egészségközpont

Lézeres tetoválás eltávolítás

Kevesebb lézeres  kezelés, nagyobb hatékonyság

Kevesebb lézeres  kezelés, nagyobb hatékonyság

szegi medical center

A legnagyobb teljesítményű lézer a több-hullámhosszú
pikoszekundumos lézerek között

Egy sikertelen tetoválás, egy pillanatnyi őrület, egy szerelem, ami elmúlt vagy egy múló trend… Sokszor fordul elő, hogy néhányan megbánják tetoválásaikat. Amikor tetoválás eltávolításra kerül a sor, már nagyon sok lehetőség közül lehet választani, de sokszor csalódottság követ egy-egy kezeléssorozatot. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, mert a jelenleg legfejlettebb technológia van a kezünkben, mellyel garantált az eredmény.

A legnagyobb teljesítményt nyújtja bármely több hullámhosszú pikoszekumndumos lézer közül.

A legnagyobb teljesítményt nyújtja bármely több hullámhosszú pikoszekumndumos lézer közül.

A PicoPlus® a Lutronic új pikoszekundumos lézere, amely két hullámhosszon (1064 és 532 nm) nagy energiával célozza meg a tetoválásokat, pigmenteket, szeplőket és napkárosodás okozta elváltozásokat. A PicoPlus® új technológiája biztosítja a kezelés sokoldalúságát, precizitását és pulzusszabályozását, amely ahhoz szükséges, hogy pácienseink esztétikai céljait kevesebb felépülési idővel és kevesebb kezeléssel érjük el. Tetoválások esetében pedig még hatékonyabbá teszik mind a többszínű, mind a fekete tetoválások eltávolítását. 

Az első kezelést minden esetben bőrgyógyászati orvosi konzultáció előzi meg, melynek díja a kezelésen felül fizetendő.

Mit nyújt a PICOPLUS lézeres tetoválás eltávolító kezelés?

PicoPlus lézer elég precíz ahhoz, hogy a tetováló pigmenteket vagy a melanint, a környező bőr vagy szövet károsítása nélkül célozza meg. Ez biztosítja a sikeres kezelést kevesebb alkalommal és kevesebb felépülési idővel. A rövidebb pikoszekundumos impulzussal a lézer nagyobb teljesítménybeállításokat használhat, hogy a bőr alatti tetováló pigmentet kisebb darabokra törje, amelyeket aztán a szervezet immunrendszere könnyebben eltávolít.  
PicoPlus lézer képes a világos és nem szokványos, vagy hagyományos színű tetoválások eltávolítására is, és biztonságosan alkalmazható még a sötét bőrtónussal rendelkező páciensek kezelésében is. 

Valójában nemcsak hatékonyabb a PicoPlus, de időt és pénzt is spórol vele az, aki ezt a lézeres kezelést veszi igénybe más tetoválás eltávolító kezelésekkel szemben.

PicoPlus lézer nanoszekundumos és pikoszekundumos hullámhosszokat kombinál, hogy kevesebb kezeléssel kezelje a tetoválást és a pigmentációkat, ellentétben az egy hullámhosszúságon működő eszközökkel. A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, és kevesebb hőhatással jár. Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki a bőrgyógyász szakorvos az egyéni kezelési tervet.

Orvosaink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak a világszínvonalú PicoPlus lézerrel, a maximális eredmény elérése érdekében.

pikoszekundumos lézer
pikoszekundumos lézer

Mit nyújt a PICOPLUS lézeres tetoválás eltávolító kezelés?

A PicoPlus lézer elég precíz ahhoz, hogy a tetováló pigmenteket vagy a melanint, a környező bőr vagy szövet károsítása nélkül célozza meg. Ez biztosítja a sikeres kezelést kevesebb alkalommal és kevesebb felépülési idővel. A rövidebb pikoszekundumos impulzussal a lézer nagyobb teljesítménybeállításokat használhat, hogy a bőr alatti tetováló pigmentet kisebb darabokra törje, amelyeket aztán a szervezet immunrendszere könnyebben eltávolít.  
A PicoPlus lézer képes a világos és nem szokványos, vagy hagyományos színű tetoválások eltávolítására is, és biztonságosan alkalmazható még a sötét bőrtónussal rendelkező páciensek kezelésében is. 

Valójában nemcsak hatékonyabb a PicoPlus, de időt és pénzt is spórol vele az, aki ezt a lézeres kezelést veszi igénybe más tetoválás eltávolító kezelésekkel szemben.

A PicoPlus lézer nanoszekundumos és pikoszekundumos hullámhosszokat kombinál, hogy kevesebb kezeléssel kezelje a tetoválást és a pigmentációkat, ellentétben az egy hullámhosszúságon működő eszközökkel. A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, és kevesebb hőhatással jár. Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki a bőrgyógyász szakorvos az egyéni kezelési tervet.

Orvosaink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak a világszínvonalú PicoPlus lézerrel, a maximális eredmény elérése érdekében.

Ismerje meg PicoPlus lézeres tetoválás eltávolító kezelésünket

Kezelés időtartama

A kezelendő terület méretétől függ

Kezelések száma

A kezelőorvos határozza meg

Fájdalom szint

Csipkedő, szúró fájdalommal jár

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

A test bármely területén

Az eredmény tartóssága

Érzéstelenítő krém a kezelt területre 30-45 percig

Utóápolás

Jéggel hűtés és hámosító krém használata javasolt

Mellékhatások

Kezelést követően enyhe duzzanat vagy bőrpír tapasztalható

Kezelés időtartama

A kezelendő terület méretétől függ

Kezelések száma

A kezelőorvos határozza meg

Fájdalom szint

Csipkedő, szúró fájdalommal jár

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

A test bármely területén

Érzéstelenítés

Érzéstelenítő krém a kezelt területre 30-45 percig

Utóápolás

Jéggel hűtés és hámosító krém használata javasolt

Mellékhatások

Kezelést követően enyhe duzzanat vagy bőrpír tapasztalható

A KEZELÉS MENETE

A PicoPlus eljárást megelőzően szakorvosi konzultációra kerül sor, melynek során kezelőorvosa felméri egészségügyi állapotát, meghatározza a kezelések számát és egyéni terápiát állít fel. A beavatkozást megelőzően helyi érzéstelenítőkrém felvitelére kerül sor a kezelt területen. Nagyjából 30-45 perc elteltével az érzéstelenítőkrémet eltávolítjuk, majd alapos fertőtlenítést követően megkezdjük a kezelést.

Gyakran ismételt kérdések

A PicoPlus berendezéssel nem csak tetoválást lehet eltávolítani, hanem a következő bőrproblémák is kezelhetők vele:  

  • Szeplők  
  • Öregségi foltok  
  • Napfoltok  
  • Hiperpigmentációk 
  • Ráncok  
  • Akné hegek  
  • Rosacea / arcpír  
  • Gyulladásos aknék  
  • Tág pórusok  

Egyes elváltozások több kezelést igényelhetnek az optimális eredmények elérése érdekében. Ez függ a kezelni kívánt terület nagyságától, kiterjedésétől és a kezelni kívánt probléma típusától is. Az első pár alkalom után már jelentős javulás tapasztalható. 

A tetoválás eltávolítás és a pattanásos hegek eltávolításának eredményei tartósak. A bőrmegújító kezelések eredményei hosszú ideig tartanak, de egyes pigmentfoltok visszatérőek lehetnek, a kollagén degeneráció pedig az öregedés folyamatos folyamata.

A páciensek általában közvetlenül a kezelés után vagy másnap visszatérnek napi rutinjukhoz. Az enyhe duzzanat és a bőrpír gyakori, de nem akadályoztatja a szokásos tevékenységeinek elvégzésében. A melanint tartalmazó elváltozások a beavatkozást követően besötétednek, majd pörkösen gyógyulhatnak, illetve fokozaton elhalványulhatnak, azonban a gyógyulás folyamata függ az elváltozás típusától. A tetoválás eltávolítás után a kezelt terület átmenetileg érzékennyé, pirosabbá és duzzadtabbá válik, ez azonban pár nap múlva fokozatosan elmúlik. 

Bár rendkívül alacsony a fertőzés és a hegesedés kockázata, elengedhetetlen, hogy a PicoPlus lézeres kezelés után gondosan vigyázzon a kezelt területre és gondosan kövesse kezelőorvosa bőrápolási tanácsait az ilyen problémák elkerülése érdekében. 

A javasolt alkalmak száma nagyban függ a tetoválás korától, a tetováló pigment minőségétől, a tetoválás színeitől és az injektálás mélységétől. A friss, sötét színű tetoválások eltávolítása végezhető el a legnagyobb hatásfokkal, míg a több világos színt tartalmazó vagy az idősebb tetoválásoké több alkalmat vehet igénybe. A PicoPlus lézer eredményesen kezeli a színes és világos tetoválásokat is. 

A kezelések gyakorisága függ a kezelt problémától és idejét minden esetben a kezelőorvos határozza meg. A tetoválás eltávolítás esetén az alkalmak között akár hosszabb idő is eltelhet, mint más eljárások esetében. 

Daganatos betegségek, hosszú ideje fennálló endokrin rendellenességek esetén, várandósság és szoptatás idején, súlyos sebgyógyulási zavarban szenvedőknek, keloidos hegesedésre való hajlam esetén, súlyos epilepsziás betegségben szenvedőknek és fényérzékenységet okozó készítmények használata esetén. 

clear lift kezelés
clear lift kezelés budapest
clear lift gép
tetoválás eltávolítás

Áraink

PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 1 alkalom-10×10 cm (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )70 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 1 alkalom-10×10 cm (100 cm2 méretig )50 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 10 alkalom (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )630 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 10 alkalom (100 cm2 méretig )400 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 6 alkalom (100 cm2 méret felett 400cm2-ig )350 001 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás- 6 alkalom (100 cm2 méretig )250 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Borika Magyar
Borika Magyar
2022-12-01
Dr Sas Andreanal jártam fiammal és párommal bőrgyógyászati kezelésen a rendelőben.Nagyon elégedett vagyok a doktornővel minden amit ajánlott pár nap alatt helyrehozta a régóta fennálló problémáinkat ezenkívül hozzáállása kedvessége és szakértelme lenyűgözött.Tobb ilyen orvos kéne.Koszonjuk az elletast.
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács
2022-07-07
Néhány hónapja járok a Szegi Medical Centerbe. A szőrtelenítő kezelést csupán 3 hónapja kezdtem el, azonban az eredmények már most magukért beszélnek, a kezelés végeredményét pedig izgatottan várom. A szőrtelenítést mindig nagyon professzionálisan végzi kedves kezelőm: Maja, aki a kezelés közben mindig tájékoztat a kezelés menetéről, emelett mégis olyan, mintha csak egy baráti beszélgetésen vennék részt. Maja ajánlásával a Cooltech kezelést is kipróbáltam, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Évek óta harcoltam a makacs zsírpárnákkal a hasam területén és ennek a kezelésnek köszönhetően végre sikerült a legjobb formámat elérnem. Eleinte kissé tartottam az említett kezelésektől, de szerencsére mindig mindenről teljeskörű tájékoztatást kaptam, valamint a kezelő tanácsait mindig megfogadtam a kezeléseket követően. A klinikába lépve mindig egy elegáns, tiszta környezet fogad. A bájos recepciósok mindig nagyon kedvesek és odafigyelnek az apró részletekre is. A szépészeti kezelések mellett az éves szűrő vizsgálatokat is itt végeztem el. A vérvételt, Tünde nem csak fájdalom mentesen végezte, de az eredményt követően mindig a megfelelő tájékoztatást nyújtotta az egészségügyi állapotomról, valamint szükség esetén a megfelelő orvoshoz irányított. Dr. Sas Andrea bőrgyógyásznak köszönhetően a durva ekcémás problémám is tünetmentes mióta a Szegi Medical Centerbe járok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a klinikára és mindig izgatottan várom a következő kezelésemet.
Fukuyo Usui
Fukuyo Usui
2022-07-02
When I had consultation with them, they were really kind, patient and thorough about the detailed explanation in English! Even they tried to write down the explanations and prices of some plans i was intrigued in English, which was tremendously helpful for me. Also, even when I had to make an appointments via email and phone call, all the time the receptionists were sweet, so I was each time feeling very comfortable contacting them.
Péter Kocsis
Péter Kocsis
2022-06-13
Már többször jártunk itt, nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom, mindenki nagyon kedves.
Edina Baráth
Edina Baráth
2022-05-20
A párommal érkeztem a Szegi Medical Centerbe. Tiszta szép igényes környezetbe cseppentünk, a recepciósokat külön kiemelném Zsóka és Szabolcs, nagyon kedvesen fogadtak minket, segítőkészek voltak, mindenben rendelkezésünkre álltak, még kávéval vagy igény szerint más frissítővel is megkínáltak minket érkezésünkkor. Dr Sas Andreánál jártunk, kiváló szakember, kedves,türelmes, a konzultáció során minden kérdésünkre választ kaptunk, és a kezelés során mindvégig figyelmes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!
Horvàth Alexandra
Horvàth Alexandra
2022-02-28
Csak jókat tudok róla mondani! Ismerős javaslatára kerestem fel a klinikát, es Dr. Sas Andreát. A Doktornőhöz egy elég komplex problémával érkeztem. Ezáltal izgultam is a vizsgálat előtt. Azonban a Doktornő az első pillanattól kezdve megnyugtató,kedves volt Velem, így a félelmem el is múlt azonnal. Minden kérdésemre részletesen és türelmesen válaszolt. Hihetetlenül jó szakember! Pár szóban jellemezve, azt mondanám, hogy precíz, alapos, lelkiismeretes, empatikus es nem utolsó sorba közvetlen! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!