ezenkívül segít a felesleges folyadék eltávolításában, javítja a nyirokelvezetést és hosszútávon elősegíti a bőr egészséges állapotának megőrzését. 

A fényterápiás NIR infravörös kezelés minden korosztály számára alkalmas, akár megelőző eljárásként, akár a meglévő bőrhibák csökkentésére, de mint minden eljárásnál, itt is személyes konzultáció előzi meg a kezelést, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

arcfiatalítás
arcfiatalítás

Mit nyújt a fényterápiás NIR infravörös bőrfeszesítő kezelés ?

A NIR Near Infrared villanófényes bőrfeszesítés egy fejlett lézeres kezelés, amely természetes, fájdalommentes és non-invazív megfiatalítást és regenerációt kínál az arcbőr számára. Ez az innovatív eljárás intenzív lézerfény segítségével azonnal felfrissíti a bőrt, eltünteti a fáradtság jeleit, és visszaadja az arc ragyogását, miközben kollagén és elasztin termelést idéz elő a bőrben.

Továbbá kiválóan alkalmas a sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR-kezelésre.​

A NIR, azaz Near Infra Red kezelés egy infravörös villanófényes bőrfeszesítő eljárás.

A NIR lézerfénye közeli infravörös fényt bocsájt ki, melynek hullámhossza mintegy 700 és 2500nm között van. Ez a hullámhossz a napfény spektrumába esik. Terápiás és biostimuláló hatásainak köszönhetően a NIR képes behatolni a bőrbe és aktiválni annak természetes regenerációs mechanizmusait.

A bőr szövetét és annak mélyebb rétegeit megközelítőleg 40-44°C közé melegítve, a bőrfelület megsértése és hámlása nélkül idéz elő fokozott kollagén és elasztin termelést a bőrben a feszes eredményért. Ezenkívül segít a felesleges folyadék eltávolításában, javítja a nyirokelvezetést és hosszútávon elősegíti a bőr egészséges állapotának megőrzését.  

A fényterápiás NIR infravörös kezelés minden korosztály számára alkalmas, akár megelőző eljárásként, akár a meglévő bőrhibák csökkentésére, de mint minden eljárásnál, itt is személyes konzultáció előzi meg a kezelést, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

Ismerje meg a fényterápiás NIR infravörös bőrfeszesítő kezelést

Fájdalommentesen fiatalítja a bőrt, azonnali regenerációt biztosítva

Kezelés időtartama

20-40 perc

Kezelések száma

Javasolt kéthetente, 4-6 alkalommal elvégezni

Fájdalom szint

Nem jár fájdalommal, csak melegség érzéssel

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Arc, has, fenék, térd, mellkas - a test bármely problémás területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

5 napig kerülni kell a szoláriumot, erős napfényt, fényvédőkrém mindennapos használata javasolt

Mellékhatások

A kezelést követően bőrpír tapasztalható, de ez csupán átmeneti állapot

Kezelés időtartama

20-40 perc 

Kezelések száma

Javasolt kéthetente, 4-6 alkalommal elvégezni 

Fájdalom szint

Nem jár fájdalommal, csak melegség érzéssel

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Arc, has, fenék, térd, mellkas - a test bármely problémás területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

5 napig kerülni kell a szoláriumot, erős napfényt, fényvédőkrém mindennapos használata javasolt

Mellékhatások

A kezelést követően bőrpír tapasztalható, de ez csupán átmeneti állapot

A NIR INFRAVÖRÖS KEZELÉSRŐL

A NIR infravörös fénykezelés célja a kollagén szerkezetének helyreállítása a bőr mélyebb rétegeiben annak érdekében, hogy helyreállítsa a bőr természetes rugalmasságát.

Az infravörös fény a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A NIR infravörös kezelés által generált hő a sejtek roncsolása nélkül készteti a szervezetet kollagéntermelésre. Az infravörös fénynek köszönhetően a szervezet azonnali válaszreakciót ad, így már az első kezelés után is rendkívül látványos az eredmény. Az alkalmazott hő serkenti a friss kollagén termelését, így a terápia befejezése után további javulást fog tapasztalni.

A ráncok kisimulnak, a petyhüdt bőr élettel teli, sugárzó lesz. A köznyelv „red carpet”, azaz „vörös szőnyeg” kezelésként szokta emlegetni, így nagy események előtt tökéletes választás azoknak, akik nem csupán öltözékükkel akarnak kitűnni.

A NIR INFRAVÖRÖS KEZELÉS MENETE

Egy tipikus NIR infravörös fénykezelés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Arckezelés esetén speciális szemmaszkot kap a vendég, a szeme védelmére. A hűsítő gél felvitelét követően a specialista elvégzi a kezelést. A kezelő finoman mozgatja a kezelőfejet a kezelésre szoruló bőrrészeken, és közben hűtő gélt alkalmaz a hőhatás csökkentésére. Az eredmény egy kellemes, pihentető meleg érzés a bőrön. A kezelés nem invazív, így teljesen biztonságos, és a gyógyulási idő is minimális.

Gyakran ismételt kérdések

20-40 perc körül, attől függően, hogy mely testrészeket kell kezelni.

Javasolt kúraszerűen kéthetente, 4-6 alkalommal elvégezni a kezelést.  
Egész évben végezhető, nyáron is biztonságosan alkalmazható.  

Az eredmények évente egy vagy két kezeléssel is fenntarthatók.

A NIR-kezelés különböző applikátorai nemcsak az arcon, hanem a test bármely más problémás területén képesek szembetűnő változásokat hozni. A NIR fényterápia ideális azok számára, akik el szeretnék kerülni a drasztikusabb öregedésgátló kezeléseket, mint például a sebészeti bőrfelvarrást és a hosszú lábadozási időt. A fenék, a mellkas, a térd és az arc megereszkedése egyaránt kezelhetők. A terhesség következtében a hason megereszkedett bőr feszesítésére is tökéletes megoldás. De még ennél is többre képes ez a csodálatos terápia! A sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is alkalmas. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR-kezelésre.​

 • Daganatos betegségek, rákmegelőző állapot
 • Terhesség, szoptatás
 • Cukorbetegség
 • Súlyos szív-és érrendszeri betegségre utaló panaszok
 • Kezeletlen endokrin betegségek
 • Aktív herpesz
 • Súlyos bőrfertőzések
 • Aktív ekcéma a kezelt területen
 • Nyílt sebek vagy vágások a kezelt területen
 • Súlyos bőrbetegség
 • Premalignus elvátozás a kezelt területen (gyanús anyajegy, basalioma)
 • Megnövekedett fényérzékenységhez vezető gyógyszerek szedése
 • Fényérzékenységet okozó gyógynövényes étrendkiegészítők alkalmazása
 • Vérhigító alkalmazása
 • Szteroid tartalmú gyógyszerek szedése
 • Jelenlegi és 2 héten belüli antibiotikumos kezelés
 • Fényérzékenységet okozó arcápolási készítmények rendszeres használata (AHA savak, BHA savak, szalicilsav, glikolsav, retinol, tretinoin stb.)
 • Az elmúlt 3 hónapon belüli savas mélyhámlasztásos kezelés
 • Súlyos epilepszia
 • Lázas állapot
 • Aktív gyulladás a kezelendő terület környékén (pl. fog, mandula)
 • Frissen barnult bőr
 • Friss hialuronsavas töltés és botox kezelés (Hialuronsavas töltést követően minimum 1 hónap elteltével, botox kezelést követően minimum 2 héttel végezhető el a kezelés).
arcfiatalítás
arcfiatalítás
arcfiatalítás
arcfiatalítás
arcfiatalítás
arcfiatalítás
fényterápia

Áraink

1x NIR Infravörös bõrfeszesítés (arcon)30 000 Ft
3 alkalom - NIR Infravörös bõrfeszesítés (arcon)60 000 Ft
Clearlift + NIR - 1 alkalom (1 testrész)98 000 Ft
ClearLift Teljes arc (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)180 000 Ft
ClearLift Teljes arc (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)490 000 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)690 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot NIR infravörös bőrfeszesítő kezelésünkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader