egészségközpont
kavitációs zsírbontás

Mi a különbség a kavitációs zsírbontás és a zsírfagyasztás között?

A fogyás nem egyszerű dolog, hiszen rengeteg dologra kell figyelnünk ahhoz, hogy biztonságosan érjünk el eredményeket.

Gyakran a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem sikerül lefogynunk bizonyos területekről, ami frusztráló lehet. Erre kínálunk megoldást klinikánkon zsírbontó, zsírfagyasztó és feszesítő kezeléseinkkel.

Kavitációs zsírbontást vagy zsírfagyasztást válasszak?

Kavitációs zsírbontás:

Ennek során ultrahangos hullámok hatolnak a bőr legmélyebb rétegeibe, ahol a zsírsejtek találhatóak, majd drasztikusan lecsökkentik azok méretét. Emiatt már egy alkalom is látványos körfogatbeli csökkenést eredményez. Zsírfagyasztással kombinálva a zsírbontás még inkább hatásos. Ennek oka, hogy minél kisebbek a zsírsejtek, annál többet tudunk elpusztítani a zsírfagyasztás során. 

Zsírfagyasztás:

Egy vákuumos kezelőfejjel beszívjuk a kezelendő testrészt, ami kontrolláltan hűti le a területet akár -10 fokra. A zsírsejtek ezáltal elpusztulnak és véglegesen kiürülnek a szervezetbőlOlvasson bővebben a zsírfagyasztásról.

+1 Rádiófrekvenciás feszesítés:

Ez egy fontos lépés mindkét eljárást követően, illetve azok kombinálása után; a bőrt rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítjük, hogy az a fogyás után visszanyerje rugalmasságát.

Kombináció:

A kezelések kombinációjával hatásosabb eredményt érünk el; ultrahangos zsírbontással lecsökkentjük a zsírsejtek méretét, zsírfagyasztással megsemmisítjük őket, majd a területet feszesítjük.

Most, hogy megismerte a kezeléseket, itt az ideje, hogy megtudja, melyik kezelés a legalkalmasabb az Ön számára! Foglaljon időpontot specialistánkhoz ingyenes konzultációra. Képzett szakértőink a konzultáción megállapítják az Ön számára legideálisabb kezelést, emellett felteheti az azokkal kapcsolatos kérdéseit is.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

A Szegi Medical Center munkatársai konzultációt biztosítanak Önnek! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések