egészségközpont
intimproblémák

Femilift lézeres technológia – fájdalom nélkül a női egészségért

Szülés után, illetve a kor előrehaladtával olyan változások történhetnek az intim területen, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, vagy az önbizalom csökkenéséhez vezethetnek. Ezekre kínál megoldást a Femilift lézeres műtét.

Fájdalommentes kezelés

Ha valaki műtétről beszél, automatikusan a fájdalomra asszociálunk. A Femilift egyik hatalmas előnye, hogy nem kerül sor valódi feltárásra, mert a beavatkozás hatékonysága a modern, lézeres technológiában rejlik.

Gyors és biztonságos

A Femilift másik hatalmas előnye, hogy nem igényel különösebb felkészülést. A páciens nyugodtan aludhat a beavatkozás előtti éjszaka, hiszen tudhatja, hogy a kezelés gyors, biztonságos és eredményes lesz. A lézeres beavatkozást csakis szakorvos végezheti és a kezelést mindig konzultáció előzi meg. A fennálló panasszal érdemes minél előbb orvoshoz fordulni, mert annál biztosabb a gyógyulás.

Kinek ajánlott a kezelés?

Elsősorban olyan szülés után lévő, illetve változókorú hölgyeknek, akik petyhüdtséggel, szárazsággal, visszatérő fertőzésekkel küzdenek, illetve akiknek mindennapjait megkeseríti az inkontinencia (vizeletvisszatartási nehézség).

A lézeres sebészeti kezelések során megindul a kollagénregeneráció, javul az elasztinszálak rugalmassága és beindul véredényképződés, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy feszesebbé és világosabbá válik az intim területet. A Femilift hozzájárul a hüvelyszárazság csökkenéséhez is.

Ha magára ismert, ne habozzon, jelentkezzen hozzánk mielőbb! A női problémák korai szakaszában sokkal biztosabb és gyorsabb a regenerálódás, ami azt jelenti, hogy ha időben elcsípjük a problémát, kevesebb kezelésre és teljes gyógyulásra számíthat! Sose felejtse el, hogy az ön egészsége a legfontosabb!

Kérdése van a Femilift lézeres kezelésünkről?

A Szegi Medical Center munkatársai  konzultációt biztosítanak az Ön számára! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések