egészségközpont

ClearLift kezelés

Ha hosszú távon is eredményes megoldást keres arcbőre újjászületéséhez.

Ha hosszú távon is eredményes megoldást keres arcbőre újjászületéséhez.

szegi medical center

Próbálja ki Ön is, miért a ClearLift az egyik legjobb öregedésgátló kezelés!

Rohanó világunkban legbecsesebb kincsünk az időnk, hiszen ebből van a legkevesebb. Így a ClearLift bőrmegújító eljárás ideális megoldást nyújt mindazok számára, akik műtét, tűk, felépülési idő nélkül gyors, ám mégis effektív módon szeretnének éveket fiatalodni tartósan. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, ennek köszönhetően könnyedén beilleszthető a mindennapok rutinjába, akár egy ebédszünet alatt is elvégezhető.

Ez az egyedülálló, innovatív kezelés Magyarországon elsőként volt elérhető a Szegi Medical Centerben, mely a legjobb öregedésgátló kezelés díját nyerte a rangos, nemzetközi MyFaceMyBody Awards programjában!

Mit nyújt a Clearlift kezelés?

A ClearLift kezelés rendkívül gyors, nem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja a felületi epidermisz károsodása nélkül. A ClearLift 4D rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagéntermelést és a bőr megújulását. A kezelő az optimális eredmény érdekében a bőr egyedi sajátosságaihoz igazodva, szakaszonként változtatja az energiát, a teljesítményt, a sávszélességet.

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező csúcstechnológiás Alma Lasers – Harmony XL Pro géppel végzett Clearlift az első olyan frakcionált Q-kapcsolt lézeres kezelés, amely a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, körülbelül 3 mm mélyen fejti ki hatását, mindeközben a bőr felszínét sértetlenül hagyja.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

arcfiatalítás
arcfiatalítás

Mit nyújt a ClearLift kezelés?

 A ClearLift kezelés rendkívül gyors, nem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja a felületi epidermisz károsodása nélkül. A ClearLift 4D rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagéntermelést és a bőr megújulását. A kezelő az optimális eredmény érdekében a bőr egyedi sajátosságaihoz igazodva, szakaszonként változtatja az energiát, a teljesítményt, a sávszélességet.

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező csúcstechnológiás Alma Lasers – Harmony XL Pro géppel végzett Clearlift az első olyan frakcionált Q-kapcsolt lézeres kezelés, amely a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, körülbelül 3 mm mélyen fejti ki hatását, mindeközben a bőr felszínét sértetlenül hagyja.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki specialistánk az egyéni kezelési tervet.

Specialistáink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak világszínvonalú gépekkel, a maximális eredmény elérése érdekében.

Ismerje meg a ClearLift kezelést

Ha hosszú távon is eredményes megoldást keres

Kezelés időtartama

10 - 60 percig

Kezelések száma

3-10 alkalom, 1-2 hetente

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Bőrfiatalításra arcon, nyakon, dekoltázson és a test bármely területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Bőrápolási és a fényvédelemmel kapcsolatos utasítások pontos betartása

Mellékhatások

Közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír lehet, ami rövid időn belül elmúlik.

Kezelés időtartama

10 - 60 percig

Kezelések száma

3-10 alkalom, 1-2 hetente

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Bőrfiatalításra arcon, nyakon, dekoltázson és a test bármely területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Bőrápolási és a fényvédelemmel kapcsolatos utasítások pontos betartása

Mellékhatások

Közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír lehet, ami rövid időn belül elmúlik.

A KEZELÉSRŐL

A ClearLift egy non-invazív Q-kapcsolt Yag lézeres arckezelés, amely újjáépíti a bőrszerkezetet anélkül, hogy megsértené a felhámot. A kezelés során a lézerfény a bőr mély rétegeibe hatolva mikroszkopikus sebeket ejt (fotoakusztikus effekt), melynek hatására beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, aminek következtében a neokollagenezis is beindul. A ClearLift lézer nagyjából 3mm mélységig tud hatolni a bőrbe. Ebben a mélységben kezeli a mélyebb ráncokat (teljesen kisimítani azonban nem tudja), egy réteggel feljebb a mimikai ráncokat és finom vonalakat, illetve a fagyúmirigy termelés szabályzásban is részt vesz, emellett csökkenti a pórusok méretét, alkalmas a szem alatti karikák és ödéma kezelésére is, és a hiperpigmentációs zavarok csökkentésére is használható (napfoltok, melasma). Legújabb kutatások szerint ajakdúsításra is eredményesen alkalmazható (lásd: lézeres ajakdúsítás).

A KEZELÉS MENETE

A kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg, aki ellenőrzi az Ön kezelésre való alkalmasságát és kezelési tervet állít fel, vagy szükség esetén orvosi konzultációt javasol. Ha a bőr reakciójával kapcsolatban bármilyen aggodalom merülne fel, bőrpróbát lehet végezni. Ezt követően 24-48 órát kell várnia az első kezelés megkezdése előtt.  

Az első kezelés során a célzott területet alaposan megtisztítjuk, Ön pedig védőszemüveget visel. Ez a kezelés körülbelül tíz perctől egy óráig tarthat, jelentős kontrollt biztosítva a kezelt területek felett. Az első konzultáció során a lézerterapeuta már meghatározhatja, hogy a kezelés mennyi ideig fog tartani. Különleges odafigyelést igénylő területek kezelésekor, például szarkalábak esetén a Specialista hosszabb időt tölthet az adott terület kezelésével. A kezelés nagyon rugalmas, és a Specialistánk az Ön igényeihez igazodik.  

Az eljárás végén nyugtató krémet, az Ön bőrtípusának megfelelő termékeket alkalmazhatunk, például hidratáló szérumot vagy egy SPF 50-es fényvédő faktorral ellátott különleges hidratáló krémet.  

Gyakran ismételt kérdések

A kezelés 10 perctől 60 percig tarthat, a kezelt felület méretétől függően. 

Általában az eredmények az utolsó kezeléstől számított 6 hónapig tarthatnak, és évente kétszer javasolt a további kezelések elvégzése. Mivel a bőr belülről újjáépül, nincs regenerálódási idő. Azonnal visszatérhet a munkájához.

A látványos eredmény elérése érdekében minimum 6 ClearLift kezelést ajánlott végezni két hét különbségekkel. Ez a kezelés már az első alkalom után látványos lehet; azonban az eredmények idővel alakulnak ki és hosszú távon különösen hatékony. Ez teszi a ClearLiftet egy igazán különleges megelőző kezeléssé és a speciális problémák célzott kezelésére alkalmas beavatkozássá. Évente 1-2 fenntartó kezelés szükséges a kúra befejezése után.

A ClearLift számos különböző probléma kezelésében segíthet, mint például:
• Ráncok és finom vonalak
• Fénykárosodás (nap okozta károsodások)
• Egyenetlen bőrtónus
• Petyhüdt bőr
• Rozacea általi bőrpír
• Tág pórusok
• Melasma és hiperpigmentáció 
• Sötét hegek és foltok
• Szarkalábak
• Dohányzó ráncok (a száj körüli ráncok)
• Szem alatti sötét karikák és duzzanat

A ClearLift egy nagyon kíméletes, mégis nagyon hatékony kezelés. A lézeres kezelés során enyhe csipkedő érzést tapasztalhat a bőrön, de az eljárás fájdalommentes. A ClearLift után enyhe bőrpír jelentkezhet, ha az Ön bőre érzékeny. Ez az eset azonban nem túl gyakori. A ClearLiftnek nincsenek ismert mellékhatásai, így a kezelés nagyon biztonságos. 

Kíméletes kezelésként a ClearLift nem igényel sok teendőt a kezelés után. Folytassa a szokásos módon az arctisztítást, miközben az első 24 órában kerülje a hámlasztást. Ez a lépés segít megelőzni a kezelt terület túlstimulálását. Ezenkívül a közvetlen napfénytől való tartózkodás és fényvédő viselése szintén segít meghosszabbítani az eredményeket és elkerülni a hiperpigmentációt. 

A ClearLift szükség esetén más kezelésekkel is jól kombinálható a jobb eredmények elérése érdekében. Például NIR kezelésünkkel, amely infravörös villanófényes kezelés azonnali lifting hatással, de nem olyan tartós, a ClearLift viszont nem azonnal látványos, de tartós.

A Specialistánk átbeszéli Önnel a rendelkezésre álló lehetőségeket, és kifejezetten Önre és az igényeire szabott kezelési tervet állít össze. 

 • Nem kezelhető, ha az elmúlt 12 hónapban Accutane (izotretinoin) kezelésen esett át.
 • A kezelés előtt legalább 1 héttel ne használjon hámlasztószereket, retinolt, minden ismert helyi aknés kezelést, glikolsavat, szalicilsavat, benzo peroxidot és hidrokinont.
 • Ha sminket visel, a kezelés előtt mossa le azt teljesen olajmentes, PH-kiegyensúlyozott lemosóval.
 • Borotválja le a kezelendő területen a szőrzetet.
 • Férfiak esetében ez kétszeres borotválkozást igényelhet.
 • Szedje az előírtaknak megfelelően a kötelező gyógyszerei.
 • A kezelendő területeknek tisztának és krémtől, sminktől és naptejtől mentesnek kell lenniük.
 • A bőr tökéletes egészsége érdekében kerülje a közvetlen napfényt és a barnulást.
 • A kezelés előtt 1 héttel hagyja abba a Retin-A-t, Retinolt vagy más fényérzékenyítő hatóanyagot tartalmazó termékek használatát. Ezt követően kerülje ezeket a termékeket a kezelések ideje alatt.
 • A kezelés előtt és után 1-2 héttel kerüljön minden más kémiai hámlasztást.
 • A bőr közvetlenül a kezelés után kipirultnak tűnhet, ez a ClearLift kezelésre adott normális reakció.
 • Bár nagyon ritkán, de néhány páciens a kezelés után néhány nappal kipirulhat, míg másoknál a kezelést követő napon apró, fehér pustulák alakulhatnaknak ki, amelyek eltűnése 3-10 napig is eltarthat.
 • Alkalmazza a kezelést követően a szakembere által javasolt termékeket.
 • Soha ne mossa le a kezelt területeket forró vízzel. A ClearLift kezelés után kerülje a forró fürdőt és szauna használatát is.
 • Viseljen széles karimájú kalapot és napszemüveget a napfényes hónapokban.
 • A beavatkozás után körülbelül egy-két hétig alkalmazzon magas faktorszámú fényvédő krémet.
 • Az UV sugárzás elleni megfelelő védelem érdekében 2-3 óránként ismételje meg a fényvédő használatát.
 • Daganatos betegségek, rákmegelőző állapotok
 • Terhesség, szoptatás
 • Cukorbetegség
 • Súlyos szív-és érrendszeri betegségre utaló panaszok
 • Kezeletlen endokrin betegségek
 • Aktív herpesz
 • Súlyos bőrfertőzések
 • Aktív ekcéma a kezelt területen
 • Nyílt sebek vagy vágások a kezelt területen
 • Súlyos bőrbetegség
 • Premalignus elvátozás a kezelt területen (gyanús anyajegy, basalioma)
 • Megnövekedett fényérzékenységhez vezető gyógyszerek szedése
 • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek, isotretinoin használata a kezelést megelőző 6 hónapon belül
 • Fényérzékenységet okozó gyógynövényes étrendkiegészítők alkalmazása
 • Vérhigító alkalmazása
 • Szteroid tartalmú gyógyszerek szedése
 • Jelenlegi és 2 héten belüli antibiotikumos kezelés
 • Fényérzékenységet okozó arcápolási készítmények rendszeres használata (AHA savak, BHA savak, szalicilsav, glikolsav, retinol, tretinoin stb.) 
 • Az elmúlt 3 hónapon belüli savas mélyhámlasztásos kezelés
 • Súlyos epilepszia
 • Lázas állapot
 • Aktív gyulladás a kezelendő terület környékén (pl. fog, mandula)
 • Frissen barnult bőr
 • Friss hialuronsavas töltés és botox kezelés (Hialuronsavas töltést követően minimum 1 hónap elteltével, botox kezelést követően minimum 2 héttel végezhető el a kezelés). 
arcfiatalítás
arcfiatalítás
clearlift
arcfiatalítás
arcfiatalítás
clearlift

Dr. Gyenesei Leila – világbajnok öttusázó – is nálunk szépült a ClearLift lézeres kezelésünkkel.

lézeres arckezelés

Áraink

ClearLift Szájkörnyék35 000 Ft
ClearLift Szemkörnyék35 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs próbaalkalom
49 900 Ft
ClearLift Homlok60 000 Ft
ClearLift Nyak80 000 Ft
ClearLift Orca mindkét fele60 000 Ft
ClearLift Dekoltázs80 000 Ft
ClearLift Teljes arc80 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs190 000 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak120 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak120 000 Ft
Clearlift + NIR - 1 alkalom (1 testrész)98 000 Ft
ClearLift Teljes arc (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)180 000 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (3 alkalom) + ajándék (1X NIR kezelés)299 900 Ft
ClearLift Dekoltázs + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak (6 alkalom) + ajándék (3X NIR kezelés)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (3 alkalom) + ajándék (1X NIR)490 000 Ft
ClearLift Teljes arc + Nyak + Dekoltázs (6 alkalom) + ajándék (3X NIR)690 000 Ft
Kombinált akné/aknéhegkezelés (Clearlift+Clearskin) - 1 alkalom99 900 Ft
Kombinált akné/aknéhegkezelés (Clearlift+Clearskin) - 3 alkalom249 900 Ft
Lézeres ajakdúsítás - 1 alkalom30 000 Ft
Lézeres ajakdúsítás - 5 alkalom90 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot ClearLift kezelésünkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader