egészségközpont

Alma Lasers kezelések

Alma Lasers. Mindig egy lépéssel előrébb, mindig túl a trendeken.

Alma Lasers. Mindig egy lépéssel előrébb, mindig túl a trendeken.

szegi medical center

Arckezelés, amely megújítja a bőrét és valóban energiával tölti fel kívül-belül.

– Kate Hudson márkanagykövet ajánlásával

Egy olyan világban, amely folyamatosan a külső szépséget hangsúlyozza, itt az ideje, hogy felfedezzük az esztétikai kezelések és az elme, a test és a lélek holisztikus egészsége közötti mély kapcsolatot.  Az esztétikai kezelések átalakító ereje révén jobb önképet, nagyobb önbecsülést és a külsővel kapcsolatos stressz csökkenését tapasztalhatjuk meg. Mindezek mély hatást gyakorolhatnak mentális jólétünkre és önbizalmunkra, és végső soron hozzájárulhatnak egy boldogabb és magabiztosabb élethez. 

 Ha időt szánunk arra, hogy esztétikai céljainkra összpontosítsunk, akkor újra kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal, ami elősegíti az önmegerősödés és a személyes fejlődés érzését. Ez ritkán szól csupán a fizikai javulásról; arról van szó, hogy visszaszerezzük a megjelenésünk feletti kontrollt. Ha ezt az esztétikai kezelések valódi lényegeként ismerjük el, képessé tehetjük az embereket arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, amelyek összhangban vannak az öngondoskodás és önkifejezés víziójával. 

Az Alma Lasers változást akar hozni az emberek életébe. Valódi változást. És mindez olyan technológiában csúcsosodik ki, amely azért készült, hogy lássa az embereket, szolgálja az embereket, és hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben. 

Nem véletlenül mondják azt, hogy az Alma Önért van, egy életen át. 

Mit nyújtanak kezeléseink?

Rohanó világunkban legbecsesebb kincsünk az időnk, hiszen ebből van a legkevesebb. Így a ClearLift bőrmegújító eljárás ideális megoldást nyújt mindazok számára, akik műtét, tűk, felépülési idő nélkül gyors, ám mégis effektív módon szeretnének éveket fiatalodni tartósan. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, ennek köszönhetően könnyedén beilleszthető a mindennapok rutinjába, akár egy ebédszünet alatt is elvégezhető. 

Ez az egyedülálló, innovatív kezelés elsők között volt elérhető a Szegi Medical Centerben, mely a legjobb öregedésgátló kezelés díját nyerte a rangos, nemzetközi MyFaceMyBody Awards programjában! 

A kezelés a bőr természetes megújulását segíti elő, így bár nem azonnali látványos javulást eredményez, a kezelést követő hetekben a javulás folytatódik, bőre feszesedik, a bőrhibák tovább halványulnak.

Teltebb, dús ajkak természetes módon, mindezt tűszúrások nélkül? Igen, ez most lehetséges! formás és telt ajkak hosszú idők óta az érzékiség és a vonzerő egyik jelképévé váltak. A hagyományos ajakfeltöltési módszerek azonban nem mindenki számára ideálisak, főképpen a tűtől való félelem vagy a nem természetes eredmények miatt. De most bemutatjuk a forradalmi megoldásunkat: a lézeres ajakdúsítást! 

Kezelésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik észlelték, hogy ajkaik arányai megváltoztak az évek során és veszítettek volumenükből.  Nem tudnak kibékülni keskeny ajkaikkal és hangsúlyosabb szájra vágynak, de ragaszkodnak a természetes megjelenéshez. Tartanak a tűszúrástól és kíméletes megoldást keresnek az ajakfiatalításhoz. 

Ez a kezelés egy természetes módon működő eljárás, így nem hasonlítható össze egy hialuronsavas ajaktöltés eredményével. Nem nyújt mű hatást, csupán megfiatalítja az ajkakat. 

A hagyományos kezelési módszerek nem mindenkinél válnak be a pattanások, hegek esetében: amikor az akné különösen makacs vagy súlyos, megoldás lehet egy fejlettebb technológia kipróbálása.  

Az Alma Lasers Harmony XL Pro ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakthűtéssel és vákuumtechnológiával az akné és az aknéhegek biztonságos és hatékony kezelésében. 

A hűtött lézerfejjel végzett vákumkezelés a frakcionált lézeres hámlasztással kombinálva az akné minden formájával megbirkózik. A kezelés gyengéd, megújító hatása mellett csökkenti a pattanások és hegek megjelenését, és ösztönzi a kollagén megújulását. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, mellékhatásai átmenetiek. 

Manapság a fejlett országok egyik leggyakoribb bőrproblémájának számítanak az akné és az aknéhegek, amit a legnagyobb hatékonysággal tudunk kezelni az Alma Lasers Harmony XL Pro ClearSkinnel, illetve kombinált Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztással. 

Bizonyára sokak számára ismerős az infravörös fény, hiszen az orvosi szférában már hosszú évekkel ezelőtt felismerték sokoldalúságát, és azóta is előszeretettel alkalmazzák gyógyászati célokra. A tudomány azonban bebizonyította, hogy ez a rendkívüli fényterápia nem csupán az egészségünk, hanem a szépségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

világvezető Alma Lasers által kifejlesztett Harmony XL Pro – NIR ( Near Infra Red ) egy olyan infravörös villanófényes kezelés, ami az egyik legbiztonságosabb, legkíméletesebb bőrmegújító eljárás. 

Kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait. Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, javítja a bőr textúráját, nemcsak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen. 

A lézerrel ellentétben, mivel ez nem irányított fény, hanem szórt fény, az eredmények nem hosszútávon tartósak, de egy azonnali feszesítő hatást érhetünk el vele, ezért is nevezik Red Carpet vagy Vörös Szőnyeg kezelésnek is. Azonban a több kezelésből álló sorozat hosszútávú, akár 1 évig is tartós eredményhez vezethet! Kiválóan kombinálható ClearLift kezelésünkkel. 

arcfiatalítás
arcfiatalítás

Mit nyújtanak kezeléseink?

Rohanó világunkban legbecsesebb kincsünk az időnk, hiszen ebből van a legkevesebb. Így a ClearLift bőrmegújító eljárás ideális megoldást nyújt mindazok számára, akik műtét, tűk, felépülési idő nélkül gyors, ám mégis effektív módon szeretnének éveket fiatalodni tartósan. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, ennek köszönhetően könnyedén beilleszthető a mindennapok rutinjába, akár egy ebédszünet alatt is elvégezhető. 

Ez az egyedülálló, innovatív kezelés elsők között volt elérhető a Szegi Medical Centerben, mely a legjobb öregedésgátló kezelés díját nyerte a rangos, nemzetközi MyFaceMyBody Awards programjában! 

A kezelés a bőr természetes megújulását segíti elő, így bár nem azonnali látványos javulást eredményez, a kezelést követő hetekben a javulás folytatódik, bőre feszesedik, a bőrhibák tovább halványulnak.

Teltebb, dús ajkak természetes módon, mindezt tűszúrások nélkül? Igen, ez most lehetséges! A formás és telt ajkak hosszú idők óta az érzékiség és a vonzerő egyik jelképévé váltak. A hagyományos ajakfeltöltési módszerek azonban nem mindenki számára ideálisak, főképpen a tűtől való félelem vagy a nem természetes eredmények miatt. De most bemutatjuk a forradalmi megoldásunkat: a lézeres ajakdúsítást! 

Kezelésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik észlelték, hogy ajkaik arányai megváltoztak az évek során és veszítettek volumenükből.  Nem tudnak kibékülni keskeny ajkaikkal és hangsúlyosabb szájra vágynak, de ragaszkodnak a természetes megjelenéshez. Tartanak a tűszúrástól és kíméletes megoldást keresnek az ajakfiatalításhoz. 

Ez a kezelés egy természetes módon működő eljárás, így nem hasonlítható össze egy hialuronsavas ajaktöltés eredményével. Nem nyújt mű hatást, csupán megfiatalítja az ajkakat. 

A hagyományos kezelési módszerek nem mindenkinél válnak be a pattanások, hegek esetében: amikor az akné különösen makacs vagy súlyos, megoldás lehet egy fejlettebb technológia kipróbálása.  

Az Alma Lasers Harmony XL Pro ClearSkin az első olyan technológia az egész világon, amely egyidejűleg kombinálja a nem ablatív lézeres kezelést kontakthűtéssel és vákuumtechnológiával az akné és az aknéhegek biztonságos és hatékony kezelésében. 

A hűtött lézerfejjel végzett vákumkezelés a frakcionált lézeres hámlasztással kombinálva az akné minden formájával megbirkózik. A kezelés gyengéd, megújító hatása mellett csökkenti a pattanások és hegek megjelenését, és ösztönzi a kollagén megújulását. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, mellékhatásai átmenetiek. 

Manapság a fejlett országok egyik leggyakoribb bőrproblémájának számítanak az akné és az aknéhegek, amit a legnagyobb hatékonysággal tudunk kezelni az Alma Lasers Harmony XL Pro ClearSkinnel, illetve kombinált Erbium Yag (2940nm) frakcionált lézeres hámlasztással. 

Bizonyára sokak számára ismerős az infravörös fény, hiszen az orvosi szférában már hosszú évekkel ezelőtt felismerték sokoldalúságát, és azóta is előszeretettel alkalmazzák gyógyászati célokra. A tudomány azonban bebizonyította, hogy ez a rendkívüli fényterápia nem csupán az egészségünk, hanem a szépségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A világvezető Alma Lasers által kifejlesztett Harmony XL Pro – NIR ( Near Infra Red ) egy olyan infravörös villanófényes kezelés, ami az egyik legbiztonságosabb, legkíméletesebb bőrmegújító eljárás. 

Kitűnően ellensúlyozza az öregedés hatásait. Azonnal láthatóan feszesíti, kisimítja és puhábbá teszi a megereszkedett bőrt, javítja a bőr textúráját, nemcsak az arcon és a nyakon, hanem az egész testen. 

A lézerrel ellentétben, mivel ez nem irányított fény, hanem szórt fény, az eredmények nem hosszútávon tartósak, de egy azonnali feszesítő hatást érhetünk el vele, ezért is nevezik Red Carpet vagy Vörös Szőnyeg kezelésnek is. Azonban a több kezelésből álló sorozat hosszútávú, akár 1 évig is tartós eredményhez vezethet! Kiválóan kombinálható ClearLift kezelésünkkel. 

Ismerje meg Alma Lasers kezeléseinket!

lézeres arckezelés

ClearLift

 A ClearLift kezelés rendkívül gyors, nem sérti a bőrfelszínt és gyakorlatilag fájdalommentes. A gép a bőr legfelső rétegét érintetlenül hagyva végzi el feladatát, az energiát a dermiszbe, a bőr mélyebb rétegébe továbbítja a felületi epidermisz károsodása nélkül. A ClearLift 4D rövid, de rendkívül erőteljes fénysugarakat bocsájt ki, melyek mikroszkopikus „lyukakat” hoznak létre a bőr alatt, így stimulálva a kollagéntermelést és a bőr megújulását. A kezelő az optimális eredmény érdekében a bőr egyedi sajátosságaihoz igazodva, szakaszonként változtatja az energiát, a teljesítményt, a sávszélességet.

ajakdúsítás

ClearLips

ClearLips kezelés a legmodernebb lézertechnológiával fokozza az ajkak teltségét és kontúrját, miközben teljesen természetes hatást biztosít. Hogyan lehetséges ez? A lézer serkenti a saját kollagéntermelést, így az ajkak nem csak teltebbek, hanem élettel telibbek és egészségesek is lesznek. És a legjobb rész? Az eljárás során nincs szükség injekciókra, tűkre, és nincs kellemetlen érzés vagy hosszú gyógyulási idő. 

pattanások

ClearSkin

A ClearSkin lézeres akné kezelés egy orvosi (bőrgyógyászati) kezelés, mely előtt egy szakorvosi konzultáció során az orvos felméri a páciens egészségügyi-, és bőrállapotát, majd a probléma súlyossági fokától függően felállít egy egyéni, szükség esetén akár kombinált (arcápoló készítmények hozzáadásával vagy gyógyszeres kezeléssel kiegészített) terápiát.  A lézeres kezelés nem sérti meg a bőrfelszínt, nem fájdalmas, csupán enyhe csipkedő érzés tapasztalható az eljárás során. Az alkalmak száma függ az akné súlyossági fokától és egyéni tényezőktől is. Általában 4-6 alkalmas kúraszerű kezelés után lehet javulást tapasztalni a kezelt területen. 

fényterápia

NIR

A NIR Near Infrared villanófényes bőrfeszesítés egy fejlett lézeres kezelés, amely természetes, fájdalommentes és non-invazív megfiatalítást és regenerációt kínál az arcbőr számára. Ez az innovatív eljárás intenzív lézerfény segítségével azonnal felfrissíti a bőrt, eltünteti a fáradtság jeleit, és visszaadja az arc ragyogását, miközben kollagén és elasztin termelést idéz elő a bőrben. Továbbá kiválóan alkalmas a sérülések következtében keletkezett hegek eltávolítására is. A terhesség vagy a gyors fogyás miatt keletkezett striák is jól reagálnak a NIR-kezelésre.​ 

ClearLift

Ha hosszú távon is eredményes megoldást keres

Kezelés időtartama

10 - 60 percig

Kezelések száma

3-10 alkalom, 1-2 hetente

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Bőrfiatalításra arcon, nyakon, dekoltázson és a test bármely területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Bőrápolási és a fényvédelemmel kapcsolatos utasítások pontos betartása

Mellékhatások

Közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír lehet, ami rövid időn belül elmúlik.

Kezelés időtartama

10 - 60 percig

Kezelések száma

3-10 alkalom, 1-2 hetente

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

Bőrfiatalításra arcon, nyakon, dekoltázson és a test bármely területén

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Bőrápolási és a fényvédelemmel kapcsolatos utasítások pontos betartása

Mellékhatások

Közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír lehet, ami rövid időn belül elmúlik.

A CLEARLIFT KEZELÉSRŐL

A ClearLift egy non-invazív Q-kapcsolt Yag lézeres arckezelés, amely újjáépíti a bőrszerkezetet anélkül, hogy megsértené a felhámot. A kezelés során a lézerfény a bőr mély rétegeibe hatolva mikroszkopikus sebeket ejt (fotoakusztikus effekt), melynek hatására beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, aminek következtében a neokollagenezis is beindul. A ClearLift lézer nagyjából 3mm mélységig tud hatolni a bőrbe. Ebben a mélységben kezeli a mélyebb ráncokat (teljesen kisimítani azonban nem tudja), egy réteggel feljebb a mimikai ráncokat és finom vonalakat, illetve a fagyúmirigy termelés szabályzásban is részt vesz, emellett csökkenti a pórusok méretét, alkalmas a szem alatti karikák és ödéma kezelésére is, és a hiperpigmentációs zavarok csökkentésére is használható (napfoltok, melasma). Legújabb kutatások szerint ajakdúsításra is eredményesen alkalmazható (lásd: lézeres ajakdúsítás).

A CLEARLIFT KEZELÉS MENETE

A kezelést képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció előzi meg, aki ellenőrzi az Ön kezelésre való alkalmasságát és kezelési tervet állít fel, vagy szükség esetén orvosi konzultációt javasol. Ha a bőr reakciójával kapcsolatban bármilyen aggodalom merülne fel, bőrpróbát lehet végezni. Ezt követően 24-48 órát kell várnia az első kezelés megkezdése előtt.

Az első kezelés során a célzott területet alaposan megtisztítjuk, Ön pedig védőszemüveget visel. Ez a kezelés körülbelül tíz perctől egy óráig tarthat, jelentős kontrollt biztosítva a kezelt területek felett. Az első konzultáció során a lézerterapeuta már meghatározhatja, hogy a kezelés mennyi ideig fog tartani. Különleges odafigyelést igénylő területek kezelésekor, például szarkalábak esetén a Specialista hosszabb időt tölthet az adott terület kezelésével. A kezelés nagyon rugalmas, és a Specialistánk az Ön igényeihez igazodik.

Az eljárás végén nyugtató krémet, az Ön bőrtípusának megfelelő termékeket alkalmazhatunk, például hidratáló szérumot vagy egy SPF 50-es fényvédő faktorral ellátott különleges hidratáló krémet.

Gyakran ismételt kérdések

A kezelés 10 perctől 60 percig tarthat, a kezelt felület méretétől függően.

A látványos eredmény elérése érdekében minimum 6 ClearLift kezelést ajánlott végezni két hét különbségekkel. Ez a kezelés már az első alkalom után látványos lehet; azonban az eredmények idővel alakulnak ki és hosszú távon különösen hatékony. Ez teszi a ClearLiftet egy igazán különleges megelőző kezeléssé és a speciális problémák célzott kezelésére alkalmas beavatkozássá. Évente 1-2 fenntartó kezelés szükséges a kúra befejezése után.

A ClearLift számos különböző probléma kezelésében segíthet, mint például:

 • Ráncok és finom vonalak
 • Fénykárosodás (nap okozta károsodások)
 • Egyenetlen bőrtónus
 • Petyhüdt bőr
 • Rozacea általi bőrpír
 • Tág pórusok
 • Melasma és hiperpigmentáció 
 • Sötét hegek és foltok
 • Szarkalábak
 • Dohányzó ráncok (a száj körüli ráncok)
 • Szem alatti sötét karikák és duzzanat

A ClearLift egy nagyon kíméletes, mégis nagyon hatékony kezelés. A lézeres kezelés során enyhe csipkedő érzést tapasztalhat a bőrön, de az eljárás fájdalommentes. A ClearLift után enyhe bőrpír jelentkezhet, ha az Ön bőre érzékeny. Ez az eset azonban nem túl gyakori. A ClearLiftnek nincsenek ismert mellékhatásai, így a kezelés nagyon biztonságos.

Kíméletes kezelésként a ClearLift nem igényel sok teendőt a kezelés után. Folytassa a szokásos módon az arctisztítást, miközben az első 24 órában kerülje a hámlasztást. Ez a lépés segít megelőzni a kezelt terület túlstimulálását. Ezenkívül a közvetlen napfénytől való tartózkodás és fényvédő viselése szintén segít meghosszabbítani az eredményeket és elkerülni a hiperpigmentációt.

A ClearLift szükség esetén más kezelésekkel is jól kombinálható a jobb eredmények elérése érdekében. Például NIR kezelésünkkel, amely infravörös villanófényes kezelés azonnali lifting hatással, de nem olyan tartós, a ClearLift viszont nem azonnal látványos, de tartós.

A Specialistánk átbeszéli Önnel a rendelkezésre álló lehetőségeket, és kifejezetten Önre és az igényeire szabott kezelési tervet állít össze.

 • Nem kezelhető, ha az elmúlt 12 hónapban Accutane (izotretinoin) kezelésen esett át.   
 • A kezelés előtt legalább 1 héttel ne használjon hámlasztószereket, retinolt, minden ismert helyi aknés kezelést, glikolsavat, szalicilsavat, benzo peroxidot és hidrokinont.  
 • Ha sminket visel, a kezelés előtt mossa le azt teljesen olajmentes, PH-kiegyensúlyozott lemosóval. 
 • Borotválja le a kezelendő területen a szőrzetet. 
 • Férfiak esetében ez kétszeres borotválkozást igényelhet.   
 • Szedje az előírtaknak megfelelően a kötelező gyógyszerei. 
 • A kezelendő területeknek tisztának és krémtől, sminktől és naptejtől mentesnek kell lenniük.   
 • A bőr tökéletes egészsége érdekében kerülje a közvetlen napfényt és a barnulást.   
 • A kezelés előtt 1 héttel hagyja abba a Retin-A-t, Retinolt vagy más fényérzékenyítő hatóanyagot tartalmazó termékek használatát. Ezt követően kerülje ezeket a termékeket a kezelések ideje alatt. 
 • A kezelés előtt és után 1-2 héttel kerüljön minden más kémiai hámlasztást.   
 • A bőr közvetlenül a kezelés után kipirultnak tűnhet, ez a ClearLift kezelésre adott normális reakció.
 • Bár nagyon ritkán, de néhány páciens a kezelés után néhány nappal kipirulhat, míg másoknál a kezelést követő napon apró, fehér pustulák alakulhatnaknak ki, amelyek eltűnése 3-10 napig is eltarthat.
 • Alkalmazza a kezelést követően a szakembere által javasolt termékeket.
 • Soha ne mossa le a kezelt területeket forró vízzel. A ClearLift kezelés után kerülje a forró fürdőt és szauna használatát is.
 • Viseljen széles karimájú kalapot és napszemüveget a napfényes hónapokban.
 • A beavatkozás után körülbelül egy-két hétig alkalmazzon magas faktorszámú fényvédő krémet.
 • Az UV sugárzás elleni megfelelő védelem érdekében 2-3 óránként ismételje meg a fényvédő használatát.
 • Daganatos betegségek, rákmegelőző állapotok
 • Terhesség, szoptatás
 • Cukorbetegség
 • Súlyos szív-és érrendszeri betegségre utaló panaszok
 • Kezeletlen endokrin betegségek
 • Aktív herpesz
 • Súlyos bőrfertőzések
 • Aktív ekcéma a kezelt területen
 • Nyílt sebek vagy vágások a kezelt területen
 • Súlyos bőrbetegség
 • Premalignus elvátozás a kezelt területen (gyanús anyajegy, basalioma)
 • Megnövekedett fényérzékenységhez vezető gyógyszerek szedése
 • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek, isotretinoin használata a kezelést megelőző 6 hónapon belül
 • Fényérzékenységet okozó gyógynövényes étrendkiegészítők alkalmazása
 • Vérhigító alkalmazása
 • Szteroid tartalmú gyógyszerek szedése
 • Jelenlegi és 2 héten belüli antibiotikumos kezelés
 • Fényérzékenységet okozó arcápolási készítmények rendszeres használata (AHA savak, BHA savak, szalicilsav, glikolsav, retinol, tretinoin stb.)
 • Az elmúlt 3 hónapon belüli savas mélyhámlasztásos kezelés
 • Súlyos epilepszia
 • Lázas állapot
 • Aktív gyulladás a kezelendő terület környékén (pl. fog, mandula)
 • Frissen barnult bőr
 • Friss hialuronsavas töltés és botox kezelés (Hialuronsavas töltést követően minimum 1 hónap elteltével, botox kezelést követően minimum 2 héttel végezhető el a kezelés).
arcfiatalítás
arcfiatalítás
bőrmegújítás
arcfiatalítás
arcfiatalítás
bőrmegújítás

ClearLips

Fiatalító lézeres kezelés a természetes és teltebb ajkakért

Kezelés időtartama

15-20 perc

Kezelések száma

4-6 alkalom

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Ajkak

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Hidratáló és E-vitaminos krém

Mellékhatások

Nincs, ritkán bőrpír vagy duzzanat

Kezelés időtartama

15-20 perc

Kezelések száma

4-6 alkalom

Fájdalom szint

Fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Ajkak

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Hidratáló és E-vitaminos krém

Mellékhatások

Nincs, ritkán bőrpír vagy duzzanat

A CLEARLIPS KEZELÉSRŐL

Tulajdonképpen a ClearLift kezelést végezzük el, csak nem az arcon, hanem az ajkakon. Az ajkakon végzett lézeres kezelés képes javítani az ajkak színét, vonalvezetését, természetes telítettségét, illetve megfiatalítja a körülötte található bőrterületeket.
A tömegnövelő Fillerekkel ellentétben a lézeres kezelések kiemelik az ajkak színét és textúráját egyaránt. A protokoll az 1064nm-es Q-kapcsolt frakcionált lézertechnológián, a ClearLift megoldáson alapszik, mely teljesen fájdalommentes és jól alkalmazható beavatkozás. A ClearLift mély behatolású lézer, nem károsítja a bőr felső rétegét és sokrétűségének köszönhetően megfelelően kezeli a pigmentációt, a hegeket, melasmát, összességében ideális megoldást kínálva az ajkak fiatalítására is.
Az ajkak textúrája és a szín felerősödése a kezelés után azonnal tapasztalható, mely kezelés többszöri ismétlése optimális és hosszan tartó eredményt garantál.

A CLEARLIPS KEZELÉS MENETE

A lézeres ajakdúsítás egy tűszúrás nélküli, gyors, kíméletes és fájdalommentes eljárás, amely nemcsak az ajkak volumenét növeli, (mint ahogyan a hagyományos ajakfeltöltés), hanem javítja a bőr textúráját is, melynek eredményeképpen az sokkal élettel telibbé válik. Az eljárás során a ClearLift frakcionált lézert használjuk, amely a bőr mélyére hatolva serkenti a kollagéntermelést. Mindezt anélkül teszi, hogy károsítaná a bőr felszínét, vagy fájdalmat okozna a páciensnek.

A kezelés előtt konzultáción való részvétel kötelező.

Gyakran ismételt kérdések

Mindössze 15-20 perc szükséges a kezelés lebonyolításához, így bárki könnyedén beillesztheti napirendjébe.

A vágyott eredmény eléréséhez legalább 4-6 alkalom szükséges, melyek között 3-4 hétnek kell eltelnie.

Megváltozott arányokat a szájon, évek során veszített volument. Keskeny ajkakat, akik hangsúlyosabb szájra vágynak, de ragaszkodnak a természetes megjelenéshez.

Semmilyen fájdalommal nem jár a kezelés.

A kezelés előtt ne használjon semmilyen krémet, sminket, vagy egyéb kozmetikai terméket az arc és a száj területén! Óvja a kezelni kívánt bőrfelszínt a szoláriumtól és a napozástól az ajakdúsítást megelőző 1 hétben, valamint az eljárást követő egy hétben is!

A kezelést követően ajánlatos valamilyen hidrataláló, vagy E-vitamint tartalmazó krémet felvinni a kezelt területre. Óvja a kezelni kívánt bőrfelszínt a szoláriumtól és a napozástól az ajakdúsítást követő egy hétben is!

A kezelés nem végezhető el szilikonolajos töltés, tartó szilikon implantátum esetén, illetve hialuronsavas töltés esetén. A kezelést nem szabad elvégezni akkor sem, ha az ajkakon tetoválás, sminktetoválás van.
Kizáró tényezők továbbá: daganatos betegségek, fertőző betegségek, várandósság, herpesz, friss seb, erősen kirepedezett száj

Ritka esetben előfordulhat hámlás, bőrpír, esetleg enyhe, vagy közepes duzzanat az érintett területen.

ajakdúsítás
szájnagyobbítás
ajakdúsítás
ajakdúsítás
ajakdúsitás kezelés budapest szegi medical
clear lips kezelés budapest

ClearSkin

Nincs több akné és heg, csak tiszta, ép bőr

Kezelés időtartama

10-30 perc

Kezelések száma

6 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak enyhe csipkedő érzés

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Arcon, és a test más, pattanásokra hajlamos területein, például a háton

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Napfényvédelem és fényvédőkrém használata

Mellékhatások

Ritkán, a pattanások belobbanása

Kezelés időtartama

10-30 perc

Kezelések száma

6 alkalom

Fájdalom szint

Nincs, csak enyhe csipkedő érzés

Vissza a munkába

Azonnal, ritkán bőrpír jelentkezhet

Kezelhető testrészek

Arcon, és a test más, pattanásokra hajlamos területein, például a háton

Érzéstelenítés

Nem szükséges

Utóápolás

Napfényvédelem és fényvédőkrém használata

Mellékhatások

Ritkán, a pattanások belobbanása

A CLEARSKIN KEZELÉSRŐL