egészségközpont

Cooltech Define
Zsírfagyasztás

Zsírfagyasztás műtét nélkül – Egyszerű, gyors és hatékony fogyás

Zsírfagyasztás műtét nélkül – Egyszerű, gyors és hatékony fogyás

szegi medical center

Forradalmi újítás a zsírfagyasztás területén

Korunk egyik legkeresettebb orvosesztétikai beavatkozása a nemkívánatos zsírszövetek eltávolítására irányul. Ha a felesleges zsírpárnák eltávolításáról esik szó, a köztudatban mind a mai napig a jelentős áldozatokkal járó zsírleszívás él, mint az egyetlen valóban drasztikus változásokat produkáló beavatkozás. Vitathatatlan, hogy ez a fajta kezelés látványos, azonban olyan veszélyeket rejt magában, amelyek komoly hatással vannak mind a testi, mind a lelki egészségre. A sebészeti beavatkozás altatásban történik, arról nem is beszélve, hogy a műtéthez nagyfokú fájdalom is társul. Speciális utókezelésre van szükség, a felépülési idő pedig meglehetősen hosszadalmas. 

A tudomány fejlődésével azonban egyre nagyobb igény jelent meg a műtétek nélküli, ám mégis eredményes alakformálási kezelések iránt. Szerencsére a test egyre mélyebb ismeretének és a technológia fejlődésének köszönhetően a gyártók egyre biztonságosabb, precízebb, és nem utolsósorban hatásosabb módszereket, eljárásokat fejlesztettek ki.

A páciensek igényeihez alkalmazkodva a forradalmian új CoolTech Define zsírfagyasztás egy olyan non-invazív zsírbontó eljárás, mely egészségkárosítás nélkül, biztonságos és hatékony módon segít megszabadulni a zsírpárnáktól.

zsírfagyasztás
fogyás
cooltech
zsírfagyasztás
fogyás
cooltech

Hogyan pusztítja el a CoolTech Define a zsírsejteket?

Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező CoolTech Define zsírfagyasztás egyedi módon kombinálja a kontrollált hűtési folyamatot a vákuum technológiájával. A kezelés alatt a kezelőfej a vákuum segítségével beszívja a kezelni kívánt területet, majd fokozatos hűtés folyamán elérve az akár -10 °C-ot is, apoptózist, azaz a zsírsejtek programozott halálát idézi elő. Ezáltal az immunrendszert, ezen belül pedig a fehérvérsejtek egy bizonyos csoportját, a makrofágokat aktiválják. Ezek a sejtek a kezelt területről elszállítják az elpusztult zsírsejteket, melyek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A zsírfagyasztást egy speciális zsírtörő masszázs követi, amely az elhalt zsírsejtek kiürülését segíti elő.

Nem csoda hát, hogy a CoolTech Define zsírbontó eljárást a zsírleszívás kés nélküli alternatívájának nevezik! Ugyanis az eljárás során nem pusztán a zsírsejtek mérete, hanem azok mennyisége is csökken.

Egyedi kezelőfejeinek köszönhetően egyszerre akár négy testrészen is alkalmazhatóak, így kevesebb alkalom során érünk el látványos, helyi fogyást. A kezelés időtartama a terület, illetve az alkalmazott kezelőfej méretétől függ. A legkisebb területek, mint például a toka kezelése 45 percet vesz igénybe, míg a nagyobb testrészeken való alkalmazáshoz 50-70 perc szükséges.

Már akár az első kezelés is elképesztő eredményekre képes! Egy kezelés alkalmával nagyjából 27% redukció várható a kezelt területen, második alkalommal 40-45%, majd a harmadik kezelést követően 60-65% csökkenés figyelhető meg. Fontos kiemelni, hogy minden kezelés fokozza az előző kezelés hatékonyságát. Egy kezeléssorozat egy területen maximum 3 alkalomból tevődik össze, köztük 6-8 hét regenerálódási idő szükséges.

CoolTech Define zsírbontás előnyei

 • Az eredmény centikben mérhető, akár 2-10 cm körfogatcsökkenés
 • Csupán 1-3 alkalom elegendő (egy terület maximum 3 alkalommal kezelhető egy éven belül)
 • Nincs műtéti beavatkozás
 • Nincs hosszú lábadozási idő
 • Teljesen biztonságos
 • Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező gép

Mit nyújt a CoolTech Define zsírbontó kezelés?

kriolipolízis nem-invazív (tehát műtét nélküli) alternatívája a zsírleszívásnak, ugyanis végleg elfagyasztja a helyi zsírfelesleget a zsírsejtek programozott sejthalálával. Az apoptózis, azaz programozott sejthalál, természetes folyamatnak felel meg normál körülmények között. Mi ezt programozottan és célzottan hajtjuk végre a zsírsejtekre fókuszálva a CoolTech Define fagyasztásos eljárással, melynek során a zsírsejtben található zsírsavak nagy részét kristályos szerkezetűvé fagyasztjuk. Ezek a kikristályosodott zsírsavak átszúrják a sejtfalat, majd a sejt törmelékek idővel a nyirokkeringésen át távoznak a szervezetből. Tehát az elpusztított zsírsejtek természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a testből.

A berendezéshez 9 féle különböző kialakítású kezelőfej tartozik a test nagyobb és kisebb területeinek kezeléséhez. A kezelőfejek belseje üreges kialakítású azért, hogy a vákuum ebbe az üreges részbe szívja be a zsírfelesleget, és mintegy 70 percen keresztül folyamatosan fagyassza azt. A CoolTech berendezés -10 °C hőmérsékleten működteti a nagyméretű kezelőfejeket. A kisméretű kezelőfejjel – mely alkalmas a toka, térd feletti zsírpárnák elpusztítására – pedig – 5°C-on üzemel. A kriolipolízis, azaz zsírfagyasztás során a testen levő területeket tehát -10°C-ig fagyasztjuk 70 percen keresztül, a kisebb területek fagyasztása pedig -5°C-on történik 45 percen keresztül.

A kezelés tökéletesen biztonságos, köszönhetően a berendezéshez kifejlesztett és szabadalmaztatott védőmembránnak, mely védi a bőrt az elfagyástól, illetve nekrózistól. Ezek a védőmembránok külön QR kóddal vannak ellátva, melynek kizárólag a leolvasásával indítható el a kezelési program. Ez lehetővé teszi az ultrabiztonságos kezelést, mivel csak egyszer használható fel egy ilyen membrán egy kezelés alkalmával. 

zsírfagyasztás során a testen levő zsírpárnák csökkentését célozzuk meg, tehát lokális zsírbontásra alkalmas eljárás. Azon pácienseknek javasoljuk ezt a fajta kezelési módot, akik diéta és mozgás ellenére sem tudnak megszabadulni egy-egy felgyülemlett zsírpárnától, például a has vagy derék területén. (Természetesen ettől eltérő területeken is lehetséges a kezelés, például belső combok, külső combok, melltartó vonal, felkarok, térdek melletti terület stb.)
A berendezésnek számos előnye van más zsírfagyasztáson alapuló technológiákkal szemben. A 9 különböző kezelőfej az emberi test változatos alakzataira tökéletesen illeszkedik, ezáltal az egyéni adottságokhoz alakítható, személyre szabható. A berendezésnek olyan applikátorai vannak, melyekkel a nehezen megközelíthető testfelületeket is kifejezetten jól lehet kezelni, ilyen például a toka, felkar, térdek, comb oldalsó íve, “úszógumik”. A platform külön kialakított dupla-kezelőfejjel (óriás kezelőfejjel) alkalmazható nagyobb térfogatú, hastájéki zsírtartalék esetén. Többek között ezek miatt preferálják a Cooltech Define-t Európa vezető esztétikai klinikáin.

zsírfagyasztás
zsírfagyasztás

Mit nyújt a CoolTech Define zsírbontó kezelés?

A kriolipolízis nem-invazív (tehát műtét nélküli) alternatívája a zsírleszívásnak, ugyanis végleg elfagyasztja a helyi zsírfelesleget a zsírsejtek programozott sejthalálával. Az apoptózis, azaz programozott sejthalál, természetes folyamatnak felel meg normál körülmények között. Mi ezt programozottan és célzottan hajtjuk végre a zsírsejtekre fókuszálva a CoolTech Define fagyasztásos eljárással, melynek során a zsírsejtben található zsírsavak nagy részét kristályos szerkezetűvé fagyasztjuk. Ezek a kikristályosodott zsírsavak átszúrják a sejtfalat, majd a sejt törmelékek idővel a nyirokkeringésen át távoznak a szervezetből. Tehát az elpusztított zsírsejtek természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a testből.

A berendezéshez 9 féle különböző kialakítású kezelőfej tartozik a test nagyobb és kisebb területeinek kezeléséhez. A kezelőfejek belseje üreges kialakítású azért, hogy a vákuum ebbe az üreges részbe szívja be a zsírfelesleget, és mintegy 70 percen keresztül folyamatosan fagyassza azt. A CoolTech berendezés -10 °C hőmérsékleten működteti a nagyméretű kezelőfejeket. A kisméretű kezelőfejjel – mely alkalmas a toka, térd feletti zsírpárnák elpusztítására – pedig – 5°C-on üzemel. A kriolipolízis, azaz zsírfagyasztás során a testen levő területeket tehát -10°C-ig fagyasztjuk 70 percen keresztül, a kisebb területek fagyasztása pedig -5°C-on történik 45 percen keresztül.

A kezelés tökéletesen biztonságos, köszönhetően a berendezéshez kifejlesztett és szabadalmaztatott védőmembránnak, mely védi a bőrt az elfagyástól, illetve nekrózistól. Ezek a védőmembránok külön QR kóddal vannak ellátva, melynek kizárólag a leolvasásával indítható el a kezelési program. Ez lehetővé teszi az ultrabiztonságos kezelést, mivel csak egyszer használható fel egy ilyen membrán egy kezelés alkalmával. 

A zsírfagyasztás során a testen levő zsírpárnák csökkentését célozzuk meg, tehát lokális zsírbontásra alkalmas eljárás. Azon pácienseknek javasoljuk ezt a fajta kezelési módot, akik diéta és mozgás ellenére sem tudnak megszabadulni egy-egy felgyülemlett zsírpárnától, például a has vagy derék területén. (Természetesen ettől eltérő területeken is lehetséges a kezelés, például belső combok, külső combok, melltartó vonal, felkarok, térdek melletti terület stb.)
A berendezésnek számos előnye van más zsírfagyasztáson alapuló technológiákkal szemben. A 9 különböző kezelőfej az emberi test változatos alakzataira tökéletesen illeszkedik, ezáltal az egyéni adottságokhoz alakítható, személyre szabható. A berendezésnek olyan applikátorai vannak, melyekkel a nehezen megközelíthető testfelületeket is kifejezetten jól lehet kezelni, ilyen például a toka, felkar, térdek, comb oldalsó íve, “úszógumik”. A platform külön kialakított dupla-kezelőfejjel (óriás kezelőfejjel) alkalmazható nagyobb térfogatú, hastájéki zsírtartalék esetén. Többek között ezek miatt preferálják a Cooltech Define-t Európa vezető esztétikai klinikáin.

Ismerje meg a CoolTech Define zsírfagyasztó kezelést!

Hatékony és biztonságos megoldás a zsírfagyasztás területén

Kezelés időtartama

50-70 perc toka - 45 perc

Kezelések száma

1-3 kezelés, 6 hetente ismételni 

Fájdalom szint

szúró, izomlázszerű fájdalom, érzéketlenség előfordulhat kezelés után

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

toka, has, derék, combok, fenék, hát, felkarok, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

nincs  

Utóápolás

kerülni kell a napot, szoláriumot, szaunát, bőséges vízfogyasztás javasolt

Mellékhatások

enyhe bőrpír, érzékenység, duzzanat, bevérzés, ami 2 héten belül elmúlik 

Kezelés időtartama

50-70 perc
toka - 45 perc

Kezelések száma

1-3 kezelés, 6 hetente ismételni 

Fájdalom szint

szúró, izomlázszerű fájdalom, érzéketlenség előfordulhat kezelés után

Vissza a munkába

azonnal 

Kezelhető testrészek

toka, has, derék, combok, fenék, hát, felkarok, térdek, férfi mell

Érzéstelenítés

nincs  

Utóápolás

kerülni kell a napot, szoláriumot, szaunát, bőséges vízfogyasztás javasolt

Mellékhatások

enyhe bőrpír, érzékenység, duzzanat, bevérzés, ami 2 héten belül elmúlik 

A CoolTech Define zsírfagyasztás menete

 • Az első lépés minden esetben a képzett tanácsadó kollégánkkal folytatott konzultáció. Ennek során munkatársunk alkalmassági tesztet végez és kezelési tervet állít fel. Szükség esetén pedig orvosi konzultációt javasol.
 • A kiválasztott testrészt szakértőnk leméri, majd megjelöli.
 • Kollégánk ultrahangos géllel keni be a területet, majd tesztet végez, mely során kiderül, melyik vákuumos fej a legmegfelelőbb az adott testrész számára.
 • Hogy a terület tökéletesen védve legyen a fagyási sérülésektől, egy speciális géles védőpárna, úgynevezett Cool Gel Pad kerül fel rá.
 • A specialista felhelyezi a kezelőfejet a Cool Gel Pad-re és megkezdődik a zsírbontó folyamat.
 • A zsírbontás utolsó fázisaként specialistánk átmasszírozza a területet kézzel, majd egy kifejezetten erre a célra gyártott masszírozófejjel is.

Gyakran ismételt kérdések

Akár 2-10 cm körfogat csökkenés. Az eredmény végleges, hiszen az elhalt zsírsejtek nem képződnek újra az adott területen.
Azonban a megmaradt zsírsejtek továbbra is képesek növekedni. Ezért a látványos eredmény fenntartása érdekében javasolt a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend követése, illetve a megfelelő folyadékpótlás.
Az eredmények a kezelés után 6 héttel már szemmel láthatók, de fokozatosan alakulnak ki, egészen 90 napon keresztül ürülnek az elpusztult zsírsejtek a szervezetből, így végleges eredményt 3 hónap múlva lehet látni.
Egy kezelés alkalmával nagyjából 27% redukció várható a kezelt területen, második alkalommal 40-45%, majd a harmadik kezelést követően 60-65% csökkenés figyelhető meg.

Izomlázszerű fájdalom, szúró fájdalom, érzéketlenség és fokozott bőrérzékenység előfordulhat a kezelés után, melyek közül az érzéketlenség tart legtovább, általában 1,5 hónap elteltével múlik el teljesen.

Általában 1-3 kezelésre van szükség, a zsírszövet vastagságától függően.

Azon pácienseknek javasoljuk ezt a fajta kezelési módot, akik diéta és mozgás ellenére sem tudnak megszabadulni egy-egy felgyülemlett zsírpárnától, például a has vagy derék területén.
Fontos tudni, hogy minimum 20mm vastagságú laza zsírszövetet lehet kezelni, ettől vékonyabb zsírréteget ezzel a technológiával nem lehet.

Miután a kezelt zsírsejtek kikristályosodtak (lefagyasztásra kerültek), a szervezet feldolgozza a zsírt és eltávolítja ezeket az elhalt sejteket. Amint a kezelt zsírsejtek eltűnnek, örökre eltűnnek.

Egyszerre több testrészt is tudunk kezelni. Az alkalmazott kezelőfej mérete egyénenként eltérhet, ugyanis ez függ az eltávolítandó zsír mennyiségétől is. Például, ha valakinek nagyobb a hastáji zsírja, lehet, hogy több vagy nagyobb kezelőfejre lesz szüksége. Ennek előzetes felmérésére sor kerül az ingyenes konzultáción.

Az alábbi táblázat a legtöbb esetben érvényesül:

 • 1 db kis kezelőfej – pl. toka
 • 2 db nagy kezelőfej -> pl. integetőháj mindkét karon
 • 4 db nagy kezelőfej -> pl. külső, belső comb mindkét lábon / teljes derék + farpofák
 • 2 db nagy + 1 óriás kezelőfej -> pl. teljes derék + teljes has
 • 1 db óriás kezelőfej -> pl. alsó és felső hasi rész
 •  

Tanulmányok kimutatták, hogy a cryolipolysis segíthet a fogyásban a hasi zsír csökkentésével. Kimutatták, hogy a kezelés csökkenti a zsírszövetet és a hasi elhízást a menopauzában lévő nőknél is. A résztvevők a zsírfagyasztás után a derékkörfogat és a derékmagasság arányának csökkenését tapasztalták.

 • Alapkövetelmény a bőséges vízfogyasztás (minimum 2,5l víz fogyasztása, nagyobb testtömeg esetén 3-4l vízfogyasztás naponta)
 • Rendszeresen végzett sport vagy mozgás meggyorsítja az eredmények kialakulását
 • Cukor és finomított szénhidrát fogyasztását mellőzni szükséges
 • Túlzottan zsíros és olajos ételek fogyasztását csökkenteni kell
 • Napozni, szoláriumozni és szaunázni nem javasolt a kezelést követő 2 héten belül

Ha megfelelő a páciens a Cooltech Define kezelésre, nem lehetnek tartós mellékhatások. A Cooltech Define eljárás során a páciens mély húzódást, csípést, zsibbadást vagy kellemetlen érzést tapasztalhat. Az eljárást követően a tipikus mellékhatások közé tartozik az átmeneti zsibbadás, bőrpír, duzzanat, véraláfutás, feszülés, bizsergés, szúrás és fájdalom. A klinikai tapasztalatok alapján ez spontán megszűnik.

 • Nagyon megereszkedett és striás bőrön a kezelés nem végezhető el
 • Hasi sérv vagy szétnyílt hasfal esetén a kezelés nem végezhető el
 • Terhes és szoptató nőkön a kezelés nem végezhető el
 • Daganatos betegség és gyulladásos betegségek esetén a kezelés nem végezhető el
zsírfagyasztás

Áraink

Cooltech Kicsi kezelőfej 1 db. (kisebb területek pl. Toka)69 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 1 db99 900 Ft
Cooltech Nagy kezelőfej 2 db129 900 Ft
Cooltech Óriás kezelőfej 1 db129 900 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglaljon időpontot Cooltech Define zsírfagyasztásra!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader