egészségközpont

EmpowerRF
intim kezelés

A női intim egészség és női jólét védjegye

A női intim egészség és női jólét védjegye

szegi medical center

A női intim egészség új dimenziója

A női lét különböző mérföldkövei az idők során megannyi szépséggel, de sajnos számos kihívással és próbatétellel járnak együtt.
A szülés és az azt követő változások, mint például a meglazult hüvely, gyengült medencefenéki izmok; a menopauza beköszöntével megjelenő intim gondok, úgy mint a hüvelyszárazság, az inkontinencia vagy az alacsonyabb libidó, ezek mind mélyen hatnak egy nő mindennapjaira, párkapcsolataira, szexuális önkifejezésére, életminőségére.

Csak kevesen tudják, hogy háromból egy nő szenved vizeletinkontinenciától, alacsony libidótól és hüvelyszárazságtól! Ezek olyan rejtett problémák, melyek mind súlyos lelki terhekké nőhetnek és megmérgezhetik a párkapcsolatok harmóniáját, alááshatják a személyes önértékelést, sőt, depressziót okozhatnak és beárnyékolhatják a nőiességet is.
Sajnos ezeket a témákat még mindig tabuként kezeli a társadalom, melyekről sokan hallgatnak a félelem és a szégyenérzet miatt. Számos nő nem is ismeri bizonyos intim betegségek tüneteit, így nem is sejti, hogy segítségre lenne szüksége. És ha a felismerés megtörténik, akkor is gyakran a magányos csend a válasz, mert nincs bátorságuk megnyílni vagy nem találnak olyan bizalmi kört, ahol megoszthatnák problémáikat. Ez a némaság pedig további frusztrációkhoz és a női lét teljességének hiányérzetéhez vezethet.

A fent említett problémákra azonban született egy olyan hatékony és fájdalommentes megoldás, ami nem hasonlítható össze a piacon lévő azonos intim elváltozásokra megoldást kínáló kezelésekkel, berendezésekkel. Ezt a kezelést a világszínvonalú Inmode márka hozta el nekünk, a forradalmian új EmpowerRF készülékén keresztül, mely már meghódította az amerikai és ausztrál nők szívét, életre szóló minőségi változást hozva a női intimzóna épségének megőrzésére, gyógyítására!

Büszkén mondhatjuk el, hogy ez a csodálatos eszköz Magyarországon először a Szegi Medical Centerben érhető el!

Bemutatjuk a Empower RF női intim kezelések világát!

Az Inmode EmpowerRF intim kezelés több tekintetben is eltér a piacon lévő többi intimkezelési technológiától! Az EmpowerRF intim kezelő egy multifunkcionális platform, amely különböző technológiákat ötvöz: az intravaginális elektromos izomstimulációt (EMS), a frakcionált rádiófrekvenciát, és a bipoláris rádiófrekvenciát. Ezek az összetevők szinergikus technológiát alkotnak, amelyek lehetővé teszik a lokalizált, testreszabott és rétegzett eljárásokat a különböző problémák, betegségek kezelésére.

Az EmpowerRF egy olyan átfogó és sokoldalú klinikai platform, amelyet a női anatómia funkcionalitásának és megjelenésének javítására terveztek. Segítségével széles körű állapotok, mint például a vérkeringés javítása, hüvelyszárazság, fájdalomcsillapítás, stressz-, késztetéses és kevert típusú inkontinencia (SUI), a menopauza genitourináris szindróma tünetei (GSM), valamint a medencefenék izmok gyengeségének kezelése lehetséges.

Az EmpowerRF segítségével az egészségügyi szakemberek gyorsan tudnak célzott, hatékony és biztonságos kezeléseket nyújtani az önbizalom helyreállítása és a női páciensek életminőségének javítása érdekében, műtét vagy hosszabb gyógyulási időszak nélkül, ráadásul fájdalommentesen vagy csak minimális kellemetlenséggel.

Ez az intelligens és programozható platform több szinergikus kezelőfejjel van felszerelve. A monoenergetikai technológiákkal ellentétben az EmpowerRF női intim kezelő többféle kezelési módot kínál, lehetővé téve a több szinten elosztott, lokalizált és személyre szabott beavatkozásokat.

 • A kezelőfejek kombinálhatósága
 • A kezelések száma: 3-6 alkalom a terápiás javaslat alapján
 • Az intenzitás fokozatos növelésének lehetősége a szövetek állapotának megfelelően – ez a sikeres eredmény kulcsa.

Bipoláris RF (rádiófrekvencia):

 • FormaV kezelőfej – Nem invazív RF a hüvelyen belüli és külső nemi szerv kezeléséhez

Frakcionális RF (rádiófrekvencia):

 • Morpheus8V kezelőfej – Frakcionális RF a hüvelyen belüli és külső nemi szerv kezeléséhez
 • Morpheus8 kezelőfej – Frakcionális RF a külső nemi szerv kezeléséhez
 • Morpheus8 Body kezelőfej – Frakcionális RF hasi kezeléshez
 • Aviva kezelőfej – Minimál invazív RF szeméremajkak kezelésére

EMS (Intravaginális elektromos izomstimulácó):

 • Tone kezelőfej – EMS hasi kezelésre
 • VTone kezelőfej – EMS hüvelyi kezeléshez
hüvelyszárazság kezelése
hüvelyszárazság kezelése

Bemutatjuk a Empower RF női intim kezelések világát!

Az Inmode EmpowerRF intim kezelés több tekintetben is eltér a piacon lévő többi intimkezelési technológiától! Az EmpowerRF intim kezelő egy multifunkcionális platform, amely különböző technológiákat ötvöz: az intravaginális elektromos izomstimulációt (EMS), a frakcionált rádiófrekvenciát, és a bipoláris rádiófrekvenciát. Ezek az összetevők szinergikus technológiát alkotnak, amelyek lehetővé teszik a lokalizált, testreszabott és rétegzett eljárásokat a különböző problémák, betegségek kezelésére.

Az EmpowerRF egy olyan átfogó és sokoldalú klinikai platform, amelyet a női anatómia funkcionalitásának és megjelenésének javítására terveztek. Segítségével széles körű állapotok, mint például a vérkeringés javítása, hüvelyszárazság, fájdalomcsillapítás, stressz-, késztetéses és kevert típusú inkontinencia (SUI), a menopauza genitourináris szindróma tünetei (GSM), valamint a medencefenék izmok gyengeségének kezelése lehetséges.

Az EmpowerRF segítségével az egészségügyi szakemberek gyorsan tudnak célzott, hatékony és biztonságos kezeléseket nyújtani az önbizalom helyreállítása és a női páciensek életminőségének javítása érdekében, műtét vagy hosszabb gyógyulási időszak nélkül, ráadásul fájdalommentesen vagy csak minimális kellemetlenséggel.

Ez az intelligens és programozható platform több szinergikus kezelőfejjel van felszerelve. A monoenergetikai technológiákkal ellentétben az EmpowerRF női intim kezelő többféle kezelési módot kínál, lehetővé téve a több szinten elosztott, lokalizált és személyre szabott beavatkozásokat.

 • A kezelőfejek kombinálhatósága
 • A kezelések száma: 3-6 alkalom a terápiás javaslat alapján
 • Az intenzitás fokozatos növelésének lehetősége a szövetek állapotának megfelelően – ez a sikeres eredmény kulcsa.

Bipoláris RF (rádiófrekvencia):

 • FormaV kezelőfej – Nem invazív RF a hüvelyen belüli és külső nemi szerv kezeléséhez

Frakcionális RF (rádiófrekvencia):

 • Morpheus8V kezelőfej – Frakcionális RF a hüvelyen belüli és külső nemi szerv kezeléséhez
 • Morpheus8 kezelőfej – Frakcionális RF a külső nemi szerv kezeléséhez
 • Morpheus8 Body kezelőfej – Frakcionális RF hasi kezeléshez
 • Aviva kezelőfej – Minimál invazív RF szeméremajkak kezelésére

EMS (Intravaginális elektromos izomstimulácó):

 • Tone kezelőfej – EMS hasi kezelésre
 • VTone kezelőfej – EMS hüvelyi kezeléshez

Ismerje meg az EmpowerRF női intim kezelést

Ha hosszú távon is eredményes megoldást keres

Kezelés időtartama

20-30 perc

Kezelések száma

Általában 3-4 alkalom, majd évente 1x fenntartó

Fájdalom szint

Nincs vagy csak enyhe fájdalom

Vissza a munkába

Azonnal vagy másnap

Kezelhető testrészek

Hüvely és külső nemi szervek

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítő krém

Utóápolás

Orvosi utasítások betartása

Mellékhatások

Ritkán duzzanat, bőrpír vagy érzékenység

Kezelés időtartama

20-30 perc

Kezelések száma

Általában 3-4 alkalom, majd évente 1x fenntartó

Fájdalom szint

Nincs vagy csak enyhe fájdalom

Vissza a munkába

Azonnal vagy másnap

Kezelhető testrészek

Hüvely és külső nemi szervek

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítő krém

Utóápolás

Orvosi utasítások betartása

Mellékhatások

Ritkán duzzanat, bőrpír vagy érzékenység

Az EmpowerRF női intim kezelések felhasználási területei

hüvelyszárazság

A VTone egy kíméletes, nem sebészeti, az FDA által jóváhagyott technológia, amelyet úgy terveztek, hogy intravaginális elektromos izomstimulációt (EMS) váltson ki a gyenge medencefenéki izmok rehabilitációjára. Az elektromágneses energia egyetlen kezelés során több ezer szupramaximális medenceizom-összehúzódást végez, így ezek az összehúzódások edzik és újratanítják az inkontinens betegek izmait. Az erős medencefenéki izmok kulcsfontosságúak a hólyagszabályozáshoz, ezeknek az izmoknak a megerősítésével javítja a vizeletinkontinencia minden típusát, beleértve a stressz-, a késztetéses és a kevert  vizeletinkontinenciát is.

A kezelés során az orvos egy speciálisan kialakított applikátort vezet be óvatosan a hüvelycsatornába, ahol az ingerlés izomösszehúzódásokat idéz elő, ezáltal segítve mind a medencefenék, mind a járulékos izmok rehabilitációját és erősítését.

A kezelés biztonságos és fájdalommentes, amelyet nőgyógyász szakorvos végez a klinika orvosi rendelőjében.

A kezelés előnyei:

 • maximális EMS összehúzódást biztosít a gyenge medencefenéki izmok rehabilitációjához
 • helyreállítja a hüvelyi izomtónust
 • kezeli a különböző vizeletinkontinenciákat
 • javítja a szexuális élvezetet/érzékelést
 • javítja a szülés utáni laza nyílás megjelenését
 • gyors, magas hatásfokú, non-invazív EMS eljárás
 • a páciens kényelmesen pihen, miközben a medencefenék izmait célzott módon erősíti a kezelés
 • gyorsan és könnyen behelyezhető a hüvelycsatornába
 • FDA által engedélyezett, egyszer használatos, eldobható végű fej

Azok számára, akik ezt a kezelést fontolgatják, fontos megjegyezni, hogy a VTone hatékonysága egyénenként változhat. Általában három-hat kezelésből álló sorozat ajánlott a legjobb eredmények eléréséhez.

A VTone-hoz hasonlóan a Tone is EMS-t használ, de testkezelésre tervezték. EMS impulzusai önkéntelen izomösszehúzódásokat váltanak ki, hogy átképezzen és megerősítsen bizonyos izomcsoportokat.

szexuális élet helyreállítása
hüvelyszárazság kezelése

Ez a nem invazív terápia rádiófrekvenciás (RF) energiát használ a hüvelyi szövetek kíméletes felmelegítésére. Úgy tervezték, hogy számos problémával foglalkozzon, beleértve:

 • a hüvely lazaságát,
 • a hüvelyszárazságot,
 • a vizeletinkontinenciát,
 • a szexuális kielégülés aspektusait is.

Javulást biztosít a vérkeringésben, az izomfájdalom enyhítésében és az izomlazításban, és a genitourinális szindróma tüneteiben.

A FormaV eljárás a következőket teszi:

 • Megfeszíti a hüvelycsatornát és elősegíti a kollagén átstrukturálódását.
 • Javítja a hüvely rugalmasságát, érzékenységét és síkosságát.

Ez egy fájdalommentes klinikai kezelés, amely a mély és felszínen lévő szövetek felmelegítésével serkenti a kollagént, miközben valós időben figyeli a hőmérsékletet. A rádiófrekvenciás technológia sokoldalúsága lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljanak a szövetek vitalitásának javítására. A páciensek gyakran már rögtön a kezelés után érzékelik a hatásokat, amelyek a hetek során még hangsúlyosabbá válnak.

Ami különösen vonzó a FormaV intim női kezelőfejben, az a minimális állásidő. A páciensek a kezelés után néhány órán keresztül enyhe melegségérzetet tapasztalhatnak, de ez általában jól tolerálható. Azok számára, akik a FormaV kezelést fontolgatják, általában egy-három kezelés ajánlott. Ez a lehető legjobb eredményt biztosítja. Minden egyes kezelés az előzőre épül, fokozatosan erősítve a hüvelyszövetek erejét és rugalmasságát.

Az Forma rádiófrekvenciás kezelés létezik arcbőr fiatalítására is, mely igénybe vehető klinikánkon. Erről bővebben itt tájékozódhat: Forma arcfiatalító kezelés

Inkontinencia kezelése
hüvely feszesítés

A Morpheus8V egy forradalmi, nem sebészeti eljárás, mely a bipoláris rádiófrekvenciás energia ellenőrzött impulzusait juttatja mélyen a hüvelybe és a szeméremajkakba, ami feszesíti a lágy szöveteket, és természetes úton serkenti az elasztin és a kollagén termelését. Ez a két fehérje kulcsfontosságú a hüvelyi szövetek szerkezeti integritásának és rugalmasságának fenntartásában. Termelésük fokozásával a Morpheus8V hatékonyan javítja a hüvely lazaságát, feszességét és általános tónusát. Ez nemcsak a fiatalos külső nemiszervek megjelenéshez járul hozzá, hanem jelentős szerepet játszhat a szárazság csökkentésében és a szexuális kielégülés fokozásában is.

A 24 aranyozott mikrotűből álló 3 mm-es kezelési mélységet lehetővé tevő mátrixszal felszerelt Morpheus8V az elektrokoaguláció és a frakcionált melegítés bevált technikáját alkalmazza olyan hőmérsékletek előállítására, amelyek indukálják a szövetek összehúzódását. Az eredmény a fokozott síkosság, valamint a hüvelyfalak és a szeméremajkak megújult vastagsága, erőssége és tónusa, hüvelyrejuvenáció. A Morpheus8V képes megoldani a stressz vizeletinkontinenciát és a késztetéses inkontinenciát is, ezáltal kiemelkedik a hüvelyi megújulás területén, mint az első olyan eszköz, amely jelentősen javíthatja a kevert inkontinencia tüneteit.

A felszín alatti hatásával a Morpheus8V előnyei felülmúlják az előző generációs hüvelyi megújító eszközökét. A legmodernebb technológiát alkalmazva a Morpheus8V kiemelkedő eredményeket nyújt olyan betegek számára, akik:

 • hüvelyi atrófiában,
 • stressz okozta vizeletinkontinenciában, késztetéses inkontinenciában,
 • tág hüvellyel,
 • redős és/vagy megnyúlt külső nemiszervi problémával,
 • lichen sclerosisban,
 • az intersticiális cystitisben (fájdalmas hólyagszindróma),
 • vulvodyniában szenvednek.

A Morpheus8V egy gyors eljárás, amely csak körülbelül 10-15 percet vesz igénybe és helyi érzéstelenítő krémmel történik. A Morpheus8V-t havonta egyszer kell elvégezni, összesen 3 kezelésen át, de a javulás már az első kezelés után látható és minden hónappal tovább javul. A folyamatos öregedés és a hormonok, valamint a hüvely változásai miatt évente egy kezelés javasolt az eredmények fenntartásához. A kezelésre önállóan is eljöhet és távozhat a páciens, és ugyanazon a napon visszatérhet a rutin tevékenységeihez. A kezelés utáni eljárásról a kezelőorvos ad részletes tájékoztatást, amely magában foglalhatja exoszómák vagy krémek alkalmazását a gyógyulás és az eredmények javítása érdekében.

A Morpheus8V elvégezhető FormaV-vel együtt, hogy tovább optimalizálja mindkét eljárás eredményeit, vagy összehangolható a VTone eljárással a medencefenék izmainak további megerősítése érdekében. Az előzetes konzultáció során a nőgyógyász szakorvos segít kiválasztani a páciens igényeinek és problémáinak leginkább megfelelő egyéni kezelési tervet.

A Morpheus8 kezelés az arcbőr fiatalítására és a testkezelésekre is kínál megoldást és igénybevehető klinikánkon.

menopauza kezelése

Gyakran ismételt kérdések

 • genitourináris szindróma – GSM – (hüvelyi, hólyag-, medencefenéki, vulva problémák)
 • stressz inkontinencia, késztetéses inkontinencia, kevert inkontinencia
 • fájdalmas közösülés
 • hüvelyi atrófia
 • hüvelyi lazaság
 • hüvelyi szárazság
 • csökkent hüvelyi érzékenység (pl.: csökkent orgazmus képesség)
 • gyakori vizelési inger
 • elégedetlenség a hüvelyi vagy külső nemiszervek megjelenésével, méretével
 • lichen sclerosus
 • gyengült medencefenéki izmok kezelése

Az EmpowerRF-et úgy tervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan kezelje a test kényes területeit és javítsa a funkcionális egészséget. Arra számíthat, hogy a kezelés meleg érzéssel jár, és csak enyhe fájdalmat vagy kellemetlenséget fog érezni.

A legmegfelelőbb kezelési tervet orvosa fogja javasolni az Ön számára. A páciensek többségének 3 kezelés szükséges havonta egyszer; de a legtöbben már az első alkalom után észreveszik és érzik a különbséget! A kezelések száma függ az Ön problémáitól és személyes céljaitól. A folyamatos öregedés miatt évente egyszeri fenntartó kezelés ajánlott.

A kezelések az Ön egyéni igényeitől függően körülbelül fél órát vesznek igénybe, és alig vagy egyáltalán nem járnak felépülési idővel. Másnap visszatérhet az edzéshez és a napi szokásos rutinjához.

 • A fürdőkádban vagy uszodában való fürdést néhány napig kerülni kell
 • Az intenzív mozgással járó sportot érdemes pár napig kihagyni
 • Az intimitáshoz való visszatéréssel 48-72 órát kell várni

A kezelés típusától és intenzitásától függően a kezelésnek nincs vagy csak kevés felépülési ideje van. Néhány páciensnek enyhe kellemetlen érzése lehet a kezelés alatt és közvetlenül a kezelés után, sok páciens azonban egyáltalán nem érez kellemetlen érzést.

Az EmpowerRF kivételes eredményeket ért el a biztonság tekintetében. A hüvelyfiatalításhoz legalább hat hetet kell várni, hogy a hüvely meggyógyuljon a szülés okozta stresszből. Magasan képzett szülész-nőgyógyászaink a pácienssel együtt határozzák meg, hogy mikor biztonságos elkezdeni a kezelést, és hogyan érhető el a lehető legjobb eredmény.

A kezelési árak a terület nagyságától és elhelyezkedésétől függően változnak. Számos különböző csomagot kínálunk, hogy alkalmazkodni tudjunk pácienseink kívánságaihoz és igényeihez. Hívja fel klinikánkat, hogy megbeszélhessünk egy konzultációs időpontot, hogy Ön és orvosaink egyike megbeszélhessék, melyik lehetőség lenne a legjobb az Ön számára!

Igen! Az EmpowerRF minden applikátorára kiérdemelte az FDA (Food and Drug Administration) jóváhagyását. Ez egy biztonságos és hatékony kezelés a női intim egészség és jóllét érdekében.

A beavatkozással járó kockázatok (de nem kizárólag) a következők lehetnek:

 • Eritéma (bőrpír), duzzanat vagy csomók
 • Zúzódás vagy vérzés
 • Kellemetlenség és fájdalom
 • Viszketés vagy irritáció
 • Allergiás reakció a helyi krémre vagy érzéstelenítőkre
 • Pigmentációs változások
 • Égés és hólyagosodás
 • Fertőzés a kezelt területen
 • Herpesz kialakulása
 • Hegesedés
 • Elégtelen eredmény

Ha bármilyen kérdése van a beavatkozásokkal vagy a fent említett kockázatokkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni klinikánkkal.

 • Terhesség vagy szoptatás
 • Pacemaker, belső defibrillátor vagy egyéb elektromos implantátumok
 • A kezelési területen lévő állandó beültetés, mint például fémlemezek, csavarok, fém piercing vagy szilikon, kivéve, ha elég mélyen vannak a periostealis síkban
 • Aktív fertőzés vagy aktív menstruációs vérzés jelenléte
 • Tisztázatlan hüvelyi vérzés
 • A kezelési területen végzett műtét az elmúlt 12 hónapban
 • Isotretinoin (Roaccutane®) használata a kezelést megelőző 6 hónapon belül
 • A kismedencei területen előforduló rákos megbetegedések kórtörténete (méhnyakrák, endometriumrák, petefészekrák, hüvelyrák stb.)
 • Vérzési koagulopátiák vagy antikoaguláns használatának kórtörténete az elmúlt 10 napban
 • Keloid hegesedés vagy rendellenes sebgyógyulás kórtörténete
 • Súlyos vagy rosszul kontrollált szisztémás vagy metabolikus állapotok
 • Tetoválás vagy állandó smink felett történő kezelés
 • Gyengült immunrendszer (pl. AIDS, HIV vagy immunszuppresszív gyógyszerek használata)
terhesség utáni kezelés

Áraink

VTone kezelés - 1 alkalom80 000 Ft
VTone kezelés - 6 alkalom300 000 Ft
FormaV kezelés - 1 alkalom190 000 Ft
FormaV kezelés - 3 alkalom450 000 Ft
Morpheus8V kezelés - 1 alkalom280 000 Ft
Morpheus8V kezelés - 3 alkalom590 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot EmpowerRF intim kezelésünkre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader