egészségközpont

Safe Laser kezelés

Safe Laser – Magyar találmány – Világújdonság

Safe Laser – Magyar találmány – Világújdonság
 
szegi medical center

Safe Laser - A hatékony gyógyítás új eszköze

Egy piros lézerfény, aminek használata csodákra képes és ráadásul még magyar találmány is. Azt csak kevesen tudják, hogy ennek a terápiának a segítségével gyógyult meg Ferenc pápa is 2022-ben és tudott újra lábra állni.
Az elmúlt évek során mind az orvostudományban, mind a szépségiparban nagymértékben nőtt a lézeres kezelések alkalmazása, elismertsége. A lézer előnyei között szerepel a gyorsabb gyógyulási folyamat és a kiváló hatékonyság. A Safe Laser egy olyan orvosi lágylézer-készülék, mely klinikailag elismerten a hatékony gyógyítás új eszköze mind otthoni, mind orvosi használatra. Egyedi technológiájának köszönhetően jelentősen kibővült a lézereket felhasználók köre, mert az optikai elrendezés lehetővé teszi, hogy a viszonylag nagy teljesítményű lézereket is biztonságosan, a szemre veszélytelenül lehessen használni immár védőszemüveg nélkül.

A Safe Laser története 1966-ban kezdődött, amikor Mester Endre professzor a kis teljesítményű lágylézerek esetleges káros mellékhatásait kutatta, miközben épp az ellenkezőjére jött rá. Vagyis, hogy a „lágy-lézer” az élő szervezetre biostimulációs, azaz serkentő hatást fejt ki. Ez annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek lágy-lézerfénnyel világítva gyorsabban képesek regenerálódni. A lézerfény hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek. A lágy-lézerfény stimulálja az immunrendszert is. Számos területen fejti ki jótékony, gyógyító hatását, azonban elsődleges területei a fájdalomcsillapítás, a gyulladáscsökkentés és az öngyógyítás serkentése. A feltaláló fia, Dr. Mester Ádám a következőképpen magyarázza a Safe Laser működését: „Vannak olyan sejtek, bizonyos betegség típusokban más és más sejtek, amelyek lusták vagy korlátozottak a működésükben és ezeket az alul működő, elfáradt sejteket a lézer visszaemeli az ő rendes szokásos munkamenetükbe. Az ő energiahiányukat vagy éppen a különböző sejtek közötti összhang megbomlását tudjuk azzal korrigálni, hogy a normális egészséges együttműködését a sejteknek hozzuk vissza, ha ez megbomlott.”

A kezelést szakorvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos ellenőrzi a kezelésre való alkalmasságát, tervet állít fel és ellátja minden szükséges instrukcióval a Safe Laser alkalmazását illetően. A kezeléseket azonban akár Ön is elvégezheti otthonában a készülék kikölcsönzésével, vagy elvégezhető klinikánkon a kezelőink által, melyre előzetes időpont-egyeztetéssel van lehetőség.

Mit nyújt a Safe Laser kezelés?

A betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel. Kezelés során a Safe Laser fénye gerjeszti a sejtek fényérzékeny molekuláit, ezáltal javítja a sejtlégzést és a sejtek energiatermelését.

A sejtek hatékonyabb működésével gyorsabb lesz a regenerációs folyamat, valamint a betegségek, sérülések gyógyulási ideje lerövidül.

 • Gyorsítja, illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció)
 • Fájdalomcsillapítás
 • Gyulladás- és duzzanatcsökkentés
 • Vér- és nyirokkeringést javító hatás
 • Serkenti a sérült idegek regenerációját
 • Légúti gyulladások: Enyhíti ill. megszünteti a tüneteit, pl. arcüreggyulladás esetében.
 • Sportsérülések: Izomhúzódás, -szakadás, zúzódások, csonttörés, izom- és ínszalagsérülések.
 • Bőrproblémák: Hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvés, herpesz.
 • Kozmetikai problémák: Pattanások, gyulladások, ráncok.
 • Cukorbetegség: Fekélyes sebek gyógyulását elősegíti.
 • Mozgásszervi betegségek: Fájdalomcsillapítás, ízületi, izom-, ínhüvelygyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás.
 • Fogászati problémák: Fogfájás, fájó íny, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya-sérülések, fogszabályozásnál fájdalomcsillapítás, lerövidíti a fogszabályozás idejét.
 • Fülpanaszok: Gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás, halláscsökkenés.
 •  
lágylézer
lágylézer

Mit nyújt a Safe Laser kezelés?

A betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel. Kezelés során a Safe Laser fénye gerjeszti a sejtek fényérzékeny molekuláit, ezáltal javítja a sejtlégzést és a sejtek energiatermelését.

A sejtek hatékonyabb működésével gyorsabb lesz a regenerációs folyamat, valamint a betegségek, sérülések gyógyulási ideje lerövidül.

 • Gyorsítja, illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció)
 • Fájdalomcsillapítás
 • Gyulladás- és duzzanatcsökkentés
 • Vér- és nyirokkeringést javító hatás
 • Serkenti a sérült idegek regenerációját
 • Légúti gyulladások: Enyhíti ill. megszünteti a tüneteit, pl. arcüreggyulladás esetében.
 • Sportsérülések: Izomhúzódás, -szakadás, zúzódások, csonttörés, izom- és ínszalagsérülések.
 • Bőrproblémák: Hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvés, herpesz.
 • Kozmetikai problémák: Pattanások, gyulladások, ráncok.
 • Cukorbetegség: Fekélyes sebek gyógyulását elősegíti.
 • Mozgásszervi betegségek: Fájdalomcsillapítás, ízületi, izom-, ínhüvelygyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás.
 • Fogászati problémák: Fogfájás, fájó íny, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya-sérülések, fogszabályozásnál fájdalomcsillapítás, lerövidíti a fogszabályozás idejét.
 • Fülpanaszok: Gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás, halláscsökkenés.

Ismerje meg a Safe Laser kezelést

Sejtszinten ható erő

Kezelés időtartama

a problémától és a lézer erősségétől függ  

Kezelések száma

a kezelőorvos vagy a biztonsági útmutató alapján

Fájdalom szint

fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

bőrgyógyászat, kozmetológia, diabetológia, fogászat, reumatológia, fül-orr gégészet, állatgyógyászat

Érzéstelenítés

nincs

Utóápolás

gyulladás, fájdalomcsillapítás, ránctalanítás, bőrproblémák, sportsérülések

Mellékhatások

nincsenek

Kezelés időtartama

a problémától és a lézer erősségétől függ  

Kezelések száma

a kezelőorvos vagy a biztonsági útmutató alapján

Fájdalom szint

fájdalommentes

Vissza a munkába

Azonnal

Alkalmazási területek

bőrgyógyászat, kozmetológia, diabetológia, fogászat, reumatológia, fül-orr gégészet, állatgyógyászat

Érzéstelenítés

nincs

Problémák kezelése

gyulladás, fájdalomcsillapítás, ránctalanítás, bőrproblémák, sportsérülések

Mellékhatások

nincsenek

SAFE LASER Készülékek

fájdalomcsillapítás

Safe Laser 1800 Infra

A Safe Laser 1800 infravörös 1800mW szórt sugárzású 808nm-es fénye mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké, hatása akár 10 cm mélyen is érvényesül. Ezért hatékonyan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálására is alkalmas, nagyobb dózis alkalmazása esetén. Fogászati kezelések, műtétek után elősegíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

fájdalomcsillapítás

Safe Laser 500 Infra

A Safe Laser 500 Infra hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fent említett Safe Laser 1800. 500mW-os szórt sugárzású Infravörös 808nm-es fénye akár 8 cm mélységben fejti ki hatását. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően szintén hatékonyan használható mozgásszervi betegségek, fogászati kezelések esetén, de az izmok, inak, ízületek gyógyulását is gyorsítja. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és porcok regenerálására is alkalmas. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

fájdalomcsillapítás

Safe Laser 150 Infra

A Safe Laser 150 készülék hatása a bőrfelszínhez közeli, kb. 3-4 cm mélységig fejti ki hatását. A felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában hatékony. A 150mW-os folytonos szórt sugárzású, 660nm-es piros fényű lágylézer-készülék számos kiegészítővel rendelkezik, így többfajta kezelést tesz lehetővé:

 • Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható.
 • Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék)
 • Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
 • Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

Safe Laser bérbeadás

A Safe Laser bérbeadás kiváló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a legújabb lézertechnológiát használja saját otthonában anélkül, hogy nagy összeget kellene befektetnie a vásárlásba. A Safe Laser eszközök kényelmes és rugalmas használatot kínálnak a legkülönbözőbb igények kielégítésére, legyen szó orvosi kezelésekről vagy esztétikai alkalmazásokról.

Miért válassza a Safe Laser bérbeadását?

 • Költséghatékonyság: A bérleti díj egy töredéke annak, ami egy új eszköz megvásárlásába kerülne, így pénzt takaríthat meg, miközben élvezheti a technológia minden előnyét.
 • Rugalmas használat: Béreljen Safe Laser eszközt akár rövid, akár hosszabb időszakra, aszerint, ahogy Önnek szükséges. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálja az eszközt, mielőtt nagyobb beruházást eszközölne.
 • Professzionális támogatás: Kollégáink rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a berendezés optimális használatában, valamint tanácsot adnak annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a technológiából.
 • Biztonság és megbízhatóság: A Safe Laser eszközök biztonságosak és egyszerűen használhatóak. Rendszeres karbantartásuk garantálja, hogy mindig a legmagasabb teljesítményű és megbízható berendezést kapja.

Safe Laser Vásárlás

A Safe Laser készülékek vásárlása kivételes lehetőséget nyújt Önnek, hogy a legmodernebb lézertechnológiát sajátítsa el és használja otthonában, vállalkozásában vagy szakmai praxisában. A Safe Laser eszközök innovatív megoldást kínálnak számos alkalmazási területen, legyen szó orvosi kezelésekről, esztétikai eljárásokról vagy ipari felhasználásról. A vásárlás egy hosszú távú befektetés, amely lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználja a lézertechnológia által nyújtott előnyöket anélkül, hogy bérleti díjat kellene fizetnie.

Miért érdemes Safe Laser készüléket vásárolni?

 • Hosszú távú megtérülés: A Safe Laser eszközök vásárlása befektetést igényel, de hosszú távon megtérül, mivel nincsenek további bérleti költségek vagy díjak.
 • Folyamatos hozzáférés: A saját Safe Laser eszköz birtoklása azt jelenti, hogy bármikor és bárhol hozzáférhet a legkorszerűbb lézertechnológiához, anélkül, hogy a bérleti időszak lejárata vagy elérhetőségi problémák korlátoznák.
 • Testreszabhatóság és integráció: Vásárláskor lehetősége van a készüléket pontosan az Ön igényeire szabni és integrálni meglévő gyakorlatába vagy üzleti folyamataiba, a maximális hatékonyság és eredményesség érdekében.

Gyakran ismételt kérdések

Újszülött kortól. A használatáról mindenképp egyeztessen kezelőorvosával, vagy Safe Laser szakértőjével. 

A Safe Laser 150 készülék bőr és bőrfelszínhez közeli panaszok kezelésére ajánlott, hatékonyságát maximum 3 cm-ig   fejti ki.

A Safe Laser 500 készülék bőr, bőrfelszínhez közeli és mozgásszervi betegségek (pl. húzódás, ficam, teniszkönyök, lumbágó stb.) kezelésére is hatékony. 8 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását.

Safe Laser 1800 készülék bőr, bőrfelszínhez közeli és mozgásszervi betegségek (pl. húzódás, ficam, teniszkönyök, lumbágó stb.) kezelésére is hatékony. 10 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását, és kezelőfelülete 5x nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.

Az alkalmazás időtartama a lézer típusától, teljesítményétől függ. (Nagyobb teljesítmény = rövidebb kezelési idő). A kezelések gyakorisága pedig attól függ, hogy milyen típusú, illetve milyen régen áll fenn a betegség.

Akut betegségek kezelése (a betegség a közelmúltban keletkezett): A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3 alkalommal kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető.
Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett): A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Az első 2 héten 3-4 alkalommal, majd hetente 2-3x a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig. Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (napok, hetek, hónapok). Az első kezelések után a fájdalom fokozódhat, de ez átmeneti jelenség. Hosszú távú (több hónapos) gyógyulási folyamatoknál (pl. fekélyes sebek) 2-3 hétig a mindennapos kúra-szerű kezelés javasolt és utána át lehet térni a ritkább 2 naponkénti alkalmazásra. A sűrűbb vagy hosszabb ideig tartó kezelések nem feltétlenül gyorsítják a gyógyulást, mert van egy olyan biológiai határ, melynek elérése után besugárzással nem lehet tovább stimulálni a sejteket! Az orrnyílás (illetve a fül) bevilágításával gyógyuló betegségek kezelése: Ez esetben a folyamatos mindennapos használat javasolt. Világítson külön-külön mindkét orrlyukba (ill. fülbe) 3-5 percig. (a lézer típusától függően)

A lézeres kezelés más gyógyszerekkel és terápiákkal jól kombinálható. Hatására a krónikusan szedett gyógyszerek mennyisége csökkenthető (vagy el is hagyható). Természetesen csak az orvosi teszteredmények javulását követően az orvossal történt egyeztetés után! A lézer kezelés más alkalmazott terápiák mellékhatásait csökkentheti. (pl. allergizálódás, gyógyszer mellékhatások)

A lágy-lézer kezelésnek semmilyen ismert káros mellékhatása nincsen, de néha az alábbi tünetek valamelyike előfordulhat:  

 • Száj és orr kiszáradása: az orrüreg közelében rengeteg vegetatív ideg-végződés található; egyes páciensek érzékenyen reagálnak, ha orrüregükben a szimpatikus idegeket lézerrel sugározzák be, ami az acetilkolin-kiválasztás növekedésével, a mirigyek kiválasztásának csökkentésével jár. Ezek a tünetek az alkalmazkodás ideje alatt fokozatosan eltűnnek, tehát ilyen esetben azt javasoljuk, hogy a kezelés előtt igyanak meg kis mennyiségű meleg vizet.
 • Szédülés, nyomásérzet a fejben azért jelentkezhetnek, mert megnő az oxigén- és vérellátás. Az idősek nagy része elégtelenül látja el agyát vérrel, ami az agyérelmeszedés eredménye, tehát ha a mikrocirkuláció folyamatos lesz, a vér és az oxigén mennyisége az agyban hirtelen megnő, ám az agy keményedő artériái nem tudnak időben alkalmazkodni, ezért a fenti tüneteket tapasztalhatjuk. Ezek a tünetek néhány hét után megszűnnek Ilyen esetben a pácienseknek azt javasoljuk, hogy a kezelés során csökkentsék az alkalmazás időtartamát.
 • Izzadás és fejfájás: A lézeres besugárzás után a vér oxigénszaturációjának mértéke nő, emelkedik a pulzusszám, amit az egészséges emberek rendben viselnek, ám a beteg szívű embereknél esetenként ez gond lehet. Azt ajánljuk, hogy ezek az emberek rövidebb kezelési idejű adaptációs szakasszal kezdjék a kezelést. Ez a tünet az adaptációs időszak után elmúlik, majd fokozatosan növelhetik a kezelés időtartamát.

Az adott panasztól függ. A kezelési protokoll megmutatja a pontos kezelési időt és gyakoriságot. Amennyiben további kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére.

Igazán úgy hatékony. Pontonként kezeljük a problémás részt (álljunk meg), és ne „simogassuk” húzogassuk a készüléket.

A higiénia betartása érdekében az ilyen esetekben lézerfej védő kupakot javaslunk. Ha nincs ilyen otthon, akkor egyszerű eldobható átlátszó fólia is megfelelő.

A lézerfejet tilos folyó víz alá tenni! Fertőtlenítő kendővel tökéletes tisztítható.

A kiegészítőket lehet folyó víz alatt tisztítani, de minden esetben győződjünk meg arról, hogy teljesen megszárad. Fertőtlenítő kendővel a kiegészítők is tisztíthatók.

safe laser

Áraink

Safe Laser bérlet - 10 alkalom (10 perc/alkalom)50 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Safe Laser SL- 150 Száloptika bérlése (2 hét)10 000 Ft
Safe Laser SL- 500 Száloptika bérlése (2 hét)20 000 Ft
Safe Laser SL- 1800 Száloptika bérlése (2 hét)10 000 Ft
Safe Laser SL- 150 Száloptika bérleti kaució20 000 Ft
Safe Laser SL- 500 Száloptika bérleti kaució10 000 Ft
Safe Laser SL- 1800 Száloptika bérleti kaució20 000 Ft
Safe Laser SL- 150 Safe Laser készülék bérlése (2 hét)40 000 Ft
Safe Laser SL- 500 Safe Laser készülék bérlése (2 hét)50 000 Ft
Safe Laser SL- 1800 Safe Laser készülék bérlése (2 hét)90 000 Ft
Safe Laser SL- 150 Safe Laser készülék bérleti kaució200 000 Ft
Safe Laser SL- 500 Safe Laser készülék bérleti kaució400 000 Ft
Safe Laser SL- 1800 Safe Laser készülék bérleti kaució900 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Safe Laser SL - 500 Sugárszűkítő orrkezelő381 Ft
Safe Laser SL - 500 Gumigyűrű3 900 Ft
Safe Laser SL - 150 Baby orrkezelő2 370 Ft
Safe Laser SL - 1800 Infra adapter gumigyűrű5 900 Ft
XTAR Li-ion Akkumulátor6 985 Ft
Safe Laser SL - 1800 Infra orrkezelő6 900 Ft
Safe Laser SL - 150 kozmetikai kezelőfej19 900 Ft
Safe Laser SL - 150 Száloptika26 670 Ft
Safe Laser SL - 500 Száloptika26 670 Ft
Safe Laser SL - 1800 Száloptika34 290 Ft
Safe Laser SL - 150 állatorvosi szemkezelő125 000 Ft
Safe Laser SL - 150 Safe Laser készülék289 000 Ft
Safe Laser SL - 500 Safe Laser készülék479 000 Ft
Safe Laser SL - 580 Safe Laser készülék590 000 Ft
Safe Laser SL - 1800 Safe Laser készülék1 299 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot Safe Laser kezelésre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader