egészségközpont
Eva Longoria

Az amerikai sztárok kedvenc arckezelése, amivel akár 10 évet is letagadhat!

Mitől olyan fiatalos a hollywoodi sztárok bőre? Hogyan lehetséges, hogy akár 10-20 évet is letagadhatnak? Melyik kezelések lehetnek azok, melyeket igénybe vesznek?

Ezekre a kérdésekre mindannyian keressük a választ. Hiszen azt azért mindannyian tudjuk, hogy nem minden hollywoodi celeb fekszik egyből kés alá, amikor bőrfiatalító lehetőségekről van szó. Sőt egyre inkább teret hódítanak az úgynevezett „to-go” kezelések, melyek akár egy ebédidő alatt is elvégezhető non-invazív vagy minimal invazív beavatkozások, amik nem hagynak látható nyomokat a bőrön. A napi rutinunkat ugyanúgy folytathatjuk utána, mintha mi sem történt volna, miközben egy olyan szépészeti beavatkozáson estünk át, melynek látványa vetekszik egyes plasztikai beavatkozások hatásával. Egyet azonban érdemes szem előtt tartani! Az Inmode Morpheus8 kezelése folyamatosan fejti ki hatását, ami nem rögtön jelentkezik, hanem akár 1-2 hónap elteltével. Mint tudjuk, a türelem rózsát terem és mint látjuk, ebben az esetben megéri várni!

A Morpheus8 számos híresség számára vált a fiatalosabb és ragyogóbb arcbőrt elérni kívánó kezeléssé.

Ez az innovatív eljárás, amely képes serkenteni a kollagéntermelést, feszesíteni a bőrt és kezelni a különböző bőrproblémákat, felkeltette a közvélemény figyelmét is. Az olyan hollywoodi elit személyiségektől kezdve, mint Jennifer Aniston, Gwyneeth Paltrow, Kim Kardashian, Amanda Holden, az olyan divatikonokig, mint Chrissy Teigen és Hailey Bieber, ezek a hírességek nyíltan támogatják a Morpheus8 átalakító hatását. Eva Longoria pedig a márka nagykövete lett! Az A listás celebek pozitív beszámolói és a látható fiatalos változás az arcukon pedig bizonyítékul szolgálnak ennek az élvonalbeli bőrápoló kezelésnek a hatékonyságára és vonzerejére.

Eva Longoria

„Az anyák kezelésének nevezi, mely újra visszaadta az önbizalmát.” 

Forrás: Inmode instagram

Gwyneth Paltrow

A színésznő köztudottan a természetesség híve. „Az öregedés kezelése többrétű tapasztalat, de néha egy lánynak szüksége van egy kis extra segítségre. A Morpheus8 minimálisan invazív, nagyon kevés köztes várakozási idővel, de szupergyors feszesítést és kontúrozást ad a bőrnek.”

Jennifer Aniston

A közkedvelt színésznő kortalan szépségéről ismert, és nyíltan a Morpheus8-nak tulajdonította ragyogó arcbőre egyik titkát. Aniston interjúkban említette, hogy ehhez a kezeléshez fordult, hogy megőrizze a feszességet, és fiatalosabb megjelenést érjen el.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a szépség világának egyik trendteremtője, aki hibátlan bőréről híres. Elárulta, hogy a Morpheus8 az egyik legmegfelelőbb kezelése az arcbőre megfiatalítására és az egyenletesebb bőrtónus elősegítésére. Kim nagyra értékeli az eljárás non-invazív jellegét és a minimális időt, amelyet a kezelés igényel. Hasának feszesítésére is ezt az eljárást használja!

Amanda Holden

A Britain’s Got Talent zsűritagja ezt írta egyik insta posztjában: „Az eredmények abszolút csodálatosak! A bőröm valóban teltebb és feszesebb lett! Szívesen kiáltom szét a világba, hogy milyen zseniális ez az új kezelés! Ez volt a legjobb ’egy órás’ befektetésem, hogy legalább öt évvel fiatalabbnak tűnjek.”

Hailey Bieber

Hailey Bieber modellként és stílusikonként nagy hangsúlyt fektet bőre egészségére és megjelenésére. A Morpheus8 átalakító hatásairól áradozott, különösen a pattanásos hegek csökkentésében és a bőr általános textúrájának javításában. Bieber megemlítette, hogy a kezelés segített neki elérni a sima és ragyogó arcbőrt.

De hogy mitől különleges és több a Morpheus8 kezelés más kezelésekkel összehasonlítva?

A Morpheus8 egy forradalmi kozmetikai eljárás, amely a mikrotű és a rádiófrekvenciás (RF) energia kombinációját használja a bőr megfiatalítása és átalakítása érdekében. Egy úgynevezett ’Burst’ technológiát használ, ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben.

Ez a legkorszerűbb eljárás serkenti a kollagéntermelést, javítja a bőr textúráját, és csökkenti a ráncok, aknés hegek és hiperpigmentáció megjelenését. Az arc és a test különböző részein is végezhető, így sokoldalúan alkalmazható többféle bőrprobléma és az alakformálás területén is.

Kérdése van a Morpheus8 arckezelésről?

A Szegi Medical Center munkatársai INGYENES konzultációt biztosítanak Önnek! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések