egészségközpont

Narancsbőr elleni kezelés

Mondj búcsút a narancsbőrnek! –
Biztonságosan, gyorsan és fájdalommentesen

Mondj búcsút a narancsbőrnek! –
Biztonságosan, gyorsan és fájdalommentesen

szegi medical center

Személyre szabott megoldások minden típusú narancsbőrre.

A célzott és hatékony eredményért!

Eleged van a narancsbőrből? Nem mered felvenni kedvenc nyári ruhádat vagy a bikinidet? Nálunk megtalálhatod a tökéletes megoldást, hogy végre megszabadulj a cellulit által okozott karfiolos bőrtől és önbizalomhiánytól!

A narancsbőr, vagy más néven cellulit, a bőr alatti zsírsejtek egyenetlen megjelenése a bőrön keresztül. Ez leginkább a combokon, fenéken, hason és felkaron jelenik meg. Azt is tudjuk, hogy a narancsbőr nemcsak esztétikai, hanem érzelmi tényező is lehet, amely befolyásolhatja magabiztosságunkat és komfortérzetünket saját bőrünkben. De miért is van az, hogy a nők sokkal inkább érintettek a narancsbőr kialakulásában?

A statisztikák szerint a nők mintegy 80-90%-a tapasztal narancsbőrt élete során, szemben a férfiaknak csak egy kisebb részével. Ennek oka elsősorban a bőr szerkezetében és a zsírsejtek elhelyezkedésében keresendő, ami sajnos a nőknél elősegíti a cellulit láthatóvá válását. Amikor a zsírsejtek megnőnek, a függőleges rostok nyomást gyakorolnak a bőrre, ami a narancsbőr jellegzetes hullámos megjelenéséhez vezet. Hormonális változások, mint az ösztrogénszint változása, továbbá az életmód, genetika, és a test összetétele is befolyásolhatják a cellulit kialakulását.

Sokan próbálkoznak különféle otthoni praktikákkal, mint például narancsbőr elleni krémek használatával, vagy rendszeres testmozgással, diétával, hogy eltűnjenek a nemkívánatos domborulatok. Bár ezek javíthatnak a bőr általános állapotán, és elősegíthetik a jobb vérkeringést, sajnos nem képesek teljesen megszüntetni a cellulitot. A narancsbőr elleni krémek csupán felszíni kezelések, így csak a bőr külső rétegét érik el, nem pedig a zsírsejteket és a kötőszöveti rostokat, amelyek a narancsbőr megjelenéséért felelősek. A sport és az egészséges táplálkozás fontos a testzsír százalék csökkentésében – ami valamilyen szinten mérsékelheti a narancsbőr láthatóságát -, de önmagukban nem oldják meg a problémát. A testmozgás nem képes célzottan csökkenteni a zsírt a problémás területeken, és nem változtat a zsírsejtek és a kötőszövetek szerkezetén. Ezért fordulnak végül sokan szakértőhöz, ahol speciális technológiák segítségével célzottan lehet kezelni a narancsbőrt. A Body FX, Morpheus8, és a Venus Legacy RF narancsbőr elleni kezeléseink képesek mélyebb rétegekbe behatolni, befolyásolva a zsírsejteket és a kötőszöveti rostokat, így hosszú távon javítják a bőr állapotát és csökkentik a narancsbőr megjelenését. Ha ezek az eljárások még életmódbeli változtatásokkal is kombinálva vannak, mint a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres mozgás, az komplex és hosszútávú megoldást fog nyújtani a narancsbőr elleni küzdelemben.

Mit nyújtanak narancsbőr elleni kezeléseink?

Míg a sport, diéta vagy narancsbőr elleni krémek nem hoznak maradandó eredményt, kombinált kezeléseink akár már 3 alkalom után jelentős változást hoznak pácienseink számára.

 • csökken a narancsbőr,
 • a bőr feszesebbé és simábbá válik,
 • javul a bőr tónusa és textúrája,
 • csökkennek a zsírlerakódások

Hosszú távon pedig serkenti a kollagén termelődését és a bőr szerkezetének javulását.

Kezeléseink narancsbőr elleni hatása a rádiófrekvenciás technológiában rejlik, melyek a bőr- és zsírszövetbe hatolnak. Minden kezelésünk – Morpheus8, BodyFX, és Venus Legacy – azért hatékony a narancsbőr elleni kezelésben, mert kombinálják a rádiófrekvenciás energiát más technológiákkal és kezelési módszerekkel, mint a mikrotű, vákuum technológia, vagy pulzáló mágneses mezők, amelyek összességében javítják a bőr szerkezetét, csökkentik a zsírlerakódásokat, és fokozzák a bőr természetes megújulását.

A narancsbőr kezelés előtt egy INGYENES konzultáció keretében specialistánk összeállít egy egyéni kezelési tervet a cellulit súlyossága alapján.

vendég igényeihez igazodóan, testtájanként különböző készülékekkel végzett kezeléseink célzottan és a megfelelő szövetmélységben hatnak, garantálva a fájdalommentes eljárást és a rövid idő alatti eredményt.

Bár már egyetlen kezelést követően is azonnal érzékelhető a bőr változása, de a végleges eredmény érdekében több kezelést is érdemes igénybe venni.

Világszínvonalú készülékeink biztonságosak és hatékonyak minden bőrtípusra. Specialistáink pedig több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a legjobb eredményt garantálva.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmények személyenként változhatnak, és bizonyos esetekben több kezelésre lehet szükség a kívánt hatás eléréséhez.

Ha te is szeretnél búcsút inteni a narancsbőrnek, keress minket bizalommal, és tarts velünk egy cellulitmentes világba!

narancsbőr elleni
narancsbőr elleni

Mit nyújtanak narancsbőr elleni kezeléseink?

Míg a sport, diéta vagy narancsbőr elleni krémek nem hoznak maradandó eredményt, kombinált kezeléseink akár már 3 alkalom után jelentős változást hoznak pácienseink számára.

 • csökken a narancsbőr,
 • a bőr feszesebbé és simábbá válik,
 • javul a bőr tónusa és textúrája,
 • csökkennek a zsírlerakódások

Hosszú távon pedig serkenti a kollagén termelődését és a bőr szerkezetének javulását.

Kezeléseink narancsbőr elleni hatása a rádiófrekvenciás technológiában rejlik, melyek a bőr- és zsírszövetbe hatolnak. Minden kezelésünk – Morpheus8, BodyFX, és Venus Legacy – azért hatékony a narancsbőr elleni kezelésben, mert kombinálják a rádiófrekvenciás energiát más technológiákkal és kezelési módszerekkel, mint a mikrotű, vákuum technológia, vagy pulzáló mágneses mezők, amelyek összességében javítják a bőr szerkezetét, csökkentik a zsírlerakódásokat, és fokozzák a bőr természetes megújulását.

A narancsbőr kezelés előtt egy INGYENES konzultáció keretében specialistánk összeállít egy egyéni kezelési tervet a cellulit súlyossága alapján.

A vendég igényeihez igazodóan, testtájanként különböző készülékekkel végzett kezeléseink célzottan és a megfelelő szövetmélységben hatnak, garantálva a fájdalommentes eljárást és a rövid idő alatti eredményt.

Bár már egyetlen kezelést követően is azonnal érzékelhető a bőr változása, de a végleges eredmény érdekében több kezelést is érdemes igénybe venni.

Világszínvonalú készülékeink biztonságosak és hatékonyak minden bőrtípusra. Specialistáink pedig több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a legjobb eredményt garantálva.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmények személyenként változhatnak, és bizonyos esetekben több kezelésre lehet szükség a kívánt hatás eléréséhez.

Ha te is szeretnél búcsút inteni a narancsbőrnek, keress minket bizalommal, és tarts velünk egy cellulitmentes világba!

bodyfx

A Body FX az első és egyetlen olyan non-invazív narancsbőr kezelő és testkontúrozó technika, mely tartósan elpusztítja a zsírsejteket és a bőrt is feszesíti. Egyidejűleg használ rádiófrekvenciás energiát, mélyszöveti felmelegítést és vákuumnyomást a zsírszövet célzott megolvasztására, a bőr feszességének növelésére és a narancsbőr csökkentésére. Ennek a kombinált hatásnak köszönhetően a Body FX kezelések hatékonyan alakítják át és formálják a testkontúrokat, miközben javítják a bőr szerkezetét és simaságát.

morpheus8

A legújabb és egyik legfejlettebb minimál-invazív technológia, amely kombinálja a mikrotűs stimulációt a rádiófrekvenciás hőenergiával, így képes bejutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol elősegíti a kollagén és elasztin termelődését, valamint a zsírsejtek célzott kezelését, ezáltal jelentősen csökkentve a narancsbőr megjelenését és javítva a bőr tónusát és textúráját. Az USA első számú kedvenc kezelése.

 

venus legacy

Egyedülálló non-invazív multipoláris rádiófrekvenciás technológiájának köszönhetően a kezelés mélyen a bőr alá hatolva serkenti a kollagén és az elasztin termelődését, miközben a vákuum és pulzáló elektromágneses mezők kombinációjával javítja a vérkeringést és a bőr alatti szövetek oxigénellátását, ezáltal csökkenti a cellulit megjelenését és fokozza a bőr feszességét.

Ismerje meg a Body FX kezelést

Tartós zsírsejt pusztulás fájdalom nélkül – Viszlát narancsbőr!

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően 

Kezelések száma

6-8 alkalom kúraszerűen kéthetente 

Fájdalom szint

nincs, csak melegség érzés

Vissza a munkába

azonnal

Kezelhető testrészek

fenék, combok, csípő, felkarok, derék, has, melltartó vonal

Érzéstelenítés

nincs

Utóápolás

kezelést követően kerülni kell a nagy hőnek való kitettséget és napozást, sok vizet kell inni

Mellékhatások

bőrpír, viszkető bőr, duzzanat mely 24 órán belül elmúlik

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően 

Kezelések száma

6-8 alkalom kúraszerűen kéthetente 

Fájdalom szint

nincs, csak melegség érzés

Vissza a munkába

azonnal

Kezelhető testrészek

fenék, combok, csípő, felkarok, derék, has, melltartó vonal

Érzéstelenítés

nincs  

Utóápolás

kezelést követően kerülni kell a nagy hőnek való kitettséget és napozást, sok vizet kell inni

Mellékhatások

bőrpír, viszkető bőr, duzzanat mely 24 órán belül elmúlik

A BODY FX NARANCSBŐR ELLENI KEZELÉSRŐL

A Body FX egy non-invazív kezelés, amely a legmodernebb bipoláris rádiófrekvenciás energiát és pulzáló vákuumterápiát ötvözi, hogy célzottan csökkentse a zsírsejteket, feszesítse a bőrt és minimalizálja a narancsbőr megjelenését. A Body FX az első és egyetlen non-invazív testkontúrozó– és cellulit kezelő technológia, amely szakértők által felülvizsgált és publikált humán tanulmányokban bizonyította, hogy tartósan elpusztítja a zsírsejteket és feszesíti a bőrt. A klinikai vizsgálatok 30% zsírsejt pusztulást mutattak 2,5 cm-es mélységben és 13,7% új kollagénszintézist a bőrben! 

Mivel mindenki egyedi testfelépítéssel és igényekkel rendelkezik, ezért személyre szabott kezelést kínálunk, melyet INGYENES konzultációnk során alakítunk ki vendégeink céljainak megfelelően, hogy a legjobb eredményeket érjék el. 

A BODY FX KEZELÉS MENETE

A Body FX kezelés során rádiófrekvenciás energiát használ a kezelési területen lévő zsírsejtek célzására. Miközben a kezelt terület felmelegszik, a speciális vákuumszerű kezelőfej beszívja a bőrt, ami lehetővé teszi egy elektroporációs impulzus bevitelét a kezelési zónába. Ez a melegség körülbelül egyenértékű azzal, amit egy mélyszöveti masszázs után lehet érezni. Utána enyhe bőrpír keletkezik a kezelt területen, de ez néhány órán belül alábbhagy. Az impulzus hője elpusztítja a zsírsejteket és elősegíti a bőr feszesedését. Ez a hő a kollagén termelődését is serkenti és elősegíti a gyógyulást.

Egy tenyérnyi nagyságú kezelési terület körülbelül 15 percet vesz igénybe.

 • Olyan technológiát használ, amely egyenletesen és mélyen melegít a szövetekben, ahol optimális hőmérsékleti végpontot ér el és ezt fenntartja a szövetkárosodás elkerülése érdekében
 • Aktív és folyamatos hőmérsékletszabályozás jellemzi, a kezelőszemélyzet be tudja állítani az maximális hőmérsékletet, melyet a berendezés nem enged túllépni, ezáltal nem tudja megégetni, károsítani a bőrt, mint sok más nem orvosi minősítéssel rendelkező rádiófrekvenciás eljárás esetében.
 • Vákuumot használ, mellyel kiemeli a szövetet és eredményesebb zsírbontást tesz lehetővé
 • Más rádiófrekvenciás eljárásokkal ellentétben itt nem csak zsírsejt méret csökkenés érhető el, hanem zsírsejt pusztulás is.

A Body FX narancsbőr elleni kezelés fő előnyei

 • Nem invazív kezelés
  A Body FX egy nem invazív eljárás, ami azt jelenti, hogy nincsenek metszések, tűk vagy műtéti hegek. Ez minimalizálja a fertőzés kockázatát, és nincs szükség hosszú gyógyulási időre.
 • Nincs felépülési idő
  A kezelés után a páciensek azonnal visszatérhetnek a napi tevékenységeikhez, beleértve a munkát és a testmozgást. Ez nagy különbség a műtéti zsírleszíváshoz képest, amely után hetekig tartó felépülési idő szükséges.
 • Fájdalommentes kezelés
  A Body FX kezelések általában kényelmesek és fájdalommentesek, legfeljebb enyhe melegségérzetet vagy pulzálást érezhetnek a páciensek a kezelt területeken. Ezzel szemben a műtéti zsírleszívás után gyakran van fájdalom és szükség van fájdalomcsillapítókra is. 
 • Biztonság
  A Body FX biztonságos technológiát használ, amely magában foglalja a valós idejű hőmérséklet-ellenőrzést és -szabályozást, ami kiküszöböli a hő okozta sérülések kockázatát. A műtéti beavatkozások magasabb kockázatot jelenthetnek, különösen az altatás és a műtéti komplikációk tekintetében.
 • Egyedi kezelési terv
  A Body FX lehetővé teszi az egyedi kezelési tervek kidolgozását, amelyek pontosan a páciens egyedi igényeihez és céljaihoz igazodnak. A hagyományos zsírleszívás kevésbé rugalmas ebben az aspektusban. 
 • Hatékonyság
  A Body FX nem csak a zsír eltávolítására képes, hanem a bőr feszesítésére és a cellulit megjelenésének csökkentésére is, ami egy komplexebb és átfogóbb megoldást kínál a testkontúrozásra. 
 • Hosszú távú eredmények
  A kezelés hosszú távú eredményeket kínál, beleértve a tartós zsírcsökkenést és a bőrminőség javulását, amelyek a kollagén termelés serkentésnek köszönhető. Mindenkinek egyedi az igénye és a célja, amikor a testkontúrozásról van szó, és bár a BodyFX számos előnnyel rendelkezik a hagyományos zsírleszívással szemben, fontos, hogy mindenki alaposan mérlegelje az elérhető lehetőségeket és szakemberrel konzultáljon, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb kezelést.

Gyakran ismételt kérdések

A Body FX kezelést cellulit csökkentéséhez és a testformáláshoz kínáljuk, mely egy nem-invazív testkontúrozó eljárás és nem csak a zsírt és a cellulitot célozza meg, hanem a bőrt is feszesíti. A Body FX az egyik legjobb műtét nélküli alternatíva a zsírleszívás helyett. Haladó technológiáját használva, az elektromos impulzusok véglegesen eltávolítják a nem kívánt zsírsejteket anélkül, hogy felépülési idővel vagy fájdalommal kellene számolni. 

 • Zsírcsökkentésre a problémás területeken (pl. has, felkarok, csípő, derék, combok) 
 • Narancsbőrkezelésre 
 • Bőrfeszesítésre 

A bevált és hatékony technológia segít tónusosabb hasizmokat, combokat, feneket, karokat és összességében kontúrosabb alakot elérni. Néhány hónap alatt a Body FX a bőrt is simábbá és feszesebbé teszi, így ellensúlyozza a jelentős súlyvesztés okozta megereszkedett bőr problémáját is. 

A Body FX emellett tartósan elpusztítja a zsírsejtek egy részét a kezelt területen, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek néhány kezelés után a test természetes méregtelenítő folyamatai révén lebomlanak, majd távoznak a szervezetből. Ha a kezelést egészséges étrenddel és karbantartott testmozgással párosítjuk, akkor tartósan élvezhető a tónusos test, miközben a súlyfelesleg és a zsír eltűnik a problémás területekről. 

A Body FX kezelések rendkívül hatékonyak, megbízható és tartós eredményekkel. A Body FX eszköz rádiófrekvenciás energiát használ, amelyet a bőrön és az alatta lévő zsíron keresztül továbbít, ami a szövetekben lévő hőmérséklet emelkedését és összehúzódását okozza. Amint a célzott szövet eléri a megfelelő hőmérsékletet, a negatív nyomású szívás és a kontrollált energiájú impulzusok egyidejűleg fejtik ki hatásukat a zsírsejtek elpusztítására és a gyönyörű testformáló eredmények elérésére. 

Igen, a Body FX biztonságos. Az eszköz valós idejű aktív hőmérséklet-figyelést és -szabályozást használ hőmérsékleti korlátozással, amely páratlan biztonságot eredményez és kiküszöböli a hő okozta sérülések kockázatát.

A Body FX bármely testrészen alkalmazható, ahol makacs zsírtartalékok és cellulit van. Gyakori területek közé tartozik a has, a derék, a hát, a fenék, csípő, a combok, a felkar.

A kívánt eredmények eléréséhez szükséges kezelések száma különböző tényezőtől függ, de a legtöbb páciensnek 6-8 kezelést javaslunk, amelyek két hetente vannak ütemezve.

A legtöbb páciens kényelmesnek találja az egész Body FX kezelést. Néhányan meleg érzésről számolnak be a bőrükön, amelyhez egy enyhe húzó érzés társul, amikor a vákuum és a rádiófrekvenciás energia együttesen dolgozik a makacs zsírpárnák kisimításán.

Sok nő gondolkodik el a zsírleszíváson, hogy megszabaduljon a zsírtól és narancsbőrtől, az igazság azonban az, hogy a lipolízis csak bizonyos zsírrétegek eltávolítására hatékony és utána még hosszú felépülési időszakot is igényel. A lipolízis nem jó választás a zavaró cellulit eltávolítására, mivel a kötőszövetet nem kezeli, aminek erősítése szintén fontos tényező a narancsbőr csökkentése szempontjából. Ha szeretnél megszabadulni a cellulit jellegzetes gödreitől, a Body FX kezelés egy hatékony opció. A testformálás számos előnnyel rendelkezik a zsírleszívással szemben, de a legfontosabb, hogy nem igényel felépülési időt, nem invazív és fájdalommentes.

 • kellemetlen érzés vagy enyhe fájdalom, túlzott bőrpír és / vagy duzzanat 
 • száraz, húzódó bőr 
 • 24 óránál nem tovább tartó bőrpír és ödéma tipikus bőrreakciója a kezelésnek 
 • a bőr természetes szerkezetének károsodása (kéreg, hólyagok, égés) 
 • pigmentáció megváltozása (hiper- és hipopigmentáció) 
 • petechia 
 • hegesedés
 • vákuumzúzódás 
 • terhesség 
 • szoptatás 
 • súlyos egészségügyi állapotok (pl. szívbetegségek, epilepszia, kezeletlen magas vérnyomás, máj és vese betegségek, stb.) 
 • jelenlegi vagy anamnézisben szereplő rák, aktív rosszindulatú anyajegy, melanóma 
 • tartós implantátum a kezelt területen (pl. fémlemezek és csavarok, szilikon implantátumok, vagy HA savas feltöltés a kezelt területen, esetleg saját zsírral való feltöltés 
 • pacemaker, defibrillátor 
 • nem kontrollált endokrin betegségek 
 • nyílt sebek a kezelt területen, pikkelysömör, ekcéma és kiütések 
 • vérzékenység az anamnézisben 
 • antikoagulánsok használata elmúlt 10 napban 
 • bármilyen műtét a kezelendő területen a kezelést megelőző 3 hónapban 
 • izotretinoin alkalmazása a kezelést megelőző 6 hónapban 
 • lázas állapot 
narancsbőr
cellulit
narancsbőr
narancsbőr
cellulit
narancsbőr

Ismerje meg a Morpheus8 kezelést

Bőrfeszesítés, zsírbontás, narancsbőr kezelés és sejtmegújulás egy kezelésben!

Kezelés időtartama

érzéstelenítő-krémmel együtt
65-85 perc

Kezelések száma

javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

az alapos érzéstelenítést követően csupán enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható a kezelés alatt

Vissza a munkába

azonnal,
néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, teljes arc

Érzéstelenítés

helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém, bőséges vízfogyasztás

Mellékhatások

bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

Kezelés időtartama

érzéstelenítőkrémmel együtt
65-85 perc

Kezelések száma

javasolt alkalmak száma 3 alkalom

Fájdalom szint

az alapos érzéstelenítést követően csupán enyhe csipkedő vagy meleg érzés tapasztalható a kezelés alatt

Vissza a munkába

azonnal,
néha 2-3 nap felépülési idő

Kezelhető testrészek

has, fenék, combok, derék, térd, felkar, vádli, toka, nyak, teljes arc

Érzéstelenítés

helyi érzéstelenítő krém használata: 30 - 45 perc

Utóápolás

antibiotikumos kenőcs, hámosító krém, fényvédőkrém, bőséges vízfogyasztás

Mellékhatások

bőrpír, enyhe duzzanat, érzékeny bőr, petechia

A MORPHEUS8 narancsbőr elleni KEZELÉSRŐL

A Morpheus8 az egyik legátfogóbb kezelésünk – hatékonyan kezeli a ráncoktól a narancsbőrig és a petyhüdtségig a legkülönbözőbb problémákat. Egy úgynevezett ’Burst’ technológiát használ, ami azt jelenti, hogy egyszerre képes a zsírszövetet és a bőrszövetet is kezelni több réteg mélységben.

Az FDA által minősített minimál invazív arany mikrotűs bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó Morpheus8 a testen levő zsírszövet formálására, újra strukturálására is alkalmas. Elősegíti a bőrfeszesítést és javítja a bőr állagát és tónusát is, valamint eléri a zsírszövetet is, serkenti a sejtek anyagcseréjét, így zsírbontásra és narancsbőr kezelésre is tökéletes megoldás.

A Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez és adottságaihoz van igazítva.
Narancsbőr kezelésekor szintén egy meghatározó tényező a narancsbőr aktuális fokozata/súlyossági foka, az elhelyezkedése is. Itt is egyéntől függően változhat a kezelések száma. A megfelelő táplálkozás, mozgás és életvitel sokat javítanak a kezelés kimenetelén, az utóápolási tanácsok betartása növeli az eredmények kialakulását.

Gyakran ismételt kérdések

A hagyományos mikrotűs kezelésekkel szemben a Morpheus8 applikátorán állítható mélységű, arannyal bevont apró orvosi tűk találhatóak, melyek rádiófrekvenciát bocsátanak ki. Az arany bevonat azért nagyon fontos, mert a különböző műanyaggal bevont mikrotűkhöz képest az arany antimikrobális tulajdonsága révén megakadályozza a kezelés során előforduló fertőzések kialakulását. A mikrotűk kontrollált mikrosérüléseket okoznak a bőrben, így beindítva az elasztin és kollagéntermelést, míg a szövetekbe juttatott rádiófrekvencia serkenti azok termelődését. A két technológia kombinációja egy igazi lórúgás a feszesítés és rejuvenáció elősegítésére. A Morpheus8 kezelés esetében több mélységet tudunk kezelni, amely a hagyományos módszer hiányossága. Az egyedi kezelőfejnek köszönhetően nincs kimaradt, lefedetlen terület.

A frakcionált rádiófrekvencia ránccsökkentő, elasztin és kollagéntermelő hatása tudományosan bizonyított. A két technológia együttes használatának köszönhetően érhetők el olyan eredmények, melyek más minimál invazív kezeléssel nem lehetségesek.

Sokszor tévesen non-invazív kezelésként tüntetik fel a Morpheus8 kezelést. A kezelés során nem történik sebészi bemetszés, ugyanakkor mikrotűk penetrálnak a bőr különböző mélységeibe, így minimál-invazívnak tekintendő.

 • előzetes konzultáció: egyéni felmérés, ahol megvizsgáljuk a páciens alkalmasságát, kizárjuk a kontraindikációkat, egyedi kezelési tervet állítunk fel
 • érzéstelenítés: helyi érzéstelenítést alkalmazunk a kezelés megkezdése előtt 30 perccel, hogy minimálisra csökkentsük a diszkomfortérzetet
 • kezelési idő: a Morpheus8 kezelési ideje testtájanként eltér, átlagosan 20-40 percet vesz igénybe rögtön a kezelés után: a páciensek enyhe pirosságot, irritációt észlelhetnek a kezelt területen
 • utóápolás: a konzultáción megbeszéltek szerint nagyon fontos a megfelelő utóápolás, a megfelelő krémek és fényvédők használata

Mi, a Szegi Medical Centernél minden kezelést vagy kezeléssorozatot személyre szabunk, hiszen így érhetőek el a vágyott eredmények. A Morpheus8 esetében a megfelelő kezelőfej kiválasztása, a kezelések száma, a kezelési mélység és a rádiófrekvencia beállítása is a páciens egyedi igényeihez van igazítva.

Mivel a kezelés a test öngyógyító folyamatait indikálja, a kezelés eredménye 4-6 hét után kezd látványossá válni, de van olyan, akinél már pár nap után is van változás. Mindazonáltal a fokozott kollagéntermelés még egy éven keresztül megfigyelhető, így a javulás folyamatos.

A Morpheus8 kezelés hatása általában 12 hónaptól 3 évig tart, ami a Morpheus8-at egy kiváló kozmetikai megoldássá teszi. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a Morpheus8 kezeléssel elért eredmények számos tényezőtől függnek, például az Ön korától, bőrének állapotától, környezetétől, életmódjától és egyéb tényezőktől.

Minden esetben arra biztatjuk pácienseinket, hogy a konzultációra határozott elképzeléssel érkezzenek, pontosan mit szeretnének elérni, mi a kívánt eredmény. Ami mindemellett nagyon fontos, hogy egy részletes listával érkezzenek arról, hogy milyen gyógyszereket és egyéb készítményeket szednek vagy használnak. Kiemelten fontos a kezelendő területen korábban végzett beavatkozások részletezése is, hiszen a tűk és rádiófrekvencia együttes alkalmazása befolyásolhatja a korábbi beavatkozások eredményét. A bőrápolási szokások, rutinszerűen használt készítmények listája is segítségünkre lesz a személyre szabott beállítások megválasztásában. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a pácienseink távoznak maximálisan elégedetten, akik pozitív attitűddel és reális elvárásokkal érkeznek hozzánk.

Természetesen a Morpheus8 kezelés is kombinálható más kezelésekkel.

A Morpheus8 kezelés a sztárok egyik kedvenc kezelése. Többek között olyan nemzetközi hírességek esküsznek erre az eljárásra, mint Eva Longoria, aki egyenesen a Morpheus8 nagykövete lett, és “az anyák megmentőjének nevezte” a kezelést, de ide tartozik még Kim Kardashian, Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Faye Tozer, Judy Murray, akinek az átváltozása hihetetlen vagy akár Amanda Holden is.

Amennyiben Morpheus8 kezelést szeretne igénybe venni, minden esetben győződjön meg arról, hogy megfelelő tapasztalattal, szakmai háttérrel rendelkező szakemberhez fordul. Mi a Szegi Medical Centerben minden esetben a pácienseinket tartjuk szem előtt. Megbízható orvosi háttérrel rendelkezünk, tudásunkat, egyedi protokolljainkat neves nemzetközi trénereknek, orvosoknak köszönhetjük. Büszkén jelentjük ki, hogy elsőkként tanulhattuk meg az országban a Morpheus8 kezelés fortélyait, jelentős tapasztalatot és elégedett pácienst halmozva fel. Megbízható beszállítóinkkal évek óta működünk együtt, hiszen nagyon fontos, hogy a kezelés valóban a géphez tartozó steril, arannyal bevont tűkkel történjen, és pácienseink a maximális minőséget kapják!

Alkalmazható nyáron is, viszont kizárólag csak a napozási szabályok betartásával, fényvédelem vállalásával!

A kezelés előtti személyes konzultáció során specialistáink felmérik a bőr állapotát és ennek megfelelően állítják fel a személyre szabott kezelési tervet. Bizonyos esetekben elég lehet akár egy kezelés is, ez azonban teljesen egyén- és reakciófüggő, általában a 3 alkalmas kúra javasolt.

A Morpheus8 kezelés maximalizálása érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és rendszerességű fényvédő krém használata, a direkt UV sugárzás elkerülése, a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás kerülése.

Minden egészségügyi és szépészeti kezelésnek vannak kockázatai. A Morpheus8 kockázatait a konzultáció folyamán részletesen elmagyarázzuk pácienseinknek. Mindazonáltal természetesen mindent elkövetünk a kockázatok lehető legminimálisabbra csökkentésének érdekében. Pácienseink igen jelentős része ítéli úgy, hogy a kezelés várható eredménye messzemenőkig felülmúlja a kockázatokat.

Igen, például daganatos betegség, terhesség, szoptatás, herpesz, sebes bőrfelület, fertőző betegségek, pacemaker stb. esetén.

narancsbőr
narancsbőr ellen
Morpheus8
narancsbőr
narancsbőr ellen
Morpheus8

Ismerje meg a Venus Legacy RF kezelést

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítő és narancsbőr elleni kezelés

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően

Kezelések száma

6-8 alkalom
kúraszerűen, hetente

Fájdalom szint

fájdalommentes

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

arc, fenék, combok, felkarok, derék, has, melltartó vonal, toka, térdek melletti terület

Érzéstelenítés

nincs 

Utóápolás

kezelést követő 48 órában kerülni kell a szaunát, szoláriumot, napozást

Mellékhatások

nincs –
ritkán bevérzés előfordulhat a kezelt testfelületen

Kezelés időtartama

30-60 perc -
a terület méretétől függően

Kezelések száma

6-8 alkalom
kúraszerűen, hetente

Fájdalom szint