egészségközpont

Morpheus8 kezelés

Bőrfeszesítés, zsírbontás és sejtmegújulás egy kezelésben!

Bőrfeszesítő, ránctalanító eljárás a rádiófrekvencia erejével

 
szegi medical center

Morpheus8 - A Hollywoodi sztárok titka a tökéletes bőrért!

– Eva Longoria márkanagykövet ajánlásával

A Morpheus8 többé már nemcsak az olyan hollywoodi sztárok kiváltsága, mint Eva Longoria, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Hailey Bieber, Jennifer Aniston és még sorolhatnánk a hírességek listáját, akik mind rajonganak ezért a kezelésért. Klinikánkon immár bárki számára elérhető ez az innovatív, csúcskategóriás kezelés! És hogy mitől is olyan különleges ez az eszköz? A Morpheus8 egy forradalmi esztétikai eljárás, amely egyedülálló módon ötvözi a mikrotű és a rádiófrekvenciás (RF) energia kombinációját a bőr megfiatalítása és átalakítása érdekében. A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során esetlegesen előforduló fertőzések kialakulását és így a fémallergiásoknak is biztonsággal használható. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben, így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet is tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően pedig így nincs kimaradt, lefedetlen terület.

A Morpheus8 az egyik legátfogóbb anti-aging kezelés – hatékonyan kezeli a ráncoktól a cellulitig és a petyhüdtségig a legkülönbözőbb problémákat. Egy úgynevezett ’Burst’ technológiát használ, ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben. Ez a legkorszerűbb eljárás serkenti a kollagéntermelést, javítja a bőr textúráját, és csökkenti a ráncok, aknés hegek és hiperpigmentáció megjelenését. A többféle kezelési mélységnek és a négyféle kialakítású kezelőfejnek köszönhetően az arc és a test különböző részein is végezhető, így sokoldalúan alkalmazható többféle bőrprobléma és az alakformálás területén is. A következő négy kulcsfontosságú területen nyújt kiemelkedő eredményeket: az arc fiatalításában, a cellulit kezelésében, a bőr feszesítésében és a zsírbontásban.

Ráadásul ez a kezelés minden bőrtípus és bőrtónus számára kiválóan alkalmas, és a gyógyulási idő is minimális, így a páciens azonnal visszatérhet a napi rutinjához. Egy dolgot érdemes azonban szem előtt tartani. A Morpheus8 a hosszú távon szépülni vágyók kezelése, nem az azonnali hatást keresőké.  

Tudjon meg mindent a Morpheus8 kezelésről!

Morpheus8 egyedülálló módon képes visszaadni az arcbőr fiatalos tónusát és textúráját, miközben csökkenti a ráncokat és finom vonalakat. Valóban felér egy kisebb arcplasztikával erős lifting és feszesítő hatása miatt, nem véletlenül nevezik a természetes arcfiatalítás királynőjének. A kezelés mélyen a bőr alá hatol, serkentve a kollagén és elasztin termelését, így természetes módon fiatalítva az arcot és beindítva a bőr önregeneráló mechanizmusát. Kiválóan alkalmas a szem alatti laza szövet kezelésére és az állkapocs feletti bőr definiálására is.

narancsbőr elleni küzdelemben is jelentős eredményeket mutat. A Morpheus8 különleges képessége, hogy célzottan kezeli a bőr alatti kötőszöveti problémákat, így javítva a bőr struktúráját, miközben csökkenti a narancsbőr láthatóságát.

bőr feszesítésére is kiválóan alkalmas. A kezelés során a bőr mélyebb rétegeit stimulálja, fokozva a természetes regenerációs folyamatokat, ami eredményeként a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Zsírbontás területén is kivételes eredményeket hoz. A Morpheus8 mikrotűi képesek akár 7 mm mélységben behatolni a testbe, így célzottan kezelni a zsírlerakódásokat. Mindeközben javítja a bőr tónusát és textúráját, így segítve az alakformálást és a kontúrok élesítését. Végleges zsírsejtpusztulást érhetünk el vele, nem csak a zsírsejtek méretét csökkenti!

arcfiatalítás
arcfiatalítás

Tudjon meg mindent a Morpheus8 kezelésről!

A Morpheus8 egyedülálló módon képes visszaadni az arcbőr fiatalos tónusát és textúráját, miközben csökkenti a ráncokat és finom vonalakat. Valóban felér egy kisebb arcplasztikával erős lifting és feszesítő hatása miatt, nem véletlenül nevezik a természetes arcfiatalítás királynőjének. A kezelés mélyen a bőr alá hatol, serkentve a kollagén és elasztin termelését, így természetes módon fiatalítva az arcot és beindítva a bőr önregeneráló mechanizmusát. Kiválóan alkalmas a szem alatti laza szövet kezelésére és az állkapocs feletti bőr definiálására is.

Zsírbontás területén is kivételes eredményeket hoz. A Morpheus8 mikrotűi képesek akár 7 mm mélységben behatolni a testbe, így célzottan kezelni a zsírlerakódásokat. Mindeközben javítja a bőr tónusát és textúráját, így segítve az alakformálást és a kontúrok élesítését. Végleges zsírsejtpusztulást érhetünk el vele, nem csak a zsírsejtek méretét csökkenti!

A bőr feszesítésére is kiválóan alkalmas. A kezelés során a bőr mélyebb rétegeit stimulálja, fokozva a természetes regenerációs folyamatokat, ami eredményeként a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A narancsbőr elleni küzdelemben is jelentős eredményeket mutat. A Morpheus8 különleges képessége, hogy célzottan kezeli a bőr alatti kötőszöveti problémákat, így javítva a bőr struktúráját, miközben csökkenti a narancsbőr láthatóságát.

Ismerje meg a Morpheus8 kezelést

Bőrfeszesítés, zsírbontás, narancsbőr kezelés és sejtmegújulás egy kezelésben!

Kezelés időtartama

Érzéstelenítőkrémmel együtt 65-85 perc

Kezelések száma

Javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

Az alapos érzéstelenítést követően csupán enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható a kezelés alatt.

Vissza a munkába

Azonnal, néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

Has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, teljes arc

Érzéstelenítés

Helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

Antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém, bőséges vízfogyasztás

Mellékhatások

Bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

Kezelés időtartama

érzéstelenítőkrémmel együtt 65-85 perc

Kezelések száma

javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható

Vissza a munkába

azonnal, néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, arc

Érzéstelenítés

helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém

Mellékhatások

bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

A Morpheus8 KEZELÉSRŐL

Morpheus8 arckezelés
A természetes arcfiatalítás királynője

A kezelések egy kisebb arcplasztikának felelnek meg. A Morpheus8 eljárás erős lifting hatása miatt a laza, petyhüdt bőrből újra feszes és élettel teli bőr lesz. Hatékonyan simítja a ráncokat, alkalmas a szem alatti laza szövet kezelésére és szépen definiálja az állkapocs feletti bőrt is. Ugyanakkor eltünteti a pattanások, aknék után maradt hegeket és a pigmentfoltokat is, ezzel elősegítve az egészségesebb, egyenletesebb bőrfelszínt.

A Morpheus8 eljárás nemcsak a bőrfeszesítést segíti elő, hanem javítja a bőr állagát és tónusát is, valamint serkenti a sejtek anyagcseréjét így akár zsírbontásra is tökéletes megoldás például a toka területen.
Arckezelés esetén 1-3 alkalmat javaslunk a látványos eredmény eléréséhez, az alkalmak száma nagyban függ a páciens bőrének állapotától, egyéni reakcióktól.
A kezelések között minimum 1 hónap szünet tartása javasolt, azonban célszerű akár a 6 hetet is kivárni a fokozott kollagéntermelés beindulásához. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a Morpheus8 kezeléseket követően még további egy éven keresztül is fokozott kollagéntermelés figyelhető meg a bőrben.
Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

Morpheus8 narancsbőr
Újra strukturálja a zsírszövetet, miközben serkenti a kollagént.

Az FDA által minősített minimál invazív arany mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó Morpheus8 a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. Elősegíti a bőrfeszesítést és javítja a bőr állagát és tónusát is, valamint eléri a zsírszövetet is, serkenti a sejtek anyagcseréjét, így akár zsírbontásra is tökéletes megoldás.

A Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez és adottságaihoz van igazítva.
Narancsbőr kezelésekor szintén egy meghatározó tényező a narancsbőr aktuális fokozata/súlyossági foka, az elhelyezkedése is. Itt is egyéntől függően változhat a kezelések száma. A megfelelő táplálkozás, mozgás és életvitel sokat javítanak a kezelés kimenetelén, az utóápolási tanácsok betartása növeli az eredmények kialakulását.

Morpheus8 zsírbontás
Műtét nélküli végleges zsírsejtpusztulás.

A Morpheus8 zsírbontás kezelés során az arany bevonatú mikrotűk akár 7mm mélységig is képesek a testbe behatolni, így az eljárás kiválóan alkalmas a zsír bontására és a narancsbőr kezelésére, valamint egyben bőrfeszesítő hatása is van.
A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület.
A ’Burst’ technológia – ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben -, csökkenti a kezelési időt és a bőrben okozott traumát. Így egy rendkívül gyors és hatékony komplex megoldást kínál zsírcsökkentésre és a megereszkedett bőr kezelésére is.
A zsírsejtek mértékének pusztulását és csökkenését azonban több tényező is befolyásolhatja:
Kezelt terület mérete: A zsírsejtek csökkenésének mértéke függhet attól, hogy milyen területet kezelnek. Nagyobb területeken, például hason vagy combon, általában látványosabb eredmények érhetők el.
Kezelések száma: A Morpheus8 kezelés eredményei több kezelés után általában látványosabbak lehetnek. Egyes esetekben a kezeléseket sorozatban vagy időközönként lehet elvégezni a kívánt eredmények eléréséhez.
Kiinduló testalkat: Az egyéni testalkat és az adott terület zsírrétege szintén befolyásolja, hogy milyen mértékben csökkenhetnek a zsírsejtek.
Szakemberi tapasztalat: A Morpheus8 kezelést végző szakember tapasztalata és képzettsége is szerepet játszhat a kezelés eredményeiben.

Végleges zsírsejtpusztulást érhetünk el vele, nem csak a zsírsejtek méretét csökkenti!

 

Morpheus8 bőrfeszesítés
Rugalmas és fiatalos bőr – Az idő visszaforgatása a bőr alatt

Az eljárás során a kezelőfejjel mikroméretű tűszúrásokat ejtünk a bőr felületén, a rádiófrekvencia pedig felmelegíti a bőr alatti rétegeket, így idézzük elő a fokozott kollagén-, és elasztintermelést a bőrben. A rádiófrekvencia olyan hatással van a bőrre, kollagénre, szeptára, fibroblasztokra, mint forró víz a gyapjúra: összehúzódást okoz. A kollagén külön reakciót is ad le, mégpedig úgy, hogy a kezelést követő hetekben új kollagéntermeléssel válaszol erre a hőtraumára. A bőr ennek következtében teljesen megújul.

Minimál-invazív kezelés, ami azt jelenti, hogy nem műtéti eljárás, azonban megsérti a bőrfelszínt, így pár napos felépülési ideje van. Általában 6 nap a látható mellékhatások csökkenése, azonban a bőrfeszességet csak bizonyos idő elteltével lehet látni. Az eredmények fokozatosan alakulnak ki, hiszen az új kollagén állomány kialakulásához is idő kell.

bőrfeszesítés
feszesítésalakformálás
Előtte
Utána

Gyakran ismételt kérdések

A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során előforduló fertőzések kialakulását. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben, így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület.

A frakcionált rádiófrekvencia ránccsökkentő, elasztin és kollagéntermelő hatása tudományosan bizonyított. A két technológia együttes használatának köszönhetően érhetők el olyan eredmények, melyek más minimál invazív kezeléssel nem lehetségesek.

Sokszor tévesen non-invazív kezelésként tüntetik fel a Morpheus8 kezelést. A kezelés során nem történik sebészi bemetszés, ugyanakkor mikrotűk penetrálnak a bőr különböző mélységeibe, így minimál-invazívnak tekintendő.

  • előzetes konzultáció: egyéni felmérés, ahol megvizsgáljuk a páciens alkalmasságát, kizárjuk a kontraindikációkat, egyedi kezelési tervet állítunk fel
  • érzéstelenítés: helyi érzéstelenítést alkalmazunk a kezelés megkezdése előtt 30 perccel, hogy minimálisra csökkentsük a diszkomfortérzetet
  • kezelési idő: a Morpheus8 kezelési ideje testtájanként eltér, átlagosan 20-40 percet vesz igénybe
  • rögtön a kezelés után: a páciensek enyhe pirosságot, irritációt észlelhetnek a kezelt területen
  • utóápolás: a konzultáción megbeszéltek szerint nagyon fontos a megfelelő utóápolás, a megfelelő krémek és fényvédők használata

Mi, a Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez van igazítva.

Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni, de van olyan, akinél már pár nap után is van változás. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

A Morpheus8 kezelés hatása általában 12 hónaptól 3 évig tart, ami a Morpheus8-at egy kiváló kozmetikai megoldássá teszi. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a Morpheus8 kezeléssel elért eredmények számos tényezőtől függnek, például az Ön korától, bőrének állapotától, környezetétől, életmódjától és egyéb tényezőktől.

Minden esetben arra biztatjuk pácienseinket, hogy a konzultációra határozott elképzeléssel érkezzenek, pontosan mit szeretnének elérni, mi a kívánt eredmény. Ami mindemellett nagyon fontos, hogy egy részletes listával érkezzenek arról, hogy milyen gyógyszereket és egyéb készítményeket szednek vagy használnak. Kiemelten fontos a kezelendő területen korábban végzett beavatkozások részletezése is, hiszen a tűk és rádiófrekvencia együttes alkalmazása befolyásolhatja a korábbi beavatkozások eredményét. A bőrápolási szokások, rutinszerűen használt készítmények listája is segítségünkre lesz a személyre szabott beállítások megválasztásában. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a pácienseink távoznak maximálisan elégedetten, akik pozitív attitűddel és reális elvárásokkal érkeznek hozzánk.

Természetesen a Morpheus8 kezelés is kombinálható más kezelésekkel.

Nemzetközileg bevett szokás, hogy a különböző szépészeti beavatkozások előtt a páciensek HydraFacial kezelést vesznek igénybe, mely letisztítja, hidratálja a bőrt a későbbi szépészeti beavatkozást még eredményesebbé, látványosabbá téve.

A PRP és Morpheus8 kezelés kombinációja a Botox-injekciókhoz vagy bőrfeltöltő anyagokhoz hasonló eredményeket hozhat, de kevésbé invazív eljárásokon keresztül. Ezek a kezelések együttesen csökkentik a ráncokat, javítják a rugalmasságot és fiatalosabb megjelenést eredményeznek.

A Morpheus8 kezelést követően lehetőség van különböző orvosi tisztaságú hatóanyagokat, boostereket juttatni a bőrbe, esetleg gyógyulást követően más non-invazív lézeres kezelésekkel kiegészíteni a kezeléssorozatot. A konzultáció során az igényekhez, célokhoz igazítva ajánlunk kiegészítő kezeléseket.

A Morpheus8 kezelés a sztárok egyik kedvenc kezelése. Többek között olyan nemzetközi hírességek esküsznek erre az eljárásra, mint Eva Longoria, aki egyenesen a Morpheus8 nagykövete lett, és “az anyák megmentőjének nevezte” a kezelést, de ide tartozik még Kim Kardashian, Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Faye Tozer, Judy Murray, akinek az átváltozása hihetetlen vagy akár Amanda Holden is.

Az arc bármely olyan területe kezelhető, ahol finom- vagy mélyráncok, hegek, vagy feszesíteni, vitalizálni kívánt terület található. A nyaki ráncokat és petyhüdtséget is egyedülállóan csökkenti és a toka eltüntetésében is nagyon szép eredmények születtek.

Amennyiben Morpheus8 kezelést szeretne igénybe venni, minden esetben győződjön meg arról, hogy megfelelő tapasztalattal, szakmai háttérrel rendelkező szakemberhez fordul. Mi a Szegi Medical Centerben minden esetben a pácienseinket tartjuk szem előtt. Megbízható orvosi háttérrel rendelkezünk, tudásunkat, egyedi protokolljainkat neves nemzetközi trénereknek, orvosoknak köszönhetjük. Büszkén jelentjük ki, hogy elsőkként tanulhattuk meg az országban a Morpheus8 kezelés fortélyait, jelentős tapasztalatot és elégedett pácienst halmozva fel. Megbízható beszállítóinkkal évek óta működünk együtt, hiszen nagyon fontos, hogy a kezelés valóban a géphez tartozó steril, arannyal bevont tűkkel történjen, és pácienseink a maximális minőséget kapják!

Természetesen nem kizáró tényező, azonban tisztában kell lennünk a töltés utáni szabályokkal.
Hialuronsavas töltés esetében legalább 3 hónapot várni kell a Morpheus8 kezelés megkezdése előtt. Ez alól kivételt képez a szájfeltöltés.

Botox esetében minimum 2 hét kihagyás szükséges a Morpheus8 kezelés előtt. Azon pácienseinknek, akik még nem vettek részt töltésen vagy botox kezelésen javasoljuk, hogy a Morpheus8 kezelés után végezzék el ezeket a beavatkozásokat.

Alkalmazható nyáron is (mert nem lézer), viszont kizárólag csak a napozási szabályok betartásával, fényvédelem vállalásával!

Mivel a felépülési idő minimális, így a kezelés után már 3 nap elteltével lehet sminkelni.

A kezelés előtti személyes konzultáció során specialistáink felmérik a bőr állapotát és ennek megfelelően állítják fel a személyre szabott kezelési tervet. Bizonyos esetekben elég lehet akár egy kezelés is, ez azonban teljesen egyén- és reakciófüggő, általában a 3 alkalmas kúra javasolt.

A Morpheus8 kezelés maximalizálása érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és rendszerességű fényvédő krém használata, a direkt UV sugárzás elkerülése, a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás kerülése.

Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A Morpheus8 kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében. Pácienseink igen jelentős része ítéli úgy, hogy a kezelés várható eredménye messzemenőkig felülmúlja a kockázatokat.

Igen, például daganatos betegség, terhesség, szoptatás, herpesz, sebes bőrfelület, fertőző betegségek, pacemaker stb. esetén.

mikrotű
mikortű
morpheus8
mikrotű
mikortű
morpheus8
morphues8

Áraink

Teljes arc
+ mezoterápiás ampulla
236 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak
+ mezoterápiás ampulla
266 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
310 000 Ft
20 000 Ft
Nyak + Dekoltázs terület
+ mezoterápiás ampulla
206 000 Ft
20 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka
+ mezoterápiás ampulla
358 000 Ft
20 000 Ft
Dekoltázs
+ mezoterápiás ampulla
112 000 Ft
20 000 Ft
Nyak
+ mezoterápiás ampulla
102 800 Ft
20 000 Ft
Nyak + Toka
+ mezoterápiás ampulla
164 000 Ft
20 000 Ft
Szemkörnyék92 000 Ft
Szájkörnyék92 000 Ft
Aknés hegek kezelése - 2 tenyérnyi terület112 000 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet, mezoterápiás anyaggal
Teljes arc616 000 Ft
Arc+ Nyak718 000 Ft
Arc + Nyak + Toka850 000 Ft
Nyak + Dekoltázs534 000 Ft
Arc + Nyak + Dekoltázs + Toka922 000 Ft
Toka + Nyak410 000 Ft
Dekoltázs287 200 Ft
Nyak256 000 Ft
Szemkörnyék232 000 Ft
Szájkörnyék232 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi (10x10 cm) terület 172 680 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi (10x10 cm) terület284 280 Ft
Morpheus8 kezelések - 3 alkalmas bérlet
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 2 tenyérnyi terület *431 700 Ft
Has, belső vagy külső comb, fenék, fenék alatti rész, derék, felkarok, férfi mellek, térdek - 5 tenyérnyi terület *710 700 Ft
* egy tenyérnyi terület 10x10cm

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot Morpheus8 kezelésre!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader