egészségközpont

PicoPlus lézeres kezelés

Kevesebb kezelés, nagyobb hatékonyság – garantált eredmény

Kevesebb kezelés, nagyobb hatékonyság – garantált eredmény

szegi medical center

A legnagyobb teljesítményű több-hullámhosszú pikoszekundumos lézer

A PicoPlus lézer egy forradalmi eszköz a szépségiparban, amely valóságos varázslatot művel a bőrrel! Ha régóta zavaróak az évek során kialakult bőrhibák, hegek vagy az öregedés jelei lehangolóan hatnak, akkor a PicoPlus valós megoldást fog nyújtani ezekre a problémákra.

Kinek ajánlott a PicoPlus lézer?

Nos, gyakorlatilag mindenkinek! Fiataloknak, akik szeretnék felszámolni a pattanások utáni hegeket, és az idősebb korosztálynak is, akik a ráncok és pigmentfoltok ellen szeretnének harcolni. Eltünteti a pigmentfoltokat és a tetoválásokat is.
A mélyebb atrófiás hegeket is hatékonyan kezeli anélkül, hogy károsítaná a környező egészséges bőrszövetet és bőrfelületet.
Ez az egyedülálló eszköz valódi megoldást nyújthat bárki számára, aki új életet akar lehelni bőrébe és növelni az önbizalmát!

Hogy hogyan is működik a PicoPlus?

Az ultrarövid energiaimpulzusokat hő nélkül használó PicoPlus lézer lenyűgöző pontossággal célozza meg a bőr problémás területeit. Ahogy az energia szétzúzza a bőrben lévő pigmentet vagy részecskéket, a környező rétegek ezzel egyidejűleg megújulnak, átfogó és tartós eredményeket biztosítva.

A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, így kevesebb hőhatással is jár.  Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

A PicoPlus lézer elsődleges funkciója, hogy a pigmentrészecskéket, például a szöveti hegekben, tetoválásokban, pigmentált elváltozásokban és elszíneződésekben találhatókat kisebb darabokra tördelje, amelyeket a szervezet könnyebben feldolgozhat és eltávolíthat. A lézer ezt úgy éri el, hogy pontos energiakitöréseket irányít az érintett bőrterületekre. A pigmentkezelés mellett a PicoPlus lézer elősegíti az elasztin- és kollagéntermelést, ami puhább, teltebb és fiatalosabb kinézetű bőrt eredményez. Ez a pigmentációs lézeres eljárás a melazma népszerű kezelése is, és ez a sokoldalú lézerterápia egyetlen kezeléssel több, korral összefüggő bőrproblémát is képes kezelni.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a PicoPlus lézer egyedülállóan nagy energiájú és rövid impulzusidejével kiemelkedik a piacon lévő többi társától, mert lehetővé teszi a nagyon pontos és hatékony kezelést, olyan előnyökhöz juttatva ezzel a pácienseket, amelyek összességében javítják az eredmények hatékonyságát és minőségét.

A PicoPlus lézer kezelés legfontosabb előnyei a következők:

 • Gyors kezelés minimális gyógyulási idővel
 • Gyorsabb és hatékonyabb eredmények kevesebb kezelési alkalom alatt
 • Minden bőrtípusra és bőrtónusra alkalmas
 • Nincsenek káros mellékhatások
 • Nem károsítja a környező egészséges bőrfelületet

 Az első kezelést minden esetben bőrgyógyászati orvosi konzultáció előzi meg, melynek díja a kezelésen felül fizetendő. 

Mit nyújt a PICOPLUS lézeres kezelés?

PicoPlus lézer elég precíz ahhoz, hogy a pigmenteket vagy a melanint, a környező bőr vagy szövet károsítása nélkül célozza meg. Ez biztosítja a sikeres kezelést kevesebb alkalommal és kevesebb felépülési idővel. A rövidebb pikoszekundumos impulzussal a lézer nagyobb teljesítménybeállításokat használhat, hogy a bőr alatti pigmentet kisebb darabokra törje, amelyeket aztán a szervezet immunrendszere könnyebben eltávolít.  
A tipikus lézeres bőrkezelésekkel ellentétben a Pico lézeres kezelés az egész testen és minden bőrtípuson alkalmazható.

Valójában nemcsak hatékonyabb a PicoPlus, de időt és pénzt is spórol vele az, aki ezt a lézeres kezelést veszi igénybe más lézeres eltávolító kezelésekhez képest, melyek nanoszekundumos lézert használnak.

PicoPlus lézer nanoszekundumos és pikoszekundumos hullámhosszokat kombinál, hogy kevesebb kezeléssel kezelje a tetoválást és a pigmentációkat, ellentétben az egy hullámhosszúságon működő eszközökkel. A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, és kevesebb hőhatással jár. Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki a bőrgyógyász szakorvos az egyéni kezelési tervet.

Orvosaink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak a világszínvonalú PicoPlus lézerrel, a maximális eredmény elérése érdekében.

hegkezelés
hegkezelés

Mit nyújt a PICOPLUS lézeres kezelés?

A PicoPlus lézer elég precíz ahhoz, hogy a pigmenteket vagy a melanint, a környező bőr vagy szövet károsítása nélkül célozza meg. Ez biztosítja a sikeres kezelést kevesebb alkalommal és kevesebb felépülési idővel. A rövidebb pikoszekundumos impulzussal a lézer nagyobb teljesítménybeállításokat használhat, hogy a bőr alatti pigmentet kisebb darabokra törje, amelyeket aztán a szervezet immunrendszere könnyebben eltávolít.  
A tipikus lézeres bőrkezelésekkel ellentétben a Pico lézeres kezelés az egész testen és minden bőrtípuson alkalmazható.

Valójában nemcsak hatékonyabb a PicoPlus, de időt és pénzt is spórol vele az, aki ezt a lézeres kezelést veszi igénybe más lézeres eltávolító kezelésekhez képest, melyek nanoszekundumos lézert használnak.

A PicoPlus lézer nanoszekundumos és pikoszekundumos hullámhosszokat kombinál, hogy kevesebb kezeléssel kezelje a tetoválást és a pigmentációkat, ellentétben az egy hullámhosszúságon működő eszközökkel. A pikoszekundumos impulzus körülbelül 100-szor rövidebb, mint a nanoszekundumos impulzus, és kevesebb hőhatással jár. Mivel minden impulzusban kevesebb hő van, a környező bőr károsodásának kockázata lényegesen kisebb, mintha a lézer nanoszekundumos impulzusokat használna.

A kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol személyre szabott javaslat alapján alakítja ki a bőrgyógyász szakorvos az egyéni kezelési tervet.

Orvosaink több éves tapasztalattal, a legszigorúbb protokollok alapján dolgoznak a világszínvonalú PicoPlus lézerrel, a maximális eredmény elérése érdekében.

Ismerje meg PicoPlus lézeres kezelésünket

A leghatékonyabb eljárás a lézeres heg- és pigment eltávolításban

Kezelés időtartama

A kezelendő terület méretétől függ

Kezelések száma

A kezelőorvos határozza meg

Fájdalom szint

Fájdalom szint Csipkedő, szúró fájdalommal jár

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

A test bármely területén

Érzéstelenítés

Érzéstelenítő krém a kezelt területre 30-45 percig

Utóápolás

Jéggel hűtés és hámosító krém használata javasolt

Mellékhatások

Kezelést követően enyhe duzzanat vagy bőrpír tapasztalható

Kezelés időtartama

A kezelendő terület méretétől függ

Kezelések száma

A kezelőorvos határozza meg

Fájdalom szint

Csipkedő, szúró fájdalommal jár

Vissza a munkába

Azonnal

Kezelhető testrészek

A test bármely területén

Érzéstelenítés

Érzéstelenítő krém a kezelt területre 30-45 percig

Utóápolás

Jéggel hűtés és hámosító krém használata javasolt

Mellékhatások

Kezelést követően enyhe duzzanat vagy bőrpír tapasztalható

Gyakran ismételt kérdések

A PicoPlus berendezéssel a következő bőrproblémák kezelhetők: 

 • Szeplők 
 • Öregségi foltok 
 • Napfoltok 
 • Hiperpigmentációk 
 • Ráncok 
 • Akné hegek
 • Rosacea / arcpír 
 • Gyulladásos aknék 
 •  Tág pórusok 
 • Tetoválás eltávolítás

A PicoPlus eljárást megelőzően szakorvosi konzultációra kerül sor, melynek során kezelőorvosa felméri egészségügyi állapotát, meghatározza a kezelések számát és egyéni terápiát állít fel. A beavatkozást megelőzően helyi érzéstelenítőkrém felvitelére kerül sor a kezelt területen. Nagyjából 30-45 perc elteltével az érzéstelenítőkrémet eltávolítjuk, majd alapos fertőtlenítést követően megkezdjük a kezelést. 

A tetováláseltávolítás és a pattanásos hegek eltávolításának eredményei tartósak. A bőrmegújító kezelések eredményei hosszú ideig tartanak, de egyes pigmentfoltok visszatérőek lehetnek, a kollagén degeneráció pedig az öregedés folyamatos folyamata.

A PicoPlus lézer hatékonyan kezelheti az atrófiás hegeket, amelyek behúzódó, bemélyedő hegek, gyakran akne vagy más sérülések után alakulnak ki. A lézer rövid, nagy energiájú impulzusaival mélyen behatol a bőrbe, stimulálva a kollagén és az elasztin termelődését a bőr mélyebb rétegeiben. Ez a folyamat segít javítani a bőr textúráját és rugalmasságát, ami által az atrófiás hegek kevésbé láthatóvá válnak. A kezelés során a lézer célzottan a heg területét érinti, anélkül, hogy károsítaná a környező egészséges bőrfelületet, lehetővé téve a precíz kezelést és a gyorsabb gyógyulást. A PicoPlus kezelések sorozata jelentősen javíthatja az atrófiás hegek megjelenését, simábbá és egyenletesebbé téve a bőrt.

A PicoPlus kezelés és a CO2 lézeres kezelés kombinációja kiegészíti egymást, így maximalizálva a kezelési eredményeket, különösen a bőr textúrájának javítása és az öregedés jeleinek csökkentése terén.

 • Kettős hatásmechanizmusa révén a PicoPlus lézer kiválóan kezeli a pigmentációs problémákat és finomítja a bőr textúráját, míg a CO2 lézer mélyebb rétegekben hat, serkentve a bőr megújulását és a kollagén termelődését.
 • Bár a CO2 lézeres kezelés magában hosszabb gyógyulási idővel járhat, a PicoPlus lézerrel kombinálva optimalizálható a gyógyulási folyamat, mivel a PicoPlus segíthet gyorsítani a bőr regenerálódását és minimalizálni a mellékhatásokat.
 • A két technológia alkalmazásával az orvosok képesek személyre szabni a kezelést a páciens egyedi bőrproblémáihoz és céljaihoz, így biztosítva a legjobb eredményeket.

Egyes elváltozások több kezelést igényelhetnek az optimális eredmények elérése érdekében. Ez függ a kezelni kívánt terület nagyságától, kiterjedésétől és a kezelni kívánt probléma típusától is. Az első pár alkalom után már jelentős javulás tapasztalható.

A páciensek általában közvetlenül a kezelés után vagy másnap visszatérnek napi rutinjukhoz. Az enyhe duzzanat és a bőrpír gyakori, de nem akadályoztatja a szokásos tevékenységeinek elvégzésében. A melanint tartalmazó elváltozások a beavatkozást követően besötétednek, majd pörkösen gyógyulhatnak, illetve fokozaton elhalványulhatnak, azonban a gyógyulás folyamata függ az elváltozás típusától. Bizonyos esetekben a pörkösödés, illetve a teljes gyógyulás akár heteket is igénybe vehet. A tetoválás eltávolítás után a kezelt terület átmenetileg érzékennyé, pirosabbá és duzzadtabbá válik, ez azonban pár nap elteltével fokozatosan elmúlik.

Bár rendkívül alacsony a fertőzés és a hegesedés kockázata, elengedhetetlen, hogy a PicoPlus lézeres kezelés után gondosan vigyázzon a kezelt területre és szigorúan kövesse kezelőorvosa bőrápolási tanácsait az ilyen problémák elkerülése érdekében.

A javasolt alkalmak száma nagyban függ a tetoválás korától, a tetoválás pigment minőségétől, a tetoválás színeitől és az injektálás mélységétől. A friss, sötét színű tetoválások eltávolítása végezhető el a legnagyobb hatásfokkal, míg a több világos színt tartalmazó vagy az idősebb tetoválásoké több alkalmat vehet igénybe. A PicoPlus lézer eredményesen kezeli a színes és világos tetoválásokat is. 

A kezelések gyakorisága függ a kezelt problémától és idejét minden esetben a kezelőorvos határozza meg. A tetoválás eltávolítás esetén az alkalmak között akár hosszabb idő is eltelhet, mint más eljárások esetében.  

 • daganatos betegségek,
 • hosszú ideje fennálló endokrin rendellenességek esetén,
 • várandósság és szoptatás idején,
 • súlyos sebgyógyulási zavarban szenvedőknek,
 • keloidos hegesedésre való hajlam esetén,
 • súlyos epilepsziás betegségben szenvedőknek,
 • fényérzékenységet okozó készítmények használata esetén.
hegkezelés

Áraink

PicoPlus lézeres próbakezelés40 000 Ft
PicoPlus heg lézeres kezelése50 000 Ft
PicoPlus lézeres kezelés 10*10 cm-es bőrterületen60 000 Ft
PicoPlus lézer acnes hegek kezelése70 000 Ft
PicoPlus lézer Melasma, PIH kezelése .80 000 Ft
PicoPlus PIH és ephelis, lentigo, keratosis seb. lézeres kezelése80 000 Ft
PicoPlus kezelés orcák területre99 900 Ft
PicoPlus hegkezelés karok területre100 000 Ft
PicoPlus kezelés teljes arc területre110 000 Ft
PicoPlus kezelés teljes arc területre - 3 alkalmas300 000 Ft
PicoPlus lézeres sminktetoválás eltávolítás területenként (pl ajak, szemöldök)40 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás L méretig (20x20 cm méretű területig)75 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás M méretig (10x10 cm méretű területig)55 000 Ft
PicoPlus lézeres tetoválás eltávolítás S méretig (5x5 cm méretű területig)45 000 Ft
PicoPlus - intim fehérítés150 000 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árlistában feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Foglalj időpontot hozzánk!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!
js_loader