egészségközpont

Venus Bliss
Lézeres zsírbontás

Az alakformálás új korszaka –
Lipolízis azonnali eredménnyel!

Az alakformálás új korszaka –
Lipolízis azonnali eredménnyel!

szegi medical center

Zsírleszívás a legmakacsabb helyekről műtét nélkül, fájdalommentesen

A tökéletes alak elérése és megtartása sokak számára kihívást jelenthet, különösen akkor, ha a hasi és deréktáji területeken lerakódott zsírpárnák ellen próbálunk küzdeni. Ezek a területek gyakran a legmakacsabbak és legnehezebben kezelhetők, még a szigorú diéták és a rendszeres testmozgás mellett is. A jó hír azonban az, hogy a modern esztétikai technológiák fejlődésével egyre hatékonyabb megoldások válnak elérhetővé.

A Venus Bliss kezelés egy úttörő eljárás, melynek célja a hasi és deréktáji- és a comb felső részén található zsírsejtek célzott és nem invazív módon történő csökkentése. Ez a forradalmi kezelés lehetővé teszi, hogy azok, akik régóta küzdenek ezekkel a problémákkal, végre megszabaduljanak a makacs zsírpárnáktól anélkül, hogy sebészeti beavatkozáson kellene átesniük, miközben fokozzák bőrük rugalmasságát és simaságát.

Mi az a Venus Bliss kezelés?

A Venus Bliss egy nagy teljesítményű karcsúsító berendezés, amely a 2 leghatékonyabb zsírcsökkentő technológiával van felszerelve. A Venus Bliss 1064 lézerapplikátorral rendelkezik, amelyek hatékonyan bontják le a zsírokat a lipolízis révén. Másrészt az MP2 egy kézi applikátor, amely kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát, az impulzus elektromágneses mezőt és a Varipulse technológiát, hogy zsugorítsa a zsírsejteket, miközben a környező szöveteket és bőrt érintetlenül hagyja. Ennek eredményeképpen a kezelés során a zsírsejtek fokozatosan lebomlanak és kiürülnek a nyirokrendszeren keresztül, miközben a bőr feszessé és rugalmassá válik.

A Venus Bliss kezelés nemcsak hatékony, de biztonságos és kényelmes is. A páciensek gyakorlatilag semmilyen kényelmetlenséget nem tapasztalnak a kezelés alatt, és nincs szükségük lábadozási időre vagy speciális utókezelésekre. Emellett a kezelés gyors, így akár egy ebédszünetben is elvégezhető anélkül, hogy befolyásolná a mindennapi tevékenységeket.

Tehát ha Ön is azok közé tartozik, akik már mindent kipróbáltak a hasi és deréktáji zsírfelesleg eltüntetése érdekében, de eredménytelenül, akkor a Venus Bliss kezelés lehet az ideális megoldás. Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg, hogyan segíthetünk Önnek elérni az áhított alakot, ahol a megfelelő módon formált derékvonal és lapos has valóra válhat.

Miért hatékonyabb és jobb a Venus Bliss, mint más zsírbontó kezelések?

 • Teljesen fájdalommentes
 • Apoptózist indít, tehát véglegesen elpusztítja a zsírsejteket
 • Folyamatosan hűt, 14 °C-on tartja a bőrfelszín hőmérsékeltét, ezáltal a bőrfelszín nem sérül, csak a mély szövetekben érvényesül a hőhatás
 • Quick chill: Ha a páciens esetleg túl melegnek érzi a kezelt területet, akkor a quick chill gomb megnyomásával a berendezés lekapcsolja a lézert 40 mp-ig és hűti a bőrfelszínt. Ezt a folyamatot 3x lehet egy kezelés alatt megejteni.
 • Nincs felépülési idő

Mit nyújt a Venus Bliss kezelés?

Az 1064 nm hullámhosszával és bőrrel érintkező hűtőmechanizmusával a Venus Bliss lézerapplikátor energiája képes hatékonyan behatolni a hypodermisbe, így a bőrfelület károsítása nélkül éri el a zsírszövetet. A Venus Bliss lézeres zsírbontás egy nem invazív, azaz műtét nélküli beavatkozás, melynek során a szervezet idővel a nyirokrendszeren keresztül, természetes módon képes feldolgozni és kiüríteni a felbomlott zsírsejteket.

Kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket a fejlett VariPulse™ technológiával, ezáltal látványosan redukálja a cellulitot mind a hasi területen és a fenék és comb tájékán, valamint kontúrosabbá és simábbá teszi a petyhüdt bőrt a kezelt területeken.

 • Alakformálás: A Venus Bliss kezelés képes csökkenteni a zsírréteget és formálni a kezelt területeket, úgy, mint a hasat, derekat vagy a combokat, karcsúsítva ezzel az alakot.
 • Cellulit csökkentése: A kezelésnek a narancsbőr megjelenésére gyakorolt hatása pozitív lehet, csökkentve vagy enyhítve a cellulit láthatóságát a kezelt területeken.
 • Tartósság: A kezelés eredményei hosszú távon tartósak, feltéve, hogy a páciens megfelelő életmódot folytat és szükség esetén karbantartó kezeléseket is igénybe vesz.
 • Biztonság: A Venus Bliss kezelés biztonságos és általában minimális mellékhatásokkal jár, de az egyéni körülmények és az orvos által adott utasítások betartása kulcsfontosságú a biztonságos eredmények eléréséhez. A diódalézerek fejlett biztonsági funkciókkal és érintéshűtéssel vannak felszerelve, az (MP)2 pedig valós idejű hővisszacsatolást biztosít.
 • Tudományos alapok: A Venus Bliss kezelés hatékonyságát alátámasztják a kutatások és klinikai vizsgálatok, amelyek kimutatták a kezelés eredményességét az alakformálásban és a cellulit csökkentésében. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a kezelt területen a zsírsejtek 20-30%-a véglegesen elpusztul, a további 70-80%-a pedig méretváltozáson megy keresztül, a zsírsejtek mérete csökken, zsugorodik.
 • Elégedettség: A páciensek visszajelzései és tapasztalatai alapján megállapítható, hogy a vendégek elégedettek a kezelés eredményeivel. A pozitív visszajelzések megerősítik a Venus Bliss hatékonyságát.

Venus Bliss egy 1064 nm-es dióda lézeres zsírbontó berendezés, mely 4db nagyobb méretű applikátorral működik, melyek hűtőmechanizmussal vannak ellátva, így a bőrfelszínt folyamatosan 14 °C-on tartják. Az applikátorok lézerereje a szubkután rétegekig hatolva lipolízist indukál, felhevíti 42-44 °C-ra a zsírszövetet, mely hőhatás a zsírsejtek csökkenéséhez vezet.

A Venus Bliss Dióda lézeres kezelőfejeinek sajátossága:

 • Egyenletes energiaeloszlást biztosít a zafírkristályon a célszövet egyenletes melegítéséhez, mely megakadályozza a kisebb területek túlforrósodását
 • Négy szövetkontaktus érzékelő került beépítésre minden egyes lézeres applikátorban, hogy biztosítsák a megfelelő és állandó érintkezést a bőrrel, amit piros és zöld LED-ek jeleznek minden egyes applikátoron
 • Két belső hőmérséklet-érzékelő van beépítve minden applikátorban, a megfelelő hűtés és a biztonságos hőmérséklet-tartomány fenntartása érdekében
 • Egyedülálló övkialakítás jellemzi, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működést és az applikátorok bőrrel való folyamatos érintkezését
bőrfeszesítés
bőrfeszesítés

Mit nyújt a Venus Bliss kezelés?

Az 1064 nm hullámhosszával és bőrrel érintkező hűtőmechanizmusával a Venus Bliss lézerapplikátor energiája képes hatékonyan behatolni a hypodermisbe, így a bőrfelület károsítása nélkül éri el a zsírszövetet. A Venus Bliss lézeres zsírbontás egy nem invazív, azaz műtét nélküli beavatkozás, melynek során a szervezet idővel a nyirokrendszeren keresztül, természetes módon képes feldolgozni és kiüríteni a felbomlott zsírsejteket.

Kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket a fejlett VariPulse™ technológiával, ezáltal látványosan redukálja a cellulitot mind a hasi területen és a fenék és comb tájékán, valamint kontúrosabbá és simábbá teszi a petyhüdt bőrt a kezelt területeken.

 • Alakformálás: A Venus Bliss kezelés képes csökkenteni a zsírréteget és formálni a kezelt területeket, úgy, mint a hasat, derekat vagy a combokat, karcsúsítva ezzel az alakot.
 • Cellulit csökkentése: A kezelésnek a narancsbőr megjelenésére gyakorolt hatása pozitív lehet, csökkentve vagy enyhítve a cellulit láthatóságát a kezelt területeken.
 • Tartósság: A kezelés eredményei hosszú távon tartósak, feltéve, hogy a páciens megfelelő életmódot folytat és szükség esetén karbantartó kezeléseket is igénybe vesz.
 • Biztonság: A Venus Bliss kezelés biztonságos és általában minimális mellékhatásokkal jár, de az egyéni körülmények és az orvos által adott utasítások betartása kulcsfontosságú a biztonságos eredmények eléréséhez. A diódalézerek fejlett biztonsági funkciókkal és érintéshűtéssel vannak felszerelve, az (MP)2 pedig valós idejű hővisszacsatolást biztosít.
 • Tudományos alapok: A Venus Bliss kezelés hatékonyságát alátámasztják a kutatások és klinikai vizsgálatok, amelyek kimutatták a kezelés eredményességét az alakformálásban és a cellulit csökkentésében. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a kezelt területen a zsírsejtek 20-30%-a véglegesen elpusztul, a további 70-80%-a pedig méretváltozáson megy keresztül, a zsírsejtek mérete csökken, zsugorodik.
 • Elégedettség: A páciensek visszajelzései és tapasztalatai alapján megállapítható, hogy a vendégek elégedettek a kezelés eredményeivel. A pozitív visszajelzések megerősítik a Venus Bliss hatékonyságát.

A Venus Bliss egy 1064 nm-es dióda lézeres zsírbontó berendezés, mely 4db nagyobb méretű applikátorral működik, melyek hűtőmechanizmussal vannak ellátva, így a bőrfelszínt folyamatosan 14 °C-on tartják. Az applikátorok lézerereje a szubkután rétegekig hatolva lipolízist indukál, felhevíti 42-44 °C-ra a zsírszövetet, mely hőhatás a zsírsejtek csökkenéséhez vezet.

A Venus Bliss Dióda lézeres kezelőfejeinek sajátossága:

 • Egyenletes energiaeloszlást biztosít a zafírkristályon a célszövet egyenletes melegítéséhez, mely megakadályozza a kisebb területek túlforrósodását
 • Négy szövetkontaktus érzékelő került beépítésre minden egyes lézeres applikátorban, hogy biztosítsák a megfelelő és állandó érintkezést a bőrrel, amit piros és zöld LED-ek jeleznek minden egyes applikátoron
 • Két belső hőmérséklet-érzékelő van beépítve minden applikátorban, a megfelelő hűtés és a biztonságos hőmérséklet-tartomány fenntartása érdekében
 • Egyedülálló övkialakítás jellemzi, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működést és az applikátorok bőrrel való folyamatos érintkezését

Ismerje meg a Venus Bliss zsírbontó kezelést!

Megszabadítja a hasi- és deréktáji zsírpárnáktól!

Kezelés időtartama

25 perc Venus Bliss kezelés + 20 perc Venus Legacy kezelés

Kezelések száma

3 alkalom kúraszerűen, 4-6 hetente

Fájdalom szint

fájdalommentes 

Vissza a munkába

azonnal  

Kezelhető testrészek

has és derék, combok felső traktusa 

Érzéstelenítés

nincs  

Utóápolás

sok folyadék bevitel és napi 5-10 perces masszázs a kezelt területeken

Mellékhatások

néha érzékenység, duzzanat, feszülés, ritkán bevérzés fordulhat elő a kezelt testfelületen

Kezelés időtartama

25 perc Venus Bliss kezelés
+ 20 perc Venus Legacy kezelés

Kezelések száma

3 alkalom kúraszerűen,
4-6 hetente

Fájdalom szint

fájdalommentes 

Vissza a munkába

azonnal  

Kezelhető testrészek

has és derék, combok felső traktusa 

Érzéstelenítés

nincs  

Utóápolás

sok folyadék bevitel és napi 5-10 perces masszázs a kezelt területeken

Mellékhatások

néha érzékenység, duzzanat, feszülés, ritkán bevérzés fordulhat elő a kezelt testfelületen

Venus Bliss zsírbontó kezelés menete

A kötelező INGYENES konzultáció során specialistánk megbizonyosodik arról, hogy Ön megfelelő jelölt-e a kezelésre. Meggyőződik arról, hogy Ön a megfelelő BMI-tartományban van-e, és hogy reálisak-e az elvárásai az eredmény tekintetében. A kezelés előtt nincs szükség különösebb előkészületre. A klinikára tiszta bőrrel kell érkezni, krémektől és testápolóktól mentesen. Jó ötlet, ha a Venus Bliss kezelés előtti napokban jól hidratálja magát, legalább 2,5-3 liter vizet megiszik.

A kezelés megkezdésekor specialistánk megtisztítja a kezelési terület bőrét, majd felhelyezi a kombinált diódalézer és a multipoláris rádiófrekvenciás MP2 applikátorokat a kezelendő területre. Kezdetben hűsítő érzést fog tapasztalni, majd az applikátorok fokozatosan elkezdik melegíteni a bőrt. A Venus Bliss bőrrel érintkező fejlett hűtőmechanizmusa segít abban, hogy a kezelés kényelmes legyen, és megelőzi a lágyrészek sérülését is. Ez azt jelenti, hogy a váltakozó hűtés és melegítés folyamata a kezelés során végig folytatódik. Az egész folyamat kezelési területenként kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe. Ezt követi egy 20 perces Venus Legacy kezelés, ami elősegíti a zsírsejtek zsugorítását, a bőr feszesítését és javítja a nyirokelvezetést a hatékony eltávolítás érdekében.

A legtöbb páciens arról számol be, hogy a Venus Bliss nem fájdalmas. Azonban enyhe kellemetlen érzést tapasztalható, amikor az applikátorok melegítenek.

Gyakran ismételt kérdések

A Venus Bliss kezelés alacsony szintű lézersugarat bocsát a zsírrétegbe, hogy a tárolt zsírokat kisebb zsírrészecskékre bontsa. Ezeket a zsírrészecskéket a szervezet a nyirokcsatornába szállítja eltávolítás céljából, néhányat pedig az izmok égetnek el a testmozgás és a tevékenységek során.

Érezhető javulás az első Venus Bliss kezelést követő 2-3 hónapon belül látható. Értelemszerűen az eredmények a páciens kezelési céljától és általános állapotától függően változhatnak.

Az optimális eredmények minden páciensnél eltérőek lehetnek, a zsírvastagságtól és a kezelés céljától függően. Minden egyes kezeléssel akár 19%-os zsírrétegvastagság-csökkenést is el lehet érni. A legtöbb páciensnek általában 2-3 kezelésre van szüksége 6-8 hetes időközzel.

A zsírsejteket a Venus Bliss tartósan elpusztítja, és nem jön vissza. Formásabb sziluettre számíthat, a kezelt testrészből 1,5 cm és 6,5 cm közötti körfogat csökkenéssel. Az egészségtelen táplálkozás, a testmozgás hiánya és a súlygyarapodás azonban ismét új zsírsejtek kialakulását okozhatja a kezelt területen, ami részben visszafordíthatja a Venus Bliss kezelés eredményeit. Az eredmények tartósságát egészséges életmód fenntartásával javíthatja.

Mint már említettük, a szervezetnek időre van szüksége ahhoz, hogy a kezelt területről kitisztítsa a zsírt. Ezért előfordulhat, hogy nem észlel azonnali javulást a kezelt területen. A Venus Bliss kezelést követően 4 héttel azonban már észrevehető javulás tapasztalható. A végleges eredmény általában 3-6 hónappal a kezelések után látható. Ne feledje, hogy az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

A Venus Bliss kezelések a legtöbb ember számára alkalmasak. A rendszer biztonságos minden bőrtípus és bőrtónus számára, beleértve a sötétebb bőrszínnel rendelkezőket is. A bőrérzékenységi zavarokkal vagy csökkent bőrérzékeléssel rendelkező személyek azonban nem tekinthetők megfelelő jelölteknek ezekre a zsírbontó kezelésekre. Súlyos zsigeri zsírral rendelkező személyeknél szintén nem ajánlottak. Amennyiben kétségei vannak az alkalmasságát illetően, az ingyenes konzultáció során szakértőnk tájékoztatja Önt a személyre szabott lehetőségekről.

A Venus Bliss kezelés után nincs felépülési idő. A kezelés napján korlátozás nélkül visszatérhet minden szokásos tevékenységéhez.

A kezelést követően 1-2 hétig naponta néhányszor 5-10 percig masszírozza a kezelt területet. Továbbá, ha a kezelés után jól hidratált marad, az segíthet a szervezet nyirokrendszerének eltávolítani a megsemmisült zsírt a kezelt területről.

A Venus Bliss egy FDA által jóváhagyott zsírcsökkentő készülék. Biztonságosnak és bizonyítottan hatékonynak minősül a nem invazív lipolízis és a cellulitcsökkentés terén.

A Venus Bliss testkontúrozó kezelés után előfordulhat némi érzékenység, duzzanat, véraláfutás és feszülés a kezelt területen. Ezek a mellékhatások általában maguktól megszűnnek, és nem zavarják a normál tevékenységeket.

 • Ha a kezelt területen tetoválás található
 • Túlsúly vagy elhízás esetén (30 BMI felett nem)
 • Várandósság és szoptatás idején
 • Daganatos betegség esetén, illetve daganatmegelőző állapotok fennállásakor
 • Szabályozatlan endokrin betegségek esetén (cukorbetegség, pajzsmirigy betegség, szívelégtelenség stb.)
 • Beültetett pacemaker vagy defibrillátor esetén, illetve beültetett fém orvostechnikai eszközök a kezelendő területen vagy környékén
 • Hő által stimulált betegségek 
 • Túlzottan anyajegyes bőrfelület, kiálló szemölcsös anyajegyek
 • Autoimmun megbetegedések 
 • Napozás után minimum 2 hét várakozás  
 • Szilikon implantátumok és befecskendezések a kezelendő területen 
 • Köldöksérv gyógyult és friss is
 • Acetilszalicilsav (81mg) tartalmú gyógyszerek mindennapi használata
 • Véralvadásgátló szerek használata
 • Császármetszés után legalább 1 évet szükséges várni
 • Fényérzékenyítő szerek használata 
zsírbontás
zsírbontás
venus bliss
zsírbontás
zsírbontás
venus bliss
fogyás

Áraink

Venus Bliss - 1 alkalom300.000 Ft
Venus Bliss 1 alkalom + Venus Legacy 4 alkalom350.200 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot Venus Bliss zsírbontásra!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader