egészségközpont

Szegi Medical Center

Teljeskörű orvos-esztétikai, szépészeti klinika és egészségközpont

Teljeskörű orvos-esztétikai, szépészeti klinika és egészségközpont

szegi medical center

Ismerje meg szépészeti kezeléseinket
és egészségügyi szolgáltatásainkat!

Klinikánk Európa egyik legszélesebb spektrumú lézeres eszközparkjával rendelkezik, kiváló szaktudású orvosokkal és specialistákkal.  

Egyediségünk abban rejlik, hogy prémium esztétikai és komfort szolgáltatásaink mellett a szakorvosi ellátás, tanácsadás és a labordiagnosztikai eljárások széles skálája is megtalálható nálunk, lehetővé téve ezáltal vendégeink számára a teljeskörű szépülés-gyógyulás megvalósulását egy helyen. 

Az esztétikai kezelések egyik legfigyelemreméltóbb előnye, hogy képesek belülről sugárzó önbizalmat teremteni. A finom vonalak kisimításától az arcvonások kiemeléséig az ilyen eljárások felerősítik egyedi szépségünket, és a saját testünk feletti kontroll érzését nyújtják, segítve a külsővel kapcsolatos stressz és szorongás csökkentését. Ezek a kezelések utat nyitnak az önelfogadáshoz és a megújult önbizalomhoz – amikor jobban érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosabbak leszünk a magánéletünkben, társasági helyzetekben, a munkahelyünkön és általában a szabadidőnkben.

Ily módon az esztétikai kezelések valóban életmódváltóak lehetnek, és a lehetőségek tárházát nyitják meg azok előtt, akiket egyébként visszatartanának a megjelenésükkel kapcsolatos aggodalmak. A szépség és egészség harmóniája elsődlegesen a személyre szabott megközelítésben rejlik klinikánkon, melyet a páciensekkel közösen terveznek meg orvosaink és szakértőink az egyéni adottságokra és preferenciákra fókuszálva. 

Célunk az, hogy a hozzánk látogató vendégek olyan átfogó szolgáltatást vehessenek igénybe, ahol a leginnovatívabb megoldások és a páciensek elégedettsége együtt jár a magas szintű szakmai odafigyeléssel.

Ragyogó kedvezmények
Ahogy az újévi fogadalmak megfogalmazódnak, úgy tűzünk ki célokat testünk és lelkünk megújulására is. Éppen ezért szeretnénk megosztani Önökkel legújabb, exkluzív ajánlatainkat, melyekkel a tavasz frissességét követve, nyárra elérhetik áhított céljaikat.
Kattintson ide!

Szépészeti kezeléseink

A Szegi Medical Center a szépészeti kezelések terén egyedülállóan magas színvonalat képvisel. Klinikánk a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazza széles körben, hogy pácienseink maximálisan elégedettek legyenek az eredményekkel. Szakértő orvosaink és szépség specialistáink minden kezelést személyre szabottan terveznek meg, figyelembe véve az egyéni igényeket és elvárásokat, mert szívügyünknek tekintjük, hogy minden hozzánk látogatóból önmaga legjobb változatát hozzuk ki. Számunkra nincs nagyobb öröm, mint látni a vendégeink életében bekövetkező változásokat és nincs nagyobb kiváltság, mint hogy részesei lehetünk átalakulásuknak. Legyen szó a prevenciós kezelésekről vagy a korral változó bőr invazív, plasztikai beavatkozásáról, mi segítünk megvalósítani vágyait és végigkísérjük Önt a szépséghez vezető úton!

bőrmegújítás
Arckezelések

Arckezelések

Bőrmegújító, arcfiatalító eljárások

Alakformálás
Alakformálás

Alakformálás

Kombinált kezelések a látványos alakváltozásért

lézeres szőrtelenítés
Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

A legmodernebb és leghatékonyabb eljárások

hegkezelés
Hegkezelés

Hegkezelés

A lézeres eljárás minden hegtípus esetén hatékony

narancsbőrkezelés
Narancsbőrkezelés

Narancsbőrkezelés

Kombinált narancsbőr elleni kezelés

zsírbontás
Zsírbontás

Zsírbontás

Látványos, végleges helyi fogyás

Egészségközpont

A Szegi Medical Center szakrendelései kiterjednek számos orvosi területre, lehetővé téve számunkra, hogy a legkülönfélébb egészségügyi problémákra nyújtsunk megoldást. Magasan képzett szakorvosaink személyre szabottan, holisztikus szemléletmóddal közelítik meg a pácienseket, kiváló szakmai ismeretekkel és sok éves tapasztalattal. Büszkék vagyunk rá, hogy a diagnosztikától kezdve a kezelésen át a rehabilitációig minden szolgáltatást a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtunk. Klinikánk modern eszközparkkal rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legpontosabb diagnózisokat állítsuk fel, és a leginkább hatékony kezeléseket alkalmazzuk. A Szegi Medical Center elkötelezett amellett, hogy páciensei egészsége és jóléte mindig az első helyen álljon.

allergia
Allergológia

Allergológia

Allergia diagnosztizálás és kezelés

bőrproblémák
Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Általános és esztétikai bőrgyógyászati kezelések

dietetika
Dietetika

Dietetika

Segítség a megfelelő étrend kialakításában

endokrinológia
Endokrinológia

Endokrinológia

Hormonális problémák, endokrin kórképek kezelése

fájdalomambulancia
Fájdalomambulancia

Fájdalomambulancia

Mozgásszervi fájdalmak kivizsgálása és kezelése

nőgyógyászat
Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Szűrővizsgálatok, panaszok kezelése

szemhéjplasztika
Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Műtéti beavatkozás nélkül vagy műtéti megoldással

proktológia
Proktológia

Proktológia

Rendellenességek, aranyérproblémák kezelése

radiológia
Radiológia

Radiológia

Ultrahang-diagnosztika mellékhatások nélkül

Diagnosztika

A Szegi Medical Center diagnosztikai szolgáltatásai a precizitásra és a technológiai innovációra épülnek. Klinikánk a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel felszerelt, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyors és pontos diagnózisokat állítsunk fel. Szakértői csapatunk magas szintű szakmai tudással rendelkezik, ami biztosítja, hogy a diagnosztikai eredmények mindig megbízhatóak legyenek. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és az orvostudományi újítások nyomon követése mellett, hogy pácienseink a lehető legjobb ellátásban részesüljenek. A Szegi Medical Center diagnosztikai részlege kulcsfontosságú szerepet tölt be a betegségek korai felismerésében és a hatékony kezelési stratégiák kidolgozásában, hogy pácienseink gyorsabb gyógyulást és jobb életminőséget érjenek el.

laborvizsgálatok
Labor

Labor

Vérvétel, panelek,
várandós laborvizsgálatok

monitorozás
Monitorozás

Monitorozás

Ultrahang, terhességi UH, cisztakontroll

laborvizsgálat
Szűrőcsomagok

Szűrőcsomagok

A lehetséges betegségek kockázatának csökkentése

Foglaljon időpontot hozzánk!

Elérhetőségek

+36 1 416 9994
1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
Szombat
Vasárnap

Megközelítés, Parkolás

Parkolóházak a környéken

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 416 9994

E-mail

Rendelő

1052 Bp. Haris köz 5. 1/1.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek

07.00 – 20.00

Szombat

09.30 – 20.00

Vasárnap

Zárva

Megközelítés, Parkolás

Ferenciek terétől (M3, 5, 7, 8 E, 110, 112, 178, 133 E busz)

Március 15. tértől (2, 2A villamos)

Vörösmarty tértől

Parkolóházak a környéken

Millenium Center, Piarista utca 4.

Franklin Ház Kft., Reáltanoda utca 5.

Szervita Square Parkoló, Szervita tér 8.

Vörösmarty Garázs, Deák Ferenc utca 2.

Ismerje meg pácienseink véleményét

Enikő KatonaEnikő Katona
08:20 22 Dec 23
Kiváló szakemberek dolgoznak, nagyon kedvesek és jól informálják a vendégeket. Bíró Alexandrához járok több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkajával és a szakértelmével. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zsolt J. B.Zsolt J. B.
15:09 20 Dec 23
Ez a klinika szuper modern. A gépek és eljárások tényleg high-tech, és ez nagyon meggyőző volt számomra.
Viktória FreiViktória Frei
08:24 19 Dec 23
Többször is jártam már a Szegi Medical Center orvosainál, mindig nagyon kedves, figyelmes volt mindenki. Dr. Sas Andrea bőrgyógyászati rendelésén voltam legutóbb, nagyon alapos volt a doktornő, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Csak ajánlani tudom.
Márta HorváthMárta Horváth
15:35 18 Dec 23
A lézeres szörtelenités szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. Jól képzett nagyon kedves szakemberekkel találkoztam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Enikő BedeEnikő Bede
13:53 14 Dec 23
Régóta járok a Szegi Medical Centerbe. Több szolgáltatást is igénybe vettem, még sosem csalódtam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
András KrupaAndrás Krupa
20:32 06 Dec 23
Sziasztok!November 15.én szúrós, viszkető piros foltok jelentek meg a homlokomon. TB alapú bőrgyógyászati kezelés január második felére lett volna.Felhívtam a klinkát, elmondtam a tüneteket ,a recepciós mondta, hogy egy óra múlva visszahív, mert arra napra nem volt időpont és konzultál a doktornővel.Elmendtem a párommal kedves recepciós srác fogadott. Pár papírt kitöltöttem és a doktornő fogadott.Elmondta, hogy ez egy ritka bárányhimlő utáni eset (övsömör)Kaptam gyógyszert és konzultáltunk a kontroll időpont miatt.A tünetek pár nap alatt eltűntek. (Hálistennek) még időben voltunk.Eltelt közel egy hónap azóta már csak egy picit látnia helyétInnen is köszönöm a recepciós srácnak és a doktornőnek a gyógyulás. 🙂 :)Dr. Sas Andrea volt a doki 🙂 🙂
Kuncz LászlóKuncz László
21:56 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton voltam a Szegi Medicalban már több alkalommal.A bőrömet sajnos elhanyagoltam, ezért kellett visszamennem több alkalommal.Sas doktornőhöz kerültem, aki a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kezelt engem, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Zsófia BarthaZsófia Bartha
17:57 04 Dec 23
Bőrgyógyászaton jártam Önöknél dr. Sas Andreánal, aki nagyon kedves, figyelmes és segítőkész volt az egész kezelés alatt, mely végig vidám hangulatban telt és minden apró lépésről tájékoztatott közben. Nagyon hálás vagyok hogy ő volt az orvosom, mindenkinek szívből ajánlom őt. 😊🙏🤗
Emma Dr. BerkesEmma Dr. Berkes
14:15 22 Nov 23
Lézeres szőrtelenítésen jártam a Szegi Medical Centerben, több régiót is kezelésbe vettünk és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Sokkal könnyebb, hogy nem kell minden héten plusz időt szánnom a szőrtelenítésre. A kezelések illetve az adminisztráció során mindenki nagyon kedves volt, profi szolgáltatást nyújtanak.
Petra GaraiPetra Garai
18:18 15 Nov 23
Az elmúlt években többször is jártam a Szegi Medical-ban, elsősorban Dr. Rencz Rita doktornőnél. A legjobb endokrinológus, akivel találkoztam, kedves, közvetlen, segítőkész. Jól ért a szakmájához, én születésem óta küzdök pajzsmirigy problémákkal, és ő volt az első endokrinológus, aki már látott hozzám hasonló beteget.Ezen kívül 3 pontos glükózterhelésen voltam még náluk, a hölgy, akinél voltam nagyon kedves és megértő volt, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mindenkinek, akinek szüksége van rá.A hely nagyon elegáns, a recepciósok nagyon kedvesek, mindenképp ide jöjjön mindenki, aki magán egészségügybe akar menni!!!