egészségközpont

Húsvéti lakoma utáni testformálás – A zsírfagyasztás és kavitációs zsírbontás csodái

zsírfagyasztás

Húsvét. Egy szó, ami azonnal finom falatokat juttat az eszünkbe: a ropogósra sült sonka, kaszinótojás, és persze csoki nyuszi. A húsvéti lakomák után viszont sokan találjuk magukat szembe azzal a problémával, hogy a kisebb-nagyobb zsírpárnák nem hajlandóak eltűnni. A szigorú diéták és kemény edzés pedig, sokszor nem hozza meg elég gyorsan a kívánt eredményt. Utána jártunk, hogyan tudunk a leggyorsabban megszabadulni a felesleges kilóktól.

Innovatív megoldás: A Zsírfagyasztás

A zsírfagyasztás (más néven kriolipolízis, cryolipolysis) egy olyan esztétikai eljárás, amely a kontrollált hűtés segítségével műtét nélkül csökkenti a zsírréteget. A vákuumos kezelőfejek lefagyasztják a zsírsejteket, majd azok természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A zsírfagyasztás hatékonyan alkalmazható olyan területeken, ahol a testmozgás és a megfelelő étrend nem vezetett a kívánt eredményekhez.

Zsírfagyasztás - A zsírleszívás alternatívája?

A Cooltech Define zsírfagyasztó kezelés nem csak a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem azok mennyiségét is. Tehát nem csak vékonyabbak leszünk, hanem kevesebb zsírsejtünk is marad. Ezért nevezik ezt a módszert a zsírleszívás kés nélküli alternatívájának. És ami még jobb: nem kell érzéstelenítés, altatás vagy sebészeti beavatkozás. A környező szövetek sértetlenek maradnak, és az elpusztított zsírsejtek természetes úton távoznak a szervezetből.

zsírfagyasztáskavitációs zsírbontás és rádiófrekvenciás feszesítés kombinációjával pedig még kiemelkedőbb eredményeket érhetünk el.

Hogyan Működik a Cooltech Define zsírfagyasztás?

  1. Beszívás és hűtés: A kezelés során a speciális 360º-os kezelőfej vákuum segítségével beszívja a kezelni kívánt területet. Ezután fokozatosan hűti le, akár -10 °C-ig. 

  2. Apoptózis, vagyis programozott sejthalál: A hűtés hatására a zsírsejtek programozott halált szenvednek. Ezáltal az immunrendszert, ezen belül pedig a fehérvérsejtek egy bizonyos csoportját, a makrofágokat aktiválja. Ezek a sejtek a kezelt területről elszállítják az elpusztult zsírsejteket, melyek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

  3. Zsírtörő masszázs: A fagyasztást követően egy speciális masszázs segíti az elhalt zsírsejtek kiürülését.

A Cooltech Define zsírfagyasztás előnyei

  • Nem invazív eljárás: A Cooltech Define kriolipolízis technológiája nem igényel tűket vagy szikeket. A zsírfagyasztás során nincs szükség műtétre, így minimális a fájdalom és a rehabilitációs idő.
  • Hatékony testkontúrok: A kezelés segít csökkenteni a makacs zsírrétegeket olyan területeken, mint a has, úszógumi, toka, belső- és külső comb, térd, derék, kezek, karok és hát.
  • Gyors és kényelmes: Egy kezelés átlagosan ötven percet vesz igénybe, és már az első alkalom után is látható eredményeket érhetünk el.
  • Több terület kezelése egyszerre: A Cooltech Define applikátorai lehetővé teszik akár négy terület egyidejű kezelését, ami hatékonyabbá teszi a zsírfagyasztást.

Zsírfagyasztás vélemények

Cooltech Define – A közönségkedvenc

A páciensek számos okból szeretik a Cooltech Define kezelést. Egyrészt, mert gyors és látható eredményeket nyújt, így fokozza az önbizalmukat és javítja az alakjukat. Másrészt, mivel nem invazív eljárás, így nincs szükség sebészeti beavatkozásra vagy hosszú lábadozási időszakra. Emellett a kezelés fájdalommentes és kényelmes, így a páciensek kellemesen élik meg az egész folyamatot.

Kérdése van a zsírfagyasztásról?

A Szegi Medical Center munkatársai konzultációt biztosítanak az Ön számára! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések